назад

Ситуацията в 45-ото Народно събрание е тежко патологична

08:00 | 17 април 2021 | Автор: Стефан Кунчев 765 23140

Коментари 765

91% от хората биха гласували по същия начин. Тълкувайте го така - този парламент е това, което народът иска!

"Новите" се осраха още през първия ден. Замислете се, защо посланиците на Франция, Германия, Австрия, Унгария, Белгия (и на още една държава, но сега не мога да се сетя) напуснаха парламента предварително - за първи път от 1990 г. насам става това. Скоро феновете на "новите" ще изтрезнеят. И първо техните фенове ще ги пребият. Аз виждам при новата коалиция инфлация от над 10%, ръст на безработицата от поне 10-12%, замразяване на заплати и пенсии и нито цент от Европа. Запомнете, никой от Европа няма да даде и една стотинка за "новите", защото знаят какво ще се случи с парите им.

Забележете кой ще бори статуквото. Лъжкинята Маяма-знаем всички простотии свършила до момента с изключение на периода и като омбудсман (и кой я предложи там-Боце от съжаление и намери точното място). Гнусния и алчен Бабикян(неофициално притежаващ жълти сайтове,които бълват само лъжи и който сам се предлагал на Боце ,но не му е вързало. Силно мразещия псевдо юрист Хаджигенов,чиято омраза по скоро ще му навлече здравословни проблеми,отколкото да направи нещо добро за българския народ. Забележете следващия герой-Дончева.Каквото и да каже човек ще е малко.Знаем какви ги е вършила,а и видяхме миналия ден как води заседание на парламента-без да спазва законите и разпоредбите.Явно тишината в спалнята наистина води до безумия. Ами Капон?Още една чакала пред вратата на Боце,но била отритната,най -вероятно защото искала нещо противозаконно. По ред на номерата следва Бойкикев (Христо Иванов) .Наследник на комунист,който разнасял финансови средства за да бъде извършвана подривна дейност(разбирай всякакъв вид безчинства)в полза на комунягите. И този бил водач на дясното.Ще модернизира страната най вероятно по руски модел.Чудя се на хора като Иво Инджев, който недолюбва Раша,а подкрепя Бойкикев. ДПС-кърлеж,който се лепи за всяка власт и смуче кръв докога може. БСП- отдавна не трябваше да ги има,заради пораженията които нанесоха и продължават да нанасят на държавата с тяхната криворазбрана тиория за социализъм и крадливи кадри на държавна сигурност. Накрая остана новия политик Слави(привърженик на сатанистити ,осъзнаващ, че без присъствието на Радков около него,би изглеждал много тъпо в парламента)със заобикалящи те го сценаристи които силно мразят.По гостите в Студиото Х при Тошко африкански разбираме политиката(проруска) ,която ще следват.Още от първата седмица разбрахме ,че лъжат своите избиратели и заслужено бяха подиграни от своя колега Сиромахов.

Неудачници и лузъри гласуваха за Слави и Мая

Тая да не е “Мата Хари” ? Прилича.....

ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА СА 12ГОДИНИ В ПАТОЛОГИЯ.НО ТОЧНО ТИ РИСУВАШЕ РОЗОВИ КАРТИНИ НА ЩАСТЛИВОТО УПРАВЛЕНИЕ.НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА СПРЕШ ДА СЕ ПОЯВЯВАШ.ИЛИ ОЩЕ НЕ СИ ИЗПЪЛНИЛА ПОРЪЧКАТА НА100% ЗА ,КОЯТО СА ТИ ПЛАТИЛИ

Тогава въпрос кое е разделително за икономическа насоченост на новите предполагаеми мнозинства в парламента се изчерпи . Отговорът е : Ти , самият ти . А никой друг ще ти помогне . Егомания се нарича това в обикновен език . А играта прилича на шах-мат с почти сигурен пат , тоест мат не се очертава , а решаваща стратегия не се вижда в дйствието . Тактично се дърпат конците , но има ли ясна концепция , разбираема за избириталите ? Вместо някаква коалиция-гранде , едни кохезионни коалици-петито , където още в заровиш се очертава скорошното да-капо на голямата сцена . Какво имат да губят , да пропускат ? Като че ли едно Народно Събрание , сега номер 45 , би могло да създаде нещо много по-различно от предишните ли ? Толкова много детайлни работи излизат като нов основен чертеж , че проекто-скица едва ли ще мине чрез бъдещи комисии . Естествено , всеки си има собствена програма , но къде е общият разум за постигане на целта управление на страната ?

Сбабичосана патка !

И тази е за психиатрията.

Патологична е за герб.

Boje, tupa no dava mnenie!

