БСП активисти пратиха на съд скъпото билетче

Жалба срещу приетите от Столичния общински съвет по-високи цени на билети и карти за градския транспорт на София е подадена в административния съд от Дискусионния клуб за социална местна политика в БСП.

Обратно в новината

Коментари - БСП активисти пратиха на съд скъпото билетче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На рейсовата спирка Орлов мост посока ул. Оборище по тротоара са паркирани автомобили. Слизащите се блъскат в тях-разстоянието 30см от стъпалото до колата+ много често една от вратите попада над уличната канализационна решетка и хората падат.

Вчера беше делото срещу Наредбата за градския транспорт, за глобите. Върховният административен съд ще се произнесе след месец.

А пък аз си мислех, че поне ПОРНОТО е все още безплатно...

Ми хора, то е ясно, че всички прават пари на наш гръб, а инфлацията расте, парите не стигат за всички охранители и строител. Както е казал Стоилов ще им създадат сериозни проблеми, ако се забави покачването... лоша работа.

Браво бе,а заплатите кога ще станат европейски?И за какво да плащам по 1 лев?-За да се возя с един куп цигани,да ми мирише на клошари,а разни олигофренчета да надуват бясна чалга от мобилните си телефони,докато рейса виси в задръстване 15 минути поради наличие освен всичко и на някоя неизправност!Винаги съм спазвала приличие и не съм се заяждала с контрольори и т.н.,но просто вече ми писна,вдигат цените,а качеството,ако изобщо може да се говори за такова си е същото.Ето за това младите вече няма да се връщат в БГ.

Жалба за младост.....:-)))Оли

Бравос бе и червенитеъ динозаври да свършат некоя полезна работа!

ПРИИСКАЛО ИМ СЕ НА ГЕРБЕРИТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ ДЬРЖАВАТА, А НАЙ-ПРОСТИ ПРАВИЛА НЕ СПАЗВАТ/ КАК ДА ГИ СПАЗВАТ КАТО СА БОСИЧКИ ГОРКИТЕ/ ПИТАМ ТАКА ЛИ ЩЕ УПРАВЛЯВАТЕ И ДЬРЖАВАТА БЕЗ ДА СПАЗВАТЕ ЗАКОНИТЕ ГОСПОДА ИЛИ НА ВАС КАТО БОГОПОМАЗАНИ ВСИЧКО ВИ Е РАЗРЕШЕНО. ПИТАМ, КОЛКО ПАРИ НА ДАНЬКОПЛАТЦИТЕ ПОХАРЧИ Г-Н КМЕТА ЗА РАЗХОДКИ ТУ ДО ВИЕНА,ТУ ДО МОСКВА ТУ ДО НЕЗНАМ СИ КЬДЕ, НО ЗА СЬЖАЛЕНИЕ НИЩО НЕ НАУЧИ. ПОНЕ ДА БЕШЕ СЕ ПОИНТЕРЕСУВАЛ КАК Е ОРГАНИЗИРАН ТРАНСПОРТА ВЬВ ВИЕНА И КАКЬВ ПРОЦЕНТ ОТ СРЕДНАТА ЗАПЛАТА Е ЦЕНАТА НА БИЛЕТЧЕТО, КОЕТО КАТО СИ МАРКИРАШ ДАТАТА СУТРИН В ПЬРВОТО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО ВАЖИ ЗА ЦЕЛИЯ ДЕН И ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА. НЕ Е КЬСНО ПАК ДА СЕ ПОРАЗХОДИШ Г-Н КМЕТЕ ДАНО НАУЧИШ НЕЩО.

пътувайте гратис, какво има да му мислите толкова

BEKAPETO MNOGO SE AKTIVISIRA - BRYA!

