Никола Филчев помагал на Алексей Петров

Действията на Алексей Петров, докато е бил в системата на МВР, са били под въздействието на политици и с активното участие на бившия главен прокурор Никола Филчев.

Обратно в новината

Коментари - Никола Филчев помагал на Алексей Петров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

boiko borisov do momenta si varshi rabotata nai dobre no postojanno ima njakoi da mu pre4i tova sa tezi koito sa zainteresovani da go izmestat zashtoto shte im izlezat kirlivite rizi i te sa vav igrata

като боксиор, филчефф е бит толкова много по главата, че се е олигофренирал напално. залко, че такива хора като него не са малко в управлението на балгарската дарзава, а за последиците от деиствята на такива идиоти плащат всички. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НИКОЛА ФИЛЧЕВ Е КДИН ОТ НАЙ-УМНИТЕ,ОПИТНИТЕ И СПОСОБНИТЕ ЮРИСТИ НА БЪЛГАРИЯ. КАКВОТО И ДА ГОВОРИ СУГАРЕВ, ТО ЩЕ Е РЕЗУЛТАТ ОТ БОЛНАТА МУ ФАНТАЗИЯ.

Кой назначи Филчев,за да му прекрати делата"Сапио"и "Софис" кой създаде студентските кооперации и ги освоби от данъци.По кое време АП е назначен на работа в ДАНС.Кой приватизира Кремиковци и цялата държава за жълти стотинки.Чии сервитъор предаде щафетата Си банка на Цвети .Както се казваше в една реклама гласуваш за бизнес партнъор на трактора,получаваш Мостов.Честито на спечелилите.

ех,Цветанов,попитаха те откъде Пари за 2 апартамента,и се оплете в чудесии,а си тръгнал с Асанчо Петров да се бориш,ехххх,той май те замери с най слабия си коз?Ааа ще чакаме развръзка,тва ми прилича на предупреждение,а ББ мълчи,ли мълчи,за него Асан кво ли има??

мафиота прокурор н.колев!!

посран задник няма право да се разхожда между нас и дава морални съвети.

Застрелян е прокурор Николай Колев 28 Декември 2002 През последните две години Николай Колев беше известен като явен противник на главния прокурор Никола Филчев, който го уволни от Върховна административна прокуратура през 2000 г. Преди това Колев беше "дясна ръка" на главния прокурор и както самият той е признавал, е бил изпълнител на част от неговите наказателни акции. През последните месеци бившият прокурор беше един от хората, които съдействаха на Едвин Сугарев в набавянето на данни срещу главния прокурор Никола Филчев. Едвин Сугарев каза тази вечер пред Mediapool, че преди Коледа - на 21 или на 23 декември, се е виждал с Николай Колев и той споделил, че получава заплахи от Никола Филчев и бившата барета Алексей Петров. Думите му дословно бяха: "Очаквам да ми скочи Алексей Петров", каза Сугарев.

Всичко мирише на нафталин пък и човека/лека му пръст" неможе да потвърди или отрече....на това му се вика ...казаха ми как някой го чул някъде от някого на когото....

Да, обаче "... тук е плод и зеленчук ..." всички го чуха . Изводите надявам се може да си ги направиш сам

Писна ни от тоя Цветанов!Тоя "Дир"ако не побликува десет статии за правителството не може да съществува!

много комунистчета в тия коментари,бе.Дали си вярват? Сигурно.Забравих, че те са с повредени мозъци.)))

Тези дето забравят са със повредени мозъци и винаги анонимни!

НЕ ВИЖДАМ ЗАЩО МИНИСТЪРА МУ СЕ ОБЯСНЯВА НА ТОЗИ ХОМОСЕКСУАЛИСТ ЯНЕ. НЯМА СМИСЪЛ ДА ОТГОВАРЯ НА ТОЗИ НЕЖЕН ЧОВЕЧЕЦ!!!

С Вас сме, господин Цветанов!

