назад

Слави Трифонов е с коронавирус

19:09 | 10 април 2021 | Редактор: Аделина Томова 1203 54703

Коментари 1203

Не е ли странно - Слави е болен от коронавирус, а никой от хората около него не е в карантина? Тошко?

Освен най-близките аверчета на Слави Трифонов, може би и сценаристите, някой друг знае ли какви са политическите възгледи на новоизпечения ни политик? Знае ли отношението му към външнополитическите проблеми? Освен призиви и пожелания, освен подигравки към всички участвали досега в политическия живот знае ли някой какво Слави ще предприеме срещу крадците на ДДС, неприемливите концесии, строителите на пътища, които след 5-6 месеца трябва да се ремонтират? Какво ще предприеме срещу тези, които наляха милиарди на руснаците за няма нищо- нищо от гьола белене, нищо за самолети, които уж трябваше да ремонтират? Ако Слави се покаже публично и на повечето от въпросите даде смислен отговор може и да гласувам на следващ избор за ИТН. Ама той май на загадката разчита. Ами после? Хазартен народ си е българина.

Като върна лентата назад във времето и си дам сметка кой всъщност стоеше зад проекта Слави, няма да гласувам за него, както и тези избори. Ако освен приказки, видя и дела, на по-следващите ще се замисля, но едва ли. Проектантите са едни в основата на всяко ново нещо на политическия небосклон и затова сме на този хал.

Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли? Или чакате да дойдат поредните спасители? Колко пъти се повтаря старата история – Изхвърляме единия, прегръщаме втория. Някой знае ли как един милиционер, Внезапно събужда се милионер? И нали уж са нови, а пак са си същите. Правят се на шефове, гледат мрачно, мръщят се. Изведнъж става ясно, че са пълни с имоти Изведнъж става ясно, че са пълни идиоти. И какво да ги правим сега тия кавали Щом така или иначе сме ги избрали? Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно? Не ви ли омръзна да живеете бедно? Докога ще си траем – вече става банално Толкова ли е трудно да живеем нормално?

Оздравявай, да ти чуем гласчето като политик! ...и да ти кажа .... Тарикат политик от Ковид се не оплаква, още по-малко да се крие като плъх!

Тука само хейтъри. Хулите го човека ама последните 10 години сме все последни във всичко. В дъното. В края. Явно ви харесва Бойко да краде а да ви казва колко сте добре

И що да не мога да не харесвам и Бойко и чалгата едновременно? :))

Слави ще трябва да си свали коженото якенце и обиците. Жалко, че си продаде Хамъра....беше по-добър от джипката

Бойко като попадне в шахова ситуация вдига кръвно,а пък Слави го хвана короната,която не съществуваше за него.

Мисля че този не може да гледа нормално.

и с този поглед е директно за обора!

Знаех си, че властта раболява, ама чак па толкова? Тоя още никаква поразия не е направил, че да се крие като баце с жипката, дето уж кара короната преди време?

Този, "Cертификат".. за ваксина е,.. като "Партиен билет" ! Доказва, че си член на Cтадо,.. което е готово да изпълнява ВСИЧКИ безумия на властимащите,(Елита , Световното Правителство ).. безпрекословно,..докато Един ден ти обявят, че ти прекратяват ЖИВОТА ...защото, Tака са преценили !! Това е ,..Сертификата!!;) ...доказателство, че им Вярваш.... и като,.. Kомунист... им Подаряваш живота СИ ...за ТЯХНОТО,.. СВЕТЛО БЪДЕЩЕ !!;))

Ах ти хитър Бабикяне, Не се прави на адвокат на Слави Трифонов, Той си има много и наистина, по добри адвокати от теб! Не му се подмазвай, номера няма да мине! Той е горд и не се нуждае от твоята защита! Хората не го тормозят, А се интересуват от бъдещите му действия. Те имат право на информация

Слави е горд чалгар! Натресе се с 200!

Колко хубаво се е описал СТ: Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли? Или чакате да дойдат поредните спасители? Колко пъти се повтаря старата история – Изхвърляме единия, прегръщаме втория. Някой знае ли как един милиционер, Внезапно събужда се милионер? И нали уж са нови, а пак са си същите. Правят се на шефове, гледат мрачно, мръщят се. Изведнъж става ясно, че са пълни с имоти Изведнъж става ясно, че са пълни идиоти. И какво да ги правим сега тия кавали Щом така или иначе сме ги избрали? Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно? Не ви ли омръзна да живеете бедно? Докога ще си траем – вече става банално Толкова ли е трудно да живеем нормално?

Вземете го в болница

как ще се зкълне на 15 април

закълне, извинете

Да не влизам в тоя сайт. Не че не е забавно. Просто ми мина през акъла, какви тролове ще генерира Славито. На Боко феновете Рея, Мрея и другите кукувци са разходка в парка. Са ще има милениъл-чалгаджийки групита на дългуча. Тук ще е мазало. Като добавим и изплискалите чалгари дето си мислят, че са мутри буквално ще си е мамата.:) Еднжой пипълс. Лудостта има мнооого лица.

"Еднжой пипълс." ????!!!! А ти на кои си симпатизант, "умнико"?

На Бойко.

Ще чакате, ТОШКО КОЗАРЕВ УФСЪТА да нареди новия кабинет на шефа си Трифонов. Нали той му пише сценариите за шоуто по тв? Е, точно той ТОШКО КОЗАРЕВ УФСЪТА ще му нареди и министерския кабинет.

