назад

Собственикът на "ТАД Груп" дойде в съда: Не съм поръчвал нищо!

11:57 | 08 август 2019 | Редактор: Десислава Димитрова 139 17807

Коментари 139

Незнам съдийте от какво разбират но не е така не ми е ясно какви договори има в НАП този младеш може умишлено да говори със задържането се излагат

Така ще е в България , обвинения и наказание без Съд , докато ГЕРБ са на власт ! Властта на Борисов го опиянява и той апочва да си измисля Процеси и всякакви ужаси ! Време е това Правителство Унищожаващо България всеки ден и час , да си ходи от там от където се домъкна , а от къде - Зайчарника !

Типично... Хващат някой който е оскубал тъпаците. И стадото почва да го защитава. Не народ а мърша, както е казал поета. После политиците ни били виновни.

Поета го е казал за такива като тебе.Та ти си от мършата дето се продава за жълти стотинки на управляващите крадци.

Когато Ви ограбват - РЕВЕТЕ, когато държавата се опитва да вкара престъпниците в затвора - пак РЕВЕТЕ! БРАВО! Вие сте истински българи!

Не мога да се начудя на всички, които пишат тук, че този и фирмата са наклеветени, а те всъщност били чисти като сълза. Абе, вие на Тодоров светихте ли му? Или на малкия хакер? Този собственик на 36 години тъне във фирми и пари - след като до преди 30 години всички бяхме равни. Аз вярвам, че добрата идея може да ти донесе много пари, но едва ли с франчайз на разни вериги за бързо хранен можеш да изкараш много. Интересно, ако е започнал към 2003-2004 с бизнеса си - от къде е взел начален капитал и ако е от семейството - то пък откъде е взело парите при все, че до 1990 уж всички еднакво нямахме? И ако е започнал към 2003 за 15 години как изгради тази империя? Ние в учебниците трябва да го изучаваме този..

Я какви хубави въпроси си задал;)) А не прочете ли, че въпросният бизнесмен е един от учредителите на ГЕРБ?;) Може би това щеше да ти отговори донякъде на въпросите - за това как хора, никому неизвестни към даден момент, изведнъж стaват "крупни бизнесмени" с много приличен и доходоносен бизнес, СЛЕД като пристанат на някоя партия - без значение е как точно се казва, важното е към момента да е на власт! Сега, за да продължим с визитката на лицето ИТ - той към днешна дата ВЕЧЕ не е член, нито даже почетен член- учредител, НО е запазил някак си крупния бизнес... Дали пък този крупен бизнес - и тук не визирам фирмата ТАД, а това, че е представител на Subway за БГ, че е собственик на хотелски вериги и ресторанти и т.н., не е подразнило някой друг ревностен член?;)

А ти чу ли записа в който "невинните" от "Тад Груп" казват, че правителството трябва да си заминава ? За какъв ГЕРБ ми говориш!? Освен IT рекет хакерчетата са разбили НАП и прецакали 5 000 000 българи за да свалят правителството !!!

Дръж се моето момче и не казвай нишо, помоща идва!

Ши са държи той...аз и тебе ши погна

Споко българина е прословут с краткотрайната и не много налична памет..... Ще дават показания, по една думичка на ден до момента в който и последния българин се разкара от БГ и престане да му дреме че някакъв си негов персонален номер е достъпен за целия свят....

Всички са в кюпа но отговорността е главно на Тодоров. Предполагам че Кристиян Бойков е сключил сделка с прокуратурата и ще даде пълни показания.

Абе ти вярваш ли на това? Как според теб некомпетентни в тази материя хора ще разследват и изловят за толкова кратко време истински специалисти. Знаеш ли с колко ИТ специалисти разполага прокуратурата, точно с нула. В съда не можаха една програма за случайно разпределение на дела да си напишат. А гледал ли си Хакери? Като станеше киберпрестъпление, без доказателства първо прибраха най-добрите им познати хакери.

Предполагам даже, че в разледването им помагат от Информационно обслужване, защото недосегаемите нямат никакъв потенциал в тази сфера. Това не е Зайков от Костенец...

