назад

Окончателно: Стайко Стайков ще се лекува под домашен арест

19:10 | 12 февруари 2019 | Редактор: Калина Петрова 53 3463

Коментари 53

Болно е момчето, наркоман е и трябва да се лекува в къщи, може и луд да го изкарат има и клоустрофобия, абе все тежки диагнози! Като БСП-то мълчи и не ги спасява ще плащат на адвокати и сами ще се оправят

Трябва в България Темида да бъде изобразена с отворени очи изобразяващи лукав поглед изразяващ задоволство от взетия подкуп и с пари подаващи се от джобовете.

Много ТЕЖКО и СЕРИОЗНО е заболяването му - Имат много пари , а това е заразно и затова трябва да бъден изолиран , защото вече се заразиха доста доктори и съдии !!!

Да би мирно седяло, не би чудо видяло !

И какво точно ''ЧУДО '' е видял ?! - Ще си стои в къщи , може да отиде и да хапне в някой ресторан ( Не е като да не се е случвало ) , после тате ще му купи билет и хайде на нялой остров !!! Какво да правиш - ДЕМОКРАЦИЯ !!!!

Това доказва само колко е зле както съдебната , така и ЗДРАВНАТА ни система , или по-точно казано НЕ съществува , щом домашното ''лечение '' е по-добро от която и да е ''болница'' !!!!!! СРАМ СРАМ СРАМ !!!! Мислите ли че това хората по света не го виждат - Лъжете се , и затова България ВИНАГИ ще е за СМЯХ в очите на нормалните държави !!!!

tonk11

Добре де, кво му има? От какво толкоз е болен?

Дано от толкова много болести вземе да се гътне - да не се мъчи повече човечеца ! И след това трябва да се приложи вица : "100 адвокати на дъното на морето - едно добро начало" !

Поредният тежко болен, кандидат престъпник, отърва ареста, май само обикновения човек носи на всичко,?

Никакъв затвор! Току виж получил сексуални смущения.

Днес той се яви с патерица и абокат в съда а имаше ли термометър в гъза

Не - Имаше пачки в задния джоб !!!

и тоя ли е болен? от куродръвница!

akutabi@

Ако имахме ГДБОП досега сем Марковски щеше да лежи в затвора за подкупи на съдии и прокурори и за лични облаги

То ако имахме истинска държавна сигурност-нямаше да има 10.11.1989 !!!!

ЗаеВете, пичове. Пълен ташак е тука.

akutabi@

Да живее българското правосъдие как може такава корупция и ние сме в ЕС

А съдиите дето взимат тия решения къде ще се лекувар??

Има къде - Има доста лечебни заведения по света , някой с по- ситен , други с по-едър пясък , и различна темперетура , зависи от препоръките за лечение на подсъдимия !!!!

па направо че се скинем от гръбо от яд че учи и стана инджинер а не лекар, оти ако бех се наместил у тая експресна комисия, нали еххххееее.... добре чеше се заработи....

Arcadium

Окончателно. Няма по-корумпиран съд в Европейският съюз от българския.

В случая, лекарите са прибрали парите. Съда е получил експертиза и няма избор. Щото ще ги съдят в Страсбург. Ама все ми се струва, че може и да има вратичка, преградена с пачки.

стига де...... Га дойде умреЛ и У ковчек тогава признавам всеки един "инвалд" станал вследствие на повдигнати обвиненя. Баси и сЛободията в таЗ държавица!

PEYTSCH

Слепи ли сте, не виждате ли погледа му нагъл...Сега ви смее, господа псевдо съдии...

Парите осигуряват на едни здраве, а на други. ... болест.

Милото то, ама как така ще го настаним в затворническа болница? :((( Българио, пропаднахме ПОД ДЪНОТО............

В таксито се качил жиф и здраф, после в съда патерици-материци и катетри

жалко че не се явил с господ Маркожски в скута си и да моли прошка от съда. Господ такива не ги съди защото господ е измислен

Ще има ли гривна на краката си или болестите не позволяват. Значи като върши престъпление е здрав, но като трябва да лежи е болен. Хайде сега една международна експертиза и ако е друга експерти и съдии на топло.

Това се очакваше.Не трябваше експертиза. Ние това си го знаем. Само пари за лекари се плащат. Кои са имената на съдиите и експертите.

Появи се с абокат... Наистина ли не знаете правописа на думата адвокат?

Абокат - вътревенозна канюла, тъпчо!

Сигурно имат предвид точно абокат - пластмасова канюла за еднократна употреба, която е стерилна и апирогенна, съхранява се на стайна температура и не бива да се използва по-дълго от 24 часа (max 48 - 72 ч.). Те са с номерация от 32 до 60. С него се канюлира само периферен венозен съд.

Издържат и по 7 дни по принцип, но само в болнично заведение и то под медицински грижи само. Наясно съм, че всичко е цирк. Просто ми е смешно, че хора, които претендират за грамотност не знаят разлика между абокат и адвокат.

а няма ли кой да го претрепе лайното?

Щом парите заговорят и лекарите мълчат.....

Изтърканият номер ама толкова изтъркан, че се "разболяват" като са в ареста. На този нищо му няма. Не ви ли писна да ни правите на прости, каквито не сме!

ОчевАдно сте , щом този номер се разиграва вече десетилетия , и най-големите бандити се отърваха , а вие още се надявате на оправия !!!

PEYTSCH

Колколи струва таказа ... „епикриза“ ? И кога ли няма да го има на този...домашен арест ?

Ама разбира се. Даже ще смени адресната регистрация да е на по-топло ,че парното е с пари. Я Дубай, я Тайланд. Сейм дик

винаги се разболяват, като ги гепят! Ка ги не тръшна тогава един як свински грип и да се куртулишат, за да рахатясаме?

катетър за по-сигурно.

на кое казват “домашен арест”. Ако го подложат на домашен арест при мен мога да гарантирам, че бързо ще бъде излекуван. Моят асистент Мажди Гандур само с едно движение ще го обърне и нахлузи черния си огромник в тясната му цепка

Видяхме ги как процедират с домашните арести. За един от Галиче говоря

БСП си спасява олигарсите.

Като е за бързи коли и готини жени тет ма , ела ме види! А като е за арести и данъци хич не ме търси! Всичките стават болни! Плащаха рекет на едните, после избраха другите , а нкрая ги влязоха на превъзпитание в ареста да помъдреят занапред и ти да видиш какви болести им се появяват! Като е между двете жени- майка му и жена му сигурно, позира с достойнство като латинос. Иначе болен!

Айде....,още някой залеби, и започна да мисли за летните отпуски...!!!

Оооо, ще има и за имотец...

С абокат, с адвокат - все тая!!!

И нека всички болести, които са му приписали да го сполетят, така както е написано. И нека тези, които си продадоха душите да получат, каквото сами са приписали. Амин!

Съдебните ни система е пълен цирк!

Платили са си..., както се полага...

Към новината