Антоанета Христова е тежко зависима от проекти от ГЕРБ. Не е случайно, че толкова защитава Боко.

Ха, тя не е патоложка. Тя е куроложката на Боко, дето шъ го шибат в гъза дълбоко.

Бързо, слагайте ми намордника, пяна ми потече от устата, изби ме бяс.

ПКП беше дигнала летвата в облаците. Новите лайна да ядат.

Борисов даже не иска да стъпи в тази патология.

Б. Б.; Е тази патология.

Ще му се наложи

дпписна на зрителите с тая тъпа капча, никой вече не я ползва, само най-изостаналите и то тук таме; ама то и общото между новите технологии и река дунав, и двете идват от запад и минават покрай българия

и откога това е новина?? това си е така от послените сто и кусур години...

Антоанета Христова е получила милиони от ГЕРБ за напълно празни проучвания и проекти. Ако сте я чули ще разберете. Медиите са препълнени със слуги на ГЕРБ,които са в паника от Възмездието.

Патологична калинка.Разкарайте я оттук !

Тя е професор. А вие сте?

Жената ви го обясни като на малоумни. Абсолютно е права! Има си учебници и обяснение на всяка ситуация. Патологията е факт!

Тоя миндил и той на хранилката на герп.

Като гледам как си написал ГЕРБ - герп ми става ясно що за неграмотник си!!! За това не се учудвам кого подкрепяш!

гроб

ГЕРБ са класи над чалгарите на Славуца и мутрите на Маямата

Има един град, някоя от столиците в Обединеното Кралство, където кметът се избира за една година. Причината е очевидна. Някой ден и при нас е добре да стане така. Тогава думата политик , може би, няма да звучи толкова мръсно и да е еквивалент на интриги, корупция, алчност и мошенничество.

за една година няма как да прилапаш неколко пъти повече от това дето си се извадил за да те изберат.... и за две не става, виж за три може, но за четири е сигурно

Тази "професорка" двадесет години не проумя,или не искаше да проумее патологията на тиквата,сега реши,че в НС има проблеми,само след два дена от съществуването му.

Как ситуация може да е патологична? Май таз лелка е болна?

.... всичколожка. ИПОН, пардон ГЕРБ са пуснали пиала навсякъде и дори такива псевдо-професори по псевно-науки, като "политически психолог", демек нишо конкретно не правила пречз живота си, сега изпълзяват, за да сипят хейт, а през последните 10-ина години, докато Мутрата-Тулуп тру;аше пачки в чекмеджето го величаеха. Гнусна и простичка е тази лелка!

понеже Боко се изживява като един голям строител на съвременна Бъллгария,нищо че му оправят магистралите ежемесечно,бай Тошо след 89г. в интрвю каза- тва , което построихме не може и да го измажете за тия години

Ситуацията била патологична!?И ти не си много хубава...

:))) Може пък и да е права донякъде - ГЕРБ са злокачествен тумор, който трябва да бъде премахнат. Тежка патология.

Да.Някой е в пато-болестно състояние,но г-жата срамежливо не споменава Кой!!!

Оффф, аз пак се изходих в публичното пространство. Ще ме прощавате, толкова си мога!

Към герберите - Вие не осъзнавате още какво ви се случи на тия избори и продължавате да се перите- като петел на бунище, само,че няма кокошки около вас. Ще се перите още 2 седмици и като почнат да ви махат калинките ще спрете да кукургате .свиквайте ха

Само две заседания на НС и цялата герберска сган усети че никой не ги бръсне.. така както те се гавреха с останалите в последните 12 години и сега РЕВАНЕ

некога дир беше готин сайт дори най готиния сега н мога да прочета нищо от реклами

Пич, смени си браузъра. Напр. с Brave - по подразбиране блокира рекламите, а можеш и сам да си го конфигурираш... Няма бавно зареждане, няма изскачащи реклами, няма... Абе пробвай го - сам ще се убедиш.

Лично познавам Антоанета. Ако можеше да членува в 3 партии тя веднага щеше да го направи. Бореше се против ГЕРБ, но Боко знае как да се справи с такива - дава кокал. Както даде на Антон , на Тома, ... Политическа проститутка. А само политическа ли?

Заврели сте си главите отзад, за да не виждате очевидните истини и хейтвате всеки, който ви ги каже.

