назад

Стойчо Кацаров: Има опасност от санкции за България заради ниската ваксинация у нас

18:01 | 24 ноември 2021 | Редактор: Надежда Христова 514 18519

Коментари 514

Най-добрата санкция за теб, главнийй виновнико-престъпнико е дестина цигани да те шибат в гъза и да ти го напълнят с цигански дечица!

Стойчо защо ги жалиш.Налагай им санкции както правят в другите държави.

А санкции поради ниското заплащене кога?

Смени си работата за повече пари.

Нещо, което е в трета експериментална фаза да ми поставят? Не, мерси! Не се ползвам със статут на опитна мишка!

Ако измислят ВАКСИНА пръв се записвам.Ама нема.Засега..

Измислили ли са вече, ама Гошко и още 7 от 10 българи така и не са го проумели още, защото бугарина е уникален световен дръвник, и 2 пъти повече мозък да му навреш у тиквата, той пак ще си остане малоумен.

Това, което ти бодем е в трета експериментална фаза. Кой взел, взел. Мара вече не е кубра!

Само за такива като теб още няма ваксина.

Чудех се онези другите, ваксинираните, дето са успяли да си подредят държавите, и не се влачат последни по бедност и първи по корупция, дали пък те наистина са по-тъпите, а ние по-умните ? Питам само ...

Питай

А КЪДЕ СПАХТЕ ТИ И ТВОЯ "шеф" радефф 7-МЕДЕЦА , И.Д.И.О.Т. !

чета коментарите стигнах до извода, да не би от ЕС освен за броя ваксинирани да искат и броя на починали? Ако е така ние сме първи и не би трябвало да се занимават с нас! Ние сме преизпълнили плана по брой починали от КОВИД! Да не се занимават с нас!

Абе ... българите са уникални световни дръвници. И два пъти повече мозък да им навреш у тиквите, пак ще си останат малоумни.

Като вие служебни боклуци всяка седмици ца теглите нови държавни заеми от същите...

Държавите също са много виновни за разпространението на вируса! Трябва и на тях да им се държи сметка, а не само на обществото. Уж има обявена пандемична обстановка, а не е забранено международното пътуване. Даже туризма си върви бе хора! После управниците се жалват, че има много заразени.

който не иска ваксина, в концлагер.Така се прави и на запад.Хитлер може само пасти да яде.Той още нищо не е видял от оня свят.

И всеки ден твърдят , че инжектираните са 20% ....Инжектираните в България са минимум 50% бе

ДРЪВНИК !

Да информираме Кацаров. Сенатор Рон Джонсън обяви 220 пъти по-висока смъртност от експерименталките срещу Кобит в сравнение с ваксината срещу грип. Или казано в цифри за 1 г. в САЩ са регистрирани 78 смъртни случая след ваксиниране с грипна ваксина и 17 128 случая за смърт след ваксиниране срещу Кобит и то само за 10 месеца. И то само съобщените случаи. Има видео. Който иска да провери. Да повторим отново – 220 ПЪТИ повишена смъртност – регистрирано, доказано, потвърдено. При това само от докладваните случаи.

А без да искаш ли пропускаш факта, че ако ги нямаше ваксините щеше да има няколко хиляди мъртви на ден. Или те не са толкова важни ?

А защо в Африка при мизерия, почти никакво ваксиниране срещу ковид, и за хигиенни условия може да си мечтаят има малко или никакви случаи на почитали? Или викаш това да не го мислим.. Защо тук в европа(една от скандинавските държави) в пиковете на заразяване и нарастване броя на хоспитализираните пак не мряха хора колкото в България? Дали нещо с адекватното лечение, степенуване на болните и навременното указване на помощ не са фактор.. И поне до скоро тук нямаше лавина от мераклии да се боцкат.. Аз, макар и ваксиниран заради работата си минах леко и без симптоми първата вълна преди ваксината и никакви реакции след нея. Приятели тук и в България след ваксината са зле, двама дори в болница.. Та ела ми говори пак за това колко "щели" да измрат.. И защо дори и в дира вече няколко пъти се прокрадват новини за починали след катастрофа и вписани като ковид случаи!?!?!?!

Информацията за Африка е толкова оскъдна, че каквито и данни да извадиш, все ще са грешни. Освен това в Африка е вечно лято, а населението не са цветя в саксия като повечето европейци, нито пък са безподобни мрънкала като българите. И откъде пък си го съчини това за скандинавските страни. В момента във всички скандинавски общо взети заедно, има два пъти по-малко жертви отколкото в България, при 5 пъти повече население. И както и да ги броиш, винаги 80-90% от тях са неваксинирани.

