назад

Тома Биков: На прага сме на политическа криза

19:30 | 11 април 2021 | Редактор: Виктор Стефанов 743 17675

Коментари 743

Ей, не остана партия, в която да ме вземат и хранят! Криза!

ЧЛ.1 НА ГЕРБЕРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ ...... ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ ПРОИЗТИЧА И ПРИНАДЛЕЖИ НА ГЕРЪБ

Биков, трай и се оглеждай коя ще ти е следващата партия че ГЕРБ вече е минало.

Ей каква стабилност беше при ГЕРБ а сега щом се разклати под краката им е политическа криза. Следва и етническата карта да се разиграе. Абе най-добре е само ГЕРБ да управлява. Не може ли Конституцията да се пипне и да се напише там че изброи има но ГЕРБ управлява.

Ти да видиш, имаме новина! И то толкова помпозно обявена, че чак си умирам от смях. Да не би да сме излизали някога от политическата криза!? От както се помня, НС се ползва с най-ниско доверие от страна на българите, и това ако не е криза, здраве да е г-н бивш и настоящ депутат! Много ме позабавлявахте!

скапан боклук нещастен!!!

Ама значи има политици в България? А пък защо се говори непрекъснато за победители и победени - ние победихме, вие паднахте и т.н. За да има политическа криза трябва да има политици , ама надали ги има в България , повечето са за заплати на депутати ...

Г-н Биков, след като в последните петнадесетина години обиколихте няколко партии, и след като видяхте, че най-изгодно ще Ви бъде в ГЕРБ останахте там! Но какво правите, говорите нелепости и обиждате всички от другите партии, правите се на вещ по всички въпроси? Вие имате ли съвест г-н Биков? Последните десет години в държавата е пълен хаос, а Вие сега предричате, че хаоса ще настъпи! Що за човек сте????

Тома Биков , Спас Гърневски ,Любен Дилов са емблематични личности .Поведението им се определя от изпитани от времето "истини" : -" Интереса клати феса" -" Ние сме със таз , която е на власт" Герои на нашето време !? Без достойнство , с болезнени амбиции ,ревностно защитаващи (хапещи , лаещи ), поредния си стопанин . Анти-герои , демотиватори..... Как оправдават поведението си , в къщи , пред приятели !?

Някой да е пропаднал отървавайки се от един корумпиран режим???? Няма такъв

италианците са все така от има няма 30-40 години па им все тая

така ама имат икономика , включително и военна промишленост, която шитка яко оръжие на диваците...

палачинката се обърна брато...време е да се пребоядисаш при победителите и да почнеш отново да плюеш тиквата!

а е Волов. Тъп, фризиран, самовлюбен и лицемерен скопец, спсосбен само да припява с евнухски фалцет.

Томче, изчезни с 300 !!! Лизач, мазен.

Тома Биков е един сдържан в правото си човек. Той е в състояние да си понесе светлият кръст на изчукан отзад в ЗУТа, поради факта, че не е архитект. На ДИДИ и е ясно, че е меко казано, додакаедра в ключалките и го желае, но извратено, а? Диди, давай го по добре встрана, че му е доста мръшав и малък и крив, а аз откакто съм законно разведена го чакам да си прибере културните извеяния.

Мдаааа, прав е човекът. Даже малко меко го казва. Реално са на прага на серия от съдебни дела и присъди за корупция, злоупотреба със служебно положение, безстопанственост и присвоявания в особено големи размери ......

ПОСОЧИ МИ ПРОКУРОР КОЙТО БИ ГИ РАССЛЕДВАЛ ГЕРБЕРАСТИТЕ .

Биче, откакто ви дадоха властта сме с двата крака в блатото, че и до шията. Ако продължим с вас със сигурност се потапяме с 200.

Но сте неповторими по корупция и крадене.Да не говорим за просташкото ви държане и изказвания.Така че народа и особено младите не са прости.Смирете се и си задайте въпроса защо народа не ви обича,а направо откровено ви мразим.

Радевчета и бабикянчета пак не разбрали, че са срам за България. Четете ги тука, с каруцрския си речник, с измамите и шизофренията и в Столипиново ще ги избягват. Вече им дадох един добър съвет: измийте си чиниите, окопайте си градинката, изкъпете се и ако се почуствате достойни хора кажете нещо смислено или какво ви мъчи. Дотогава не ставате да се сравнявате с Борисов и Биков.

Каруцарският език е техен патент.Простаци и в държанието и в изказа си.

Слушай сега по този повод как да си отговориш: - Ако сега вземем и махнем от Радев Румен и от Нинова всички плювки по Борисов от тези двамата нищо няма да остане за тебе, за другите радевчета, да не говорим за мене. Разбра ли сега как изглеждате отстрани?