Не знам, дали проф. Антоанета Христова, която е представена като "политически психолог" .схваща, че не става за професор, за преподавател, а най-малко пък за политически психолог. Тя просто, както казват едни наши комшии, се бара за такъв. Казва Христова," защото партия "Има такъв народ" и в момента разполага с необходимото мнозинство в парламента...". Ми не, г-жо бараща се за кво ли не. Ако беше чела Конституцията, щеше да знаеш, че промяна на гласуването в мажоритарно, може да стане, чрез промяна в Конституцията, гласувана на три пъти, в три отделни дни, като на всяко от гласуванията, в подкрепа на тази подправка трябва да гласуват 3/4 от депутатите. Г-жо псевдопрофесор, ако не знаете, депутатите в обикновено народно събрание са 240. Три четвърти от тях са 180 (има една такава дисциплина - аритметика се казва, учи се в началните класове). Да предположим, че Слави Трифонов ви послуша (ха-ха-ха!) и предложи промяната. Той има 51 депутата. Ще получи подкрепата на ГЕРБ - с още 75 депутата. Останалите заявиха, че са против такава промяна и няма да я подкрепят. Г-жо псевдопрофесор, 51+75= 126. Нека предпроложим, че ДПС резмислят и им дадат "на заем" техните 30 депутата. Тогава ще стане 126+30=156. Как мислите, г-жо псевдопрофесор, дали 126 или 156 е повече от 180 или е по-малко? Скрийте се някъде за 2-3 часа на тихо място и се опитайте да помислите. Ако решите, че 126 или 156 е необходимото мнозиство с което Слави Трифонов ВЕЧЕ разполага и с което може да промени Конституцията, то ние пък ще решим, че вие не сте за политически психолог и преподавател в университет, а за психиатрията като пациент.

Христова минетчийката на Борисов,направи и институт с нашите пари за да го хвали.Този институт трябва да се закрие не е нужно с наште дънъци да издържаме свиркаджийката.

ЦРУ ли си, ГРУ ли си не знам но си куха лейка.

Политически психолог. Това някакъв виц ли е ? Сигурно има и политически патоанатоми, политически археолози, и политчески психоаналитици. Вече съвсвм се самозабравиха тези политически измисленяци.

става единствено за келнерка-професор в “Сивия Кон” в циганската махала.

Ти често ли ходиш там

Да назначат по една такава Професорка,хем ще ги лекува като психотерапевт,хем ще ги съветва в политическата психология на българина.Един приятел казваше" Ей много помияри се развъдиха в квартала.Хвърля камък срещу някое от тях и взема,че ударя, я някой професор я доцент.".

Още информация по темата https://newsonthegotoday.com/vinz1r

Тука са се развихрили едни гербаджийски тролове... отврат..

Жената каза да си пиете папчетата, само тролове ви гонят

Пийте си хапчетата, моля Ви! Независимо, че сте доктори в БАН.

Пълзящият държавен преврат, започнал преди близо година и целящ да извади България от Европейското Семейство и най-мощният отбранителен съюз НАТО, вече е на финалната права. Все още можем да предотвратим катастрофата, като поискаме незабавно нови избори!

Необходимо е нзабавно да се проведат нови, извънредни избори! България е заплашена от излизане от ЕС и НАТО! Следващите избори, които трябва да се проведат най-късно до три месеца, трябва да са под девиза "ЕС или Евразийски съюз?" И за слепите е видно, че руската агентура и руската "Пета колона" са се развихрили и вече точат ножовете, за да изрежат България от тялото на ЕС и НАТО, и отново да ни запратят в прегръдките на азиатските сатрапи! Не трябва да го допускаме! ИЗБОРИ НЕЗАБАВНО!

Всички знаят какво следва след управление на леви партии - национална криза, безработица, глад, мизерия, безпаричие и т.н.

FFF

Как го казваш все едно ГЕРБ са дясна партия. Най-дясната партия в България е БСП, а най-лявата беше СДС. С две думи ляво-дясното у нас е пълен т@ш@к.

патологичен простак.А ти го защити за простащината му,че била в народния фолклор.Ти си патологична "палачинка",а не психолог с научни знания.

Как, бе ти взе. че го изкара патологичен простак като тебе, като твой колега... Пък уж не го обичал? Всичката ви е тинтири-минтири.

И не ща да я чета таз герберска калинка. Мнението ми за нея е отрицателно- и като експертиза(таз хубава дума), и като човек.

Тъжно им е на герберите. Ето вчера Борисов подаде оставка, а днес слънцето също изгря, животът продължава. Тъжно им е и вещаят катастрофи. Няма да има катастрофа, няма да спре животът ! Ще свикнете !

До седмици ще сте само лош просташки спомен

Хахаха, излъгани малки сладки чалгарчета. Още първия ден ви обърнаха палачинката:)))

В НС царства невъзпитанието И негативизма

Малко книжки си прочел за това що е парламентаризъм.Законодателната власт може да направи един премиер "луда калинка" , а не обратното, както правеше любимеца ти.Само Хитлер е правил същото навремето.

Тежка патология е, когато една маймуна прави целия парламент на маймуни, а те са доволни.

Към новината