Да ни санкционират колкото щат, но да не ни взимат насилствено свободата. Страшно ще стане!..

Каца, Къде е Кунчо вълчо?

Има опасност от санкции за България заради ниската ваксинация у нас. Съществува такъв риск и трябва да го имаме предвид. Ако ваксинацията е доброволна - санкции не може да има. Ако има санкции - ваксинацията НЕЕ доброволна. Сами трябва да осъзнаете в каква система живеете, кой се опитва да ви лъже и манипулира, но най-важното - ЗАЩО нещо, НЯМА никакъв шанс да ме ШПИКОВАТ с нещо, което уж би трябвало да спаси живота ми - НЕ ИМ ВЯРВАМ!!!!

Каца като говориш глупости за ваксините как хора да си ги слагат бе брат? Проблема не е дали ще има санкции отвън. Проблема е колко десетки хиляди българи убихте и инвалидизирахте Каца…… Шото един град като Стара Загора го унищожихте. Повече жертви даваме от старозагорското клане заради безхаберието на управниците Каца……. Знаете колко сираци оставихте? А колко хора едвам стигат до кенефа след ковид?

Няма ваксини , нямаааааа, така ще си пукнеш Кацаааа, ние БГ ОТКАЗВАМЕ ДА СЕ БОДЕМ, Е АКО НЕ БРОЙ МАЛКОТО ОВЦЕ и ПРИНУДЕНИ ПО СЛУЖЕБНА ЛИНИЯ ХОРА. Санкциите на Евро гейовете СИ ГИ ЗАВРИ В ЗАДНИКА, да те шибат задето не си изпълнил квотата за която са ти платили.

Санкции от ЕС.Предизвикване и подържане на перманентни икономически,здравни,финансови и всякакви кризи.Колкото по зле за България и Народа толкова по добре за вас и руските ви господари

Предизвикване и подържане на перманентни икономически,здравни,финансови и всякакви кризи. Че то това е целта на ЕС.

Умри, мръсен помияр!

Какви ще ги дрънкаш когато стане ясна далаверата на фарма мафията и се разбере как са ви купили да рекламирате експерименталните препарати и да продавате съвестта си... Забравихте Хипократовата Клетва!!!

Накрая се разбра за какво става въпрос

Нали беше по желание бе мбоклуци!?Западни диктатори и манипулатори!Лъжци долни!

Че то пак е по желание... Никой не е уточнявал по чие ибаче.

Лъжа

Можеш най-отговорно да предадеш на представителите на въпросните държави, че българският народ им казва " да духат супата" и да не се навират там, където не им е работа.

Кунчев със 100%ваксинация къде е? Да разкаже от първо лице как е свободен и живее нормално.

като я е глътнал шнорхелчето, я е гушнал босилека...

а иначе ни продъни ушите да се ваксаме!

Ех, сега разкажи всичко за т. нар. Зелени сертификати. Кой отвън Ви натисна и колко пари Ви обеща? Жалка шайка продажници !!!

к'во стана с Кунчо бе? Нещо не го показвате напоследък по талавизията? Дали не е с шнорхелче, нещо?

че си почива на Карибите! След толкова усилен пропагандаторски "труд", заслужава достойна почивка!

Тоя нещастен капут изплю камъчето …. За едни кървави кинти продадоха майка си и бащите си

Има :”НЕЩО ГНИЛО В ДАНИЯ”! УСПЯХА С-“ВЪЛШЕБНА ПРЪЧИЦА”,ДА ПРЕМАХНАТ ГРИПА,А ИМ СЕ ОПЪВА....БЛЯ-БЛЯ! КОВИД Е-ТЪРГОВСКА МАРКА,ОБЕДИНЯВАЩА-46 ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИ,РЕГУЛЯРНО ЦИРКУЛИРАЩИ СРЕД НАСЕЛЕНИЕТО!!! АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ,ТРУПАТ-“НЕВИЖДАНИ В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ ПЕЧАЛБИ” И ВЪВЕДОХА-ДИКТАТУРА!!! И ТОВА НЕ Е ФАШИЗЪМ! ПО ВРЕМЕТО НА ФАШИЗМА,ХОРАТА СА ЖИВЕЕЛИ-ПО-СВОБОДНО!!! ЛОШО Е БИЛО ЗА-СХЕМАДЖИИ,КАТО СЕГАШНИТЕ-ПЛАНДЕМИЦИ...МАЛКО СА ИМ КОНФИСКУВАЛИ-ОГРАБЕНОТО И...ДА ПОРАБОТЯТ В ЕДНИ ПРЕВЪЗПИТАТЕЛНИ ЛАГЕРИ!!!

