назад

ЦИК е готова за избори две в едно

18:28 | 14 септември 2021 | Редактор: Лилия Чалева 9 793

Коментари 9

тази поза с устата от снимката ми е много любима

Супер е каката!

От 2 г. не ми е ставал, а се съживи.

Смешна работа, Сега трябва да се прави ново обучение за членовете на СИК, интересно, машината една или две бележки ще печата и в различни кутии ли ще се пускат... Няма такива тъпанари просто ! Неистови напъни да дигнат избирателната активност. Трябва да се сменят партиите и кандидатите, а не начините на гласуване. Иначе резултата пак ще е като на предишните изроди.

С ЧЕРВЕНИТЕ КУФРЧЕТА, СТАНАЛИ НЕГЛАСНИ СОБСТВЕНИЦИ НА БЪЛГРИЯ (КАТО ПОНЯТИЕ) СИ ВЪОБРАЗЯВАТ, ЧЕ НЯКОЙ НЯКОГА ЩЕ ХОДИ ДА ИМ ГЛАСУВА ЗА КОЙТО И ДА БИЛО, ЗНАЧИ ЖИВЯТ В ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ ... ДОКАТО НЕ СЕ ОТПИШАТ ВСИЧКИ ОТДАВНА В ПЪТИ ИЗПЛАТЕНИ ПОД ЕДНА ИЛИ ДРУГА ФОРМА "ДЪЛГОВЕ", И НЕ ЕС ВЪРНАТ КРАДЕНИТЕ ПАРИ ОТ ЗАПЛАТИ ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ТИЯ ГОДИНИ - АТОМНА БОМБА ДА ПАДНЕ, НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ, ОСВЕН, ЧЕ ВСИЧКИ ЩЕ ИЗМРАТ ! ОТПИСВАЙ И ВРЪЩАЙ КРАДЕНОТО ... ИНАЧЕ - СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ !

ОТ ШАХМАТНИТЕ ПОДЗЕМИЯ ВИ ГОТВИ 2-И МАНДАТА НА МУНЧО КРЕМЪЛСКИ СЪС ЗАДАЧА - РАЗРУШЕНИЕ НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА РЕПУБЛИКА И ПРЕМИНАВАВАНЕ КЪМ ДИКТАТУРА - АЛА-МАСКВА! ЗА КОЙТО И ДА ГЛАСУВАТЕ НА ТЕЗИ Т-НАР. "ИЗБОРИ" - ЩЕ ПОЛУЧИТЕ КРЕМЪЛ ! ТОЗИ ЗАВОЙ СЕ ВИДЯ ВЕДНАГА СЛЕД ОКУПАЦИЯТА НА КРИМ ...

ПО МЕТОДИКА НА БУНКЕРА - "ДА СЕ НАМЕРИ "ВОДАЧ" НА КОЙТО ДА СЕ ИЗГРАДИ "КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА" И ОКОЛО НЕГО ДА ИЗГРАДИ ЕДНА ИМАГИНЕРНА ФАСАДНА ПАРТИЯ /ТВА ЩЕ Е ХАРВАРДСКИЯТ КРЪЖОК/ ПО АНАЛОГ СА "ЕДИНАТА РАССИЯ", ЧРЕЗ КОЯТО "ДО ГРОБ" ДА РЕГЕНЕРИРАТ ЕДНИ И СЪЩИ КАПУТ ЗА ПОЖИЗНЕНА ДИКТАТОР! ЗАГАМА ВСИЧКО, КОЕТО ИМАМ, ЧЕ ТОВА ЦЕЛИЯТ ПЛАН НА КРЕМЪЛСКАТА ХУНТА ПО ЛИКВИДАРНЕТО НА ДЕМОКРЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ ! ТЕ МРАЗЯТ ДЕМОКРАЦИЯТА, ЗАЩОТО ТЯ ЗАДАВА ВЪПРОСИ, НА КОИТО "ТЕ" - НЯМАТ АДЕКВАТНИ ОТГОВОРИ!

Към новината