назад

Тошко Йорданов след „ваксинационната реч” на Радан Кънев пред ЕП: Боклук!

19:08 | 14 септември 2021 | Редактор: Аделина Томова 296 25588

Коментари 296

В българската политика за първи път изобщо се появява толкова неподготвена, пошла, превзета, вулгарна и некомпетентна партия. Махленска работа! Тоя тапир Тошко е по-бетер и от Борисов и неговите простотии. Срам и резил ако се юрне тоя ми ти прости чалгаджия да ни представлява по света.

П.у.т.к.а, а не боклук! Разбира се, става дума за казаното от него ;). ха-ха-ха :)

Дай България - 0,2 % на следващите избори

Толкова сме се извратили, че имаме и практика с подкупи - доктори взимат 300-600 лева, за да ти дадат документ, че си ваксиниран без да те боцкат. Търсенето и предлагането на подобна услуга ни прави БОКЛУЦИ. А управляващите, които се правят, че не знаят за това са още по-голям БОКЛУК

Верно ли. Ми каквото повикало такова се обадило. Кеф ти здравен фашизъм кеф ти "Реални Сертификати" аре бегай да си боцнеш третата игла, че май ще ги продаваме на Конго, че нещо не вървят при нас.

На африканските маймуни не им е нужно ваксинурането така че Тошко да е спокоен.

Явно радка дълбоката работи за новия политически проект. Само за един ден успя да премести един куп избиратели от дб към новата партия! И този ако продължава да се натяга, да не забравя, че 80% от хората вече се изказаха по въпроса, и опити да им/ни се налага насилствено ваксиниране няма да доведе до нищо хубаво... особено за тия дето се опитват да наложат ваксинационния фашизъм!

са ИТН. Неми харесваха, сега ме отвратиха напълно. С антиваксърството си.

Какъв всъщност е проблема? Има ваксини. Който иска да се ваксинира. Какво се е загрижил дали ще умират неваксинираните. Всеки има право да решава за своя живот и здраве. Що не забранят цигарите и алкохола. нали се умира от тях?

Говедейте си на воля. Като не искате ваксина, мрете като мухи!!!Белия човек ви каза какво да се направи,вие от коя академиа на науките сте? Повече от 70 процента са ваксинираните в Европа и вече премахват маските.но българина все наопаки.

глдай се бе си, нас не мисли

Радка иска да отнеме на българите правото на мнение и на решение за собственото здраве. Което си е диктатура облечена във фалшива грижа за хората. те не искат, ама той ще ги задължава. Трябва да има прозрачност за рисковете от ваксините и всеки да си вземе решението което касае НЕГО. В момента има пълно информационно затъмнение относно страничните ефекти и реалната ефективност на ваксините. Всеки починал го пишат че умрял от ковид и това е обюествена тайна. Изобщо пълно е с платени клакьори поддръжници на ваксините. Явно се плаща добре.

Всяка вечер Слави събира сценаристите и им пуска видео с тулупа. После ги изпитва кой по-голям простак е станал.

На българина като му бръкнеш в най милото му - портмонето ще се ваксинира тутакси.

Ха дано, ама надали... Аз лично ще си платя за хартийката и пак няма да стана опитно свинче. И не съм антиваксър, а АНТИБИОПРОДУКТИСТ! След 4-5 години изследвания върхи такива, като теб, ако ваксината е ДОКАЗАНО безопасна и най-вече ако има нужда - в смисъл не е преминала шумотевицата, а ми се налага да пътувам - тогава може и да се ваксинирам. Само не ми пиши, че съм убиец и заразявам хора. Вече и децата са наясно, че "ваксинираните" също се разболяват и заразяват. Но понеже го карат по-леко, даже може да не разберат, че ЗАРАЗЯВАТ И УБИВАТ!!!!!! Именно поради последното съм против задължителната ваксинация на лекари и учители!

Ти си просто един страхлив тарикат.

По високи данъци за неваксинирани. Претоварват здравната система. 95 процента в болниците с ковид са неваксинирани.

