Борисов иска Крумови закони

МВР иска промени, но парламентът не ги прави, тройната коалиция просто е пагубна.

Обратно в новината

Коментари - Борисов иска Крумови закони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много мрънкачи се насъбрахте с отговорите си на статията. Пак казвам-всеки ви е крив и черен! Както няколко човека по-долу писаха, започнете с премахването на корупцията от себе си и престанете да давате на катаджията пари. Вършете си служебните задължения съвестно, без значение на заплащането. Не е извинение да нехайствате, защото парите били малко. Те винаги ще са малко! Забравете и Костов!!! Той се доказа с корумпираното си управление като премиер, разрушаването на най-'святата' ви партия СДС и със създаването на нова партия, с която видите ли, 'ний сме нови, ний сме чисти'. Костов и Доган са най-големите мафиоти в България!!! Срещу мафията, корупцията и престъпността само с твърда ръка! Никакви компромиси! Никой от вас ли не иска това?

Вече е ясно защо толкова плюете,истината уважаеми е че всичко тръгва от 10-те лева бутнати на кат-аджията и свършва високо на върха. Накратко в тая държава никой няма изгода да има ред нито дребния българин,нито дебелокожите политици,защото за едните е важно това че пак минах м/у капките и то с 10 лв си отървах книжката а и не само,що ревете ?Навсякъде подкупи искали,корупция било ами казвайте за тия неща сега някой разбирач ще се изкаже че ефект нямало,напротив ефект ще има ако има постоянство,така е и със ония на върха ослушват се мънкат там некви работи и лапат.Драги ми драскачи-плямпалници спрете да пишете тук и излезте да пишете на улицата да на улицата,историята се пише по улиците с протести и със търсене на вашите граждански и човешки права! Ако не гниите си тук и си лаите не пречите на никой още повече на ония отгоре!

И я мислим че от попа, даскала, полския, горския, пияницата и лудия на селото кмет не стая, особено от последния, ама си мислим също дека тоа не е луд ами мисли другите за луди, импонира им дека се вика на образовано . Не знам дали е опасен! Той и Хайдут Сидер беше като едно страшилище, ама я как се кротна, па и европеец зе а се пише!

Много се радвам,че бат Бою е кмет на шопите....хахахах

Ти,IVO, защо не си кирилизираш компа първо,като си толкова голям българин?Хубаво си решил да подкрепяш Бойко и да гласувате всички за него,ама ще се върнете ли ВЕДНАГА след изборите да му сърбате попарата заедно с нас?

Има един принцип в управлението: двама капитани - потънал кораб. Корабът има не двама, а трима капитана, което означава скоростно потъване - видно и за децата. Да спре всичко това е необходима смелост, незабавна промяна на управлението и ред. Вероятно този човек с тениската е призван да свърши това, но по пътя към демокрацията той е необходима и преходна фигура, поне като функция. Ситуацията е ясна, но има определени интереси от нейното запазване в този си вид - скоростното потъване - с цел ползване на благата от властта.

Бат БОЙКО ще ви разбие. ха ха ха . Нали се сятате кого ще изберем на следващите Избори. Много ме кефи колко народ го е хванало шубето.

ОТКОГА ПОЖАРНИКАРИТЕ СТАНАХА СПЕЦИАЛИСТИ-КРИМИНАЛ ЧЕ И КМЕТОВЕ ЧАК ?

След като се наплюскала ламята ,трите глави се кротнали да поспят,а четвъртата, най-простата взела властта за радост на юнаците.

За Надка и Костов може и да сте прави, но аз изгубих надежда отдавна.

АБСОЛЮТНО ВЯРНО ГОВОРИ ЧОВЕКА, НО: 1. ДУПКИТЕ 2. ЗАВОД ЗА БОКЛУКА 3. ВЕРОЯТНО ИМА И УСПЕШНИ ПОПАДЕНИЯ, НО НЕ СА ТОЛКОВА ВИДИМИ.

Моето момче, на фона на цифрите които изтъкваш, мислиш ли, че не би било дори да е така тези пари да се дадат. Държатата ги има...АКо са те обирали дори един път, ще разбереш колко е кофти да си от тъмната страна на нещата и ще ти се иска ти сам да приложиш тези закони... А за убийците, които в момента се разхождат на свобота, престъпници с висящи дела за кражби и изнасилвания, с по 2-3 присъди, спокойно си щъкат в обществото... Та тези пари ще се възвърнат стократно...Май чух че търсят бригадка от 100 000 затворника за изграждането на втори АЕЦ Белене :) можем да минем супер тънко.. А сметни един майстор по 100лв надник каква сметка ще струва на държавата и после ги извади от онези твои пресмятания да видим дали няма да излезем и на плюс :)

Ще ги outsource-ваме в чужбина, международен търг. Хем ще спечелим някой лев, хем няма да строим затвори.

