назад

Софиянка без маска наби трима заради забележка в магазин

14:43 | 24 ноември 2021 | Редактор: Надежда Христова 290 30656

Коментари 290

Луди си има отдавна. Ендна такава преди 11-12 години на една бензиностанция... Удари ме един път, удари ме втори - пред камери пред всички... Е максна си кредита, кат я хванах за 'мустака' цвили 10 минути докато се дотътриха полицаите. Ама отде да знае лудото, че не може и боя да си заслужи.

Ако всички постъпват по този начин с медицинските фашисти, доста ще им се стъжни Те не разбират май, че и на народа може да му прекипи ?!

ПИПО

Страхотна статия, смях се от сърце. Тая мадама ако вземе няколко приятелки като нея може и някоя война да спечели.

Сигурно се е ваксинирала с 4 дози, пък разни там и досаждат, че трябва да носи маска!

Явно вече е болна.

Апропо много бързо се забрави случая от немската бензиностанция.

Вилняла е щото е попаднала на страхливци. В нормален случай ще се намерят мъже да й вържат ръкавите. За съжаление тук мъже няма.

Най са ми интересни т.нар. "различни", "алтернативни", "контра" и т.н. И колкото са по-"различни", толкова повече се опитват да променят света така, че да им е удобен на тях. Средствата нямат значение. И колкото повече искат толерантност и зачитане, толкова по-малко толерантност и зачитане проявяват към всички останали. Сегашната ситуация роди нови "алтернативни" и "контра". Хора, които просто не могат да се включат в света, такъв каъвто е и в който живеят. В който всички живеем. Причините са много - недостатъчна култура и квалификация (прости) или откровенни манни и други психологични отклонения (луди). Но най-често произволна комбинация от двете. За такива хора светът е едно найстина враждебно място изпълнено със скрити опасности. За разлика от причините, поведението им е доста по-еднообразно. Обикновенно е сляпо отричане на всичко казано от официални лица (само защото са официални). Което пък се компенсира с почти фанатичната вяра във всякакви алтернативни теории и колкото по-странни и абсурдни са теориите, толкова по-добре. Затова и теориите включват всякакви приказни и екзотични герои като илюминати, рептили, кръгове и окръжности и т.н. Но има и друго. Тъй като алтернативните са чувстват перманентно заплашени от някакъв невидим враг, това ги прави и агресивни. И те са готови да отстояват теориите си с яростта, с която дивото животно брани живота си. И конкретния случай май е точно такъв, една жена вярваща във "великата конспирация" е защитавала теориите, в които явно вярва без никакво приемане на вижданията и разбиранията на другите около нея и на всичкото отгоре е проявила ярост и агресия, която явно е сварила заобикалящите я напълно неподготвени за такава реакция. Но, да! Живеем във времена, в които лудостта е на мода! А лудите са на свобода!

Това, че изпитваш страх да си толерантен към другите, това също не е на добре. Пак е лудост. Гледай да се лекуваш, защото не е на добре....

Аз съм толерантен към другите. Но изобщо не мисля да съм единствения толерантен в стаята. Ако има правила, да се спазват от всички. Ако няма правила, кой когото надвие. Колкото до лечението - сигурен съм, че на "алтернативните" им изглеждам точно толкова луд, колкото и аз на тях. И докато те не навлизат в моето лично пространство и аз не навлизам в тяхното, всичко ще е наред!

Браво ! Само така срещу наложеният ни неолиберален социализъм.

Нищо не разбираш от социализъм, дебил! Не се напъвай да изглеждаш всезнайко, щото не си - само ще напълниш гащите.

Нека сега да си плати за щетите и да полежи за хулиганство.Може пък да и дойде акъла.

Тъмнозелен получовек

В затвора маските задължителни ли са?

Това е в Красна Поляна та няма какво да се коментира повече

Точно един щях да и ковна и да поспи малко да се успокои . Дреме ми ,че е "жена" :)

На 24 години значи е плод на реформираното ни образование и култура с евроатлантичестка насоченост.

Не, израстнала и възпитана от родители живяли в човеконенавистния социалистически концлагер

Го

Ей това не го схващат, същото повтарям, но както винаги е много удобно да бъде обвинена Европа. Всъщност децата са плод на възпитанието на родителите и няма общество, което толкова да ги промени за едно поколение. Това 24 годишно нещо е плод именно на родители живели по соц-а и не е само тя, всички берем плодовете на тогавашното "възпитание", което реално беше възпитание със страх, а не възпитание с любов и трайни ценности.

През соца хората не си слагаха решетки, а често и не се заключваха. Тогава такива не се разминаваха с едно мъмрене - тая ще я пуснат веднага.