V BURGAS E IMALO DUPKI BLAGODARENIE NA 12- GODINI NEKADAREN KOMUNISTI4ESKI KMET IOAN- KOITO SE OKAZA 4E NEMOJEL I DA OTVARQ KOMPYUTAR A AKO ZNAETE PO FESTIVALITE V GRADA KAK SRI4A6E I NAPISANOTO I BE6E PIQN REDOVNO KATO TOZI MIKOV NA MVR, A ZA SOFIQ AKO NESPRAT PRE6ALCITE DA Q ZAMARSQVAT I OGRABVAT I CIGANITE NE G LOVI ZAKON ZARADI NEKADARNO UPRAVLENIE NA DOGAN I SERGEI.............. OPRAVIQ

KATO NEMOGAT TA UPRAVLQWAT DARJAWATA PONE DA PRE4AT NA STOLICATA, KOLKO SA SME6NI TIQ KOMUNISTI

TIQ KOMUNISTI ZA6TO NE PRATQT NA SAD STANI6EV I VISOKITE CENI NA VSI4KO SEGA I NA TOKA I PORNOTO A

АБЕ АЙ СИКТИР БЕ! КАК В МАДРИД ЦЕНАТА Е 0.60 ЕВРО или 1,20 ЛВ И СЕ ВОЗЯТ В АВТОБУСИ НА 2-3 ГОДИНИ, А ТУКА ЗА 25 ГОДИШНИ ИКАРУСИ ЩЕ ИСКАТ по ЛЕВЧЕ!!!!! НЕЩАСТ СКГТ САМО СЕ КРАДЕ (НЕ НАФТА ОТ ШОФЬОРИТЕ КАКТО ВЕДНАГА ВИ ИДВА НА УМ, А ГОЛЕМИТЕ ЗЛОУПОТРЕБИ С РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ< ГОРИВО НА ЕДРО< НЕИЗГОДНИ РЕМОНТИ ДАВАТ СЕ ПАРИ ЗА РЕМОНТ НА АВТОБУС ЗА СЪЩИТЕ ПАРИ ЗА КОИТО МОЖЕ ДА СЕ КУПИ ПОДОБЕН ОТ ГЕРМАНИЯ) А БОРИСОВ И СТОИЛОВ ИГРАЯТ С ЧАСТНИЦИТЕ, ТОВА И ДЕЦАТА ГО ЗНАЯТ ЧЕ КАРАТ Е ОТ ТЕХНИЯ ПРИЯТЕЛСКИ КРЪГ.>>>> ИДИОТИ

билетите са за бабките и жените! койтоо може да се отрбанява пътува гратис! така ше бъде!

защо общинарите първо си гласуваха безплатни карти за градския транспорт, а след това вдигнаха цената на билетите.Защо никой не дава подробна икономическа обосновка на подобно действие. Защо Бойко обещаваше, че ще подобри условията за пътуване с гратския транспорт и след това ще се мисли за повишаване на цената. Да обявим 1-ви юли за ден на протест и никой да не си дупчи билет.

АЛООО,ОТ 2.60 ЦЕНА НА ЛИТЪР ДИЗЕЛ 1.10 СА АКЦИЗ, ЗА КАКВО ГИ ЛАПАТЕ ТЕЯ КИНТИ БЕ ЗА ПЪТИЩА ЛИ ГИ ХАРЧИТЕ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ИНФРА СТРУКТУРИТЕ ЛИ ИЛИ ПРОСТО СИ ГИ ДЕЛКАТЕ МАЙ ЩЕ ДА Е ПОСЛЕДНОТО АМА ЩЕ ВИ ПРИСЕДНЕ ДА ГО ЗНАЕТЕ ТЕЗИ ЛУК-ОИЛ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МОШЕНИЦИ ЗА ТОВА САМО ПРИ НАС ВИРЕЯТ НИКЪДЕ ВЪВ ЕВРО ЗОНАТА НЕ ГИ ПУСКАТ ЩОТО И ГОРИВАТА СА КАТО ТЯХ МЕНТЕТА .....

аре стига мрънкахте а хванете поработете малко.. 1 лев билета - ами нормално, хляб не може да си купиш с 1 лев вече. Миналата година овеличиха заплатите на шофьорите, тази година бензина - е от къде пари за всичко, ако БСП вместо само да мрънка да отдели пари от 1млрд лева годишен излишък за столицата на България, положението няма да е такова...

Браво,бе! [саркастично] Черве пиеса започна... тече поредната имиджова стратегия.

