назад

След издирване и конвой до съда: Задържаният за заплашителния мейл до Митева остава в ареста

17:46 | 09 септември 2021 | Редактор: Рая Георгиева 25 1829

Коментари 25

Да му осигурят малко метадонче на тоя под човек - мухъл, да не 'земе да пукне от абстиненция

Съдът намери на кой да показва мускули.. На един объркан от дрогата човек, който има 13лева в джоба и няма къде да живее.

Тоя изобщо няма представа какво е НС и кой му е председател. Да каже кой му даде пари да се обади !

врата с два три плесника и го пускайте по живо по здраво . Та това момче не виждате ли че е Богов човек , и той ли е най големия враг на държавата . По добре го лекувате отколкото да го преследвате .

безобразен шум се вдигна за една глупост и за една мърла!

Цирк! Кой ще я заплашва тая бе, при това наркоман и крадец, редовен клиент на полицията, демек, ще направи каквото му кажат. Слави да беше заплашил, щеше да изглежда по-достоверно. Ясно е, че е скалъпена работа за да оправдаят гузната си съвест, че премахват охраната на най-застрашения във всяка една държава, какъвто е главният прокурор и което си е чиста проба разчистване терена на мафията за ликвидирането му.

Какъв цирк правят с тоя цървул. Работят прокурорите, работят. Ако не вярвате питайте Борисов и той ще го потвърди.

Рашков, айде малко по-спокойно бе изпаткал старец. Конвои, камери, ще кажеш че водят някой терорист от Гуантанамо.

Голяма работа. Цяла седмица се занимаваме с един объркан клетник. От цялата работа разбрах че правосъдието е различно за различните. Ако някой ми пусне мейл на мен, няма да ми вземат жалбата даже, а тука стой та гледай. В белите държави не е така

Един театър , цирк голям като атентата на Доган !!!

Това си е работа на сценаристите на ИТН.

Странно. Този не ми изглежда да се е загрижил толкова за политиката, та чак заплашителни писма до Председателят на парламента да праща. Нещо съмнителна работа. Дали наистина е този?!

Те и тези с по няколко фирми с ДДС задължения изглеждат още по невинно. Важното е кой му е платил от сценаристите. Те пък да не са много страшно изглеждащи. Особено, като погледнеш Тошко и Слави и се тресеше от смях, колко са тъпи, а изглеждат сериозно.

интернет кафе , може да го е пратил всеки , ама тоя хванали тоя е виновен , даже си е признал

Заплахата е от човек на високо ниво. Тоз нещастник е умишлено набеден, за да покрият истинският. На мафията не им е за първи път да използват разни клошари и наркомани за буфери. Помните ли кой набедиха за палежа на „Царските конюшни”?.. Клошар. А всъщност тям някой политик или олигарх искаше да събаря и строи.

Конвоят е бил вероятно от поне 10 бронета ,2 хеликоптера и трасиращи мотористи! А този суичър дето носи е кевларен за да не го убият преди да даде показания пред съда!!! ПЪЛНИ НЕНОРМАЛНИЦИ...Кварталния да му бие няколко шута и готово.Какво очакват да се случи с този процес???

за кокошка нема прошка, за милиони нема закони

Стана ми жал за този мушморок :( Това ли е най-големият престъпник?!

А, бе Киро Брейка като качи видео клип в Ютуб, че ще убива НОЩ, даже и наемни убийци търсеше, бил готов да плати ! Защо него арестуваха качулките ? Бъзикал се просто, то и тоя се бъзика, що го мъчите момчето.

Тоя като го гледам, горкия дори не е разбрал в каква игра са го вкарали. Ето ти 5 лв, седни тука пред камерата в интернет клубчето, пуши една цигара. И после ....

Виж какво развитие: заплаха за убийство по email. Точно този човек не ми прави впечетление на такъв, който праща email-и. Сигурно е минал курс за компютърна грамотност, после си е направил email account (на свое име) и бам, почва да пише ли пише.... Системата работи: като няма хляб, ето ви зрелища!

Хвърлиха му 100 лв., сега ще му излязат отзад с две нули хахахаха

Евтин ПР , в чалгарси стил от типа Шоуто на Дългия Пеерас.....

фейк до фейка.. закана з а убийство браво браво няма такива дебили кои са тия дето вярват на това...???

Това е най опасния престъпник

Към новината