Цветанов: Прожекторите са включени, г-н президент

Създаването на условия за икономическо развитие и достоен живот на българите остава първостепенна задача на правителството и управляващото мнозинство.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Прожекторите са включени, г-н президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ви еба в подредбата.......и рязането.

Как говори само за бъдещето наглеца-кой ли вече ти верва цецоооо цецооо.... бита карта сте, но в едно си прав-Верно е, подобрихте си живота.

пуяка подскача, покраи самолета на президента. Mисли си, да литне, и да нацвака отгоре боята! ! Tриенето на поезия е проява на варварщината! beiba Tyдорка.

И в шестте апартамента ли?

Този диригент ли е, що ли? Какви успехи бе апартаментчико. За теб и всички от "Шайката" на вашия човек Антон Тодоров успехите са несъмнени. За по-голямата част от обикновените хора успехите са само в мечтите им, геноцидът към пенсионерите продължава с пълна сила, здравеопазването е пред колапс, социалното осигуряване разплаква премиера, какво още - та нещата нямат край.

Прожекторите са включени и дано осветят пътя към панделата, мамицата ви корумпирана!

Големите успехи, очертани от Цвъки, могат да се сведат само до едно - непрекъснато повишаване на жизнения стандарт на депутати, министри и зам. министри, председатели на агенции и други отговорни служители, предимно калинки от ГЕРБ, и непрекъснато обедняване на основната част от българския народ, геноцид спямо пенсионерите, разбита здравна система и т.н.

"Държавата трябва да харчи, колкото има, алтернатива на тази максима няма, каза той! ------------------------------------------------- Когато изтеглихте 16 -те милиарда заем, тази максима не беше ли я чувал?

Институцията в "Младост" също се е борила за доверието ни и по-добър живот... Институцията Прокуратура, Полиция , Пътна инфраструктура и т. н. и те така.. Ма за там други са виновни, нали бе Цецко? Нали, бе разбирачо?! Скоро...!!!

Г-н Цветанов кога ще спрете с тези популистки изказвания, нима мислите, че голяма част от българския народ живее достойно, от Вашите хвалби не се разбира какво точно искате да кажете. Всъщност приличате на един надут балон, който всеки момент ще се спука от заобикалящия ни хаос в държавата!!!

Всеки сам избира как да живее и къде да живее ! Мързеливите и простите, никога няма да имат и все ще реват !

Това май бяха предсмъртните думи на Гьоте...

Трябеа ли ГЕРБ да бъде свален от власт, за да се махне най-после този гьон сурат.

нали той е лицето, как ще го махнат.

Ами то направо сме цъфнали и завързали.Само дето не ми е ясно как толкова малко хора го разбраха. Може би защото депутатите са ни само 240.

Вече почти 10 години управлявате и България се нареди твърдо на опашката на Европа. След Албания!

Вече почти 10 години сте на власт, а България е най-мизерната европейска държава. Дори сме и след Албания и след Македония!

И колко апартамента осветиха прожекторите?Шест ли?

Апартаментите бяха в началото-сега мога да си купя цял град

Този Радев , не става и за селски кмет .Срам .....

Е, .....по-друго си е Плевнелиев , или Цачева .

тоя е толкова тъп, затова може би щастлив.

Цветанщонивоща првзе Герб.Както свраката от клон на клон, дебнейки да гепи нещо бляскаво ,така и Цецко вифаджията от простотия на простотия.Цецко при бай Тошко лапаше добре ,а днес при бат Бойко от преяждане оглупе.

А бе, физкултурник неграмотен, кой си ти, че даваш оценки на президенстката институция, помни един ден идва божието правосъдие, а не корумпираната българска съдебна власт. С кървави сълзи ще плачеш.

Много автоцензура, ДИР-ници! По-полека с грапавия език, че тия дебили няма да са вечни във властта и после ще се срамувате от себе си за това, което правите днес! А иначе хората го обичат физкултурника! И даже искат да си консумират чувството към него - с него или пък с родата му! Както дойде!

При такъв категоричен мажоритарен вот, всеки излязъл срещу президента става смешен, Цветанов всеки ден поне веднъж, а беше обещал че ще престане.

А бе тоя в Б-я ли живее или някъде другаде? Щял да ни създава условия за достоен живот. Кога бе лъжецо? В 25-я си мандат ли?

Прожекторите може и да са включени, но от ЧЕЗ "не пускат ток"!

Браво цецо, браво Цветанов... между другото - имаш мноооого поздрави от Горнооряховските лекари!

Ако прожекторите бяха включени щяхме да видим крадливите герберастки задници и най-вече, че цар Тиква е гол.

Онзи Плювналиев го отпратихме! Сеги па този започна да плюца...обществено!

Цв., не те ли е срам от бедните, ровещи по кофите, от децата, които умират, защото лечението им е непосилно за родителите, от цените в магазините, затова хората боледуват,защото се хранят некачествено/ но пък евтино/. Престани, лицемер , поне пред Бога преклони глава и се смири !