явно вярва, то е ясно, че 80% вярват на всичко пробутано

Като му гледам логовете от компютъра на скрипт кидито..... ако някой е некомпетенетн, то това е той. Не е кой знае какво хакерство да ползваш metasploit, sqlmap и т.н. готови инструменти, за да "удариш" някой. Това е просто едно скрипт киди, което не е наясно с много неща. Изобщо не е такъв "спец" какъвто го изкарват. Знам го от първа ръка, от негов съученик в Търговската. Клавиатурен плъх, нищо особено.

Кой точно скрипт киди познаваш да работи в секюрити софт фирма? Клавиатурния плъх, както го наричаш с над 5к заплата, му плащат ей така, да си стои и да си аматьорства със готови и общодостъпно програми

Оди се пери бе, Гешев!

ще му хакнат,нещо друго...

Защо да поръчва. И сам може да си хакне НАП. Да не е малък.

а не плаща -така ли?!

Ванка ,извади нещо от ръкава да погледаме сеир!

Защо отдавна хората забравиха тук да напишат два-три реда и да напсуват ДрагалЪвския гърбат Ай дук?

Запомнете това лице. Той хакна сервера на пръскачките.

Мирише на РУБЛИ

По-скоро на простотия ...

Аз пък усещам,че това го е писал педеурунгел.

Мирише на слънчасал психар.

а на много рубли!

Като не си поръчвал ти, кажи тогава кой ти е поръчал ......Дано те вкарат дялаш бордюри за поне 50г. и се радвай, че не си в САЩ, Русия,Израел или Китай...

Да си! Ще го изчаласрят предизборно,дали е виновен или не не е от значение! По

Трият верните коментари, които уцелват проблема в десятката.

Това е по мое нареждане

Не, ве-е-е-е! Не става дума за това виновни ли са или не, а за правилата посочени в НПК. Те са задължителни и за прокурорите.Трябва да ги спазват!

Браво и само адмирации на точно описаното от Ужаст, точно това става в държавата ни,нищо добро не ни чака.......

Благодаря за добрия отзив! Но написаното от мен изобщо не ме радва. :(

Оставете човека. Аз хаккнах пръскачките. Имаше т.нар незащитен backdoor, или за по простите това е крана в шахтата в градинката до СУ. Мога и пак да ги хаккна, само дето не ми се ходи до там...

По принцип си прав. Ама не използвай такива думички като backdoor, щото те от прокситурата на властта под това разбират мястото, където гърбът губи приличното си наименование.

Пръскачки, а? Явно много се се надишали. Иронията изобщо не е подходяща, ако има такава де.

Намери си ортаци и ги хаквайте на смени ... така е някак си мор куул.

Много ми е интересно,как простия народ застава на страната на престъпниците напоследък обиждайки и унижавайки прокуратурата... Вместо да го оплювате сега този,вие го величаете,а той и друг път е ловен за подобни неща. Наистина няма такава държава и такъв народ!

Престъпниците цял свят ги знае. Въпросът е защо прокуратурата не ги пипа? Реторичен е въпроса.

Защото историята е така съшита с бели конци, че само много прост матриял ще се върже. Обвиняемият беше в друга държава, като разбра какво е станало се обади и каза къде е, а после се и върна. Много нелогично, не мислите ли! А мислите ли! още нещо, управляват ни престъпниците, за които говорите, затова нещата ви се струват някак изкривени, може би, ако все пак имате няква мисъл и за първи път четете новини в бг.

ти от кои се имаш ? От умния народ величаещ недосегаемата правораздавателна система ? И не променяй по йезуитски значението, което Слави дава на Няма такава държава ! Ще решат, че си от простите !

Всичко ще се пукне както другите балони на мафията окупирала прокуратурата. Гледали сме ги много такива акции за пред придворните медии. Лошото е, че после всички плащаме обезщетенията на набедените. Да ги взимат от имуществото на изпълнителите-надувачи. Кьовеши ще ги оправи тях.

попитам и аз "мръсните комуняги" от БСП-ту - къде сте бе, мишоци ? Държавата се тресе, а вие сигурно като във вица сте на почивка в Гърция :))

с цигарката шанса е да каже кой му е казал да натвори тези глупашки неща с хакването, иначе вкупом всички ще кажат "на знам", и паляка ще го отнесе тутакси,,,,

Цирк Цаца-Гешефт работи без почивен ден!