Б.БОРИСОВ ENOMER 1

Питагор от форума явно е имал 2-ка по математика, след като прави такава бакалска сметка за крадците и разходите по тях ако бъдат прибрани там където им е мястото.Вярната сметка е да се изчисли колко е откраднато от народа и държавата за времето на измислената демокрация в БГ.А който още не е окраден и си мисли,че ще му се размине се лъже жестоко.Има и друга форма на диктатура освен едноличната,а това е просто да се приложи на практика американското законодателство.За всяко нарушение на закона ЗАТВОР.И тъй като в България се заформя недостиг на селскостопански продукти,всички затворници под строй на полето бачкане от зори до мрак.Е,ако на някой му хрумне да бяга подписва предварително декларация,че близките му няма да съдят държавата ако бъде застрелян при опит за бягство.Така остава някакъв минимален шанс за оцеляване на угасващата ни нация.Някой може ли да каже на какво основание при тези темпове на възпроизводство на малцинствата и измиране и емигриране на българите тази държава ще запази името си след около 50 години?

Питагоре не срами името чуждо! Цифрите са от 0.......9, арабските, научи за числата повече...и тогава се подписвай Питагор.

Кмете, кмете, като ти гледам твоите решения не си по-различен от тройната коалиция!!! Билет 1лв, а едно превозно средство не си купил. Три пъти вдига билета от както си кмет, а нищо не си направил!

Бойко тръгна много рано на предизборна кампания и до изборите ще изпусне парата. Личи си че не бъка от идеи какво да прави. Как може да се каже сегашните закони добри ли са или не като повсеместно не се спазват? Каква е гаранцията, че той ако спечели ще се спазват? Не крумови, драконови закони да се въведат, ако не се прилагат все тая. Ние видяхма твърдата му ръка като секретар на МВР в правителството на царя, виждаме я и сега като кмет. Ако става въпрос за такова управление на цялата държава - не, благодаря. Симпатяга е , но отдавна се занимава с неща които са над нивото му на компетентност и закрепва положението с евтин популизъм. Както се казваше едно време въздух под налягане. Въпрос на време е балонът да се спука и колкото по-нагоре отива, толкова по-лесно ще е. Изборите са сериозно нещо и всяка партия трябва да представи подробна и обоснована програма, за решаване на проблемите на страната в областта на икономиката, здравеопазването, образованието, социалната политика, отбраната, енергетиката, екологията и т.н. С цифри, факти и срокове. Не като буламачите на БКП едно време Все по-пълно задоволяване на непрекъснато растящите нужди на трудещите се. Другото са приказки за Женския пазар и евтин PR.

Прав е човекът. Ще гласувам за него. Тройната коалиция е антибългарска формация, чиито цели са единствено задържане на властта в всички средства с цел лично обогатяване на участниците в управлението и.

А бе какъв Бойко Бойко? То е ясно ако има някой който може да помегне на България това е Костов!!! какво има да мислим повече! КОСТОВ!

KUV SMESNIK SI BOIKO

Много ми харесва костюмът му! Някакси подсказва, че и маратонките към него са супер!;)

нищо ново под слънцето.... с всеки изминал ден момчето става все по ясно ... и по ясно . когато си по слабия , шанса ти е да атакуваш първи и постоянно да променяш позицията си . колкото в по големи пари и интереси е замесен човек ,толкова по състрадателенни и социално ориентирани са обещанията които дава ....така се печели време , а живота постоянно дава възможности ,които можеш да използваш, като оправдание за всяко твое нереализирано обещание.......когат става въпрос за пари , да се излъже е лошо! когато става въпрос за много пари , да се излъже е шанс. Бойко е като герой от стар филм, увлича , когато го гледаш , но свърши ли филма се връщаш в реалността.....къдет нещата са много прости и истински . Не знам защо някой постоянно иска да променя нещо, .... след като съществува ,това означава че е истинско .... , че е част от баланса .. а бе разни такива ...... филми и вятърни мелници -;

Този стил - тениска с костюм е мнооо фешън! Ша си зема поука и никви ризи вече! Фърляш сакото, сваляш панталона и си готов за тенис, разбиаш ли!