ЗАЩО НА ФИЛЧЕВ НЕ ПОВДИГНАТ ОБВИНИНИЕ .ЗАЩО МЪЛЧАТ. ТРЯБВА ДА СЕ ЗПАЗВАТ ПРАВИЛАТА И ЗАКОНИТЕ. ФИЛЧЕВ И КАТО НАС И ЗАКОНИТЕ ВАЖАТ ЗА НЕГО.КОЙ УБИ НИКОЛАЙ КОЛЕВ - ЗАЩО НЯМА РАЗСЛЕДВАНЕ. СЪПРУГАТА МУ ДАДЕ ДОСТАТЪНО ПАКАЗАНИЯ - НО ОТ ТОВА НИЩО ДО ТУК.

Помните ли го тоя Филчев. Един яко ненормалник.Баси държавата де може такъв ненормален да сложи за Главен прокурор.Той за психиатрията и лудото Яни с него.Уважаеми журналисти,защо давате такава популярност на компроматите на тия ненормалници.Така се превръщате всички в жълтурковци де търсят негативното.Защо не интервюирата Доган/и той публична личност/-щот не ви стиска.Ама Цецо нали възпитан и ви обръща внимание.Смачкайте и малкото надежда която се появява в държавата ни за нещо ново. Защо лудоно Яне-депутат е свързан с бандита Трактор.Нали това е октопода-да има пипала навсякъде...и при вас ги има

абе ти си верно пуфчо,много си малоумен многоооо.

Е хайде сега-Филчев виновен Та Филчев не е бил единственият управляващ в държавата

СКОРО ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ, ЧЕ НЕ БЪЛГАРСКИЯ СЪД Е В УСЛУГА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, А ЦВЕТАНЧО ТЪРСИ СПАСИТЕЛЕН ХОД. АКО ЕДИН ЧЕСТЕН И ОПИТЕН ПСИХОЛОГ СЕ ЗАЕМЕ С ЛИЧНОСТНИЯ МУ ПРОФИЛ ЩЕ СЕ ВИДИ КОЛКО СТАВА ЗА МИНИСТЪР И КОЛКО Е ВРЕДЕН ЗА ДЕМОКРАТИЧНОТО ОБЩЕСТВО.

ха ха какво общество??? "Демократично"??? Ти си се объркал нещо. В България демокрацията се тълкува като свободия, просто сме си такъв народ. Изпуснеш ли му края и гледай какви поразии прави :))

Какво ще кажат Станишев и Първанов? Нали много знаят. Направиха Държавата , МУТРЕНСКА. Видяха ,че Цветанов се бори срещу престъпността и сега решиха да го клеветат.

Давай Цветанов довърши нещата до край. С теб сме! Не обръщай внимание на дървените комунистически драскачи! На тях им се живее в мизерна държава, без правила, за да могат да крадат и правят каквото си искат.

Абе, пуфчо, що не се пуфнеш, та да не замърсяваш електоралната среда! Цв.Цв. сега търси спасителен ход, отклоняване на вниманието, а ти като последен Мунчо/хайде, да не обиждаме героя на Вазов!/ му ръкопляскаш!

От какво отклонява вниманието??? Май не си разбрал че на нас ни отклоняват вниманието от Асан Петров. Чне ни занимава с глупости.

Цветанов, Цветанов и ти си същата стока като Алексей Петров, писна ни от вашия вътрешноведомствен конфликт, че и прокуратура и съд замесихте да разходват средства във вашата кръчмарска сага... Колкото до апартаментите остава сега да докараш някоя твоя баба като тая на Ванко 1 която да се кълнее, че ти е дала 100 000 евро за закупуване на апартамент. Гледахме го вече това театро и не се вързахме.

Хи хи не вътрешно ведомствен ами е заради жена му.

След подобна имотна сапунка, разиграна от висш държавен служител, в Европа биха хвърчали оставки!

Състоянието на България е от пряка зависимост от състоянието на идиоти с такова мислене и говорене.

От коя Европа- източна, западна, южна или северна?:))) Я си гледай чиниите за миене:)