назад

В Германия и Франция отново се препоръчва носенето на маска

07:42 | 04 август 2021 | Редактор: Калин Каменов 36 3130

Коментари 36

70% от напълно ваксинитерете в щата Масачузетс са повторно с ковид19, според главният санитаран инспетор на САЩ.Що така?

сред новозаразените с Делта - 0.08% ваксинирани и хоспитализирани - 0.04% смъртни случай - -0.01% Това са цифрите които трябва най-вече да те вълнуват. Мен ако питаш - стига вече с увещанията, да оставим на Дарвин и Естествения подбор да съ свършат работата.

Маските са служили като средство за маркиране на робите на американския континент преди 2 века. Психологически се внушава на робите да работят без право на глас. Пълното отчуждаване и обезличаване се наблюдава повсеместно и през последните година и половина сред населението на планетата и маските, наред с другите здравословни и ментални негативи имат съществен принос.

не0либерастките измами и репресии продължават техният отказ да признаят суверенното ни право на свободен избор за вкарване или не съмнителни субстанции във физическите ни тела (при това доставени непрозрачно от производители освободени от отговорност) е декларация за Война ! или Те Нас или Ние Тях

Ти ли ще основеш първата шумкарска банда от новото анти-вакс партизанско движение? :)

в германия както миналата година, верпятно няма да е необходим...... вероятно.... но не сигурно.... на бас че германците пак ше заворят сичко преди коледа, може би само вечерен час няма да има, ама и това е само вероятно

Немците започнаха локдауна още миналата седмиц с 600 протестиращи в ареста. Не знам за здравната система, но мисля че трябва да подготвят дранголниците за предстоящата есен, ако си правят сметката да затварят пак. Една прогноза от мен - ще има повече арестувани отколкото ковид пациенти в интензивното.

постепенно се разделя обществото и се всява страх налагат се процедури и поведение което довчера беше немислимо част от фантастичните романи на Оруел . хората се делят на поддръжници на ковид истериятаи такива които все още иматбмалко здрав разум иискат да живеят както приетото за нормално преди 4... 5 години но не връщане назад няма експериментът е задействан и ще има мноого ковид вълни и мноого мерки маски и ваксини вечерни часове изолации и хора ще мразят хора едни ще го поемат с готовност всичко товаще станат доброволни полицаи а други ще недоволстват

Най-тъпата държава на света, всички гадости оттам са тръгнали, от това варварско племе.

Направете и едим мемориален комплекс за послонение на всички ковидидиоти!

Здравното министерство на Германия възнамерява да препоръча удължаване на срока на предпазните мерки, за да предотврати увеличаването на новите случаи на короновавирус през следващите месеци, предава БТА. Това е малко! Трябва да направят мемориален комплекс доктор Менгеле и да ходят на поклонение. А то, какъв е тоя мек медицински фашизъм?!!!! И бой по канчетата на антиваксърите! Ако остане неваксинирана група, даже идиотите с ваксина могат да сравнят заразяемост и смъртност между двете групи!!! След като се ваксинира с биопродукт, следва да няма контролна група! Амчи така де. Как рязко тръгнахте със забраната на аутопсии в началото, а сега сте омекнали - препоръчитено било, не знам, какво си било!!! Бой, глад и .... третото го знаете! Само така се налага нов световен ред! А, и натиснете ги тези медии да трият мнения, като моето. Може някой да е още с акъла си и да се замисли!!!

"Удължаване срока на предпазните мерки " още ли има някой да вярва че тези мерки имат / Срок / защото всичко показва че такъв няма и вероятно ще са за постояно , това е новата реалност в Европа - медицински фашизъм !!

Народа си го е казал - Царица парица. Точно това се получава сега. Богатите фармацефтични компании са заделили едни парици и са ги раздали на нужните хора. Точно тези "нужнуи" хора имат власт да наложат каквото си пожелаят. Кеф ти тва, кеф ти онова. Те гушат много кинти, и няма сила, която да ги накара да спрат да гушат още повече. Нищо хубаво не го чака тоя свят с такива продажни управници. Хората са разделени на 2 лагера, а както занем това е предпоставка за конфликти. Една държава да пламне, въпрос на време е да планат и останалите държави. И всичко това е само заради алчността на определени хора....

значи викаш - богатите компании плащат на правителсвата да тормозят хората, които от своя страна почват бунтове и има опастност да свалят правителствата . кой те е учил да мислиш бе ?

А у нас защо маската е задължителна? При тях е препоръчителна... А да, наште управници са по-умни.

У нас заради анти ваксърите ще има жесток локдаун

Ваксинираните тъпунгери разнасят заразата наляво и надясно. Нахакат им вируса, ходят няколко дни сополиви и ошамарени и сеят. После чакат втора игла за да сеят още и още. Тъпи наркомани!

На теб батмане кво ти пречим .Нали си безсмъртен хвърчи си .Мутациите на вируса станаха точно заради идиоти като вас

Няма мутация, която да е възникнала сред ваксинирани популации. Измислете по-малко тъпа опорка, че много се излагате.

Няма мутация, която да е възникнала сред ваксинирани популации. Даже в Израел си хванаха някаква местна мутация, съществуваща само там. Вземи се образовай малко, преди да се излагаш с липса на знания.

Като се ваксинираха поголовно. ХА-ХА-ХА

Тъй ватьо- те там са прости, не са интелектуалци 'кат тебе..

Що бе, направете задължителна ваксинация на държавната администрация! Тъкмо да оправим България дългосрочно!

Добре аз съм прост необразован от село с една единствена разлика.За разлика от теб не гледам телевизор щото в наше село няма и не възприемам за даденост всичко което ми кажат по него

Локдауните няма да спрат, докато си седите по къщите, а когато излезете на улицата.

Защо щяло да има ограничения за неваксинирани, като твърдят че и ваксинираните също пренасяли вируса. Майка ви лъжлива да еба

Маски да произвеждаш днес, не ваксини!

Я ми кажете как се поддържа дневната хигиена на една маска. Пипаш това, онова, пипаш маската, сваляш я ръгаш я по чанти, джобове, после пак на лицето, демек дишаш филтър на Икарус. Никой не прави сметка, че масики които слагат лекарите правещи операции са в супер стерилна среда и всичко след това отива в кофата след първото ползване веднага!!!

Ако до сега не си се научил как да ползваш маска - си много зле. Попитай и как да си миеш ръцете, краката и дупето. Гащите ти сигурно са отврат.

БАШ ИДИОТ СИ БАТЕ!!!

Ако Германия пръдне ние ще се насерем за да им се харесаме

Ама гледам и нашенския Гугъл се е включил с призива "Ваксинирай се, носи маска, спаси живот".

Щом Германия препоръчва маска, значи тук ще носим две - едната на лицето, другата - на гъза.

Маската на задника е абсолютно задължителна. Чрез газовете на дупарата се разпространяват опасни вируси и бактерии, които при вдишване на тази човештинка могат да доведат до сериозни последствия като разстройство на червата и личността.

Към новината