назад

Скандалният магнат Джефри Епстийн се е самоубил в килията си

17:08 | 10 август 2019 | Редактор: Лилия Чалева 90 15524

Коментари 90

Познава сума ти влиятелни хора правили секс с малолетни момичета и се е самоубил?

В Америка и милиардер да си, пак не ти помага пред съда.! Тука ако беше или във руската кочина, такъв човек никога не се арестува, камо ли над съд пред целия свят да се яви.

Нашите проблемчета с корупцийка, апартаментчета, асансьорчета, купени дипломки ми се струват като невинни детски бели в сравнение с отвъдокеанските чудовищни ужаси, които се творят. Това разбира се не означава, че трябва да се неглижират нашите проблеми, защото тяхното натрупване лека-полека води именно към този ужасяващ т.нар. демократичен модел от западни ценности. Опичай си акъла, българино, че ТВОИТЕ деца ще ги унищожат под предлог, че им осигуряват най-квалитетна грижа! И ако не си го опечеш о'време (т.е. СЕГА ВЕДНАГА), ще започнат даже да ти ги отнемат законно, културно и цивилизовано и ще си ги направят едни "еничарчета" (ама този път западно-джендърски за забавления и плътски удоволствия) и после ще ти ги пуснат обратно, за да могат техните господари безболезнено да си вземат и "територията", както ти обичаш да наричаш Родината си! Не се разграничавам, българино, от теб! Този призив е и към мен самия! Хайде, слугите на Дявола, бухайте минуси, че да се преброим кой от кои е:)

А да видя, че същите западни ценности са го арестували и хвърлили в затвора? При нас царуват руските православни ценности и затова корупцийка, приватизацийки от типа на Трансимпекс и прочие се приемат за нормални. Ако тука обвинят, че някой е правил секс с непълнолетна или малолетна от политическия елит, всички ще му ръкопляскате. Но пък какво да очаквам от тролове пишещи за рубли.

Проблемите са еднакво сериозни, разликата е само в мащаба - едните действат мащабно и глобално, а другите са кокошкари.

Богатите също плачат (умират). Така че, който иска да е близо до чевермето, да внимава с огъня.

Бай ви Джефри Ъпщайн го намират преди седмица на пода в килията си с сериозни охлузвания по врата.След като е прегледан в болница и върнат в затвора е поставен в килия под наблюдение за самоубийство.Но след ден или два наблюдението удобно е свалено. Е, вторият опит вече е сполучлив, както е представено пред публиката.Няма да разкаже нищо уличаващо за никого от силните на деня/нощта. Вярвайте в демокрацията, тя е полезна за вашето здраве!

Който прави бизнес с проститутки( просяци) е Турски Шпионин. Арабиите имат по 20 жени, а останалите държат като роби и затуй постоянно има бомби в Ирак. Тия искат с пари да завземат Европа.. Да правят от жените на проститутки , а мъжете на просяци и педдерази. И затуй правят пренасят Отровата- Наркотици- Хероин. Да отровят акъла на хората и да завземат държави.. В Италия, точно разни араби- мафиоти пренасят наркотици от Африка. Ал Капоне е като Цветан Василев- Мошеници. Единия Избягал от Италия, а другия избягал от България. САЩ е трябвало да застрелят Ал Капне, още като е пристигнал на брега. В България, знаем още от преди години, че цигани и турци вършат ПРЕСТЪПЛЕНИЯ. После турците почнаха да показват негърска пропаганда.. В България, трябва да трепят Банкя -лията Б. Б и после да изгоним всички турски ШПИОНИ в телевизия Бтв. Да ходят да показват турска пропаганда и сериали в Турция. Всички с Турски имена- Осман , Али, Махмед, Анифе, Фатме, Кадир са Турски Шпиони. Мафиоти са Араби и турци пренасящи наркотици, да отровят акъла на хората в други държави. А Мутрите в България, са Идиоти, излъгани от Турксата пропаганда да се сбият с приятелите си и съседите си и так да помагат на турците.

И Билчо Клинтън и Тръмпчо сигурно са поркали от лолитките

Това вони повече от нашите изцепки на прокуратурата. (Преди дни този Епщейн се "опитал" да се самоубие, а после, след болницата го връщат в затвора и не го пазят ли? Без да го наблюдават с камери ли? Без да махнат всичко от килията му ли? Хахаахахаха.. Кой ще повярва, че е самоубийство? Само Гешеф може. Ние - не!