Всички ще бъдем равно богати при 2Х2х1, метър!?

Еййййй, срам нямате бе, наглеци !!!

Би ли казал някой колко са постоянно живеещи и работещи българи на територията на България ... би ли казал някой какво е съотношението при новородените деца ( по признак майчин език, например), какви са тенденциите ... или с две думи - кога на тази територия етническите българи ще бъдат жалко малцинство?

Абсолютно си прав , скъпи бъдещ затворник!

Прожекторите са включени и даже кучатта на село разбраха чи сичкити са руски кавали. ЗАТУЙ СМИ НА ТОЯ ХАЛ

Ти ако си затУЙ ,ние -не!

"Прожекторите са включени" Цветанов, затова много ясно се вижда, как хората ровещи в кофите за боклук се увеличават, а други си слагат край на живота!!

да сложим тъмни очила - стана много светло

Не тъмни бе, розови! Така по-лесно ще му се ловим на скапаните лъжи!

"Икономическо развитие и достоен живот на българите", това са кухи партийни фрази, Цветанов! Те нямат нищо общо с реалностите. Българската икономика в този и вид е смешна, Цветанов. Тя няма машиностроене, електроника, високо технологични производства, които създават краен продукт. Тя създава само суровини, полуфабрикати и отделни детайли. Тя е ниско технологична, Цветанов! Докато е така, просперитета на България се отлага. Аз изобщо се съмнявам дали някога ще се състои, ако ни управляват все такива като вас! Защото вие нищичко не сте направили, за да промените структурата на българската икономика към високите технологии. Самият факт, че не искате АЕЦ"Белене" е показателен. В момента България има едно високо технологично предприятие и това е АЕЦ"Козлодуй". Вие Цветанов на половина го ликвидирахте, а другата половина е оставена на изживяване. Казвам "ВИЕ", защото аз разлика между ГЕРБ и СДС не правя. Вие не можете да градите, можете само да рушите! Какво сте построили за толкова години управление? Посочи един голям стратегически важен за България обект. Няма такъв! Що се отнася до "ПРОЗРАЧНОСТТА", която осигурявате, точно благодарение на нея, фирми близки до ГЕРБ печелят всички обществени поръчки. Справка: Застреляният в София бизнесмен. През последните 10 години всички обществени поръчки във Велико Търново ги печели само той. И той не е единствен Цветанов!

А МАГИСТРАЛАТА? А МЕТРОТО? А ЗАЛАТА? А ... ъъъ ...ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ? А ЗАВОДЪТ ЗА СОФИЙСКИЯ БОКЛУК? Включително БАНКЯНСКИЯ? А?

Да-а-а....и цените намаляват, произвеждаме много качествени стоки и ги изнасяме. Българите емигранти всичките се върнаха, ми то тука е чудно чудо.

А завода за цукала край Севлиево? Пардон, за санитарен фаянс! Построен с братската американска помощ! Високо технологично и структуро определящо предприятие? Малко ли е? За 30 години преход!

"Накрая Цветан Цветанов изтъкна, че премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е номиниран за европейски мениджър и личност на годината заради активната си роля в този процес" Някой да знае от кого е номиниран г-н Борисов ?

Цеко казА: 1. Прожекторите са включени! - да ама светят към 1000 санирани сгради и 2-3 магистрали, а не към изчезнали над 600 000 българи, обезлюдените села, обезбългарените региони и бедността, болестите и мизерията. И към КОРУПЦИЯТА също не светят ... честно казано, не знам как въобще може да се номинира за Европейски мениджър на годината, Премиерът на НАЙ-КОРУМПИРАНАТА СТРАНА!!!! 10 години ГЕРБ и в резултат: 1. Сринато образование - учители няма, мизерстват, а училищата произвеждат некачествен продукт. 2. Сринато здравеопазване - най-билната нация сме, със супер високи разходи за лечение, с много скъпи лекарства, и всичките ни лекари гледат как да заминат в чужбина. 3. Неработеща съдебна система - България е страната с най-висока КОРУПЦИЯ, а осъдени за корупция няма - нито Мирослав Найденов, ното Цве. Цв., нямат изброяване ........ 4. КАТ и МВР не работят - всекиденвно има убийства и по пътищата и в домовете и по улиците!!!! ВОЙНА Е!!!!! 5. Армия почти няма - всичко на всичко към 22 хил. души, без техника, без модерно въоръжение, без шансове срещу армиите на Турция, Гърция или Румъния. 6. Пътищата са в окаяно състояние - за 10 години от общо 40 000 км. са съсипани 20 000 км. пътища и са построени към 500 км. магистрали. 7. Икономиката ни се гради на хотели на мутри, ски писти отново на мутри, фармация пак на мутри, кредити и заложни къщи и кол центрове!!!! 8. Правителството изтегли над 20 милиарда външни заеми и неясно колко вътрешни. А в Хасково продължават да пият вода с уран!

4-ти