7 години затвор за полицай, прострелял колега

Върховният касационен съд постанови 7 години затвор за 38-годишния полицай от Стамболийски Димитър Генчев, който простреля свой колега.

Обратно в новината

Коментари - 7 години затвор за полицай, прострелял колега | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аAбе на тия момчета не им ли изследат психото преди да ги назначат на работа??? ужас! Aми да лежи за убйство и за него има място между убийците!!! Mир на праха на убития!

7 години за опит за убийство (умишлено)! А сега кажете - има ли закони у нас и кой ги изпълнява?! В Щатите или Русия гадината сигурно щеше да е c до живот! За Китай да не говорим!

7 години за опит за убийство(умишлено). А сега кажете има ли закони у нас и кой ги изпълнява. В щатите или русия сигурно щеше да е доживот гадината.

Случаат се раследва надлежнво и надлъжно. Ше се земат сички небходими мерки. Спете спукойно, нема страшно. Като нема претъпници и отчетооме нулева претъпност, требе по нещо да се стреля, за да се подръжа формата! Сички одим с карафил зат охото и почти са ни разплакали таковата от омиление с новио ни хим на др. В. Мъринофф. Благодарим за внимането. Край на сообштенето.