Трифонов набеляза 3 теми за събеседване с моралните българи

Над 2000 души желаят да участват досега в класацията на Слави Трифонов за образовани, качествени и морални българи.

Обратно в новината

Коментари - Трифонов набеляза 3 теми за събеседване с моралните българи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слави, и ти се отмяташ от обещанията. Тръгваш по линията на досегашните партийни лидери, да издигат хора които са учени завършили на запад или в САЩ, доказани в бизнеса ит.н. Нищо ново под небето, ако мислиш да избираш такива хора да ни управляват ...мерси! Този филм вече сме го гледали (ц.Симеон, Плевнелиев, Дянков и др.. И защо го правиш това, повече от ясно е за обикщновения човек че тава го правиш защото същите тези "успели" българи ще спонсорират кампанията ти (си). Отново позната картина и в карайна сметка излъганите ще бъдем пак ние ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ. Виж това написаното с главни букви. Такива хора трябва да управляват България, независими от бизнес , политици, мутри и фирми. Дори един беден човек изстрадал през годините, но видял всички несгоди и лишения ще управлява много по-справедливо от богатия и "успелия" живеещ в чужбина. На тези хора, "успелите" в чужбина интереса им ще бъде не как да оправят нещата в България, а как да умножат състоянието си. Те ако искаха да възродят България щяха да останат тук и да работят за България, а не да емигрират в чужбина и от там да милеят за страната ни. Без да се разпростирам повече, ще ти кажа че НЕ СИ ПРАВ и ТВОЯТА ПАРТИЯ ЩЕ Е ПАРТИЯ НА УСПЕЛИТЕ, които ни управляваха 30 години! Язък, Слави!

от 6 милиона българи, над 2000 души желаят да участват досега в класацията на Слави Трифонов . Хайде да смятаме , това са трохички!

То не бяха един или двама юпитата и калинките учили на запад върнали се да оправят родината. Не е важно къде е учил, какво и за кого е работил и колко успял е в бизнеса някой българин на Запад. Важното е тези, които назначаваме за политици и управници не само да са образовани. Но тряба и да са можещи и честстни хора. А не крадци и некадърници с дипломи, на каквито се нагледахме през изминалите години. Кой нормален преуспял човек ще зареже семейстовото, децата си и проспериращ бинес на Запад и ще дойде тук да оправя бившата си родина и чужди за него хора? Може и да има такива луди, но според мен много по-вероятно е отново да назначим да ни оправят поредните мошенници и корупционери. Това вече го пробвахме с успелите на Запад български юпитата завършили Йейл, Харвард, Кеймбридж... При управлението на НДСВ - бившия Цар и примиер успелия Симеон Сакскобургодски. Резултата беше плачевен. Сега отново ни пробутват подобен сценарий.

слави да каже с чии пари и подкрепа създаде селското си шоу???

Макетата казват че човек е лайно с пари!И тъй като Слави стана вече човек , сега се мъчи да стане и политик , че даже ментор , който ще избира кой може и кой не трябва да управлява България!Тъй като досега що е пипнал в областта на политиката все се издънило ,с основание се питаме защо се напъва толкова тоя нещастник т.е. лайно с пари!Спомняме си как си отстъпи студиото на Борисов и Цветанов, чрез аудиторията на "Шоуто" да си правят пропагандите и да лъжат хората!И какво ?Да си е посипал голата кратуна с пепел , че е помогнал на колегите си мутри да докопат властта?Нее , нещастника Славчо ни чертае нови проекти!СПРИ СЕ БРЕ !НЕ СТАВАШ!

Толкова много завършили Оксфорд,Пристън и т.н. с проспериращ бизнес,а приюта на отец Иван в Нови хан периодично изпада в недоимък за храна,отопление и др.Ето го морала!По делата ще ги познаете.

Колко ли от тези над 2000 човека търсят лесни пари чрез политика? Дали има политически номади сред тях? Слави насади чалгата, като музика? Има ли капацитет за друго в политиката?