Браво бе! Бившите ченгета, станали политици! Пусти Клисурци, станали Московци ... Спомняте ли си? Мога да кажа няколко неща за настоящия кмет на София и свитата, около него: 1. За целите на кампанията, направи една дупка със собствени средства и с това се изчерпаха полезните неща, които е направил за града. 2. За да не се изложим пред чужденците, асфалтира всички улици в София, които нямаха нужда от това. 3. Горното направи в най-неподходящия момент, с оглед летните отпуски. 4. Нищо не направи по въпроса със задръстванията в столицата. 5. Плаща луди пари на свои хора, само и само да се изнесат от околовръстното, за да стане работата ... Мога да пиша до утре и пак няма да ми стигне времето... И тоя КЕЛЕШ, бивш пожарникар /с уважение към професията!/, бивш галеник на властта и бивш телохранител на нашия бивш ПРЪВ партиен и държавен ръководител - Тодор Живков стана Кмет на столицата и щял да се кандидатира за Президент, Премиер и т.н. ... Е айде събудете се най-после ... Ама май това си заслужаваме, като гласуваме като овце ...

За тези, които казват, че с автомобилите ще им излиза по-евтино ще кажа, че е възможно, при положение, че автомобилът е на пропан-бутан или метан, а това значи, че е стар и този индивид е сравниелно беден.Я карай кола, която харчи 8-10 л нафта или 12-15 бензин градско пък ще видим кое е по-евтино.Аз ако съм кмет и от мен зависи не бих купил на този народ каквото и да е ново нещо.Днес бях на кръг от световния и европейски шампионат по мотокрос в Самоков и знаете ли какво се открои най- много от всичко?Организацията беше перфектна, по-голямата част от зрителите се бяха разположили на поляна около трасето, тревната площ преди началото беше изключителна чиста.1 час след старта на поляната имаше пластмасови чинии, кофички от кисело мляко, празни бутилки от бира, хартии от вафли, обелки от семки и всевъзможни други отпадъци.Цялата площ приличаше на бунище!Е кажете какво заслужава българинът?Ние сме вандали и варвари, унищожаваме всичко, до което се докоснем.

За5 km. междуградко разстояние в тъпата провинция билета е 2 лв.

И в Германия дизела е толкова, но билета е 1.2 евро за всички превозни средства включително и влак в рамките на града и важи за 90минути! А тук за 3 превозни средства и сме по-скъпи от Германия вече. Билетите ги маркираме по първобитна система - дупчене. Превозните средства са най-голямата кочина, разписанието го няма. Е не може цена като в Германия с техника от боклука и обслужване нула. А за тези, които казват да, ама там не цапат, затова им са чисти превозните средства, ще кажа - там се мърля повече и от тук, но всяка сутрин се чисти. Минава кола със служители, които мият спирките с препарати! Превозните средства се мият в депата. Тук не мият улиците камо ли спирките а да не говорим презовните средства.

Общината следва да се управлява по нормативни уредби, а не урболишки. ойко така е свикнал - хайде юруш, а дали става така, той не разбира - няма умствен потенциал!

баси популизмът дизел-2.60лв. билет0.70лв.

От това на БСП по-голям популизъм няма.Нормално да се повиши цената на билета, защото миналата година по това време дизелът беше 1.80-1.90 лв, а сега е 2.60 лв.Вие отчитате ли разликата?Ако има нови автобуси то билета трябва да стане 2 лв и тогава пак няма да сте доволни.Е то няма хем високо качество хем ниска цена, а понякога цената се повишава заради външни фактори, както е и в този случай.

mnogo sko4iha vsi4ki da protestirat predi izborite, ama vednaga sled tova njama da 4ueme nikoj. bati tapungerite

НА КЬОПАВ СОФИАНЕЦ БОЙКО МУ ВИНОВЕН!!!

g-n kmete, mnogo sajaliavam che biah tvoia fenka. ti se provali.no na chujd grab 100 toiagi sa malko.dobre be hora, zashto i tozi pat malchi me, do koga shte pozvoliavame tova bezumie????