Бъдете патриоти! Не се ваксинирайте! Дайте му шанс!

Внимавай какво си пожелаваш !! Защото си сред първите по дебилност в списъка!!

Бодете се, ще изтърпим и факта че ставате заразни след това, вече сме намерили цаката да неутрализираме произведения от вас шипов протеин. Но вас ви чака бялята светлина и Кунчев ..тои сега се реназначи за главен посрещач на набодени.

Маските и ваксините пречат на естествения подбор

Напротив! Маските и ваксините помагат на човечеството да се отърве от глупаците сляпо вярващи, че богатите се грижат само и единствено за здравето и живота им!

Дааааоо, дойдохме си на думата. Онези това, онези онова.....

Е те нали се-“ВАКСИНИРАХА”:80-95%!!! Що пак ги заключват,разболяват се,пълни им били-Болниците? Нние тепърва ли да започваме? ПРОДАЖНИ ПОДЛОГИ!

Я погледни каква е смътността ..и кои умират , тези дето не са ваксинирани

И това,как го разбрахте,или така ви казват? “ВАКСИНИРАНИТЕ”,отдавна вече умират от-ОСНОВНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ!!! Починалите в катастрофи “НЕВАКСИНИРАНИ”,ОТ-КОВИД!!! ИЛИ НЕ Е ВЕРНО?

Не живея в България от доста време. В областта където живея има около 2М човека, средно по 3-4 смътни случея на седмица и както казват доста е подозрително дали са причиниенеи от корона вирус. Има заразени хора със Делта варианта но няма смъртни случеи или са много рядко, обиконвено хра с диабет или силно наднормено тегло. В облсата имунизираните са >92%от които 15% имат трета доза( бустер). Аз съм ваксинарл едното дете което е на 12години и сега смятам да ваксинирам другото което на 8г. И двете деца ходят на училище. В училищата се обявават по 1 случей на седмица средно но положенито е нормално. Единствено ходиме със маски разпространението на вируса е силно ограничено и случаите са много леки. Нама хора на обдишване , ако снякой се зарази минава леко за 2-3 дена . Има много информация за всичко , страничните ефекти са обяснени ако ги има , никой никого не кара на сила да се имунизар но кампанията за имунизиране беше много позитивна ... иначе моите родители са в София и двамат са със всички 3 дози. Надявам са на Бълагрина да му уври умът ...за съжаление се рзапространява мнго неврна информция , която не се базира на факти но на предубеждения и манталитет да сме вечно контра

Е то и при-“НЕВАКСИНИРАНИТЕ”, СЪЩО!

И на това-“ПРЕКРАСНО МЯСТО”,където живеете,където никой не умира,разболява...само затлъстели с Диабет,трябва ли ви-“ВХОДНА ВИЗА” ЗА:РЕСТОРАНТ,КАФЕ,МАГАЗИН,ФРИЗЬОР....ТРЯБВА ЛИ ДА СИ СЛАГАТЕ ПАРЦАЛ НА ЛИЦЕТО? Ако да,ЗАЩО? Нали сте-“ВАКСИНИРАНИ” и:”УМИРАТ САМО ЗАТЛЪСТЕЛИ”!!!

затова в спешното питат дали сте ваксинирани най напред за да знаят какво да пишат в смъртния акт на ваксинираните да не стане сакатлък

щот никъде не са ваксинирани толкова хора това са рекламни трикове за ваксината Като в телешоп когато ти кажат последни бройки , не останаха :)

има голяма опасност да влезеш в затвора в отряда на бай Ставри измислен лекар и министър. там те чакат с нетърпение

Долу ръцете от българските деца ! Съд и затвор за всички, посегнали към бъдещето на нашата нация. Жалки и презрени сте тези , които заради службичките си , сте готови да предадете богатството на един народ - бъдещите поколения.

Протестирайте против ваксините щом тва ви осмисля живота, не ми пречите. Аз ще си седна в къщи на топло и уютно, ше си капна едно питиенце и ше ви гледам сеира по новините :)

Величествената природа наказва всеки дръзнал да наруши законите на хармонията. Хората , които провеждат този експеримент , се опитват да нарушат начина , по който функционира тя от хилядолетия. Целите и начините им са престъпни, завоалирани зад маската на загриженост за бъдещето на човечеството. Душите им са проядени от алчност и мания за власт и контрол. Там , където няма любов и справедливост , всичко приключва.