драги колеги - дебили --- отчаян съм, че съм дебил и бъхтя по цял ден и едва свързвам двата края, моля ви кажете ми какво да правя - освен да се обеся

Давай,Слави!Ти си!Българският народ кой не го е хванал,той не го е ....ощастливил!

Аз съм морален българин, но няма да беседвам със Слави Трифонов. Това е под достойнството ми!

Уважаеми господине, За да можете да говорите за морал, първо трябва Вие да го имате. Другото е прах в очите на хората и политически амбиции.

Абе нямате 'ора бе.

Нали вече внесохте "ценности" от кембрич и хараварт? Протестантизмът си отива! Спете спокойо деца!

Не само от Кембрич и Хараварт внесохте "ценности", преди това внесохме и болшевишки ценности и управници предатели като Георги Димитров и Трайчо Костов от Москва.

България трябва да се управлява от хора с качества, за които личното им облагодетелстване е прекалено дребна и нищожна цел. От хора с големи амбиции, ако щете. (Да станеш скъпо платен чиновник в някоя международна институция не е голяма амбиция, извинете.) С мислене "как да се уредя и да уредя и децата, и родата" държавата няма да стигне до никъде, без значение кой какво и къде е завършил. Защото от това мислене има много повече вреди, отколкото непосредствените кражбни и далавери, за които се сещаме. Оттам произтичат и липсата на перспектива, на последователна политика, на желание за реална промяна към по-добро.

Защо са ни политици от чужбина!?Та те и нашите могат да правят далавири,без да нарушават законите.Всички случай са само морални укорими.

Така , така , в политическите похвати на Слави Трифонов личи една наивна селска простотия!Намерението ТОЙ да прави кастинг на ВТОРАТА вълна юпита в България е толкова тъпа защото се основава на порочния акт ."Аз искам да съм министър"Че кой простоват българин не иска да е министър ?Слави , Слави , кой ми те изпързаля пак и какво разбираш от тия работи?

За да се оправим първо трябва да се научим да си плащаме. Не може да очакваме от хора, които едва свързват двата края да имат виждания как да станем модерна държава. Тези хора ще са озлобени, лесни за манипулиране чрез жълти вестници, немотивирани да работят. Да си признаем честно - ние смятаме, че тъй като сме българи трябва да платим на сънародника си възможно най-малко, а добро заплащане е задължение единствено на някой чуждеинец, който е дошъл тук. Е да ама така не става - никой не е длъжен да плаща повече отколкот си плащат местните. Просто защото наема местен, който да плаща жълти стотинки на другите местни.

3нaчи... - те добри, добри, ама Cлави ще решава кой е най-най.. демек - той ще е съдията, той е наи-добър!?!.. Tака ли????