БОЖЕ ГОСПОДИ СЛЕЗ И СИ ПРИБЕРИ ВЕРИСИЙТЕ МОЛЯ ТЕ .......

Ех, Биков, Биков! Не случайно фамилията ти е такава. Освен с рогата напред друго не можеш. Пак се разпищоли да философстваш и да демагогстваш. Сега ще ни плашите, че без вас светът свършва! Не го пускате този пуст кокал и това си е... Ще драпате до край, но не ви е ясно, че краят ви не само се задава, а направо си дойде! Цифрите го показват - от гласувалите имате грубо 75% НЕодобрение, както и да го сучете и въртите... Да не споменаваме и онази, по-голяма половина гласоподаватели, които дори не си правят труда да гласуват… Така че, в крайна сметка, ако си сметнете процентчето подкрепа на фона на всички, имащи право на глас, направо трябва да се изчервите от срам. Така че, айде по-скромно! Сбогом!

Не се притеснява, туко виж ББ се върнал, докато правителство орел рак и щука се опитва да лъска демокрацията и съдебната система. А предсрочни избори само ще му помогнат да се върне по-скоро. Ако те бяха рехение вече да се вървеш към тях особено след големите изборни резултати на Мая и триото и пишман Денократите.

Защо просто не изчакаш, пък да видим. ГЕРБ ви клатѝ цяло десетилетие, а сега веднага ревнахте, че новите не ставали! Явно, на някои ви харесва... клатенето изотзад, а? А, и един съвет: не се изживявай, като пророк, защото с такива лудниците са пълни...;-)

НЕ биков на прага сме най после макар и бавно да ви изгоним от софрата която ошушкахте вие.. Време е да го прекрачим по стабилно на следващи бързи избори след промяна на ИК, подмяна на цик и константинов, премахване на хартийките ви защото ве пак сме 1 век и това с елката е резил..

И до тогата държавата ще кара на самотек, докато партиите на протеста лъскат демокрацията и на края туко виж ББ се върне на бяк кон.

Изказването на премиера Борисов, че е готов да даде 10 дежурни депутати, които да подкрепят Слави Трифонов в съставянето на кабинет, е образ и политически знак, с който министър-председателят показва, че е готов да бъде конструктивен в тази ситуация, обясни Биков. Ндааа... А ще гласуват ли да бъдат съдени тези, които увеличиха външния ни дълг 700%??? Естествено, че не. Защото основен обвиняем е лицето Бойко Методиев Борисов! А тогава за какъв чемер са му на Слави тези дежурни???

Гладна кокошка съд сънува влесто просо. Чакай ти съд и осъждане, Може, ако се върне соца и го обявът за враг на народа, или още по-добре закона за защита на държава от преди 09.09.1944г.. Тогава може да бъде осъден и обесен и какво ще спечелят от това някои българи, освен духовно изпразване. И да го обесят нито ще им се вдигната заплатите, нито пенсиите. Но много се съмнявам, че това ще стане, колкото взеха парите на върхушката на БКП, или награбеното птре 90-те години на прехода и т.н., толкова ще се ревизират и сделкие и проектите на ББ. Това няма да стане, защото ще трябва да се връщат огромни пари от държавата, а също и от европейски партньори. Или всички тези за ревизия и връщане на ограбените пари са предизборни лозунги. Лошото е за тези който ги вдигаха, че ще трябва да обясняват на тези които повярваха и ги подкрепиха.

Абе тиквеника Биков,ако имаш грам морал замълчи.Бяхте се самозабравили.Хората ви искаха оставката,вие на гьонсурати се правихте.С кого водихте диалог.С магарешкия,шкембе войводата и винкела.Други за вас съществуваха ли?!?Хайде марш сега!

Е има време да се види в бъдеще дали изобщо трябва да се води диалог с партиите на протеста.

Ива Митева ще е председател на НС.

Без ГЕРБ България е обречена на инфлация

А с ГЕРБ на хиперинфлация...

УАУ В ГЕРЪБ БИЛО ПЪЛНО С ИКОНОМИСТИ И КВАНТОВИ ФИЗИЦИ ШЪ ЗНАИШ . ТИ ВЯРВАШ ЛИ СИ БЕ МЪРЛЯЧ ?

Боко дава заем 10 депутати, но не за да бъде конструктивен, а за да остане в управлението.

Биков, вземи ми отговори на един въпрос: Каква ще е разликата, ако ни управляват едни нереализирани артисти от ВИТИЗ (като теб) и ако на власт са други артисти, ама с дипломи от консерваторията, които все пак са 20 години на медийния връх? И що да е по-лош втория вариант?