самоубит по особено жесток начин.... ....доста известни са вилнели по островчето му с малолетни

А сега де...Оказва се че като имаш бол пари, за да се разплатиш с жертвите си, може да се разбереш с прокуратурата и да ти се размине с 13 месеца, явно този път парите му не са стигнали до правилните хора и затова е трябвало да направи втори опит за да се самообеси.

както предсказах при първия инцидент - този няма да стигне до съд. Ще му затворят устата преди това. Няма да му разрешат да говори за полетите на Бил Клинтън, или за дсдруги политици. Тайните отиват в гроба му.

предполагам че се е обесил с въже, което си виси в килията, за да си простира прането на него.

Първите коментари на всички бяха: Was he "Arkancided"? Да не говорим за обявената космическа сума за неговото убийство... Колкото до "самоубийството" - става въпрос за затворник държан гол с една наметка в стаята си и под непрекъснато наблюдение от няколко камери и от дежурен надзирател пред стъклената врата на килията му. Няма никакъв предмет в килията му, който може да се ползва за "самоубийство"... Просто погледнете коментара на Hal Turner: Hal Turner Commentary It is almost impossible to commit suicide in federal custody WHEN A PRISONER IS ON SUICIDE WATCH. The prisoner is held NAKED, with only a suicide-proof garment to cover any part of the body, and is held in a cell with a unbreakable glass door, while either a Guard or another Prisoner sits on a chair outside that cell watching absolutely every move the prisoner inside makes. There is no part of the cell which is not within view of that door. At any HINT of self-harm, the person outside calls for help and many people come running. The notion that Epstein was able to kill himself under such circumstances is utterly unimaginable. I know. I was in federal custody and, for a couple days in August, 2010, I was put on suicide watch at Brooklyn MDC. This story stinks of murder. Murder by government-perps who were the only ones with access. The area in which suicide cells are located is equipped with all sorts of camera equipment. That video should be thoroughly scoured to see WHO paid Epstein a visit . . . . if he was inside a suicide watch cell.

Скандален боклук...

Това е заради Виктория Сикрет. Резек подаде оставка, а Ъпстин се самоуби. За нормалните хора е непоносимо. Не на трансджендъризма.

Ако това беше станало в някоя неприятелска на Международната общност страна, нежелаеща да разпродава на безценица природните си богатства, този щяха да го изкарат жертва на политически репресии и никоя уважаваща се медия не би повярвала на версията "самоубийство".

Скандален? Дира, усещате ли се колко е важно да имате някой със журналистическо образование, а не само "наши" хора в екипа си? Скандален щеше да е ако обвинението беше свързано с пиянски изцепки и други подобни. А не за ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПЕДОФИЛСКА МРЕЖА в огромни размери, със замесени бивши президенти, политици, милионери и т.н.

Тридесет години изнасилвал необезпокоявано в компанияиа на всякакви членове на елита, сега го хванали и той рязко и удобно се самоубил.

Епстийн, Епстайн или Епщайн се казва, или в статията са споменати три лица със сходни имена?

автора пак е бил друсан, пиян и анално превъзбуден. за това вижда тройно.

Нещо хич не е ясно дали самоубитият е Епщайн.

ко преписвате хамериканската пропаганда бе, самоубил се в килия, хаха, само дето не се казва точно как... вероятно се е наръгал 12 пъти в гърба; не че на некой му пука за тая отрепка, ама май високопоставените му приятелчета които също са отрепки са се уплашили да не пропее

Не е Дони!

Да американския президент имаше над 60 полета с неговия "самолет супер Лолита" ..... Ама содомията и сатанизма типични за американския Елит на Козяк не се говори

В Щатите тази история прерасна в скандал заради близките "отношения" между Епстийн и Тръмп. Даже едно от момичетата даде детайлно описание за спор между Епстийн и Тръмп кой да я разпечати на 13г. Тръмп печели спора след което я бие, заплашва семейството и и я изнасилва. Друг любопитен факт е че Епстийн запознава Тръмп и Мелания на едно от "партитата" организирани от Епстийн. Именно Епстийн урежда визата на Мелания като млада "моделка" от Словения. Клинтън също е участвал в тези палави игри но не е бил в близкото обкръжение на Епстийн по простата причина, че по това време все още не е бил милионер. Тръмп наследява от татко си над 300 милиона и е в центъра на събитията. Въпреки всичко това ми прави впечатление, че единствено и само Клинтън е споменат в коментарите до сега??? Няма нито един коментар за Тръмп въпреки, че на запад този скандал се вихри с пълна сила. Как е възможно? Иначе „самоубийството“ на Епстийн всички го очакваха в най-скоро време. Тръмп най-много от всички. Няма да има никакъв шанс на следващите избори ако още мръсотии от миналото му излязат на яве.