"Темите, по които ще се проведе събеседването са: Просперитетът на българина и просперитетът на българската нация. Образованието най-важната част за възхода на нацията. Съдебната система основен проблем на държавата. Така че, уважаеми съграждани, ние продължаваме." =================== Аз бих си позволил да дам един скромен съвет на Слави Трифонов и инициативата му, която по принцип ( и изобщо всяка инициатива в тазИ посока) подкрепям, макар и с известни резерви. Като се срещат и разговарят, като обменят мисли по важните въпроси за Бъгария с толкова умни, образовани и успешни хора в България и по света, аз бих им препоръчал да (си) изяснят и един МНОГО ВАЖЕН И СЪВСЕМ ОСНОВЕН, БАЗИСЕН ВЪПРОС, без който ми се струва че останалите им теми няма да са пълни и прецизно интерпретирани. А именно - важно е да се изясни ЩО ЗА ДЪРЖАВА Е В МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ? Тоест, КАКВА Е РЕАЛНАТА!?!?!?, не декларираната, не претендираната, А РЕАЛНАТА ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ НА България в моемента - демокрация ли е, народна република ли е, какво е управлението в момента! А тов е важно, защото ако не знаеш къде отиваш (тоест откъде си тръгнал), ЩЕ СТИГНЕШ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ! Тоест, преди да се правят и направят варианти и планове, интелигентният и умен подход задължително изисква да се разгледа и анализира много добре ИЗХОДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ, "ЗАДАДЕНИТЕ УСЛОВИЯ" В ЗАДАЧАТА, Т.Н. НАЧАЛНИ УСЛИВИЯ! И ако те са неизвестни или сбъркани, това се казва и нарича в математиката НЕОПРЕДЕЛЕНА ЗАДАЧА, или още НЕКОРЕКТНА, с некоректно зададени условия и изходни параметри:) А ако пък освен точнята оценка на ситуацията и реалната форма на управление - ОЛИГАРХО-МОНОПОЛИСТИЧНА ДИКТАТУРА НА МАФИЯТА, ИМИТИРАЩА ЕВРОПЕЙСКА И ДЕМОКРАТИЧНА ЗАКОНОВА ДЪРЖАВА или по-точно уж някакъв преход към такава, РАЗГЛЕДАТЕ И АНАЛИЗИРАТЕ ПРЕЦИЗНО И ПРИЧИНИТЕ И ЗАЩО И КАК ТОЧНО СЕ СТИГНА ДО ТОВА, И КОИ СА ОСНОВНИТЕ ФАКТОРИ, тогава може би и аз ще се включа, ще имате още един подръжник в мое лице:)

На простия и ограничен умствено български избирател само сегашната хайка в парламента ги оправя, само глад и мизерия за тях, да не вземе да им се разшири мирогледа, че белким проумяли и спряли да гласуват за тях отново и отново, то с мизетията се свиква!

Слави защо пак иска да беседва ? Ако иска да участва в политиката и да промени нещата да си направи една партия и да се пробва. Кво се мъчи с организиране на референдуми и събесед6вания ? Да прави партия и да пробва, 500 човека учредители само му трибват.

А защо да не иска бе? Защо да не иска да беседва, АКО ИСКА? НА теб какъв ти е проблемът? И защо винаги трябва тъпоглаво да повтаряте клишетата и опорните точки на политиците и управниците, спомням си Борисов как казваше, че Слави Трифонов ако искал да се занимава с политика да се явел на избори и т.н.... Ако иска ще беседва, и то с който иска, ако иска да си прави партия, ТО КОЙ В ПАРТИЯ НЕ НАПРАВИ ПАРТИЯ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ГОЛЕМИТЕ В ПАРЛАМЕНТА, ДО ЕДНА НАПРАВЕНИ ОТ КУКЛОВОДИТЕ... Аз не мога да разбера тази тъпа обратна логика - вместо ако някой е наистина силен и уверен в своите идеи, почтен да се радва, когато има силни опоненти и конкуренция, В БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ ПОТЕНЦИАЛЕН ОПОНЕНТ ИЛИ СЪПЕРНИК ГЛЕДАТ (ПАК ТЕЗИ....) ДА ГИ СРИНАТ, УНИШОЖАТ, КОМПРОМЕНТИРАТ И СМАЧКАТ ОЩЕ ПРЕДИ ДА Е РЕШИЛ ДА УЧАВСТВА В ПОЛИТИКАТА И НА ИЗБОРИ! Отвратителна работа, отвратителни и лицемерни съшества и страхливци! Аз пък казвам КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ХОРА ПО ПРИНЦИП УЧАВСТВАТ С ЛИЦАТА СИ НА ИЗБОРИ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ, МАЙНАТА ИМ НА ПАРТИИТЕ, НА ДОСЕГАШНИТЕ ПАРТИИ, ОСОБЕНО УПРАВЛЯВАЩИТЕ И УПРАВЛЯВАЛИТЕ!

ТИ, ТЪПАКЪТ СИ ПРОБЛЕМА....

няма как да се провери, това са пълни глупости!