"...През соца хората не си слагаха решетки, а често и не се заключваха. ..." Да, да и работниците почиваха, безплатно 6месеца на море и 6 на балкан годишно, 15 дни на екскурзия в западна Европа. Пенсионери в България нямаше всички живееж във Френската ривиера и излизаха от казината само в деня за пенсии, носеха им ги със самолета на Тодор Живков..Не че в Монте Карло беше евтино пенсиите бяха големи.. Акакъв хубав беше бай Тошовия саламмммм!

Само бой за ковидовцете

От прекалената загриженост, за домашното насилие над жените, се появяват такива насилнички. Какво ли причинява на бедния си мъж в къщи ?

А на децата си? А на родителите си? Тая има проблем с гнева, а много вероятно също с алкохол и/или наркотици.

явно е противник на НСР

Глобичка да и ударят на тъпата пу..ка. Като и бръкнат в джоба и венага ще се усети

в България много държим на конституционните си права - най- много на правото да можем да нарушаваме закони и забрани

когато са ти нарушени от самото правителство си в пълното си право да се защитиш!! Когато се въвеждат закони с които ти нарушават конституционните права си в правото да се защитиш!! СЛЯПОТО ПРИЕМАНЕ НА ВСИЧКО ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА И КОЕТО ТИ НАЛАГАТ ПОКАЗВА ЧЕ МОЗЪЧНАТА ТИ ДЕЙНОСТ Е СТИГНАЛА САМО ДА ЯДЕНЕ И ХОДЕНЕ ДО ВЦ-то!

на тъпите ковид кретени

едно време кат влезнеше некой маскиран в банка и сички почваха да пищат, сега кат влезне некой бе з маска почват да пищат.... как бързо се менят врементата...

явно е имала ковид в напреднал стадий... то от носене на маски това се получава... германските учени са го открили ама наште дебели глави не вдеват.... очаквайте скоро масови изблици на ковидари... и кат сички са с маски що пландемията продължава и то яко????

Кой германски учен ти го каза?

Вече има магазини в които е опасно да се пазарува .Отвратително отношение пълна липса на съдействие психо атаки от страна на служители към клиенти.Вероятно заради нисък контрол

това е ковид треска... нова форма на шизофрения

получава се от прекалено дълго носене на маски

изкючително агресивни! Отделно не искат да раждат деца. Затова ги и трепят масово напоследък...

На 31.10.2020 г.-алоо Дира.ако е 2020г.си е доста стара новина.Може би е 2021? 31.10 е Halloween.Та може би жената да не е искала да се маск-ира!?По начина на действията и,определено е с психически проблеми.Не в затворът,а в психиатрична клиника и е мястото.

Явно тя и без маска си е била маскирана... Само е отскочила до магазина да си вземе една метла, която да яхне през нощта...

ковид треска я е тресла жената... то туй се получава от носене на маски

Невъзпитана пикла!

Това в Америка струва 5000$ и досие до края на живота

почна се...!!!

Тази изглежда като дъщерята която нямам.

Как не се е намерил здрав мъж да и забие здрав юмрук в сурата на тая !? Веднага щеше да се укроти!

Вие с минусите, дано да се заразите и да сте на системи. Тогава вие самите ще искате да и забиете юмрук на тая, или като тая, за тва че ви е заразила. Като не ще маска да не влиза в магазина бе!!

Ебати олигофрена бате … чупиш тъпомера отвсякъде !

ами заразявали сме се и какво от това?? Само дето не тичаме като гламави до лекаря за щяло и нещяло. ако не си разбрал лечение на заразата нема , а се лекува по симптоми кашляш лекуват те за кашлица, вдигат Т лекуват те за Т-то!! Ако на това му казваш лечение значи си ти самия за лечение!!

"скубала и драла по лицето клиентка" Тея мухъли с минусите ще я оставят тая да им пребие жените само и само да не си развалят реномето на кавалери.

Те тогава не са кавалери, а мухъли, дето никой, даже и себе си не могат да защитят от гаменки.

Ако тя самата не е болна нито заразена, как може да те зарази?!

а ако е заразена ? Не го пише на челото и !

Голямо геройство! Като има правила са за всички! Като не ти изнася ходиш на село изолиран, това е!

Само така!!! Маскираните оФце само от тупаник разбират!!!