:) Има един процес в биологията - наричат го метаморфоза. Та, ся: - ДС/БКП снасят едни яйца още в зората на Вечния преход (забележи - "разобличиха" ченгета, разузнавачи, ДС агенти, но НЯМА никъде в закона за огласяването на принадлежащите към комунистическите служби или в някой друг закон) огласяване или осъждане на ПРОКУРОРИ И СЪДИИ ПО ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ - да, и такива имаше по времето на соц-а... - от яйцата се излюпват ларви - все по-корумпирани и политизирани магистрати - така стигаме до настоящия стадий - какавида (цацаратура), който подготвя завършека на процеса - предстои излупването на Гештапо и "сички ще е точно".

Комичното е не , че си тъп! А , че се мислиш за умник !

може да се укрие ?!? и той сам се прибра от Канад акато знаеше,че го чакт белезници тука......как ги решават тия работи никой не знае

Интересно е, че уж опозиционния дир трие на поразия антиправителствени коментари. БСП мълчат оглушително. Нареждате ли си пъзела?

:) Хе-хе! ДИР пак триете! Значи съм прав! Мерси, тенке, да ге! Нещата май не са толкова сложни в тази мелодраматична схема: 1. Един сайт (Биволъ) разпространява документи, от които тръгват Апартаментгейт и Къщи за гостигейт 2. Няколко видни дейци на управляващата ГЕРБ, а и не само, са принудени да се разделят властови позиции (т.е. намаляват им възможностите за търговия с влияние и корупция на едро), а някои от тях дори може да им се наложи да "повърнат" част от награбеното. 3. Властта използва съдебната система (прокуратура и съд) като бухалка за да "накаже виновните" (вкл. Биволъ) за причинените неприятности и пътьом да удари някои по-дребни политически формирования, дръзнали да се протегнат към "десния" електорат, котй ГЕРБ ЕООД разглеждат като собствени крепостни. 4. Проблемът не е в отмъщението - тези дето са се възползвали бяха оневинени, а и ще бъдат "овъзмездени". Други ще ги сменят, а системата ще остане. Не е дори в Биволъ или тези от ТАД. Важното е, наказанието да е сурово (за това са обвиненията в тероризъм, та дори и както писаха медиите на Пеевски - "Киберпреврат") и най-вече - ПОКАЗНО и СПЛАШВАЩО. За да няма нито един в тази феодална държава, който да дръзне да си помисли само за търсене на справедливост, да "погледне в паничките на Трите прасета", да си позволи дори само да помчечтае за демокрация. И - само за сведение - през подследните 2-3 седмици София е залян от стикери и надписи, посланието на което е ясно, кратко, точно и многозначително: "SYSTEM FOREVER".

Страшна смехория! :)

да се засекрети делото ? та тя самата прокуратура показа всичко в нарушение на закона за личните данни.

"Вчера от прокуратурата съобщиха, че имат нови доказателства срещу него - допълнителни разпити на свидетели, документи и данни за застрахователни дружества и държавни институции. Става дума за взаимоотношения на клиенти с банки и застрахователи, данъчни документи и междуфирмени търговски отношения, свързани с прякото развитие на икономика на страната, уточниха от държавното обвинение. " Поредната тйпотия

А корумпираните мижитурки Иванчева, май беше, кога ще ги вкарат в затвора....осъдена е, ОСЪДЕНА И ,,БИВОЛЪ"утре кога ще ги арестуват, защото именно те са подбудителите

"...междуфирмени търговски отношения, свързани с прякото развитие на икономика на страната, уточниха от държавното обвинение" Леле,този се оказва един истински Джеймс Бонд. Агент? Двоен?

Много шум с една единствена цел . ДА ЗАБРАВИМ , ЧЕ ДАННИТЕ НИ НЕ ГИ ОПАЗИХА . Този не оспорим факт се опитват да заличат от главите ни. За щото иначе ще трябва да падат големите глави.

Искат от него да натопи биволь...

Защо не са арестувани още....че са най отгоре

Ветко, Миньо, Баневи и останалата паплач безспорно задигнаха много пара и публично се лигавеха с разни подаръци за милиони,но прокуратурата цяла година да харчи бадева парите ни и да не може един обвинителен акт да напише.....Или са по неграмотни от бивши шофьори,сервитьори, портиери и на знам кви си сегашни милионери, или ония им цакат за да им правят реклама.То бива, бива, но такива неграмотници облечени във власт, са резил за цялата държава.,

Галеви, Очите, Зъбите...