Всъщност много се лъжеш, бъркаш! Има как, но няма как според същества, за които това е непозната дума, затова и няма да си правя труда да обяснявам... И все пак един нишан - НИКОЙ НЕ ПАДА ОТ МАРС ИЛИ ОТ КОСМОСА, ВСЕКИ ИМА СВОЯТА БИОГРАФИЯ, ИСТОРИЯ, УСПЕХИ И ПРОВАЛИ ИЛИ ПАДЕНИЯ... "Който иска да направи нещо, намира начин, който не иска, намира приина и вика НЯМА КАК!" Мога да дам и няколко много прости и ефективни правила и "рецепти" за оценка, но те не са интересни за такива като теб, очевидно.

И сега в парламента е жива порнография,но като влезе и чалгата - разврата ще е пълен.

Ники

Тиражира се информация, че Киро Гелосания има нов политически проект и няма да се учудя ако учиндолският тарикат е сключил сделка с него. Знаем го Слави, кои и какви спонсори имаше през тези 25 години.

TOЗИ ПАК ИСКА ДА СВИРИ ПЪРВА ЦИГУЛКА.НЕ СТИГА,ЧЕ ПОЛУЧИ ПОЗОРНА ДИПЛОМА ЗА ЦИГУЛАР,АМИ СЕГА ИСКА ДА ГО СЛУША ЦЯЛАТА НАЦИЯ,КАТО СПАСИТЕЛ.НАГЛОСТ!

Най-лесно е всички да си седим вкъщи, да псуваме като хамали след 2-3 ракии и нищо да не правим, защото знаем всичко и всеки,който се появи с някакво предложение веднага ЗНАЕМ , че няма да стане. Старите и сегашните политици ги знаем. Юпитата се провалиха, това също знаем. Някой запита ли се защо се провалиха?? Ами вижте кои точно баха "юпитата" и имат ли сметка да променят статуквото, което беше и все още е перфектно за тях. Кой тогава МОЖЕ да извърши промяната, която така силно желаем????? Може би наистина някой , който не е свързан по никакяв начин с тая територия и не се е уплел като черва със съществъващата шуробадженащина и порочна система..?? Има ли ресурс в самата България за такава промяна и кой е той???? Може и да има, но сегашната шайка политици не позволяват на "различните" дори и да помиришат влизането в политиката. Тогава??? Как ще стане Господа- другари промяната ?????

Ами ако не става с пушкала,то тогава може и с камъни и колове!Има и калъчки бол,но не и чалгар да ни дава акъл,какво да правим,защото той го няма!

Потомците на древните германски племена тръгнали някога от полуостров Ютланд изобщо нямат намерение да допускат потомците на славяни и всякакви други народи да живеят като тях и да разполагат като тях.Не са се намесвали , когато балканските народи са се гърчили под робството и нямат намерение и сега да помагат.Едни от тях колонизирали , други свирели на клавесини и си гледали кефа и хич не им пукало.Между тях и славянските народи винаги ще я има тази разлика и който и да дойде ще види зор да го промени.Не мисля , че зависи само от най-кадърните и умни наши българи , които са зад граница.

Ако искате промяна, няма нужда някой шоумен да ви дава шанс. Може да го направите съвсем сами!

Този филм го гледахме вече с юпитата......Пък и кой каза, че ЙЕЙЛ,ХАРВАРД,ПРИНСТЪН,ОКСФОРД, МТИ/то май всичките от БРЪШЛЯНОВАТА ЛИГА/ ВЪЗПИТАВАТ БЪЛГАРСКО РОДОЛЮБИЕ И МОРАЛ?????Те възпитават неолиберални и имперски проводници и изпълнители---глобалисти.Да не говорим за презрението към туземците с ,,увредени чипове,,...На световната арена успехът не се постига с морал и добри намерения- свят на акули с вълчи закони.В този свят хамсията никога няма да надхвърли ролята си на мезе....И пак ще бъде обвинена в ,,повреден чип,,......Защо не с НАШИ,завършили и преподаващи в СОФИЙСКИЯ,ПЛОВДИВСКИЯ,ТЪРНОВСКИЯ,ВАРНЕНСКИЯ,РУСЕНСКИЯ --хора с високо ОБЩЕСТВЕНО ДОВЕРИЕ,а не непременно УСПЕЛИ.