Аз и без това плащам между 80 и 120 лева месечно здравна осигуровка. Но понеже се грижа за имунитета и здравето си, някой друг ми я ползва. Халал да му е. Та казваш 200 лева да плащам? И защо? Щото ти плащаш 20 и искаш на мой гръб да те лекуват?

ти плати ли си ваксината? Защото аз нищо не съм ползвал от здравната система - нито лечение, нито ваксина. Да ви ги направят платени ваксините и се ваксинирайте щом искате. Ама по-скъпички да са. То ще станат искаш не искаш

Ваксинацията задължителна за всички. Това е въпрос на националната сигурност.

Ами не е... Фашизъм е! Така са правели през 13 - 15 век мюсулмани от дедите ни. И сега помаците са по-турци от турците... Ти си същия такъв помак! Захвърлил си вярата, че имунитетът лекува вирусите и вярваш на химията... Но тази химия вече е биохимия и за това не с продукт, а с БИОПРОДУКТ са те боцнали. А не с ваксина, както си мислиш. Просто не си прочел информираното съгласие, преди да го подпишеш!

Страхливците говорят за фашизъм, защото можело да ги ваксинират задължително. Това може да го каже само един модерен джендър.

Доскоро смятах, че прякорът на Тошко - Тошко Африкански, е подходящ за тоя примат. Вече виждам, че той е обида дори за африканските маймуни.

Разгеле, очаквах този нов политически проект, този път ще имаме интересни избори. Бати Слави ще бъде отвят като полска флигорна, агент Буда трепери - ГЕРБ няма да могат да съставят и този път правителство. Биков се пени като саански пръч, ама язък ! Вече имаме нови играчи на политическата сцена, статуквото барабар с Тиквата остават на заден план.

Да, ИТН имат прекрасни предпоставки за коалиция с ДБ, ИБГНИ и БСП в следващия парламент. Обиждат се и с едните, и с другите и с третите. И накрая "ама защо не ни подкрепихте, вие поддържате статуквото".

Затова при китайците няма проблем. Под строй се ваксинираха, спазват мерките и ще оцелеят. Ние сме много умни, образовани и с демократични ценности и по тази причина, като общество избираме да толерираме антиваксърите. Хора, които отричат научния прогрес и вярват, че земята е плоска, нямат много шансове да оцелеят.

Тази година, може официално да се връчи на антиваксърската общност. Добре, че е нямало антиваксъри преди сто и дори преди петдесет години. Иначе и досега щяхме да измираме от шарка, полиомиелит и други гадости.

Антиваксърът е човек който вярва само на вътрешното си чувство. Каквито и факти и статистики да му извадиш казва не са верни, пропаганда са. И вади една торба със смешни конспиративни теории. Да се смееш ли , да плачеш ли. От друга страна направено е достатъчно за отговорния към себе си и околните . Така , че да не ги мислим много.

значи Кънев е поредният проводник на пропагандата на геноцида, наречен "задължително ваксиниране"

Самият Радан си е боклук!... Няма какво да се уточнява!

Подкрепям Р.кънев, защото е прав!!!

Тошка , колко народна любов си събрал без да си управлявал. А представи си , че добараш управлението колко ще я умножиш.

Тошко Йорданов е най-голямото недоразумение, което се е случвало на българския парламент от 30 години насам. пратете човека да сее нещо в нивята, за друго не го бива, а лошото е, че и земеделието може да му се отдава толкова, колкото сценариите и полИтиката.

Този се оказа чисто луд :)

тоя от партията на кючеците ше ми петни името на Judas, майко ако го добарам...

Впечатлен съм, каква интелигентност и толерантност струи от новите ни /вече бивши/ дупедати от ИТН.

С две думи. Тошко маймуната или Тошко Тъпото.

Кой беше това Тошко Йорданов ?!

o!!o

и на двамата , да ви епмайна .

хахахахахаха чалгарско шоу хахахахахаха

Радан Кънев да беше първо проучил колко противници на ваксините има в ДСБ. Да не говорим, че антиваксърството е широко застъпено сред електората на ДБ. Въобще отношението към ваксините не следва някакъв политически принцип.