glasuvai za men

Тоя ако дойде на власт ще въведе диктатура ! Има хора, които са жадни за власт. Те искат на всяка цена да командват. Дори парите за тях нямат толкова голямо значение, колкото властта и възможността да подчиняват тълпата. За тях демокрацията е фраза лишена от съдържание и те не могат да работят в колектив. Те желаят на всяка цена да прилагат едноличните си решения. Но народа казва: На бодлива крава бог рога не дава. И съм убеден, че ще претърпи провал на изборите. А като него е и Иван Костов, когото наричаха Командира. Той поне обаче засега няма никакви шансове. В сравнение с тях Станишев, царя и Доган са истински демократи, макар да водят политика на геноцид. А може би пък е по-добре да има диктатура ? Знае ли човек...

Този 4и4ка е много грозен а най-вероятно е и още толкова умен!

Мноо ми харесва тениската му! Някакси подсказва ми, че е искрен! Нали, Йети! Ти кво ша каеш?

Давай Бойко,разкажи им играта !! Това са тумори,а ти си хирурга!!! Изрежи ги,докато все още имаме шанс да оцелеем...Долу престъпната тройна коалиция!! Стига гаври с народа !!Ние не сме опитни зайчета !!

Пожарникарчето чува ли се какви ги говори?

I found him! This is THE FOURTH MEMBER OF THE TRINITY! Jeti too, she will be Maria Magdalena! Welcome Jeti!

Защо му обръщате внимание на този простак просто не разбирам. Този е гьонсурат от пръв поглед и не трябва да се гледа сериозно на него. Който го харесва за бъдъщ държанвик,просто изпростява.

Хайде да сметнем в цифри какво означава всеки крадец да лежи по двадесет години в затвора ! Приемаме, че в България има 100 000 крадци и другаря Миков ги залавя до един ! Издръжката на един крадец пъхнат в затвора Е ОКОЛО 5000 ЛВ НА ГОДИНА. Всяка година ще ни струва по 500 000 000 /засега. Да умножим това число по 20 години и ще получим 10 000 000 000 /без да се вземе предвид инфлацията/лв. Отделно всеки крадец трябва да бъде настанен на жилищна площ 6 кв м- т.е само жилищните помещения трябва да са на територия 600 000 кв м. Това значи,че трябва да се построят нови затвори, като цената на едно затворническо място ще е в рамките на 15 000 лв /общо 1 500 000 000 лв По европейските норми за тези затворници ще трябва да се назначи една дивизия надзиратели. Ми заплатите им, униформи и др. ... Станаха едни цифри, да не говорим ! Та затова както е прието в математиката, първо помисли, и след това дай отговор на задачата !

Законите се правят от силните на деня. Парламентарна демокрация е просто механизам за отразяване на реалната състояние на обществото. В страната реалната състояние е ясно. След 20 години, в които трябваше да се разбие модела на социализма печаливши се оказаха тези, които можаха успешно да присвоят т.н. публична собственост-държавна и общинска-това беше смисъла на прехода и всички вътрешни партии и групи бяха подкрипяни отвън за тази мисия. Във всички държави полицията е орган който пази успешните от по-малко успешните. Успешните в страната станаха групи и хора с нисък морал и голямо его. Така че и законите и органите работят за тази група. Тази работа с Крумовите закони е голяма глупост. Първо, защото това е плод на една голяма историческа заблуда. Второ, защото този подход е остарял, тоталитарен и некреативен. Силната страна на тоталитарния подход е, че създава добре организирани структури, но да не забравяме, че и мафията е добре организирана структура. Слабата страна е, че отблъсва креативните хора и няма развитие на интелигентните сиситеми за бизнес. Обяснима е подръжката на аудиторията за подобни тези- Надявам се, че всички сме гледалиСтената -един оплют от милитаристите филм. Там има един сингъл и епизод-посветен на диктаторите-Нарича се Когато умре надеждата. Навеждата на много хора в България за по-добър живот чрез икономическа активност и интелигентност е мъртва. Това храни и подкрепата на теза, като тази за крумовите закони. Много е тъжно, но факт че българският креативен дух катастрофира. Някои хора искат да се възползват от това.

Уличките в Люлин дето ги поправиха миналата година пак са в дупки. Значи толкота качествено ги поправиха. Защо не разбере кметът кой от неговите фирми ги е правил и не му вземе лиценза за 30 години? Като говори за крадци, къде слага себе си?