Ако го нямаш отвътре родолюбието само Софийския университет да си завършил пак ще се одрискаш.Тези са научени да разбират западния начин на мислене , но явно не са забравили българското в себе си.Ако това е така според мен идеята е много добра.

ТИ, го КАЗВАШ....НЕ Слави...АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ.... Как да се РАЗБЕРЕ и въведе в ЗАДЪЛЖЕНИЕ ТОВА/РОДОЛЮБИЕТО И МОРАЛЪТ/....Но какво е МОРАЛ???Проблемът е в ПОДМЯНАТА на смисъла на термините/едни РАЗБИРАТ едно ,други -друго/.Точно това е МИНАВКАТА.

Я по-добре ни разкажи пак за връзката ти с Тиквата.

Наистина е добре за народа когато държавите да се управляват от образовани, качествени и морални хора. Но най-важното им качество е, дали ще устоят на изкушението власт. Негативното отношение към юпитата на царя, наистина са основателни. Но да не забравяме, че голяма част от възрожденците и строителите на третата Българска Държава, са завършили своето образование в чужбина и са се завърнали в България, когато страната е имала нужда от тях. Прост пример за това е Атанас Буров.

.... При Слави професионалната деформация е доста напреднала превърна и политиката в шоу. Да вземе някой да му припомни, че успелите навън до един се провалиха тук. И причината не е, че са били некадърни, а поради непознаване на цялата мрежа от проблеми, на сложната плетеница от интереси, които не позволяват да се случи едно или друго. Освен това идващите отвън донасят и чужди практики и опит, тотално несъотносими с нашите условия. То и Царя имаше добри намерения, но като видя, че сме диви балкански субекти, и че ще ни трябват сто години още да се отучим да крадем и мамим, да търсим във всичко келепира, се отказа. Взе си дворците и горите, за да вкара малко смисъл и полза от експеримента си, и с това приказката свърши. Политическото шоу на Слави ще бъде още по-безсмислено и ще свърши по същия начин: ще си вдигне рейтинга на шоуто, и с това проекта му ще приключи. Но със сигурност ще издразни доста зрители с дебелашки шеги, селяния, неуместни въпроси и забележки.

Спасители на България завършили Йейл,Харвард,Принстън,Оксфорд и т.н.бяха:Милен Велчев,Николай Василев,Любка Качакова,Симеон Дянков,Делян Добрев и други.Сега да си не помислите,че са направили далавери!?Няма такива работи.Те дойдоха да помогнат и цивилизоват бедните българи.Идва нова порция спасители.Ще зарежат проспериращ бизнес за да се жертват за България.И самия МЕСИЯ ще определи,кой да умре за България.Радвай се ,народе!

И тази работа - "Типично по български"(да не кажа по цигански). Коментарите се правят от хора, които всичко знаят и всичко могат... Ама затова сме и в такова състояние.. Всеки вика и плюе срещу другите, а когато работата опре да направи нещо го няма никакъв. Така нищо не се постига и затова нещата са извън контрол. Може би са прави тея , които казват , че трябва да се смени чипа. Но това не става с балканския манталитет, който за съжаление имаме в излишък. Когато мнозинството от хората в тая територия спрат да мислят по начин "Може и така.." тогава може би има наченки на НАДЕЖДА. А до тогава...Ха, със здраве..

Най лошото е , че е прав ! Резултата от до сегашното управление е следният. -България е вече само географско понятие . - До сегашните управляващи са изнесли близо четири милиона бели роби във чужбина . А тези които са останали във България са подложени на ГЕНОЦИД от беззаконие , монополи и политици......

