Сакскобургготски за протестите: Излагаме се пред света, плашим инвеститори и туристи

В обръщение бившият премиер Симеон Сакскобургготски се обяви срещу разделението на българите на протестиращи и контрапротестиращи или на етнически принцип. Покрай протестите се излага страната пред света, гонят се инвеститори и туристи, обяви той.

Обратно в новината

Коментари - Сакскобургготски за протестите: Излагаме се пред света, плашим инвеститори и туристи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Февруари не се ли излагахме? КРАДЛИВ ДЯДО, ХЕМ ЦАР ХЕМ КОМУНИСТ Ах да имаше още едно БТК да си направиш пак сделчица блага, а?

Мнението на това долно, комуно мекере ,шарлатанин,фалшив Цар,е без всякаква стойност и значение.Подмазването на това антибългарско правителство е за личните му облаги!

Какво е това НДСВ?

мухлясал субект, разнасящ мирис на нафталин.....

Симо хазарта може да е всякакъв, но никой не може да му оспори аристократичния произход. Поне на теория. Но като гледам какви ги говори и най-вече какви ги върши все ми се струва, че е имало в двореца някой хубавец , я градинар я коняр. Пък в онези смутни времена, цар Борис е имал толкова ядове, че надали му е оставало време за житейски наслади.

На Цар Борис му е оставало доста свободно време за светски и плътски наслади но не го е афиширал като Фердинат. Но не е това в основата на въпроса. Както Борис, така и Симеон са се държали крайно подмазвачески със тези които държат ръжена. Защото ако Симеон не се бе държал така с комунистите, нямаше да си върне и едно петаче от това което уж е било принадлежание на царското семейство. Та когато Фердинат абдикира и на престола се възкачва Борис то скоро след това бащата се опитва да се върне в България и да седне отново на престола но Борис не му разрешава дори да го посети и да погостува от страх. Въпреки всичко доста след като се е установил да живее/бащата/ в семейното имение на Кобургите дава наставления на новия престолодържец/сина-Борис/ В цялата тази история и ситуация се повтаря един и същ спектакъл..Замазване очите на всички с цел лични изгоди. Нито на Фердинат, нито на Бориа а още по малко на Симеон им е до обикновеният народ.

А какво предлагаш??? Да си мълчим ли... и да търпим мизериите на БСП???

Значи с протестите плашим инвеститорите, а със сегашните управляващи - не?????? БСП ни изложиха на всякъде! ОСТАВКА!

Намирам за правилно обръщението на г-н Сакскобургготски и го поздравявам! Къде са другите бивши министър председатели,а бившите президенти ?На тях сме разчитали ,а те сега мълчат и се радват на разцеплението на народа ни предизвикано от Плевнелиев!А ако избухне гражданска война и това ли ще ги радва?

Чудесно изказване !Поздравления ! Беше време някой , наш бивш Министър председател да каже истината за протестите !

Министър председателят- цар не осъзнава, че излъга и измами целия български народ, как за 800 дни ще превърне България в Швейцария на Балканите за да гласува народа за него, а подмени вота на доверие на народа и това е злоупотреба с власт и престъпление, както и голям срам за България! Сегашните протести са последици и от неговото управление, а има очи да съди протестиращите, които искат само да живеят в справедливо и демократично общество в родината си България и да се гордеят. че са българи! Вече няма кой да му вярва!

ТОЗИ "ЦАР " Е СУПЕР НАХАЛЕН. ПРЕДИ ДА ДОЙДЕ В БЪЛГАРИЯ КАЗВАШЕ, ИМА ГО ЗАПИСАНО ОТ НЕГОВО ИНТЕРВЮ, ЧЕ ТОЙ ОТ РОДИНАТА СИ НЕ БИ ВЗЕЛ НИЩО, А В СЪЩНОСТ ВЗЕ И ТОВА КОЕТО НЕ Е НЕГОВО, А НАПИРА ЗА ОЩЕ / ДВОРЕЦА В КРИЧИМ И БОГ ЗНАЙ ОЩЕ КАКВО/. НЕ ЗНАМ КОЙ СЕ ИЗЛАГА ПРЕД СВЕТА - ТОЙ С ТЕЗИ СИ СВОИ ДЕЙСТВИЯ ИЛИ НАРОДА, КОЙТО ИСКА ДА ЖИВЕЕ ЩО ГОДЕ СНОСЕН ЖИВОТ!? НЕ КАТО СИМЕОНЧО ПРЕЗ ФАШИСТКО,А ПОНЕ НАПОЛОВИНАТА НА ЗАПАДНЯЦИТЕ!?!