Ами нека си спомним тогава как Слави си взе дипломата

ОК, ама нека си спомним и как БМБ е приет в "полицейската академия", след като има "слаб 2" на приемния изпит, как ЦеЦе-то е "завършила задочно" право, как ЦвЦв имал "Юридическо образование, щото бил минал 3-месечен курс по право, как ЦвЦв е придобил научна степен "доктор" с дисертация на тема "Развитие на спортните площадки в София" ... И още много такива примери има, да продължавам ли?

Много противна твар е тоя. ГРОБ може да създава такива нищожества в изобилие. Вън от играта, гниди!

Ако Слави направи правителство е загубен

А защо така реши или просто от ГЕРБ така ти го спуснаха?... Или пък една жена ти го каза или пък може дори звездите да ти го говорят?!... Направо не е за вярване, какви шарани и папагали има... Пуснеш им опорка, а те кълват моментално и започват да повтарят до прегракване!

Пресен пример е популиста Зеленски, той ще даде Автономия на Донбас в услуга на Русия.

Популизма е против патриотизма !

Много озлобени и затъпяли са радевчетата. Разбира се така вдигат имиджа на Бойко, нещо което Нинова импекс демонстрира отдавна с лекомислието, т.е. НЕмислието си. Карайте я все така смело и смахнато фейк "борци срещу статуквото".

Прав си! Всички виждаме как главоломно "расте" имиджа на Борисов.

Боклук, ние от 11 години сме политическа, икономическа, здравна, мутренско-лайняна и всяква друга КРИЗА бе ПРОСТАК ти сега ли разбра бе ТЪПАК

Сега ще им гледаме сеира на новите

Нищо няма да се промени,който и да управлява .Изпуснат беше момента преди около 15-20 години.Вижте къде е вече Румъния ,там отидоха големи компании да инвестират .А сега си задайте въпроса защо?

Ма не ми го пускайте тоя тук. Като го видя и чуя две седмици не мога да правя секс!

стига вече , скрий се подлец.

Основната задача на демокрацията е борба с популизма. Няма ляво, няма дясно, както е казал Божков!

Хитлер, Ленин, Фараж, Льо Пен са популисти, до къде докараха народа си? А Какво да очакваме и от нашия Слави?

Популизма си е чалга - политическа идея за народа. Може да е фашизъм, комунизъм, Ленинизъм.

Зависи дали са против модела на управление тоест демокрациято сега или са против само на част от фрагментите в нея

Като не сте искали Слави, да бяхте работили, работили, работили така, че да не ви намразят.

Има такъв народ ми прилича на отговора на Ленин "Есть такая партия"

Есть такая партия! — крылатая фраза, якобы произнесённая В. И. Лениным 4 (17) июня 1917 года[1] на I Всероссийском съезде Советов в ответ на тезис министра Временного правительства И. Г. Церетели

ИТН са популисти които искат промяна на политическия модел - с какво ще го заменят все още не знаем!

Само чалгарите гласуват за тях

Еми то популизма си е чалга - политическа идея за народа. Може да е фашизъм, комунизъм, Ленинизъм.

От "Стягайте се за ББ4" рязко минахте на отчаяни опити да очерните политическия противник.

Няма как да се отрече едно качество на ГЕРб,успяват да обединят голяма част от мислещите хора в България срещу себе си.Това също е качество ,макар и отрицателно.

Борисов в безмерната си алчност и самовлюбеност успя да унищожи статуквото. Статуквото на едни и същи системни партии, които си замитат взаимно зулумите и кражбите. Защо му трябваше да превръща БСП във враг. Трябваше да ги остави да управляват 1 мандат и да се завърне на бял кон. Те нямаше да ревизират управлението Му. Сега има реална опасност това да се случи със съдействието на Радев.

Ти какво работиш. Аз ли? Нищо. Аз съм депутат!

ИТН са популисти които искат промяна на политическия модел - с какво ще го заменим все още не знаем!

тоест са или комунисти или фашисти

Лек фашизъм

Няма лек фашизъм, бате. Фашизмът е много тежък и скоро всички ще го видим.

Основната борба на демократите е с популизма! България над всичко!

Тоя хомосексуалист да го дуа. На прага сме на политически апогей - мършата борисов и всочките му калинки може да са вън

Ти знаеш ли какво е това апогей, че и политически? Няма нишо общо с гей, прилича ми на място, от което се пада лошо.

Не се подарява и не се гласува за кеф, за сейр и за ташак

Оня лизач и сол ташак на ББ - агент Николай, заяви категорично, че няма друг европейски лидер, който да е печелил така категорично, както примадоната от Банкя. Да управлява тогава, к ура му Янков ли държи.

Мисли след изборите, а преди това, ходи да гласува като гламав

Няма никакво значение кого подкрепяте и за кого сте гласували.За тъпите Ви избори, цената се плаща от Всички. На нищо не се научихте за 30 г, а даже някой и забравиха какво са научили. Сега училището ще продължи по трудния начин

Към новината