Парламентът нареди Сметната палата да одитира ЦГМ

НС възложи на Сметната палата да направи одит на финансовото управление на "Център за градска мобилност" за периода от 1 януари 2014 г. до 30 юни 2016 г.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът нареди Сметната палата да одитира ЦГМ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мога ли само да попитам след като борда на директорите са отстранени какво прави всеки ден в управлението на Мария Луиза говедото Свилен Кръстев и защо още ползва и кара служебен автомобил.Какво правиме замитаме боклука под килимчето ли ,а ДЕБИЛ кръстев?

Все някога идва Видов ден и всички боклуци и мръсници от ръководството на ЦГМ като пишман журналиста Свилен Кръстев намърдал се по незнайни причини в борда на директорите и хитрата хиена и подлога Емил Коларов ще плащат за тормоза които причиняваха последните 2-3г на обикновените работници.

Няма нищо прозрачно.Ако одита не е нагласен ще лъснат огромни нередности и отклонявания на мнооого пари потънали незнайно къде.Това дружество никога не се е ръководило прозрачно.Особено паркирането в СИНЯ-ЗЕЛЕНА ЗОНА.Там приходите са огромни и баснословни. Парите падат буквално от въздуха и потъват незнайно къде.Сетете се какво стана с някой от предишните директори на паяците и зоната.Арнаудов и другите директори и началник отдели ако се разминат само с изгонване трябва да дават курбан щото май нещата отиват към СЪД.Дано да проверят и имотното състояние и сметките и на другите ръководители надолу по веригата ще лъснат и излязат наяве още имоти закупени и придобити последните 5-6г.Крайно време е да има и подведени под съдебна отговорност.

Мно-о-о-го прозрачно дружество, та чак се не вижда от началници и проверяващи. Щом е толкова прозрачно, защо не даде за обществено обсъждане цената 1, 60 еднократно билетче, а? Как са я изчислили и как са я натъкмили? Не прозрачност, а армейски бетон!

Едва след одита следва да се решава цената на билета?