До кога ще мълчим и ще сме мирните овце на света! Трябва революция и промяна! До кога ще продължава този преход! Само протести до дупка, това е единственото демократично решение! Сакскобурготски няма думата вече!

До преди 7-8 месеца си имахме перфектна държава. Сега само разруха и помия. Комунистите навремето докараха хазартния маняк Сакскобурготеца, за да разкарат Костов. Тоя се взе на сериозно. Пародия. Сега защитава комунистите, да ги оставм да крадът на воля, може и на него да му дадът някое кокълче.

Гнусен старец, личи си че не те е правил Борис.

Изчезвай долен популист.

Абсолютно е прав за всичко! Светът ни се смее с тези смешни протести, дето се броят всеки ден, като че нещо кой знае какво е станало. Няколко стотин не знаещи точно какво искат човека. Кого искаме да впечатлим с подобни простотии? Светът със сигурност няма да можем. Но иначе протестиращите изглеждат "велики" в собствените си очи. А медиите послушно отразяват жалките им напъни..Смешници!!!

Ами да подават оставка и няма да има протести !

Г-н бивш Премиер, ИНВЕСТИТОРИТЕ СЕ ПЛАШАТ ОТ МАФИЯТА, комунистите-КРАДЛИВИ, липсата на НОРМАЛНИ ЗАКОНИ и ЗАКОНОСЪОБРАЗНОСТ и от БЕДНОСТТА ! А за цялата тази картина ИМАТ ВИНА ВСИЧКИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА на Б-я от 1989г насам! Така, че интелигенцията на Б-я няма нищо общо с визираните от Вас вини! Всички сте КРАДЦИ и това Бог НЯМА ДА ВИ ГО ПРОСТИ, а и не трябва!!!

а ти другарю Цар,когато беше м-р председател колко инвеститори доведе или смяташ реституцията от която се награби за инвестиционна политика?

Прав е обаче и за това и за други неща.

Полицията да вземе мерки и да арестува криминално проявеното лице Симеон Кобургготски - "Царя"

Дъртият мадридски лисунгер да млъкне и то ЗАВИНАГИ, защото и той има огромна вина да сме на тоя хал сега!

Да не щеш да кажеш, че тия дето управляваха преди него и окрадоха или затваряха очи докато се краде държавното имущество са светци?

Най-големия международен срам за България през последните години е самият Сакскобурготски. Официално обяви, че няма да си търси имотите, после взе и това, което не е негово. Стана министър-председател срещу пари - група мутренски капитал му плати дълговете от комар, продаде на търг ордените на дядо си, приятелят му Хуан Карлос в автобиографичната си книга пише, че го е съветвал да не влиза в политиката. Сигурно защото знае повече от нас. Бай Сакскобурготски - единица мярка за привличане на инвестиции.

Чак пък. Писна ми с това - дръжте царя! Я пообиколи Симеоново, Драгалевци и Бояна да видиш колко дворци са построени с пари спестени от банички. Това как се обяснява на международната общност?

Ако стане цар Борис, да си види инфалтилното отроче сигурно ще умре този път от срам!

тези приказки на симеончо миришат на нафталин, това го видяхме при неговото т.нар."управление".....но той явно иска да сложи едно рамо на бившите си коалиционни партньори, а може да се надява и на осребряване.......

тоя човек няма морал, а съвеста му е прегоряла като главня. Той е срам за баща си и най добре е да се разкара от тук и да му се вземе това, което мисли че има.

Скрий се бе, лъжлив и крадлив л.а.й.н.а.р.

ERP-та , тецове Марици, златните находища - все инвеститори айдуци, айдеее по-добре да няма "инвеститори", тая хрътка колко открадна от България и още краде, няма ли да пукне най-после да се отървем от едно зло.

интелигентен коментар на възпитан аристократ .Благодаря.

Ние се "излагаме пред чужденците" още от времето когато си взехме цар от долнопробна западноевропейска кръчма.И ти си най - жалкото доказателство за това.

Дядооооо, дядо и ти ни оправи за 800 дни дядооо

Винаги съм имал усещането, че този човек живее в някакъв негов свят. Глупави разсъждения на човек, който няма допирни точки с действителността в България.

И каква е действителността? Бай Ганьо ще се изчерви от срам при днешната байганювщина.

За разлика от поплювкото Плевня, Сакса е истински обединител на нацията. Да изритаме Чехльо и да изберем за президент Симеон!

Ще има да оправя майка ти 800 дни.

