Пак дъждове и градушки, пак наводнения

Поройните дъждове, придружени на места със силен вятър и градушки, са наводнили мазета и приземни етажи на къщи и обществени сгради в общините Ябланица, Луковит, Попово и Троян, в област Ловеч, Вълчедръм и Георги Дамяново в област Монтана.

Обратно в новината

Коментари - Пак дъждове и градушки, пак наводнения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Климатът се променя постепенно , но естествената природната среда на територията на България сеуврежда от хора , а често и от организации и фирми !Ето сега например естествения ланшафт реката в кв. СУХОДОЛ/ ГРАД СОФИЯ , СЕ УНИЩОЖАВА !ЦЯЛАТА ФЛОРА И ФАУНА ИЗЧЕЗВА ,ИЗСИЧАТ СЕ ПОГОЛОВНО ДЪРВЕТА , БАГЕРИТЕ ИЗРАВНЯВАТ ТЕРЕНА ,ДЪРВЕСНИТЕ ТРУПИ ЩЕ СЕ ИЗВОЗЯТ НЯКЪДЕ, ЩЪРКЕЛИТЕ ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ ЗАВЪРНАТ ДОГОДИНА , НО КОРИТОТО НА РЕКАТА ПО ПРОТЕЖЕНИЕТО НА УЛИЦА СТОИЧКО СТАНИСЛАВОВ МОЖЕ БИ ЩЕ Е ИЗЦЯЛО БЕТОНИРАНО!КАКВО ДА СЕ ПРАВИ ,НАЛИ ЕДНО ДЪРВО РАСТЕ ЗА ЕДИН ДЕН!

Имаше едно време към ХМС и Борба сградушките! Вместо пари да се дават за обезщетения да го възстановят отдела и да не обясняват колко било скъпо, защото и така не е по-евтино.Колко още години трябва да минат и колко пари за министерството на Етем трябва да дадем?

Костов е виновен и тежкото фашистко наследство.

нЯМА ТАКОВА НЕЩО!

Шокиран съм ! 100 мил лева за 5 км път на околовръсното в София .Преставяте ли си колко пари отиват в няколко кв.км площ в България наречена столица.Това е една минимална сума която се пилее за поддържане на този град държава.Вие искате ракети за градушки ,заплати за хората от провинцията ,пътища в милата ни родина ,пенсии за изстрадалите хора които се трудиха чистно и построиха тази страна.

винаги да пишеш, че само това ни остана........да се посмеем от сърце.

Леле мале, вземете се в ръце господа управници. Потопа може и вас да удави някой прекрасен ден, не се знае............!

СПРЕТЕ ХААРП............... - глобальная опасность для всего мира?Известно, что в конце 70-х лет США и СССР заключили соглашение, по которому был наложен запрет на разработки в области геофизики для использования в военных целях. Одновременно все разработки в этой области оказались засекреченными. Но де - факто такие разработки, несмотря на заключенное соглашение, продолжались или под видом научных исследований, или разработки технологий двойного назначения (ТДН), а содержание и назначения таких разработок были окутаны туманом недомолвок, научных спекуляций, даже мистики. Именно такой разработкой, по мнению многих ученых и специалистов, является специальная американская программа HAARP (High frequency Active Auroral Research Program - Активная высокочастотная программа исследований северного сияния), Излучение американской установки HAARP на Аляске превышает мощность естественного излучения Солнца в диапазоне 10 мегагерц на пять-шесть порядков. То есть в 100.000 - 1.000.000 раз. Несколько слов о геофизическом оружии. Хозяева этого оружия теоретически в состоянии запрограммировать наводнения, тайфуны и смерчи, даже землетрясения в любом регионе планеты Земля. Или полностью парализовать гражданские и военные электронные системы слежения и управления, в том числе связь в масштабах любой страны, даже активно влиять на психику целых народов.