Разбира се,че е нужна тотална промяна на статуквото и разбира се,че това би станало с млади и при това образовани хора,непокварени от властта и нямащи никакви семейни и роднински връзки със сегашните или минали политици!Идеята да се образуват такива форуми и събирания на такива кадри е много добра и необходима,НО този чалгар не спада към нито една от необходимите категории нужни кадри!Той вече не е достатъчно млад,не е достатъчно образован,както и не е достатъчно интелигентен!Този индивид ясно осъзнава,че вече и телевизионните кранчета на доходи се притварят и той просто търси някакви КОМЕРСИАЛНИ ходове за пробив!На този индивид симпатизират само някои малки тийнове,неоориентирани,необразовани и нискоинтелигентни чалгари от поколението родени след или 2-3 години преди преврата!Индивиди нямащи необходимата житейска практика и хора,непреживели гадостите на бившия режим,а израснали през времето на измисленият и порочен преход,маскиран с много измамно лустро и фалшива социална и политическа ориентация!Слави Трифонов е ПОРОЧНА,КОМЕРСИАЛНА издънка на проглеждащото поколение!Той не може да се впише в политическата история на България! Той е само и единствено ЧАЛГАР и идол на олигофрени!

точно от такива глупаци като теб страдаме всички затова че някои идиот като теб се опитва със всички сили да подкрепя търтеити във властта самозабравили уяли се докараха хората да се бесят и палят ти умнико реши да сложиш прът в колелото на някои които не търси слава и пари защото си ги има и двете затова че набира образовани хора да направят опит да тръгнем нанякъде вече тяхната борба на управляващите е борба за единовластиеи богатите да стават все по богати а бедните да духат супата

Това,че си глупак е видно от писанията ти,неграмотно написани,както и простотиите,които си написал! -"точно от такива глупаци като теб страдаме всички затова че някои идиот като теб се опитва със всички сили да подкрепя търтеити във властта самозабравили уяли се докараха хората да се бесят и палят ти умнико реши да сложиш прът в колелото на някои които не търси слава и пари...." Не виждам по какъв начин аз съм подкрепил управляващите!Просташко писание!Аз само съм написал,че този глупак Трифонов няма нито акъл,нито грамотност да направи каквото и да било добро и прогресивно за България!Той е само един комерсиален ХИТРЕЦ,нагаждащ се в слабостите на системата с единствено комерсиални цели!В същността и манталитета си,той е само един чалгар,разпространяващ вредна и унищожителна за младото поколение култура и....нищо повече!А всъщност,под достойнството ми е да влизам в обяснителен режим с такива дребни душици,като тебе!Ти си нищожество!

Името ти напомня на новия пол в някои държави от ЕС (евро-пол)

Слави кои ще правят интервюто-Твоите чалгаджий ли

параскева, правописът ти е като на чалгаджийка!

в чужбина си нямат идея за реалното състояние на държавата и ако се навият да се пробват тук, ще изпаднат в цивилизационен шок от порядките ни. И тук не става въпрос да се търсят специалисти от разни области на науката, както гордият родител си хвали сина с две докторантури в областта на научните изследвания в енергетиката, а за умеещи да ръководят успешно една ограбена и съсипана държава без нормални пътища, кретаща индустрия, огромен брой наркомани, замърляно Черноморие, в което върви гангстерска война, подкупна администрация. Нито образованието, нито съдебната система ще оправят нещата. Базата е в окаяно състояние и е съсипвана редовно. Ако те четат по форумите няма скоро да им стане ясна реалността.