До кога?До кога хора с трети клас ще се изказват.До кога гениалностите на хора втора или трета категория ще бъдат по разпространявани.Нали не се съмнявате че и хората са различ ни категории.Като при колите бе.Има мецедес има ауди има фиат но има и ... Наистина кобургите са лайна. Има едни дето разстреляха чичо му като куче.Може секакав да е бил кирил ама му е чичо.И сега това нищожество е със същите дето пречукаха брата на баща му.Некои хора за пари са готови да дигнат краката на майка си некой друг да я оправи.И ще питат добре ли държат.

wenci

Царя е прав и много адекватен на ситуацията. Не коментирам личността, а изказването му. Много по-голяма загриженост за България от президента и политиците ни.

Ами като е загрижен, пак да си го изберем, а? Тоя път ще ни оправи за 400 дни.

Абе на теб още ли не са ти сменили чипа?

Хазартът на никой не се е отразил добре, явно и на Кобурга му е изчезнало и молкото количество мозък, което е имал. Този мерзавец да спре да говори глупости, не стига че дойде на власт, като излъга бедния народ, взе половин България, синовете му и техните "авери" Милен Велчев, Никито Василев и т.н. врътнаха такива "изгодни" за България сделки, че просто Господ да ни е на помощ. Да не забравяме, че тези хорица подариха БТК на техните хора, вкараха в митниците една частна английска фирма, която смучеше българската държава, взеха решението да се възобнови най- корупционния проект и най-новата ни история АЕЦ Белене и др. и сега този агент на комунистите ще ми дава оценки , като последна инстанция. Да се маха и да не не се занимава с България!

Лъжеш от първата до последната дума: "Хазартът на никой не се е отразил добре" единствения, който познавам да се занимава с хазарт е Васил Божков и му се отразява изключително добре. ;) Когато английската фирма "смучеше" Българската държава имахме ръст в икономиката, производства, близо 12 милиарда инвестиции годишно. Когато почнаха да я смучат Бойко Борисов и неговите авери Пашата и Емо Фаса нямахме нито производство, нито инавестиции, нито култура, нищо... за останалите ти лунатични твърдения няма какво да се коментира, трябва да разбираш поне малко от икономика за да поемеш ;)

Първо сакса не е българин и като такъв не е компетентен да дава мнение, защото не познава българската психология. Това, че узурпира властта, за да си открадне дворците, собственост на българите, не му дава право на мнение. Трябва да мълчи и в миша дупка да се крие. Сакс да ти кажа, че твоето мнение хич не ни интересува - от селски хитреци народа няма нужда. Българите са много по-умни и интелигентни от теб. Нас въобще не ни интересува мнението на Европа, защото от там нищо добро не е направено в годините назад, напротив винаги сме били ощетявани от Европейските сили. И сега нищо добро не ни мислят от Европа. Децата ни са на митинга, защото ги възпитаваме от малки в родолюбие и патриотизъм, за ужас на Европа и на такива безродници като Сакса. Децата ни имат позиция от малки и са свободни духом. Те винаги са били богатството на народа ни. А за институциите, които ние не уважаваме смятам, че са виновни именно хората работещи в тях. Уважението не е даденост, а трябва да се заслужи. Но ти сакс, и това не разбираш, защото се имаш за цар и като такъв смяташ, че трябва да те уважаваме по презумция. Ама за нас не е така, защото ние сме републиканци и живеем в 21 век, а не в царства и господарства. Та така, не ни поучавай, защото не ни разбираш. Ние не те поучаваме, а те търпяхме 4 години. И внимавай да не те изгоним втори път от държавата, да си ходиш в Испания при братовчедите.

Роден в България от родители, български граждани, бил е премиер-министър на България цял мандат, лидер на българска политическа формация, носеща неговото име... какво значи не е българин? Това, че не ви познава не е никакъв минус най-вероятно и аз не искам да ви познавам. ;) Явно не знаете и смисъла на думата "узурпира". Ама то за какво ли ви е да знаете нещо - чети Винету и ще успееш в живота.... и Мими, твоето мнение не интересува никой... ;)

Ти като изсече половин Рила, и искаше да си вземеш мусала, тогава не се излагаше. Срам за Баща ти си ти, срам.

Най-после дядото да каже нещо умно и смислено. Напълно е прав. Лумпените сриват авторитета на държавата, независимо кой управлява, защото лумпена си е лумпен - утре ще протестира срещу тези, които днес му плащат, ако друг даде повече.