Защо да коментираме личности оттатък океана? 95 от всеки 100 американци не знаят в кой щат да търсят България, на нас трябва ли да ни пука за техния елит? За нас едно е важно - който и да е начело на тяхната държава, винаги ще се опитва да се меси там, където няма място, независимо от това какъв клоун е в очите ни.

Абсолютна лъжа

на кривите джендъри от демократическата все тръмп им е виновен. особено откакто хилъри осра преднината им и загуби от него.

Още, когато писахте, че е арестуван и разследванията на журналистката, потребителите тук предположиха, че ще е самоубит.

Колко ли работи е знаел?

Моля,някой знае ле ,какво е да изнасилиш напълнолетна....... Звучи ми,като да е на преклонна възраст.

Ами не незнаем и не искаме и да знаем!!!

Гадняр!

И го командироваха ....

да издигнем паметник на Хилари и Бил Клинтон в Южния парк !! и да носим светя

С години слушаме за такива като Навални, а в САЩ направо неудобните си ги убиват! Въпрос едно - след като е бил под постоянно наблюдение и след опит за самоубийство как, аджеба, е успял? Въпрос две, щом е имал фикс идея да предаде гените си на повече хора надали щеше да посегне на живота си. Просто не се връзва. По-скоро първия път са се опитали да го оправят но не са успели, но втория са се погрижили да не пропее. Най-вероятно някои негови влиятелни приятелчета, които сигурно също са били в кюпа.

Клинтън е изнасилвал деца още преди да стане президент. Когато е избран за президент е бил държан изкъсо . Ако Хилъри Клинтън бе президент щеше да има световна война и трафика с деца щеше да се утрои. Децата се използват за резервни части или за месо за педофилите.

Хилари Клинтън е поръчала убийствата на двама сенатори. Те завели дело срещу Хилъри Клинтън и са били основни обвинители с твърди доказателства. Обаче сенаторите са застреляни в домовете си и делото е прекратено.

Бил Клинтън е 72 годишен изминалата година е ходил десетки пъти на острова на разврата. Не за да изнася лекции по демокрация.

Колко удобно

По скоро са го самоубили,едва ли е бил сам.Целият световен "елит" са замесени или с проституция,наркотици и всичко останало. Извратено.

още една жертва на семейство Клинтън

чак толко балами не сме

Така няма да говори и ще запази тайните на други. Иначе още предният път като казаха, че са го открили с рани по врата, писах че може да е опит за самоубийство.

То беше ясно, че ще го "самоубият" по-скоро рано, отколкото късно, преди да проговори, защото в изабърканата от него свинщина е замесена една не малка част от мръсния щатски политически и олигархичен елит .

Не само щатски.

Но щатския "елит" е най-мръсният.

Но все нещо е успял да каже.

Убили са го. Работеше за Мосад и правеше секс записи на важни хора с малолетни.

Клинтънови за да замажат следите колят наред

Този сбръчкан мултимилионер остана в миналото ! Защо чак сега някой се реши да действа ,хубавото е ,че няма да причинява повече неприятности! Е, в страната на неограничените възможности е възможно и милионерите да са зад решетките! Няма прошка, заслужена участ! Останал и без момичета и без пари ,сам със себе си!

Защото беше заявил, че ще почне да приказва. Доста ипасен стана и се наложи, гущера да си подкъси опашката. Никога няма да разберем, кои са били най-скъпите му дружки.

Ние знаем, кои са. Нямаме признания!

Има безброй свидетели и записи. При желание мобе да се разбере и да се разплете мрежата.

и кой ще я разплете? този, който 3-4 години си измисля как тръмп е назначен от путин? или този, които остави обама и хилъри да останат тотално безнаказани за доказани престъпления? не ставай смешен. нашите прокурори са ангели в сравнение с техните лекета.