пълно безхаберие и каране на автопилот - докато се срути всичко в тая държава - и от сегашното и от предишните правителства. в природата не стават. Речните корита, каналицзационните шахти сами няма да се прочистят, язовирните стени сами няма да се укрепят, изсечените гори няма да се самозасадят, ...

Споконо Етем сега ще си отпусне неколко милончета.Уж за да помогне на бедстващите.

V moia grad bie gradyshka za vtori pat v ramkite na edin mesec.Kakvoto ne yspia da yni6toji minalia pat, go dovar6i sega....I znam 4e ne e samo tyk, na mnogo mesta v Bulgaria e taka.I za sajalenie i prognozata ne e mnogo obnadejdava6ta.I kakvo otava.......da se nadiavame?Nadejdata e hybavo ne6to, no v Bulgaria e prosto iluzia.Niama pomo6t, niama prevencia, niama ni6to.Saglasna sam s vazmyten i pleven.

къде са горите? защо всяка година се наводняваме? климатът не се е променил толко драстично, но естествената природната среда на територията на България е дълготрайно увредена - от нас българите, или по-точно от безумието, алчността и арогантността на управленската мафия и мутренските кръгове край тях!

Така е в нашата държава. Падне един дъжд и спира тока, телефоните, трафика замира, светофарите, интернета. Дано няма по-големи бури или катаклизми, че сме живи-умрели тогава, ново строителство ще пада. За сметка на това обаче всички сме тарикати.

Да благодарят на Турцизираната партия за изсечените гори и бетона, дето нищо не задържа!

защо не пуснат телефон 112 ?...... етем-тошкова да не разпуска по голф игрища ,а да си гледа работата.

Ракетите много отдавна ги махнаха. Било много скъпо. Е, според управляващите, да се затрие цяла реколта е по-евтино.

Пълно безхаберие за градушките ! Такова бездушие от властта не е имало до сега !

Да не сте посмели да безспокоите мадам Етем! От тревоги и се образуват бръчки и се разваля фейсът!Звънете на 112 и чакайте помощ!

В недалечното минало в такова време се изстрелваха ракети против градушките.Сега обаче явно на никой от управляващите не им пука на колко бедни души, редовно плащащи данъците си към скапаната държава, труда отива на вятъра.А от парите от излишъка за такива природни бедствия - нито стотинка, нали трябва да си пълнят бездънните джобове, като че ли ще ги носят на онзи свят.Гръм да ги удари!

ypravite sa po prosti i ot nai propadnalite hora v bulgariq zatova sme na tova nivo dano evropeiskiq suyz da ni opravi a tiq grady6ki mogat da se predodvratqt ako se izhvurlqt po malko otpaduci v okolnata sreda

Казах да не ме занимавате сега,правят ми пилинг с морска пяна от Вануату!

Казаха ви да не ме безпокоите с разни дъждове и градушки!Сега съм на пилинг с морска пяна от Вануату!

ОЩЕ ПО-ЛОШО ЩЕ СТАВА -ГОРИТЕ СЕ ИЗСИЧАТ ОТ ДПС !!!

Село Г.Дамяново е Георги,а не Горно. Не,че за някой има значение,но това село не е в Пакистан

Аз съм на същото мнение

Наистина, къде е държавата ни в такива моменти.Парите все не стигат за подобни бедствия.Горките хорица отидем им прехраната-поминъка. някой от нашите управници ще се стреснат за това.Едва ли те са на топло и сухо в парламента и негазят ледените локви,защото се возят на луксозни мерцедеси.Дали някога ще чуят НАРОДА СИ.Колко мъка му се е насабрала.

Изнесената информация за катастрофата на републиканска пътна мрежа до разклона за село Тикале не е вярна????

Вместо да оправдава Доган за далаверите му да вземе да помисли за тези бедствия и заедно с колегата си мин. на земеделието да върнат отрядите за борба с градушките, поне да функционират за времето на реколтата април-юли !

Тях аллах много си ги обича и им раздава земетресения и градушки, а по-желание им запасва пояс с взрив за добре дошли в ада.