Аз предлагам, като отиваме да си купуваме карта за следващия месец да им платим със стотинки, като най-едрите са 5 и това да го правим всеки месец. Мисля, че е идейно и за бензина... но там стотинките ще са страшно много

Баси,отиваш на работа и всеки ден по 2 билета минимум и 22 работни дни44лв.!!!!!Ток 40-60лв.,парно150-2 и какво ще ядеш??И лучец еж,водица пий!!!!!

.......Основният аргумент за атакуване на цената от 1 лев за билет от 1 юли е, че решението не е било обявено публично един месец предварително, за да има обществено обсъждане.' Браво - много умно!!!И ако има общестевено обсъждане,какво ще промени това?

Няма безплатен обяд другари.

Само едно не ми е ясно - защо пътуването с градски транспорт става по скъпо отколкото да пътувам с личния си автомобил!!? Имам чувство , че нещо не е така, има нещо гнило в СКГТ и общината май.

До сега да е направено нещо както трябва от кмета? ( то не бе разваляне концесията със Софийска вода, не бе цариградско, не бяха данъци, не беше назначение на управители само след конкурс, не бе увеличение след като се оправи транспорта, не бе конкурс за транспорта). Да е изпълнил някое свое обещание? Какво ли ще стане с горката ни Държава ако дойде на власт? Бива го само да посочи някой че краде и не могат да го осъдят поради липса на доказателства. Защо не каже как се заменяха общински апартаменти в центъра за такива в покрайнините по държавни цени. Защо издават разрешение за строеж на сгради без да е прокарана инфраструктура и 15 год сградите не се ползат(малинова долина). Защо принуждава строителите за тяхна сметка да изграждат канализация и водоснабдяване и после Софийска вода да го отчита като инвестиция и да иска увеличение на цената. Като е така що не развалихте концесията да печели Общината.

БСПари, изпуснахте ли си нервите? Кротко, да не си изпуснете и хляба! Свиите на СОС Гербоваците перките, за да не ви свием задните, прекалено отворени проходи! Но со кротце и со благо! Нали уж сте интелигентни момчета?! Оправете се по тъмно и на скришно, а не тормозете повече тоя изстрадал народ в София и страната! Може да дойде ден да управлявате БСП, ГЕРБ и ДПС, ами ще ни подлудите ли тогава?! А за левчето за транспорта, голям минус имате всички замесени в СОСа! Един много благ СОС разваля зъбите, но един много лют... знаете как боли там на едно място! По-кротко!

Прах в очите та да не виждате

Балонът ГЕРБ май взе да се пука - в Бургас за дупките, София билетите...Ало, господа местни управници прегледайте си юристите, май нещо им куца, много грешки взеха да допускат...Това ли ви е професионализма ?

Така и не ставаясно къд еотиват парите от рекламната дейност. Почти няма превозно средство в София, което да не е обект на такава дейност. А както всички знаят, рекламата не е евтина.

г-н кмете Вие ни вдигнахте белетите и картите .Само помслете кои ще страда пак редовният пътник ,а ромите с оранжевите жилетки отново ще пътувант на наш гръб.Много ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА СКЪПАТА КАРТА.Вие с градският ли транспор т пътувате. Редовните пътници пътуаме правостоящи ,а пътницити без билети се настаняват на седалките.За тези пътници никога не е имало закони.БЛАГОДАРЯ ВИ ВИЕ ЗАГУБИХТЕ ОЩЕ ЕДИН ГЛАСОПОДАТЕЛ.

долу ГЕРБ и мутрата Б.Б.

А пък аз си мислех, че поне ПОРНОТО е все още безплатно...

Ми хора, то е ясно, че всички прават пари на наш гръб, а инфлацията расте, парите не стигат за всички охранители и строител. Както е казал Стоилов ще им създадат сериозни проблеми, ако се забави покачването... лоша работа.

Bate Boiko pede.....

КМЕТА НЕ Е ВИНОВН ВИНОВНИ СА ПОМИЯРИТЕ НАЧЕЛО С ВЕЛИЗАР

честито да ви е жив и здрава пожарникарската мутра сами си я избрахте сега плачете но след една година ако не мислите нищо няма да ви помогне.разберете че и той не ГОДО

Да спрем мутрите на следващите избори ! ББ ще ни свали и ризите от гърба!