Той Радан няма какво да проучва. На него му спускат отгоре каква да му е позицията - който плаща, той поръчва музиката. Нали видяхте какво си говорят дебейците в чатовете - ще прокарват закон ваксина скептицизмът да бъде смятан за "език на омразата". Искат да вкарват в затвора хората, които отказват да си инжектират експерименталните течности.

Боклук си ти тошко и то смрадлив, не ти е мястото в Парламента, а на бунището

.

Шайка нехранимайковци налазиха парламента. Партията на Слави допринесе много за разтурване на НС. И около тях паветата, с които не могат две думи без обида да разменят. По скоро да си отидат оттам откъдето се появиха.

е едно примитивно ямболско келешче, хашлак, който и до днес си бърше гъза със слънчогледова пита.

Тоше, Тоше, Тошенце, Да не си се видял е огледалото преди да кажеш “боклук”? Честно казано не бях срещал “по-изискан”, “рафиниран”, “компетентен” и “високоинтелигентен” представител на политическата класа от теб за последните 30 години. Не може да се отрече, цирковете ти и простотиите ти са забележими, но за съжаление, няма да помогнат на плиткоумния ти господар на следващите избори. Надявам се все пак да успееш да влезаш, защото в противен случай изстъпленията ти наистина ще ни липсват. Няма да има кой да ни развеселява.

Понякога, мнооого рядко, но все пак се случва, дори един чалгопитек може да каже истината...Нищо, че в случая няма основание, пак е адски прав!! Боклукът ди е боклук, дори когато го казва друг боклук...Живот...

Я пак, покажи ни как си го лапаш сам

Тошко, много хубава фланелка имаш, много те отваря, селяк

Този Радан не е ли депутат от еврогейския съюз? Това обяснява всичко...

За тях!

Оф, хайде стига с това делене. Който иска да си слага ваксина, който не иска - да не си слага. Еее писна ми едно и също вече. Всеки си има глава на раменете, достъп до информация - да си преценява и да се оправя както може. Стига сме се дели ли излишно... Трябва уважително и към едните и към другите.

Не си разбрал/а за какво иде реч. Историята вече не е "който иска". Вече си доказваш евроориентацията с иглата. Ей за това е целия спор. В основата са, както винаги, едни пари но това е друга тема. Важното е да текат в правилната посока.

Ринги, ринги, рае, Слави с хуя си играе. Тошко скача и се лези и на хуя му се плези. Вместо да се грижи за раята, душата си е дал на Сатаната. Вместо булка млада, рогатият го чака в Ада. Един бе Тошко Африкански При Слави служба имал сам. С хуя си кат дигал гири на Слави правел смях голям! Тошко дигнал му краката и с дивната си страст ебе и няма сила на земята, която би могла да го възпре! Тошко пръдна, Дунава замръзна, генерали изкуфяха, чалгарите измряха!

Бате Бойко че ви оправи всичките

Евала на Тошко Йорданов, каза истината на Раданка, всички в тази партийка сте агенти на ДС или синчета на комуняги тип Иван Костов! ДП са продажници, факт! Излагат България в Европа. Тази Раданка Кънева трябва да бъде линчувана в България за държавна измяна! Боклук!

На NeXu s Тошко-малоумното да му сере в устата

Какво да очакваш от един ниско образован селянин? Абсолютна извадка за жалкоста и ниската летва на българския народ - страх го е от васкини и после.. бере душа. Но как да обясниш на Ганя, че ваксина е спасението? Той още вярва, че има извънземни и че е най-умния и най-"големия" в целия свят... едновременно смях и плач да те обхване...

На кое викаш ваксина бе тулуп? На това дето ти го пробутват ли? Откъде ви кооат бе?