Абсолютно нормално е хората да реагират до толкова, колкото да се опазят от по-сериозни травми. Ако беше хванала нож или нещо, с което може да нарани сериозно човек, и беше нападнала, можеше и да я пречукат. Но за такава агресия, заради забележка, направена с право си има една думичка - простащина. Очевидно на това моме не му вдява в кухата кратуна, че служителите на супермаркета си вършат работата и спазват предписанията, които са им дадени. Ако не и харесва - да ходи на места, където не се изискват маски. В хранителните магазини, за жалост, не е така. Но ако не и бъде направена забележка, може да го отнесе магазина. Хубавото е, че се е разминало без сериозно пострадали. Сега момето ще се раздели с 3-4 хиляди лева и една условна и ще си ходи в къщи по-живо по-здраво! Тя простотията по хората ходила. Съжалявам тези мъже, които искат да си я вземат за жена. Ами, давайте! Явно имате нужда от пинчер да ви защитава от злите хора, защото сами не можете. Ще прокопсате с нея. Дано си вземе поука, ама надали. За съжаление такива нито бой, нито затвор ги оправя. Единствения лек е времето, и опита - когато напрявят още четири-пет пъти такъв зулум, като изядат по някоя глоба, или ако стане наистина много криво изядат някой бой, или не дай си Боже да стане някой сакатлък, тогава започва да им прощъква във вакуумното междуушно пространство, че може би ще е хубаво енергията, която влагат за глупости да я канализират в нещо по-полезно. До тогава - не ги търси!

ЕВАЛА ..... НЕ ОДОБРЯВАМ ДЕТО ГИ Е ПОНАБИЛА НО Е ПРИЕМЛИВО ВСЕ ПАК Е ЖЕНА ,,,,, И МЕН МЕ ТОРМОЗЯТ АМА КАК ДА ГИ БИЯ ..... ЩЕ КАЖАТ БИЕШ БЕЗЗАЩИТНИ НЕЩАСТНИЦИ А ОТ ТОВА ИЗМЪКВАНЕ НЯМА ..... СПОРЕД МЕН ОБАЧЕ И ПЕРСОНАЛЪТ СА СЕ ПОМИСЛИЛИ ЗА МНОГО ВЕЛИКИ ДО ТАМ ВОДЯТ ПРОСТОТИИТЕ КОИТО НИ КАРАТ ДА ИЗПЪЛНЯВАМЕ ..... МОЖЕ ДА ОЧАКВАМЕ СКОРО ПЪРВИТЕ УБИТИ ПО КРОМИД 19 ПРИЧИНИ ...... ПАЗИ БОЖЕ МНОГО ТЪПАНАР СЕ НАВЪДИ

Ех, защо не съм бил там, тая щяха да я кърпят в Пирогов поне месец.

ама не си заслужава / не че тя не си заслужава кьотека / ама после ще те разкарват като мечка по съдилищата за насилие , уж над жена де .

Ако го хванат. Аз лично не бих го гонил.

Хайде вземете си зелените сертификати и си ги лепнете на челата.

На всички, които одобряват действията на агресивната мутреса - абе, хора, вие тотално не сте в час. Чувате ли се какви ги приказвате? Какво "евала" й правите на тая простакеса? Абстрахирайте се от конкретния повод в тая случка - дали става за дума за маска, дали става дума за пререждане, за място за паркиране, за отнемане на предимство на пътя, за сядане в градски транспорт или за някаква дребна забележка - не може с тая агресия, не може за всяко нещо да се размахват юмруци и физически да се напада друг човек. Нали не сме диви животни в джунглата, а сме разумни хора от вида хомо сапиенс. Разумните хора в цивилизованите общества не се държат по тоя начин. Това да се правиш на бабаит (бабаитка) като налиташ на бой не е признак на сила или на характер, а на простотия. Не ми се вярва да е циганка, бих заложил на това, че е някоя дебела полуграмотна кифла, надъхана с конспиративни теории за КОВИД и за "нарушаването на нейните свещени лични свободи". Дано да я осъдят на ефективен пандиз и там в женския пандиз да се боксира колкото може с другите пандизчийки.

Яко! А още не сме отворили въпуос за Перник!

Примати , сър ! Шопкинята е изтрЕла . Пустиняк бате . Да ходи в М. Бучино да тепе комшиите ! Ние в центъра на София не издържаме грубите действия на нашите сънародници - примати . Излязли сме от френския двор все пак :)

Не е добре, не е смешно. Или е друсана или луда

Тая проста пача е имала късмет, че не е попаднала на подходящия човек. Щеше да и сложи тъмносин грим под очите и да и коригира носа да бъде орлов до края на живота и. Но това едва ли щеше да и налее някакъв акъл в кухата кратуна. За такива няма надежда да се оправят някога. Затова само бой до посиняване без обяснения.

поредния пияндурник биещ жени :) браво бе смелчага.