Щях да се учудя ако си беше признал !

малко са го били... нали;)

Явно минусджии познавам престъпници които веднага си признават престъпленията !

Абе, ти тия несвързани малоумия дето ги пишеш, четеш ли си ги изобщо поне да видиш имат ли смисъл чисто логически? Или си ги четеш и си ти изглеждат съвсем нормални?

'ке Идеш дЪрвото и ти. Оти си измамник

Щеше да ви оправи заедно с айдукатката

Реакциите на първобитния матриял са пределно прозрачни и ясни дори и за глупав човек: За изразходят злобата, завистта и отчаянието си от мизерното си битие, за да изплюят злъчта и омразата си към партия ГЕРБ, която смятат виновна за мизерния си живот, те са готови да защитават един мутренски индивид, тарикат, Андрешко, направил пари именно на гърба на опростачения и немислещ Ганьо. Е, може ли да се разчита на такива злобни и елементарни индивиди? НАистина те не са народ, а мърша! Аз се дистанцирам от ГЕРБ, но никога няма да бъда заслепен от омраза и злоба. Уважаеми българи, разберете, че за мизерния си живот и клоаката сте си виновни самите вие! Вие избирате тези, които да ви управляват!

коментарът ти е изпълнен с омраза и злоба към българите. Славейков го е написал "Не сме народ, а мърша", а ти го подменяш "те не са народ". Схващаш ли разликата между "сме" и "те са"?

"мутренски индивид, тарикат, Андрешко, направил пари именно на гърба на опростачения и немислещ Ганьо". Матр'яле недоклатен, ти усещаш ли се докъде стигаш ? Та ти в разрез с всички човешки ценности си ПРОИЗНЕСЪЛ ПРИСЪДА над един човек, когото НЕ ПОЗНАВАШ !! Малоценност, комплекс, а ? Позволяваш си да плюеш по поне 2/3 от реализиралите се вкл. и финансово българи в чужбина ?! Млък, овцо нашенска !! Мислиш се за изключение, но точно доказваш шравилото !!

Ама, тия хора не са добре! Той си надигнал шушлека чак от Канада да дойде и да им обяснява, те викат,че ще го заключат, щото можело да избега .Сланцето ли им е в повече ,та са куткудясали , не мога да разбера.

май повечето пишещи не знаят какво значи разделение на властите и как работи съда . съда работи единствено с документи . дори и американският . не е така както го представят по филмите . освен това сме и различни видове правни системи, те са прецедентно право . никой не защитава вълшебника и шефа му ! народа негодува, защото един човек се опитва да контролира нещата , които съм написал по горе . НИЕ НЕ СМЕ ШОГУНАТ !!! поне не сме по конституция

Каква прокуратура, какви пет лева! Там няма един свястен който може да заведе и спемели дело, май. Не си спомням прокуратурата да е спечелила дело скоро. Все нещо куца и най-вече конете!

"заподозреният" трябва да се обърне към европейската прокуратура за пълен произвол от страна на националната прокуратура и да поиска защита срещу тъпоумието й. Не е зле да се изпратят "художествените " произведения за пръскачки и прочие забавна литература за развеселяване на цял един народ, на който отговорните институции не са опазили данните, нещо повече, поставили са ги в риск с пълното си безхаберие.

ще се обърне. Лошото е, че ние ще му изплатим компенсациите

Ще, ще !! Щом Боковата прокуратура настоява, съдът е длъжен да уважи искането за закрито заседание. И ще го получи, обзалагам се !!

Този дали е виновен или не - требе СЪД-а да се произнесе, а не прикриватурата. Ама ако на "спецовете" и новите им "доказателства" са с "поливен" уклон, мисля, че осъдени ще бъдем всички НИЕ - щот обезщетенията ще ги плащаме НИЕ, а не "спецовете" на Гешеф - за тях ще има бонуси и прочие, а за нас каиша ;)

Момчето е повярвало ,че в България има правосъдие и се върна ,за какво укриване става въпрос !?!

Намажи се със кисело мляко,че ти се е избушил мишлярника.