И кво е "миардер"?

И онези назапад са баш като източните си ченгета (нашите включително) - действат чрез подставени лица, оставят ги да вършеят и простеят. Но, тръгнат да им излизат кирливите ризи, бързо-бързо ги "самоубиват", за да не излезат скритите на задна линия схеми. Все пак не бива да се забравя, че най-голямата международна ченгеджийница е ЦРУ, контролираща над 50% от транспорта и търговията с наркотици в световен мащаб. За целта ползват военните бази на САЩ по света. Следващите най-големи ченгеджийници са МИ6 и Мосад.

Този щатски Прокурор и Съд, ако дойде да раздава присъди у нас, смятайте ,че 80% от циганетата ,ще са у затвора ! Не, че и тоя не мяза на тях де,но поне им е ПЛАЩАЛ предполагам и яко... А при нас 12-13-годишните циганета, не само ги еват,но и кьотек ядат...

Дано и Тръмп да последва примера му, че направо не се издържа вече........ И без това са си били дружки, а и са едкво изперкали.

Ти па какво не издържаш бе...

Старческата дебилност на Тръмп и начина, по който унищожава природата заради собствената си лакомия и на тези, които го издигнаха за президент........

не е милиардер. В ковчега е само той с празни джобове.

А пък в Булгаристан сума ти лица под 18 години си имат деца. Тук трябва да се избеси половин държава по този повод.

Епщайн не е "самоубит" за секс с деца.

Както казваше Дон Корлеоне "Мъртвите не говорят"

