Загинал българин в пороя в Турция, търсят 2-ри

Един български гражданин е загинал по време на пороите в съседна Турция. Неговите близки вече са уведомени и пътуват за Истанбул за разпознаване на тялото.

Обратно в новината

Коментари - Загинал българин в пороя в Турция, търсят 2-ри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина на фона на Истанбул София прилича на бедно кварталче и нека се молим да не ни сполети същото. Със щетите нанесени от тези бури, Турция ще се справи много бързо и веднага ще бъдат подпомогнати пострадалите (жалко за жертвите) Но, да не дава господ, при едно такова бедствие България не би се съвзела и 20години ,да не говорим че хората ще се справят сами без никаква помощ от където и да било

Господи! Защити ни!

Не говорете глупости за инфраструктурата и т.н. това е природно бедствие ... В София преди 10 дена, като валя един час и улиците се превърнаха в реки. Така е при всеки малко по-силен дъжд. На бул.Г. Софийски и бул.Цар Борис водата беше до глезените...всички шахти бяха затлачени от листа, клони, хартии и пластмасови бутилки... какво остава за такива количества вода, проливни дъждове от няколко дни, реки излезли от коритата си и т.н..

При такива валежи коя инфраструктура би издържала нима не си виждал какво се получава при такива валежи в Европа и Америка които са с перфектна инфраструктура

Бе вие не разбрахте ли, че не е до шахти и тем подобните им оправдани по вкуса на акълите ви? Имате ли хабер какво е стихия, идиоти такива? Молете се да не разберете никога, ама много се молете!!!

на кв. м паднало 185 литра дъжд това говори за какво става въпрос

Когато мечката играе в съседа,ще дойде скоро и в твоя двор!

Не разбирам всички онези /а те бяха много!/, които вчера при новината за ужасните наводнения злорадстваха или пък обясняваха какъв мръсен, неуреден и не-знам-какъв лош град е Истанбул. Злобата и липсата на човещина са ни национални черти, това е ясно. Виждала съм Истанбул и той определено не отговаря на тези описания. На този фон София е бедна и грозна паланка, така че се молете да не ни сполети нас нещо подобно, защото тогава ще разберем колко добър ни е градоустройственият план и колко са ни отпушени шахтите. Добре че засега Господ ни пази от големи бедствия, ама докога...

уж голям град с модерна инфраструктура а при наводнение май няма достатъчно отводнителни шахти!

Pyrvo İstanbul ne e stolica na Turcia. Stolicata e Ankara. İ niama zashto da zloradstvate. Dyjdyt na mesta dostigna 160 litra na kvadraten metyr. A dali İstanbul e ureden, ili ne, mojem da kagem nie, koito giveem veche ot godini v nego, a ne tezi, koto poznavat samo Kapyly chrshy i Aksatay, otkydeto do skoro si kupuvaha evtini dreshki. İ stiga s tazi zloba i omraza, bylgarite may ne mojem da gledame napred. Tuk horata rabotiat, vseki si gleda biznesa, a nie samo tyrsip prichini, za da se opravdavame, che drug ni e vinoven.

АЛАХ ГИ НАКАЗА ТИЯ ЦИГАНИ!

Никои не злорадства но се вижда,че за пореден път има българи които са готови да се дупят на анкара.Точно тия помияри са срам за България. Как да съчувствам и да помагам на турците? Нима издавените в Цар Калоян не са благодарение на амуджите пуснали рибарниците? Нима горите сечи от дпс не отиват в турция и не се покровителстват от турската администрация? Нима турците не насаждат омраза към нас българите? Нима в смесените региони да си българин и да не си в услуга на дпс не те обрича на гибел? И вие се наричате българи? Вие сте еничари,такива който са по-лоши и от мангалите предавате себе си и родината на тези които са измислили най-жестокия данък кръвния. Имено алах ги на казава тези подобия на хора-турците за всичките им зверства и простотии през вековете.