назад

Съдът отхвърли искането на прокуратурата за разпускане на партия "Възраждане"

11:13 | 26 февруари 2021 | Редактор: Елза Тодорова 42 2065

Коментари 42

Кой пък е изпаднал до там че да гласува за Израждане?!

Ако не съм го казвал пак да повторя-съдиите са най -гнилата част от съдебната система,поради простата причина ,че там са децата и внуците на комундета.

А в прокуратурата какви са?

Партията Израждане няма право да съществува. Ех, къде си Стамболов, къде си да изпозатвориш и избесиш тази русофилска безродна паплач.

Лозан Панов авера на Христо Иванов подкрепя Румяна Ченалова, която е в листата на Възраждане

Отново гнили ябълки в съдебната система! Българската и руска мафия са сгащили яко съдиите и те работят за тях.Гнилите ябълки не свършват. Всички знаят кои са “Възраждане” , кой е Костя Копейкин, как си купи апартамент и откъде са му парите за финансиране на антибългарската партия. Уволнение на съдиите и поставянето им в списък да ги знаят всички, като Ченалова и оня дето пусна Малинов за да го награди руския цар, още за чудим за какво ли му дадоха наградата. Безродници!

Съдиите подкрепиха партия, която иска да избива русофобите, демек бългритете, ката ненужен дивеч в собствената им страна България ! Браво на анти"българския" наречен съд, бодържащ статуквото на русофобство в България !

Продължаваш да свиркаш на дебелосеркото от Банкя?

Възраждане ще е изненадата на тези избори, Единствени те се обявиха срещу нацистките мерки за справяне с пандемията и срещу доброзорлената ваксинация.

ВЪЗРАЖДАНЕ СА ЕДНИ ПРОРУСКИ ОТРЕПКИ И НЯМА ДА СЕ ПЛАСИРАТ В БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ , АКО ЩАТ И ПУТИН ДА ДОВЕДАТ НА ПОМОЩ...

Да не ти е дошло в повече белото?

и да ида да си направя партия,а? Че то било мого лесно

Ами то гербавите поне 100000 починали ги пишт от години че са гласували за тях ама не ви дреме нали????

В деня на изборите една бабичка застанала пред секцията още в 5сутринта. Охранителя: Бабо ,не бързай толкова. Секцията ще работи чак от 7ч. - Ще чакам оня мръсник! -Кой ,бе бабо? Оня ,моя хубостник! Преди петнаесе годин го погребахме ,а още го виждам ,че е гласувал! ПРи коя ... ходи от толко години ,та не се прибира в къщи? А?

Абе тая жена няма ли кой да я разследва, бе! Лятото пусна всички арестувани протестиращи, че не били направили нищо лошо, като хвърляли бомби по полицията, Отсъди, че майката с колата сама си е прасила боя на Ситняково И после Коцето Копейкин е невинен! Да бе да!

Ама тази същата съдийка ли е дето протестиращи купени нехранимайковци потрошиха колата на жената вътре с детето. Ами ДАНС да се намеси и да разследва съдийката.

Костадинов можеше и да постигне някакви успехи, ако не беше участвал в малоумните всенародни въстания. Но вече няма голямо значение дали е регистрирана партията му или не.

...логика. Наистина по-нормално е да им заковат едни солени глоби и като не могат да ги платят тогава, я в затвора, я конфискация на имущество, запори и т.н.

_stankow

Глоби за какво ?

За нарушенията които са направили. Крали, крали...та окрали...

Егати и правосъдието, миналия ули подадено и сега след 11 месеца има решение...Делото е въз основа на някакви документи...Бахти бавночетящия съдия....или е умишлено да няма време до изборите да се подаде ожалване и тази мижава партия, която нарича полицаите "КАПУТИ" да може да се яви на изборите....Не че ще направи нещо, просто шефовете ще живеят няколко години от субсидията....

Една етническа партия в ущърб на Конституцията върти на малкия си пръст цял България последните 30 години, но Ганьо е готов да Фърля слюнка и лее кръв за некъв незначителен казус с партия от един файтон хора.. колко типично.. ;)

_stankow

Българският народ пък какво е виновен ?

Това се знаеше от самото начало но гешефтарията трябва да пречи на когото и разпоредят било то бизнес, партия , отделен човек.. Колко заплати големи взеха тия дето стигната до това тъпоумие да искат ''разпускане'' че професионализм за реална разкриваемост на престъпленията нямат. Не ги знам кои са и какви са, но след като толкова години са регистрирани къде са спали копоите дето сега се ''събудили''

Това че са си жив и цира ли документите на общото събрание няма проблем. Това че регистрацията на партията е станала с фалшиви документи също не е проблем? Интересно мнение.

Кога е бил регистрацята ??? че сега се сетиха??????? Нали за регистрация трябва някакъв прокурор да е разглеждал нещата????? Нещо май май както им отърва действат герберасите. Коментиращия много добре казва че неможе преди години да си спал ама сега да си се ''събудил......

Трябва да се приеме закон - партийни проекти с по-малко то 100 гласа на проведени парламентарни, президентски или избори за евродепутати да заплащат на обществото (в държавния бюджет) ТАКСА!! Това се отнася за такива "проекти" като Движение 21, АБВ, Възраждане, партията на Малинов, обвинен за шпионаж в полза на Русия и пр. микромерни и малотрайни!!

Обвинен и осъден са различни неща. Поздрави на Гешев!

Спорните определения на български съд за различни други казуси БЕЗСПОРНО отрежда отхвърлянето на искането на Прокуратурата при цитираните нарушения, манипулации, фалшификации и пр. най-малко за загадачни!!

Е спорното в случая? Доказан факт echa учредителното събрание е с фалшификации. Доказан факт е че на това учредително събрание не са събрани достатъчно хора за да учредят тая партия. Кое е тук е неясно за съда?

Създаването на партията е незаконно. Заради фалшификации. Обаче според поредния съдия от съюза на съдиите, това че учредяването е незаконно не е проблем.

А ДПС, Атака и БСП кога ще ги разпуснат?

Грешно е да се закрива тази партия. Ако я закрият, Костадинов ще има основание да каже, че това му е попречило да влезе в парламента. Ще го направят мъченик. Нека сега да видим какво ще направи човека....

в действие...

добре де, не са ли всички клаузи на закона "императивни"? Не ги разбирам тези юристи. Не че ми пука де - вече има още едно "Възраждане" на Малинов - и те същите русороби.

Ами... среден пръст за Гешев, какво толкова.

Е, Лозан Панов няма да се застъпи за тази про руска партия. Ка са за съда близо 200 човека от 500,които не са присъствали, не са се подписвали.... Българския съд отново безусловно доказа, че работи според руската парична система

Какво са за съда 200 човека от 500, които или не са присъствали, или не са се подписвали

Другарите Гуци и Копейко - двете страни на една и съща копейка.

Прокуратурата изобщо не изпълнява политически поръчки, ама хич.

Ама от 500 учредители се оказаха 50 - за 1 % субсидии. Каква политическа поръчка те гони-те не са заплаха за никоя партия , освен за бюджета.

Ама за грешно изчислените субсидии прикриватурата не се усети сама, нали? Нито пък обвини горанов, когато се разбра.

Към новината