назад

Убиецът на англичанката от Ново село останал в ареста заради страх от линч

16:33 | 22 февруари 2021 | Редактор: Надежда Христова 34 6605

Коментари 34

Млад мъж циганин?

ЧУКО У ГЛАВАТА, ОРГАНИТЕ ЗА ПРОДАН, ОСТАНАЛОТО НА ЕКАРИСАЖА, СРЕДСТВАТА ЗА БЛИЗКИТЕ НА ЖЕРТВАТА СЯ 20 ГОДИНИ НАРОДА ЩЕ ХРАНТУТИ ТОВА ИЗЧАДИЕ.

"Убиецът на англичанката от Ново село останал в ареста заради страх от линч" Щот инак щяха да го пуснат дома,а. Кво толкуз е направил, утрепал си е работното място. Аман от простотия. Джурналистическа, де.

Най покъртителното е че тъпите англичани заселващи се в БГ намират ромбовете за много симпатични и онеправдани същества - бедни и нещастни не заради себе си а защото българите сме ги били подтискали?!? Това престъпление едва ли ще промени либерастките им представи за света..

Защо ни занимавате с някакави мангусто-наглосаксонски птоблеми?

четеш новините и се чудиш - тези журналя откъде ги вземат7 Онзи ден: Убийство на 60-годишна англичанка ... Късно снощи по случая е задържан 35-годишен мъж. Днес: англичанката вече е на 62 ... а задържания е на 26 години. За същия случай ли говорим? Баси новинарите?!

Това както и да е - чули, недочули, ами милиционерите? Непоправими романтици - убийство от ревност. А някой виждал ли ги е заедно? В едно малко село всички всичко знаят и ако не са виждали този ...хм, младеж, то значи връзка няма. А щом няма връзка, каква ревност? Пък и кой е третият? Той знае ли?

От село ги взимат с килийно образование. Ако ги чуеш може даже да им хванеш мйекия акцент от кой точно баир са баш редакторите в тоя коптор. Dir

НЕ защитавам убиването на англичани, НО тия полицаи, нещо МНОГО са се размърдали за това че убили някаква чужденка.. Хората в България,, заради Турско- негърсктие фирми А1(Емтел ) и Вииваком ( на оня мошеник Цветан Василев, който избягав чуждина) се раболяват ВСЕКИ ден от РАК и Левкемия, и ОСЛЕПЯВАТ, но никой НЕ им обръща внимание... Отделно всякакви араби и турци Крадц и Трафиканти на Наркотици и Изнасилвачи нападат българи- мъже и жени да ги ограбват и правят на Просяци и Проститутки в Харема на араби- Ислямисти.. И пак НИЩО не правят тия полицаи.. Аз чух че разни АРАБИ и техни помагачи- мутри, давали ПОДКУПИ на Боклук Б.Б да стават полицаи... Ей от тия ЗАПОЧВАТ престъпленятав България.. А тоя идиот, да беше убил в тъмното, някой арабин или турчин !! Щеше да е добре...

Прекалено голямата омраза и ограниченото мислене са опасни за здравето!

Това ли успя да роди пилешкият ти мозък

За огромно съжаление, българското село си отива безвъзвратно. Помня какво означаваше то за много хора, какви спомени...Всяко село имаше училище, магазин, ресторант, библиотека и т.н. имаше повече културен живот от много градове в момента - хората може да бяха селяни, ама си отделяха време за народна музика, носии, предаване на традиции от поколение на поколение. Ние сме виновни за всичко де - ще си бия един минус заради това.

тъпа ли си ,наивна ли си или и двете заедно ???

"Реалните убийци са в Български Хелзински комитет"??? Глупако, какво общо има този комитет с убийството на англичанката?!

Защото убиеца е мангуста бе простак. Кой защитава виолетовите бе? Тъп си като галош и нищо не ти е ясно.

Като му обявят присъдата от 12 години ще разбереш лелче.

Тъпак,глупак,галош,простак.Защо така,бе хора?

Всички остаряваме,а пък тоз юнак обратно. Преди три дни беше на 35 години.

и англичанката беше на 60, а сега е на 62, т.е. разликата между т.нар. любовници стана само 36 години в полза на платежоспособната страна. Аз силно вярвам във версията на милиционерите.

И с дни копае да зарови тялото ???

Реалните убийци са в Български Хелзински комитет.

Браво на кмета и полицая!

Ето затова през 1725 г. пруският крал Фридрих Вилхелм I направо обявява всички цигани на възраст над осемнадесет години за престъпници (Ludwig von Bar, C., A History of Continental Criminal Law, стр. 232) . Защо ли?! Със сигурност не е бил последовател на Хитлер, макар на някой „начетен“ либерал първо това да му минава през главата.

Честен Убиец - Прокурора искаше да го пусне на Свобода .

Не любовна, ами Герберска история! Напълниха България с безделници, простаци и безхаберници като тях.

Не, комуняга е. Всички комунисти убиват и крадат.

И двамата сте идиоти - кой не скача е червен, кой не скача е гербераст, кой не скача е русофил.. идиоти! тъмните през това време убиват, крадат, изнасилват...

Някой беше обещал полицай във всяко село, ама не помня кой.

Maнго винаги посяга на възрастни или беззащитни хора

И на рейнджъри скача, и на курсанти скача, че и на случайни минувачи решили да му прекратят веселбата скача... Просто по селата има най-много беззащитни хора и най-малко полиция. Понеже безопасността на хората на никои управляващи не е приоритет.

Айдее, този ще направи самопризнание и след 5 годинки ще си вее оная работа по села и паланки в търсене на нова жертва. Да живеят гербераските закони!

да благодарим на загрижения за убийците БХК.

Този сигурно и старецът е щял да убие ако не го бяха хванали.

Към новината