Тайният план на магната Епстайн за човешката раса За това необичайно разкритие и за увлеченията му по неща, от които побиват тръпки, разказва Ем Ес Ен Д жефри Епстайн, богатият финансист, обвинен в трафик на непълнолетни момичета за секс, е имал необичайна мечта. Надявал се е да прочисти човешката раса с ДНК чрез оплождане на жени в огромното му ранчо в Ню Мексико. За това необичайно разкритие и за увлеченията му по неща, от които побиват тръпки, разказва Ем Ес Ен (MSN). През годините Епстайн се е доверил на учени и хора от други среди, разказват четирима души, запознати с неговата идея, въпреки че няма доказателства, че тя някога да е била реализирана. Визията на Епстайн отразява дългогодишното му увлечение по т. нар. трансхуманизъм: идея за подобряване на човешката популация чрез технологии като генно инженерство и изкуствен интелект. Критиците оприличават трансхуманизма на съвременна версия на евгениката – дискредитираната концепция за подобряване на гените чрез контролирано развъждане на хора. Една от най-спорните тези на нацистите. Епстайн, който през юли беше обвинен в трафик на 14-годишни момичета, е бил сериен манипулатор. Той лъжел за самоличността на своите клиенти, за богатството си, за финансовите си операции, за личните си постижения. В същото време използвал връзки и харизма, за да култивира взаимоотношенията си с бизнес и политически лидери. Въпреки че много медии го наричат милиардер, състоянието му се оценява на около 560 млн. долара. Интервюта с повече от дузина негови познати, както и публични документи показват, че той е използвал същата тактика, за да се внедри в елитна научна общност, като по този начин е могъл да преследва интересите си в евгениката и други експериментални области като криониката. Адвокатите на Епстайн, които пледират, че е невинен по обвиненията за трафик на секс робини, не са отговорили на исканията за коментар. Мултимилионерът е привлякъл редица изтъкнати учени. Сред тях са носителят на Нобелова награда физикът Мъри Гел-Ман, открил кварка, теоретичният физик Стивън Хокинг, палеонтологът и еволюционен биолог Стивън Джей Гулд, неврологът Оливър Сакс, молекулярният инженер Джордж М. Чърч, работещ за идентифициране на гени, които биха могли да бъдат променени, и теоретичния физик Франк Вилчек, също нобелов лауреат. Примамка за някои от учените са били парите на Епстайн. Групата се събирала в имението на мултимилионера в Манхатън. Там шампанско „Дом Периньон” и скъпи вина са се леели свободно, въпреки че самият Епстайн не пиел. Той бил и домакин на обеди в програмата на университета „Харвард” за еволюционна динамика, която лично стартирал с дарение от 6,5 милиона долара. Други са присъствали на конференции, спонсорирани от Епстайн на Вирджинските острови и са били гости на частния му остров там. Веднъж учени, включително Хокинг, са забелязани на борда на подводница, която Епстайн наел. Магнатът бил готов да финансира изследвания, които изглеждали като причудливи. Той заявеил на един учен, че се занимава с идентифициране на мистериозна частица, която предизвиква усещането, че някой те наблюдава. По време на среща в „Харвард” Епстайн разкритикувал усилията за намаляване на глада и осигуряване на здравни грижи за бедните, тъй като тези действия увеличават риска от пренаселване на Земята. Това свидетелства психологът Стивън Пинкър, който е бил там. Пинкър посочва, че опровергал мултимилионера, позовавайки се на изследвания, показващи, че високите проценти на детска смъртност всъщност са основната причина хората да имат повече деца. Епстайн е изглеждал раздразнен. Впоследствие заявил на Пинкър, че вследствие на „гласуване на острова” вече не е добре дошъл на събиранията. Многократно, започвайки от началото на новото хилядолетие, Епстайн разказвал на учените и бизнесмените за амбициите си да използва ранчото си в Ню Мексико като база, където жените ще бъдат осеменявани със спермата му, разказват двама наградени учени и съветник на големи компании, които са били свидетели на това. Веднъж, по време на вечеря в имението на мултимилионера в Източен Манхатън, Епстайн обявил, че възнамерявал да забремени 20 жени наведнъж в неговото ранчо „Зоро” край Санта Фе. Според учен от НАСА, Епстайн е обосновал идеята си за „бебешкото” ранчо с целите на „Джерминал” - хранилище, което трябвало да бъде запасено със спермата на нобелови лауреати, за да се укрепи човешкият генофонд. Само един носител на Нобелова награда призна, че е дарил сперма. Хранилището прекратява дейността си през 1999 г. Свидетел посочва, че Епстайн вероятно е използвал въпросната вечеря, на която присъствали привлекателни жени с впечатляващи академични данни, за проверка на кандидатки за раждане на децата му. Мултимилионерът не криел интереса си да се занимава с генетика - и да увековечи собствената си ДНК. Привърженик на трансхуманизма споделя, че той и Епстайн са обсъждали интереса на магната към криониката – недоказана хипотеза, според която телата на хората могат да се замразяват, за да бъдат върнати към живот в бъдещето. Епстайн споделил, че иска главата и пенисът му да бъдат замразени. Алън М. Дершовиц, преподавател по право в Харвард, си спомня, че по време на обяд Епстайн, е насочил разговора към въпроса как хората могат да бъдат подобрени генетично. Дершовиц заявил, че е ужасен, предвид нацистите, които използвали евгеника, за да оправдаят своите геноцидни усилия за пречистване на арийската раса. На една от вечерите на Епстайн са присъствали и основателите на „Гугъл” Сергей Брин и Лари Пейдж и на „Амазон”, Джеф Безос, който бил придружен от майка си. 66-годишният инвестиционен банкер Джефри Епстайн бе задържан на 6 юли на слизане от частния си самолет в Ню Джърси. От почивката си във Франция той се отправи директно към затвора. Преди това ФБР обискира 40-стайното му жилище в Ню Йорк и откри стотици голи снимки на малолетни момичета. Нюйоркската прокуратура обвини Епстайн в сексуални посегателства над малолетни и склоняване към проституция. Съгласно обвинението, той плащал на момичетата, за да правят секс с него, след което ги заставял да му търсят други жертви, които прехвърлял и на приятели и познати. Някои от момичетата били само на 14 години. Епстайн отхвърля обвиненията и пледира невинност.

Ужас...с какви неща се занимават хората.... Някои защо се мислят,че са богоизбрани?!

Защото са болни мозъци и мястото им е в психиатрията, но вместо това те са милионери, милиардери и хора с огромна власт, които определят съдбата на нормалните, които именно защото са нормални не могат да стават милиардери!

99 % е самоубит, за да не разказва за другите перверзници от „елита”

Откровена перверзия е да натовариш стотици килограми "бело" ....и да не се отчетеш на наркомафията. Докъде води слабостта на порока.....към парите?!

Тия в САЩ ни задминаха по "самоубийства" в следствения изолатор. Но ако Епщайн е будистки лама....сигурен съм, че са го открили в поза Лотус в средата на килията.

Към новината