На тъпия булгаристански злобен матриял му откраднаха личните данни, а той сега квичи и защитава извършителя, вместо да въстане, поне вербално, срещу мощениците престъпници! Да, ама не - смачканата безгласна матриялна сволоч иска винаги да е контра, за да ни натрапи своята "значимост и важност", която всъщност е крещящо навиране в очите ни на нищожността и дълбоките й неличими комплекси за малоценност. Опростаченият булгаристанец вижда винаги конспирации, оставя се да бъде манипулиран до откат , квичи срещу истанбулска конвенция, срещу новия модел за защита на децата, срещу номинацията на главен прокурор, сега лае по спусната опорка срещу този нагъл, нечестно забогатрял варненски селянин-тарикат, който е забогатял нечестно върху неговия гръб и заради неговия примит мозък. СМачкани мизерни селяни защитават със зъби и нокти един подобен на тях селски простак-тарикат, забогатял мутренски с далавери и кражби! Да, ама матрияла няма морални ценности, за него този престъпник е модел на подражание и успех. При първа възможност смачаката булгаристанска пасмина ще краде, мами, лъже, за да задоволи първичните си материални шения. Друга ценностен модел за матрияла не съществува - за него има само клоака или палати, мизерия или охолен живот с кражби. Матрияла каквото и да докосне, го превръша в леш и лайна. Превърна родината си в клоака, рисувана от чужди художници като кенеф с клекало. ПОвече нищо не може да се каже. Идеалът за успех на матрияла са подобни като този Тодоров "луксозни" мутри, забогатели нечестно. Мизерният матриял мисли само в "материални" измерения, затова духовноста и моралът му са чужди понятия. Гнусна безмозъчна паплач. Булгаристанците не са достойни за нормален живот и спокойно битие. Те никога няма да живеят в добре функциониращо гражданско общество.

Няма да ти чета напоителните писания до край, но имам питане: КОЙ И КОГА ДОКАЗА В СЪДА, че този е "извършителя"?! И какъв си ти - защото аз не съм "булгаристанец", а съм българка! Държавата ми се казва БЪЛГАРИЯ от 1300 г, а Булгаристан пише на табелите в Турция!

Смята се за туркиня, там наричат България Булгаристан.

на табелите в Турция...като на турски България е Булгаристан?

Ами не, не е интересно - нито един етнически българин не би определил себе си като булгаристанец! На табелите в Турция пише Bulgaristan- те така го изписват, но аз това питам гражданина "мнение" - той българин ли е или не точно?!

Извинявай, ами;) Другото уточнение под поста ти имах предвид;) - с големите букви;0 ОбъркАх се;))

Гешев, успокой се, какво се пенявиш. Още малко и ще почнат разстрели направо на улицата, за всеки погледнал накриво.

е хубаво нещо. Говори за вътрешна улегналост. Когато обаче премине в истерична злъч към "вся и всьо" е добре индивида да се позамисли за ставащото с него и меко казано ужасното влияние на средата (мат'ряла) върху неговия мЕнталитет. Сещаш се, нали - ментално обременен от собствената си среда !?

Лошо подбрана защита за случая!

Имали престапление?-ИМА .-Прукурорите трябва да докажат обвиненията а АДВОКАТИТЕ, срещу много пари, НЕВИНОСТА на обвиняемите!!!-ПАРИТЕ ли са основния фактор за невиност ?-А ми ако ги нямаш а си НЕВИНЕН!?-Ами ако имаш много пари А си ВИНОВЕН!!??

Така е, затова вместо Ваклин, вкараха в затвора Иванчева.

Има ли престъпление - НЕ, поне докато това не се докаже в съда Засега има предположение за "престЪпване" на закона. Основният фактор за невиновност просто е ОСНОВЕН в СВЕТОВНИЯ правен мир. Затова са и адвокатите, за равнопоставеност на страните, не заради парите. Ако...ако, както обикновенно завършва тази фраза - "акото" МИРИШЕ. И ПАРИТЕ, няма занчение на кого са !

А изтеклите поверителни дани от НАП какво Е ???

на какво ти реши кой, кога, как го е направил и защо се е случило това ? Защото те заляха с подходяща информация, предназначена да те отведе в определена посока ? Докато обикновенният отговор на прокуратурата в такива случаи е: Има следствие и не мога да разгласявам !!!! Промиване на мозъци - светът го призна !? Ще та "натаковат" и няма да разбереш !

Към новината