Която иска да се дръвчи като мъж трябва да бъде третирана като мъж. Равенство на половете!

за този случай милиционерът Бойко Рашков от страх се заврял в бункера на МВР.

е била Татяна Дончева, предрешена и подмладена. Тя може да бие много яко. Как подгони да бие Тошко Африкански в НС, той бяга като луд във всички посоки.

интересно тошко африкански как е бягал във всички посоки едновременно...!!!??

Никъде не пише "едновременно". Първо в една посока, после в друга.

Такава точно също бих я взел за жена! По смела и решителна от повечето мъже(мухльовската част от мъжете). Опердашила за няколко минути двама получовеци и една жена! Супер мацка! Не мога да спра да се смея!! Трябвало е повече да ги пердаши..

Това в цивилизованите страни се нарича простащина. Не е смелост, да знаеш...

У нас се нарича "традиционни християнски ценности"...Под същата рубрика са и коледното освинване и изхвърлянето на торбите с боклук от балкона...

писенце. Женчо мил, импотент. Трябвати луда женка да те пази?

Приятелю, явно с теб не се познаваме но попитай жена си, тя ще ти разкаже. Между другото тя ми каза че си падаш по мъже. Не ти завиждам

На теб ти е неприятно защото мацката е опердашила двама мухльовци като теб. Това го разбирам.

"жена ми" имаше ли адамова ябълка, я се опитай да си спомниш?

Ами за адсмова ябълка не знам, ама каза че те плющи всяка вечер с пенис-колан. Много ти харесало..

Магазините около бул Никола Мушанов се посещават в 50% от цигани (от Факултета). Сто процента, е била мургава, щом 3ма са и направили забележка. Българките не реагират така на провокации. Така, че със сигурност ще си намериш и други цигнака без маска, ако се поразходиш в района! Успех!

Може и да си прав човек! И аз не съм чувал за българин или българка които могат да опердашат двама получовеци и една жена за няколко минути. Благодаря за съвета.

Съмнявам се, че е голям кеф да живееш с такава агресивна личност.

Народът полека се събужда срещу грандиозната манипулация. Има надежда!

От кога циганите стана български народ? Нали до вчера някоя циганка като я покажат по телевизията и се смеете, а сега даже тук някакви искат да се женят за нея! На бул.Мушанов мангал до мангал, циганин до циганин - изобщо не е странно, че е станал въргала.

Ох още един от тези дето си мислят че са толкова важни, че света си прави тези усилия да ги чипира и следи. Най-вероятно си най-големият мухльо в кавартала та наистина ли си вярваш, че някой го интересува и ще те следи колко пъти на ден сереш и четеш весник, пърдиш в панелката си или мастурбираш над някое порно от замунда. Боклук.

Има един тънак момент че ако някой от тримата беше се защитил, за главието щече да бъде " Млада безащитна дама беше набадната от управител женомражец" и после надълго и нашироко щеше да се обесняба за истанбулската конвенция. мнохо лесно се пускат обвинение за превишаване правата на неизбежната самоотбрана иди разправяй че тя те е нападнала

Също удобно се забравя, че единият пострадал е жена. Дори ако бяха раздали шамари за да я защитят пак щяха да ги изкарат зверове.

На мен никакви пари не са ми дали. Просто забравих, че има вирус след ваксинацията. Явно е без инжекция неопределената изменчивост , мутациите и естествения подбор работят в чалгария.

Искам е тази жена! Много! И аз ще се бия наравно с нея!

Е точно от района Факултета ли ще я вземеш? Викаш, кефиш се на цигането, дето е направило калбото. Еми такива са циганките около Мушанов. Трудно можеш да им направиш забележка. Но като те кефи си я вземи за жена, макар, че тя на 24 вероятно им 4-5 деца.

Антиваксърска изтрещяла истеричка като скотовете гласували за подлогите и фатмака.

Чак пък мъж да набие:)) или е некоя джудистка или лесбийка мачо:) но ако на мен първа ми посегне и ме удари,ще я ритам в гъза боц:)

Братле в подобна ситуация една кобра ми удари два пъти резнах я само веднъж и куките ме прибраха за хулиганска проява

Пич едно ще ти кажа. Познавам една, носът й като френски ключ, от удар. От бой с друга жена е, не е от мъж. Но мисълта ми е, че ако се стигне до бой с някаква такава колкото и да те занимава полицията после тя има много повече да губи. Не се усещат такива колко бързо могат да си загубят търговския вид.

Ако ти липсват първите 7 години от възпитанието, ценностната ти система е на нулево ниво.Жалко и същевременно тъжно!

За себе си говориш виждам

Към новината