Тъпанар, да ти еба майката бе, Тъпанар

АКО СИ МИСЛИШ ЧЕ С ВАКСИНАТА СТАВАШ НЕДОСЕГАЕМ СИ У ГОЛЕМА ЗАБЛУДА.....ТИЯ ЩАМЧЕТА ДА НЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАШ ЧЕ ТОКУ ТАКА СИ МУТИРАТ ОТ САМО СЕБЕ СИ......АКО ЗНАЕШ КОЛКО ОЩЕ СИГУРНО СА ПОДГОТВЕНИ У АРМЕЙСКИТЕ БИОЛАБОРАТОРИИ НА САЩ И ИЗРАЕЛ ....БЕДНА ТИ Е ФАНТАЗИЯТА....ЩАМЧЕТА ЩЕ ЦЪКАТ ПРЕЗ 3 МЕСЕЦА...ТО ТОЛКО ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА ИМА 4 ЩАМА....САМО ЛАМБДАТА НЕЩО НЕ ТРЪГНА ПО ПЛАН

Браво , много ги разбираш нещата, я кажи ти с какво си изкарваш прехраната? Добре де аз само не разбирам, как е възможно да живея с най- образованите и всезнаещи хора в Европа, ако не и в Света и в същото време да тънем в боклуци по улиците. Тези същите начетени съществува да си изхвърлят боклука през терасата или старите матраци да ги оставят до кофата, да не могат разделно да си изхвърлят боклука?

Ей , много ги разбираш ти, тез ваксини., явно си бил там разработвал си ги , знаеш какво има вътре в тях ,явно ти си учен с титли в областа на вирусологията и т.н. щом говориш толкова "убедено". Змисли се откъде имаш ти доказателства за тези ваксини че са читави и не са вредни . Ако доказателствата ти приличат на от сорта вервайте ми както от Библията , то тогава ти си от тези лековерните евангелисти . Българинът иска доказателства , не вярва на политически лозунги, само една вяра не стига момче. По втория въпрос за извънземните -откъде си сигурен че ги няма , щото пък както вярваш на телевизията, може да чукнеш в интернет е пълно с видеа от Пентагона на които има заснето НЛО за които те нямат обяснения кои са те. Абе аз кво ти обяснявам . Няма смисъл знам ги такива като тебе , обаче на другите говоря. Айде леко с кротце с благо и со малко кютек ))))))

Боклук!!! Подлога...

Боклук!

Каквото си направиш сам друг не може да ти направи по-лошо. Изостанали хора с типичното качество за българина - Дървен философ. Нито разбира, нито иска да слуша. Той знае всичко най-добре. Никога обаче не съм допускал че българите са дотолкова изпростели. Впечатленията ми са отпреди 20 години, но вярвах че хората държат на здравето и поне за това са разумни. Направо съм ужасен. Невероятно е как образовани хора могат да говорят и вярват на безумия. Имам приятел (живее в Канада) който е професионалист на добро ниво. А твърди че вируса е измислен. Че нищо в света освен мухата не мутира и ред глупости. Няма значение, че учените твърдят обратното. Ами това е. Аз пък предлагам да вярваме че земята е плоска. Живи и здрави!

И ти си боклук. Що не си ЕПМ ами гледаш в канчето на българина?

Аз съм и българин и все още ме боли да виждам нещастните хора.

Като ти гледам речника ти не се храниш от канче,а от копанка

...

Много си кух и прост

жалки литературни напъни оптай дугаде дори и за кенеф като форума дира си мега слаб

Предците на тези „учени” са щели да изгорят Галилео Галилей, защото е твърдял, че Земята е кръгла. Парадокс или.....

Радан тръгнал срещу подивели от собствената си тъпотия балкански говеда. Няма ЕС, няма САЩ. Само божествена намеса, в пълния си библейски смисъл, може да помогне на българоидиотите. Ама наистина божествена - Бог да разцепи небесата и за започне тотално пренаписване на кода на реалността.

на теб вече никой ме може да ти помогне мозък не се присажда( набива ) по думите на вожда ви :-)

Тошев, много ми е интересно какви ще ги плещиш точно след месец, когато България ще е тотално плам ала с Ковид заради липсата на ваксинация сред учениците и призъственото обучение.

Тоше

ще дойде при теб да те пита какви мерки ще предложиш и о чудо мярка единствена да продължим да го лигавим на Боко а,н,а,л,а

призъственото!?1?....

Тошо, Тошо...кой е боклука не стана ясно май.

Към новината