Цацаров: Няма досъдебни производства за Инерком

Няма досъдебни производства и преписки, които да се водят срещу лицата Гинка и Славчо Върбакови. Няма и такива, които касаят „Инерком".

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: Няма досъдебни производства за Инерком | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Необичайно червени бяха лицата на двамата. Признак на високо смущение и напрежение у тях. Даже избиха червени петна на Цацаров, особено когато отговаряше за Гинка. А червенината на лицето на Горанов беше твърде голяма.

а бе може ли така въртите сучете и все тормозите Цацата! Ама не разбрахте ли Бойку е куповача, оставате го поне той си е нашия олигарх, а не чешкия!

че държавата и правителството като цяло няма да участват е ясно, не е ясно като физически лица дали ще участват по някакъв начин юридически и фактологически

главния не беше много убедителен по телевизията нещо мънкаше и го усукваше, а данс защо питат чак сега не се ли пита преди това или да

"Ти си го избра"

може да се окаже не толкоз прост както си мисли Баш Боеко на Републиката. И май намирисва на развръзка. Вече не му се отдава да суче и усуква така както до сега. Макар че има глупави хора, народа като цяло не е глупав!

Типичен гьобелсов подход - част от истината : няма данни за инерком, а за предишни фирми и роднини на върбакови ??

Бизнес дама на 2018 год.- Гинчето от Стамболийски,с жилетчицата за 10лв от Илиенци

,,..Социално слаб си купи фирма с 1.3 млн. лв. дълг..,,???

на снимката при думите на ...Цацаров: Няма досъдебни производства за Инерком...,, горанофф започна да го ,,стяга,, вратовръзката...??? засега другарю цацаров ...засега...!!!

Колко е часа? Не благодаря, закусвал съм!

Че как да има проблеми фирмата? нали е на 6 месеца и няма друга дейност! Еее.. за другите фирми на г-ата никои не споменава.

Главният прикриватор току що нагло се измъкна от въпросите в "Комисията ЧЕЗ" за преписките срещу фирми и роднини на Върбакови. Каза, че нямало преписки срещу Гинка и Славчо Върбакови и фирмата "Инерком". А срещу другите техни фирми има ли? А срещу бабите Върбакови с по три ЕГН-та? Преди месец пак в парламента шефът на ДАНС съобщо, че "в Прокуратурата на Република България има прокурорски преписки oт 2010, 2014, 2015 и 2016 г. срещу управление на лизингово дружество, което е ощетявано с чуждо имущество, където заемополучатели са от семейство Върбакови. Четири от проверките са прекратени. По две от тях работата продължава, като до момента няма повдигнати обвинения срещу лицата."

Е, кога да ги натрупа Инерком делата за досъдебни производства, когато е била създадена специално за целта преди няма и година?;)) Този, дето я създаде, да не е луд да върти далавери точно през нея? Хайде да не ни качваш на черешата все пак, а;) Но ти се успокой, цаца, като вземе Гинчето тока на половин България, с оглед на демонстрираната от нейна страна експертиза и капацитет на "стратегически купувач", очакваме и мат'риял за теб да натрупа;)

Образцов купувач!!!! Да им подарим и АЕЦ-а от благодарност

Какво са го заяли Гинчето? Ами то е ясно: очевидно булята ще бъде къде по-отговорен собственик отколкото една голяма фирма като ЧЕЗ. Даже случайно Гинчето да забатачи фирмата, винаги може да я прехвърли на някой бедняк и да запази честното си име! Ами че за нея гарантира Нушито Петкова, която от 20 години се занимава с неща дето не разбира, ама на - стигнала е до министър! Пък и Гинка няма да краде смао за себе си - я колко народ се навървил зад нея!

Ама синчето на Нушето яко лапа обществени поръчки за милиони

Според него сделката за ЧЕЗ не е предмет на разследване от страна на Прокуратурата, тъй като е обект на частно-правни отношения. ================================================= Апропо, как са пешеходните пътеки? И между другото едни 16 милиарда ДДС вече са обект на частно-правни отношения....

Е то оставаше да образуваш производство срещу "Ти си го избра"! Нямаше да е етично и морално (виж какво означавт двете думи в тълковния речник).

Измекя''те от герб настъпиха мотиката и, съвсем скоро народа ще им потърси сметка за, всички злини, които причиниха на хората,лъжлива и крадлива Сган.