дойдоха комунистите на власт и на този започна да му се чува гласа излъга 6 милиона българи и поръси 500 за да го подкрепят им напълни гушите

България и Българите се изложихме достатъчно по времето,когато Министър-председател беше бивш Цар,а президент-тогавашният бащица на комунистите.Сега поне показваме,че ни е останало национално достойнство.

Като гледам кой се изказва против протестите - доказано крадци като сакса, хамстера и др., се очаква всеки здравомислещ да подкрепи протестите против геноцида срещу Българския народ!!!

Геноцида го извършиха подсъдимия Цветанов и неграмотния Винету. Виж сайта на Евростат, защото когато фактите говорят и боговете мълчат. Доказаните крадци, рекетьори и трафиканти са точно те, не ни е толкова къса паметта.

Dobromir Dimitrow

Явно си платен писач на позитано! Геноцида го извършват всички партии, не само герб!

Главатаря на мазридската банда нарекла се НЦСВ, ни оправи за 800 дни. Нанесе непоправими щети на икономиката. Милен Велчав строи хатели с комисионнат от външния дълг, които нарастна с два милиарда заради НДСВ. Продадоха БТК на цена 10 пъти по нискаот реалнат. Гърците и в криза още не са си прадали телекомуникациите. И още много поразии, за което този австрийски пхитрец и неговата банда трябваше да влязат поне за по 800 дни в затвора.

Този безсрамник не разбра ли, че българският народ е беден, но не толкова долен като него. Пак си прави сметките да гепа някой български дворец или още гори! Никой не те иска в БГ. Отивай си! Най-големият изменник в България през последните 24 години!

Повечето от нелепите писачи в този форум не могат да стъпят нито на образованието, нито на културата, нито на опита на Симеон Сакскобуготски. Как искаме да го разберат? Човека живее в това, което наричате "нормална държава" и за пореден път се опитва да каже нещо без да има никаква изгода от това, но няма кой да го чуе. За съжаление българите слушаме само Азис и Преслава и за това ще живеем в такава държава. Колкото до г-н Сакскобурготски, той е бил гонен от България и се е връщал отново и дай боже, дълъг живот и здраве ще го прави още. А лумпените ще си лаят колко е лошо всичко и как трябва да се промени и да станем "нормални". "Нормалната държава" се прави от нормални хора... имайте поне уважение от възрастта и опита на човека.

Този няма никакво реално и солидно образование. Прочети малко биографията му и ще видиш. Тук 2 години, там 1 и това било образование. Иначе за културата му знам, че е любител на казината и хазарта. Маже би това е вид култура...

Мими, агистърските програми са по 2 години. Има много програми по 1 година и т.н. и то в университети, които са Ivy League или в топ 100. За съжаление в България няма нито едно подобно учено заведение в топ 500 поне (официално), най-вероятно няма да има и в топ 1000. Така, че и 30 години да учиш, няма да го разбереш. Знам, че има военно образование и е бил консултант на редица частни фирми в областта на финансите, туризма, търговията и т.н., така че не мога да си представя как някоя частна фирма ще си избере консултант без референции и образование. Колкото до произхода и културата, ще кажа само - не се излагай с подобни тъпи коментари! Смешно е!

Азис и Преслава!?... Отиди на концерта на Роджър Уотърс на 30.08, за да чуеш, каква музика слушам аз и много от българите! Не обобщавай и не подценявай сънародниците си! Колкото до г-н Сакскобурготски, нищо лично, но наистина нещо се е опитал да каже. Той, а и всички политици не разбраха ли, че народ, оставен само на мизерни подаяния, наречени заплати от 150-160 евро, рано или късно започва да вегетира и оскотява! До кога така!?

ТОЯ ЛЪЖЕЦ ДЕТО НИ "ОПРАВИ" ЗА 800 ДНИ ЯВНО ИМА ОЩЕ ИМОТИ ДА СИ ВЗИМА И ТЕ СА МУ ОБЕЩАНИ ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ СЕГА

А пък Симеон този стар дядо - по гръб никога не пада.Опропасти тази наша държава , народа излъга безцеремонно и продължава нагло да се изказва по всички въпроси , напълно безотговорен тип, който си доведохме ние българите , за да ни закопае и препикае

"...с обръщение към...?!? Ти за кого се мислиш, бе дърт лъжецо! Я, млъквай, че Врана, не е в Испания! Само ще разгневиш българите! Бог те наказа, но май искаш още! Вземи си Хасанчо, и се махайте всички!

Сакса е прав: С ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ТАКА СЕ ИЗЛАГАМЕ, ЧЕ НЯМА НАКЪДЕ ПОВЕЧЕ!! да премахнем причината за срама...