Боже, колко много антиваксъри-идиоти имало в България! Един от друг по-умни! Всичките светила във вирусологията! Всичките- знаещи и можещи! Не лишени от нищо! А всъщност- бедни, болни, гладни и най- вече прости! Скъсаните чорапи, празният хладилник и продънените джобове при вас са ежедневие, нали?

Ми представи си ,не са ежедневие. Не мога да разбера хора като теб, ти ютия няма да си купиш без гаранция, но да се нашиеш с експериментална генна терапия, без гаранция, можеш.

ами има няма 80% що ли а вие дето се спрягате за интелегенти сте мизерно малко при това половината с фалшиви сертификати, тоест вие умнички лакеи на чичо бил сте 10%

Кви санкции бе! Ти и Денков сте за затвора! Изроди продажни!

Най големия антиваксър . Нали до вчера гърмеше ,че няма такова животно Корона? Най големия проблем е ,че всички неваксинирани пренасят вируса, в следствие на което то мутира . при ваксинираните преноса е нодостатъчен за мутация тъй като е малък... знам всички сега ще ми ревнат . истината е ,че масово на народа са им промили мозъците( тези които го има), а при една голяма част от населението този орган въобще не ссществува за да се промие. В следствие на това в България важи правилото на естествения подбор са тези които не са ваксинирани. След една година , голяма, част ще са измрели а другата част ,които са прекарали заразата , ще се разминат с трайни увреждания на различни органи. Една малка част от късметлиите нищо нема да им иам и ще продулжат да драскат по форумите и да приказва колко са велики и "че такова животно нема". Примери и случеи ,че ваксина помгаа клолкото искаш, но ако не исакш да го видиш никой не може да ти отвори очите. Ефективноста на чваксината е ,че около 90% от ваксинираните не се заразяват, останалите 10% ако се заразят прекрват заразата мног леко . Беза ваксината 10% умират а останалите остават белязани за цял живот ...

И англичаните и израелците официално признаха,че и бодени и небодени са еднакво заразни, не знам къде ди бил последните 2 месеца, но почти всичко което си казал е лъжа.

журналистически приказки .. както казвам , разболяват се неваксинираните.. аз ще си сложа и трета игла .. , както казах това е мноето мнение . Мисля ,ч е ясне показател е смъртността, там в статистиката не можеш да избягаш... Населението в България е със най-ниско ниво на ваксиниране => най-високо на смътност . Това са факти , кой какво пише и какви интереси преселдва не ме интересува .

зарязяват се , но го изкарват мног леко или не разбират , че са заразени. Иначе пънят моргите. Притеснението е мутацията на вируса ...

ами ваксинираните са инкубатор за зараза и мутации световно доказано стига смешки щот си параноик ще дупчиш шастливите и здрави хора абсурд

Нещо за частната клиника на жена ти да кажеш, българо-убийци!!!

Има опастност да ви искат парите дето окрадохте с фалшиви данни.

Нямам търпение

Абе, ко става? Тук бъка от психопати!

1). Санкции над КНДР от 1948г насам т.е. вече 73 години; 2). Санкции над Куба от 1959г насам т.е. вече 62 години; 3). Санкции над НРБ от 1944г до 1989г, лъжата за “българската следа” при покушението срещу папа Йоан Павел II; 4). Санкции над бивша Югославия, Иран, Ирак, Сирия, Либия, Венецуела, Боливия и кой ли още не; 5). Санкции над Руската Федерация от 2014г насам; 6). Санкции над КНР(Китайската Народна Република); 7). Санкции над Република Беларус, за това че отстоява своята независимост; 8). Санкции над Полша и Унгария, заради това че отстояват своята независимост, 2020-2021; 9). Санкции над Република България 2021г; 10). Този списък може да бъде продължен до безкрайност; NIL SUB SOLE NOVUM(Нищо ново под слънцето). По делата им ще ги познаете!

Не вярва нито на лекарите нито на политиците. Хората вече държат най вече на свободата си.

!

Ама верно ли бе, олигофрен?!! Ама мамин, златен той, с мозък гладък като абажур! Ама какво правихте с Муньо Фатмака седем месеца, а? Избори и машинации, за да докарате още машини, докато Ганьо спа и пърдя цяло лято. Сега санкциите, байно, ще ги плащаш ти, Муньо, Чашков и компания!

По голям идиот от тебе трудно може да се намери!!

Ти...

Към новината