да бе да чака команди от спонсорите и да му пратят списсък с нашите момчета, бъдещи миснистри корни радев ще му го пратят а на тях решетников и божков им ги нашепват

Слави министър председател, това е реален ново либрертариански сюрреализъм

а около него балет магаданс.бъдещи министърки тук там някой тупанджия , кларнетист и китарист и сценарист

Вече има Руско лекарство срещу корона Може Путин да му прати

Няма такъв вирус.

То и Слави казваше така

От заглавието разбираме Как Славчо Трифонов ще допринесе за Толкова желаният от Б. Борисов, Колективен Имунитет! Волю или неволю ще съдейства в кампанията му!

Щом е за Народа Български... Подава ръка

И Слави казваше така!

Много е удобен тоя вирус за някои хора. Да се "изолират" за известно време докато се поизяснят нещата и осмисли въпроса – А сега накъде?

PEYTSCH

Многопоказателна снимка. Тежък „сталински“ поглед, заканителен и отмъстителен...Камари с трупове на „нападателите“ на Капитола, пардон НС.

Добре че фотографа го е хванал в точния момент. Иначе очите му, не винаги гледат в една посока! Късмет!

Е нали нямаше такъв вирус и точно Слави и Тошко се подиграваха с Националния Оперативен щаб и Мутафчийски? Чак е смешен, да не кажа жалък....

нищо не го е хванало циркове разиграва ако беше вярно спонсорите щяха да го вкарат във ВМА да не взене да се затрие лъжа е това с вируса

Не се Бъзикайте със Станислав Трифонов! Да не си изпратите!

неграмотнико

Дано не се наложи да го изпращаме.

Не може, Не е положил клетва...

Този е положил клетва, Пред чалгата Ще я спазва!

не може не взел мандата и не е написал конституция

Поради что се срамите да кажете "заразен с коронавирус"?

Вирус ,няма-толкоз!

Тоя е пипнал дръжката на вратата !

Кой знае, Чия дръжка е пипнал?

Защо вече няма коментари и подигравки за ''ковидиотите''?

голям залък лапни, голяма дума не казвай, е рекъл народът...

Как ще се закълне като депурат другата седмица

Дистанционно, Ще го прави!

....може, може....освен ако и тогава не се скрие. Най-добре по Фейсбук. Там му е най-удобно, щото сам си говори...

Репортаж от 7/8 Моля да не се брои за реклама!

Аз идвам и водя Ада със себе си.

А дано... Господ си знае работата!

Интересно ми е какви въпроси сега ще задават на брифингите на НОЩ репортерите на 7/8

Цитат: "Г-н Трифонов е добре, под карантина и спазва всички правила на Националния оперативен щаб" Спазва препоръките на хората, които непрекъснато подиграваше и унижаваше по телевията си и по време на изборната кампания. Това само показва какъв лицемер е - подстрекаваше хората да не спазвата мерките (т.е. да се заразяват, разболяват и умират), а когато става дума за неговия татуиран задник, прави и говори съвсем друго.... И такъв лицемер иска да ни управлява....

ти да знаеш някой български (и не само) политик дето да не е лицемер?

затова не гласувам...

айде сега! Не е вярно, но като искате да живеете заблудени - така да е!

Бе ти плачеш ли, то няма такъв филм (вирус)...

Защо се е изолирал? Нали нямаше пандемия и вирус?

то сега е модерно....

Ако се влоши, да не е посмял да ходи във Военна болница при Мутафчийски, когото осмиваше непрекъснато, за да си качи рейтинга на тъпата телевизия (но не успя....) Да ходи при Мангъра, да го лекуват със 100 грама аспирин на ден.

Ще иде при Годжи, да го оправи!

за простите ора сичко е просто

Партията „Има такъв народ“ (ИТН) на шоумена е втора в подреждането и по всичко личи, че ще получи мандат за съставяне на кабинет, след като всички политически сили в новото Народно събрание отказват да подкрепят победителя ГЕРБ. Нещо повече – дори БСП и ДПС се ангажираха да гласуват „за“ правителство на ИТН и другите протестни партии, без да влизат в коалиция с тях.

Коооолкооооо бааааавнооооо стааааваааа всичко при Трифонов, колоко удобно точно сега го пипна вируса, когато трябва да поеме отговорност....цяла България сега ке го чака, да му мина заразата, която неговата телевизия отричаше.

СССР се завръща!

Само тези които нямат деца и внуци може да пуснат за Слави!

Слави е майтапчия. Сигурно се шегува

Близачът каза,че вирус-няма!

Голяма чудо ,че един човек настинал и грипясал. Времето е е студено за април ,на всеки може да се случи. 1500 коментара народа съвсем изтрещя :)

Народа се усети, че го яхва отново ДПС! Слави=Радев=ДБ=трио=ДПС=Раша

Тиквата и алабашите хич не са това дато си написал....

Да обсъдим нещо важно..... Справедливоста по важна ли е от хляба?

Санчо Панса или Дон Кихот

Младите са Дон Кихоти, а тези които хранят семейство са Санчо Пансовци и Андрешковци

А къде в литературата е социалния образ на Нинова

Няма типичен образ на приватизаор социалист

За хляба е ясно. Да обсъдим какво е справедливост?

всеки си има своята истина

Значи слави бил таен АнтиВаксър, Нищо, сега ще получи естествена covid ваксина, Но да очаква и втората доза!

Санчо Панса или Дон Кихот

Казвай вече на хайванчето какво да говори! Хората си строшиха пръстите да се чудят и да комантират!

Подкрепяйки президента ИТН мислят че ще завземат властта

Ами да я вземат,ама не знаят какво да я правят.

Нема такава държава!

Към новината