назад

Тежка катастрофа със загинал и ранени затвори пътя Русе-Силистра

23:47 | 14 септември 2021 | Редактор: Аделина Томова 8 4742

Коментари 8

Не са порастнали за сериозните марки. Мерцедес е респект, име, мощ. Аз съм с Мерцедес не е за неипитни хора немската машина!

След БМВ-тата ,и Мерцедесите влизат в категорията на ненадеждните автомобили! Само "задкормилните " ни устройства са си "на шест"! И като гледам... така ще си и останат.

Parzalka

Снощи съм минал 20 минути преди тия да се размажат. Един "Голф" ме изпревари, също че бях спрял. А се движех с 92км/ч според GPS-a... Като гледам как са смачкани ламарините, и тези са се движили под ограничението, само че на физиката, а не на закона. Писаха че единият човек са го търсили в храстите - определено е бил с правилно закопчан колан... Настилката не бих я квалифицирал като лоша. Особено в сравнение с пътя за Варна от Русе.

И какво му е на пътя Русе-Варна? Половината 3 лентов, половината магистрала. Вярно, кърпен на много места, но така се правят пътища по Борисово време. Ама то не е че не могат да правят пътища, и преди да стигнат до края, в началото започват ремонт, а за да се осигури заетост на хората и да няма безработни.!

Доста дупки има , най-вече в посока Русе , не на магистралата! Някой доста големи и близко една до друга.

Пропаднала трета лента.

половината катастрофи са заради водачите и незачитане закона за движението или не поддържане не автомобила. Другата половина обаче са заради настилката. Не знам какво слагат в тоя асфалт, но гумите превъртат като никъде другаде в европа. Обиколил съм по-голямата част от континента, но такова чудо като у нас няма никъде. Не знам сгурия ли слагат или какво, но това не е нормален асфалт, по-скоро пързалка.

Към новината