Владимир Чуков: Военна ескалация е малко вероятна

Днешните въздушни удари на западните съюзници срещу химически военни цели в Сирия са по-скоро предупреждение. Военна ескалация е малко вероятна.

Обратно в новината

Коментари - Владимир Чуков: Военна ескалация е малко вероятна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Външната ни министър Захариева смята, че Асад трябва да бъде сменен с демократични избори. Питам госпожата, президента Асад не трябва ли да бъде съден за употребата на химическо оръжие срещу своя народ или по добре демократично да си седи на власт?

анализ ми се вижда доста по-точен. Най-малкото изключителните демокрации нямат вътък да хвърлят през ден-два по 100 млн на вятъра. Пък и никой не иска да му се смеят постоянно. А иначе съсипването на Сирия наистина трябва да спре, там все пак живеят хора и демократите не трябва да го забравят.

руснаците няма да дадат сирия на американците . не че им трябва кои знае колко за 1 газопровод или нефтопровод ... . тук въпроса е да се знае че оставят ли сирия следващите са иран ... и добре че руснака е там , защото ударият ли иран оттам иранците удрят израел ...и се започва . израел е малък и без да употреби атом не може да се справи с иран ... а гръмне ли 1 атом и америка гърми ...

Пада Сирия и се посяга на Иран. Веднъж загубила Сирия, Русия няма да има позиции да удържи Иран. Падне ли Иран....няма сила да спре "демократизацията" на Сибир. Русия досега е 100 процента изпреварваща.

Напротив, много вероятна е ескалацията. До няколко дни ще започне Третата световна война!

На хората им съсипват живта а той пише че няма страшно!

Как Русия ще си остави магарето си в калта ли? А, Китай, мълчи, но дракона скоро ще отвори уста и от там ще изкочи един огън, дупе да им е яко на американците.

да беее, то рашките били тръгнали да го "вадят магарето", ама вратите на джипките нещо не им са отварят, както добре знаете и те така... на съединител сме .... единствения полезен ход е Вова Пу пак да яхне някой медвед или малкото пони на Барби дол и да спаси положението с една своевременна фотосесия в стил "изяж се Доналд"

голем си чукан бе. Съсипаха Сирия. Съсипаха Либия. Съсипаха Ирак, точат се на Иран. Все няма нищо страшно и всяка седмица някакви инциденти в Европа свързани с исляма. Няма страшно. Третата световна започва 2018та в Сирия - маса пророци са го казали. Войната може да не е като досегашните войни, може да загинат по-малко хора, но щом е война ще има и жертви, и бежанци и икономически сътресения и атентати в Европа и т.н. Ама няма страшно, хич даже, безанците може чак след месеци да натиснат границите ни. Няма страшно, важното е кражбите да вървят и властта да папа еврокелипир. Затова ще хвалим наред.

сащ , великобритания и дипломация? приказки от 1001 нощ, арабисте.

ракетна дипломация. Кръстоносци. Трепят хората и не им пука.

Абе откак натиснът копчето..... тиси бай де, не ни пречиш. Дълбоко заблуден храненик на властта, с големо его и претенции на ахмак. И с политическа директива най-веки.

Този Чуков е сороски храненик и е тъп като чук, има логика на прасе ,гладен и алчен,пълен простак набеден че познава Сирия.

Западните съединители тестват дали Бай Иван ще го премести в другия крачол.