от чужбина българите нямат идея какво е положението в българия,сякаш преди да заминат са живели на луната,но затова пък вие може да изказвате мнение по проблемите на всяка точка по планетата,последен пример беше,когато давахте акъл,или по- точно злобяхте при проблемите в Каталуния,заври си двойния стандарт,знаеш къде,ти и всички като теб,нагли и самозабравилисе,мислите се за нещо повече от всички останали,а сте най-обикновени паразити и крадци

Ти нещо си заблуден. Българите, които живеят в България са най-интелигентните хора на планетата и това е доказан факт с престижните места на които са се класирали много ученици на световни олимпиади по математика. Българите са наясно с всички особености навсякъде. Когато някой излезне от българия, той губи тези способности и затъпява. Само българите в България имат качества, всички други хора, дори и българите, които не живеят в България по някаква причина, не стават за нищо. Ако погледнеш за пример каква е организацията на всичко в България и в другите страни на ЕС например, ще разбереш че това което казвам не са празни думи! Аз казах!

Членове на препитващите - Слави, Никито Василев, Милен Велчев и брат му. Царя ще бъде председател - хахахахахх

Нещо не можеш да формулираш мисълта си ли?Трудно би разбрал човек мисълта ти!

Човек без морал, спомогнал за опростачване на нацията, ще преценява морала на други?! Не мога да го понеса, ще си сипя едно!

в класацията за образовани, качествени и морални българи според изборните резултати боко и цецо делят първо-второ място. да живее България и нейните интелектуалци.

Този и морал!?Военният министър Свинаров му подари нашивки за сержант в студиото на шоуто,а ректора на Музикалната академия му подари диплома за висше образование също в студиото!Е това е морал!Новият морал иде,радвайте се дебили!

Чудна работа,на някои дебилчета не им харесва истините,които си писал в поста си и ти бичат минуси!Е, те са от онези лайняни чалгарчета,които не знаят на кой свят се намират и само чалгата ги вълнува!

изглежда така -ще сменим бащите с децата им, във всеки случай поне шоу ще има, не знам дали е по чужд проект или по славчовски

Bиж ся, Cлавчо, ясно е, че това което мислиш,e,.. Hе,.. Tова,.. говориш!!! Hо, е ясно, и какво искаш да Hаправиш!! глей ся,.. Tея, работи, така не стават!!;) 3ащото, ще те "хлъзнат", като оня, "каталунският" пучдемон!! Aко, искаш обаче, да направиш Tова което Mислиш, се посъветвай с г-н путин, Tой, и службите му, са професионалисти и знаят как стават тези работи, и AKO, проявят интерес, ще превърнат идеята Tи, в Oсъществена Mечта, много бързо!!.... иначе, с тези "демократи- глобалисти" не можеш се справи!!;)).... пилееш, напразно енергия! Hо, и внимавай, защото, това което "мислиш и искаш" HO, не казваш,... е доста Oпасна Pабота!!... искат се топки, и Tочните Xора!!;)) Aйде със здраве!!;))

няма нужда да се хабите и да кандидтствате. ролите са отдавна раздадени и мизерниците ги репитират.

Над 2000 образовани, качествени и морални българи желаят да участват досега в класацията на Слави Трифонов за образовани, качествени и морални българи. Предполагам че ще бъде нещо като Мюзик айдъл с качествени певици като Валентина Хасан и Кен Лий. Доста смях ще падне. :)

и морал-са несъвместими

Да вземе Славчо да си премести фирмите от Делауеър (данъчен рай в USA) в България, да си плаща данъците тука и чак тогава да се прави на баш патриот и че го е грижа за някого, освен себе си.

Слави Трифонов е завършен простак и наглец. Години наред чалгализира и профанизира младото поколение от екран. Няма семейство-особено важен показател за човека. Пълен боклук. И сега прави конкурс за моралните и умните. това е театър на абсурда. Нищо повече. Нещо като Мадам да приема и обучава млади монахини.

мноо сте п.ости, правилно казваше бакянският футбалер ??? Славуца учиндолска, която през целия преход обслужваше най-гнусната част от мутро-олигарсите, се е заела да спасява България ??? Поредната партенка за балъци и сигурно бая риби ще се хванат.