Бойко , видяхме какво можеш когато беше на власт в полицията , видяхме какво можеш и като кмет,, всички са ти виновни за престъпниците и за ремонтите ,,, предполагам, че сега и международното положение ще ти е виновно :-)) не знам защо , но ми приличаш на шоумен от всекидневно шоу , в което единствената интрига е какъв ще бъде поредия ти провал>нещо като Слави Трифонов, много започна да вика това момче ,направо крещи за помощ .....Единственото градивно нещо което знам за теб е свързано с Борко и малкото куче :-)) всичко останало е само промяна... след промяна , но резултата е както след последния ремонт на улиците в София .....жалко , на мен лично ми е тъжно защото виждам, че имаш желание, но не можеш ..... а живота ми минава. Все пак си мисля че можеш да направиш добро шоу на мястото на Слави , мисля че си по добър импровизатор , поздрави

Ванга беше казала, че Костов ще се върне на бял кон след 2009 г.!!! Не съм му фен, но ме е яд, че не помете още тогава мутрите, сега България щеше да е със сигурност доста напред! Не биваше и Богомил Бонев да бъде назначаван в МВР и още някои други малки прегрешения има, които изядоха и неговата глава. А Борисо е един ОГРОМЕН балон, това да си го набият в главите всички, които му се радват и са готови да му се кланят! Скоро всичко ще излезе на бял свят и то ще е точно в разгара на самата кампания за изборите! Народът ще се обърка тотално и ще ахне от изумление!

АМИ ХАЙДЕ БЕ БАТ БОЙКО,БЪДИ СИГУРЕН,ЧЕ ТОВА ГО ИСКАТ 95% ОТ НАРОДА

Какво лошо има крадците да са в затвора за по-дълго време....??? Защо роптаете? Той си казва мнението. Коя част от него не ви харесва, драги съфорумци ???? Плакахте от радост като си дойде цар Симеон, на тепсия му дадохте държавата ни... Тъпите комунисти докарахте поради големия интерес от 97 г,още веднъж на власт, каквото не са успели, сега да открадат... Кое не ви харесва? Това, че не обещава да направи 15 ст хляба и пенсията 1000 евро ли???

Ако от коалицията хвалеха Б.Борисов и ГЕРБ щях да избера ДСБ и Костов. Сега избирам Костов като политик и ГЕРБ като партия. Щом не харесват Борисов значи е добър.

АНДРЕШКООО, ЩЕЕЕ ТИ СЕЕЕЕ

Вярвах му и си мислех ...ТОВА Е ЧОВЕКА..........НО.. разбрах по колко е вървял един избирателски глас в моето село Алеково окр.Вл Търновско за да спечели кандидата на ГЕРБ -30 лева. Един човек,който от изречение с 2 думи ,прави по 3 правописни грешки./демек неграмотен/......... ТАКИВА ХОРА ЛИ МИСЛИШ ДА НИ УПРАВЛЯВАШ Г-Н БОРИСОВ И С ИЗМАМА ЛИ??????????????????

И аз съм за крумови закони! Ама монго не им се вярав че ще сатен ама дано!Пък кой ще да ги въъежда!

този е ГОЛЯМ лъжец! Защо бе г-н Борисов едно говорите, а друго вършите? Благодарим за такива ремонти на булеварди. В София за 4 години направихте едно голямо НИЩО. Без конкурси назначихте в софийскит фирми само Ваши хора.Провал след провал в общината. Ужас!

помнете ми думата - 2009 година Костов ще е премиер

Абе да ви кажем честно, и у наше село си имаме един даскал, един поп, един заклет пияница, и то у секое село си е така! Ама никогаш не сме си помисляли а ги праим кметове! И си мислим, верно, требеше да си се върне софийското жителство още преди 5-10годин, че глей докъде я докарате граждани! Па и какви умни работи пишете, брей! И нови закони.. Бе, що не земете да следвате старите, бе? На тях кво им е? И с тиа 30 годишни присъди да не борите имотния балон? Че бая нови затвори ша требат!

SASTESTVUVANETO NA DURJAVATA NA BULGARITE E PODIGRAFKA S BOGA I RAZUMA VUV VSELENATA!

Селски бек (14.06.2008 г. 13:52ч.), а бе селчо България сега има излаз не на три морета, а на всички и то без твоята и на пъртията ти велика, а благодарение на Иван Костов и Надежда Михайлова. Тогава Първанов водеше митинг срещу НАТО...

Само така! Всичката конкуренция в затворите!