Скандал разтресе Кърджали преди празника на града

В навечерието на стогодишнината от Освобождението на Кърджали, избухна скандал във връзка с обявяването на освободителя на града ген. Васил Делов за почетен гражданин на Кърджали.

Обратно в новината

Коментари - Скандал разтресе Кърджали преди празника на града | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турците в България и турците в Турция никога няма да имат български интереси и поведение и винаги ще са против нас-колкото и да им се кланяме и подмазваме и да се правим на европейци!!

Мисля че жителите на Кърджали ясно изразиха своето мнение! Като някой има претенции да си гледа имента на мястото където живее. Това е демокрацията. Ясно някой още не са го разбрали и още залитат към всичко руско, което ни е чуждо в България!

абе мелиха този генерал е български генерал а не руски вземи и прочети преди да пишеш

rosen

само дпс

Що сте така наивни и озлобени и позволявате действията на една партия като ДПС да ви настроят срещу цяла общност!Бях в Кърджали и не ми стана приятно,че в Била говорят на касата на турски,но опознах хората там и са много по човеци от нас!Най-малкото имат ценности,за така наречените(обидно)помаци говоря!Е един т най-добрите ми приятели е такъв и мога да кажа,че няма по-верен от него като човек и приятел.Да не говорим,че за 1и път виждам как в едно село до Кърджали с население около 5000 души(най-голямото било в БГ или региона не зная признавам си)НИКОЙ не си заключва дома!!!Айде ние бялата раса и човеците опитайте да не си заключите вратите да видим дали някой като нас ЧОВЕК няма да ви "погостува"!

дпс са антибългарска партия, която работи против националната сигурност *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Роско, що те е страх да кажеш мнението си, а???

живи спомени от з20 човека абе колко столетника има в карджяли

1chovek

ДПС са про-турска и етническа партия и трябва да бъдат забранени със закон. Единствената причина, поради която не приемат този генерал е, че той е изтласкал турците извън пределите на Кърджали и България, а тайните цели на ДПС ги знаем всички какви са - да откъснат част от България към Турция или поне като автономия. Тук трябва решителен отпор!

А, бе друже ... може ли, да ти изтрепят , цялата рода, както ми разказваше един български турчин от Жълт Бряг , Сливенско .... заради което цялото село да се изнесе в планината на 1ви януари и да дават "подчаси" с ловни пушки ,,, и така да карат до месец март .... Цялата дандаия е била заради имената. Добре, както и да е ... , но ТИ можеш ли да ПОВЯРВАШ , че тези хора ей-така сега са се вдигнали и искат тук да е турско .... без да са подстрекавани от ДПС и БСП .... а ?!

Усмивка ... - прав си !

Ivan

Турците вече си показват рогата и започват да лаят, а след време ще скочат да ни хапят в собствената ни родина

Казвате: " БСП и ГЕРБ веднага излязоха с протестни декларации" ... Добър ден господа бивши и настоящи управляващи .... не ви ли се струва, че малко късно взимате отношение по все повече нарастващия етнически процес с "изкривяването на историята" , а ... ? Затова сме слаби - защото ВИНАГИ българина е гледал "келепира" повече отколкото да уважава националното си самосъзнание ..... срам ме от всички вас ... и дълбоко съжалявам за жертвата която направи пра-пра-чичо ми Васил Левски .... срам ме е от всички вас ..... не искам ни да ви виждам , ни да ви знам !

Казвате: " БСП и ГЕРБ веднага излязоха с протестни декларации" ... Добър ден господа бивши и настоящи управляващи .... не ви ли се струва, че малко късно взимате отношение по все повече нарастващия етнически процес с "изкривяването на историята" , а ... ? Затова сме слаби - защото ВИНАГИ българина е гледал "келепира" повече отколкото да уважава националното си самосъзнание ..... срам ме от всички вас ... и дълбоко съжалявам за жертвата която направи пра-пра-чичо ми Васил Левски .... срам ме е от всички вас ..... не искам да ви виждам !

"Апропо, пиша за последен път във вашите форуми ..... затова не ми пука за паролата ми. " "А и няма дори и опция за закриване/заличаване на Дир.бг акаунт. Ненормална раабота . .... Без мен ! " Това са твои цитати бе Унуфри!Какво стана,пак ли пропусна хапчето и лудостта се върна!?

На някои от средния мениджмънт в ДуПяСе им омръзна 20-годишната сложна жоменка,та са решили че вече е дошло време да я подкарат "на кестерме,юруш бакалъм!"Генерал,военачалник,герой от Балканската война ще го изкарат накрая не само неконсенсусна личност,а жив "хаирсъзин"!Бездържавието и нихилизма ще ни излезнат през носа ако продъжаваме в същия дух!

ХХ

Фесовете никога не са се чуствали българи и не уважават светите за българина исторически събития и личности. Да живеем в етнически мир с тях, но да си имаме едно наум.

време за обидинение: герб+бсп

Имаш пред вид обЕдинение на обИдените или алианс на непонасящите се органически партии??