назад

"Ваксинираните да се пазят и да спазват мерките"

18:26 | 11 април 2021 | Редактор: Виктор Стефанов 221 16502

Коментари 221

Ми тогава що да се ваксинираме? Поредния кретен който ги разбира нещата и реве за едни пари. Свърши байно. Пари вече няма. Щаба ги изяде, а мутрата го няма да бръкне в парите на държавата и да хвърля от джипката.

за кво са ваксинирани

А защо не казвате, че в Англия вече гръмна скандалът с тея ваксини? И най важното е, че английското правителство излезе с официално заключение, което гласи: "независимо от това че ваксината предисвиква тромби в кръвоносната система, ползата е по голяма от вредата, която ваксината причинява". Което на проЗД български значи. Пресметнати загуби във вид на хора. Някои ше измрат, но пък други ще оцелеят. Ами то и в природата е така. Е, ТОГАЗ ЗАЩО НИ Е ВАКСИНА???

Ангелов, не бъркай политиката със здравето, заради едното депутатско място ще умориш сумати хора! Засрами се, давал си Хипократова клетва!

Ти чел ли си я, Тази клетва? Поръси и прочети!

Преведен на български от старогръцки: В името на Аполон – лечителя, в името на Хигия, в името на Панацея и в името на всички богове и богини, които вземам за свидетели, поемам върху себе си тази клетва. На учителя, който ме е учил да лекувам, ще гледам като на баща: ще му помагам да живее и ще му давам каквото му е нужно, и ще гледам децата му като свои братя. Ако те поискат да изучат нашето изкуство, аз ще ги обуча без пари и без никакви задължения в бъдеще. Ще ги уча на принципите на медицината, ще им давам обширни обяснения, ще им развивам доктрината като на свои деца, както на тях, така и на учениците си, които са записани при мен и са положили клетва. Аз ще препоръчвам на болните подходящ режим според познанията си и ще ги защитавам от всички вредни неща. Никога и никому няма да препоръчвам употребата на отрови и ще отказвам да давам на когото и да било подобно нещо. Също така не ще дам на жена песар за унощожаване на плода; ще пазя своя живот и своето изкуство винаги чисти и неопетнени от никакво престъпление. Нито пък ще оперирам страдащите от камъни, а ще оставя това на тези които са специалисти в тази област. Когато влизам в някоя къща, това ще бъде само за да лекувам някой болен, като се предпазвам от всякаква волна неправда и най-вече от всякакви сластолюбия към жените и мъжете, били те свободни или роби. Всичко, каквото видя или чуя при изпълнението на своята професия или извън нея и което не бива да се разправя, аз ще го пазя в тайна и ще го смятам за нещо свещено. Ще запазя живота си чист и свещен, както и моето изкуство. Ако изпълня тази клетва, без да я нарушавам, дано живея дълго време, за да преуспея в изкуството и да стана прочут во веки веков, като пазя тази клетва и не престъпя нищо от нея. Ако пък сторя обратното, нека ме сполети ранна смърт и вечна забрава. Заклевам се, че по силите на знанията си ще върша всичко, в което се кълна.

Ангелов съвест няма. Важното е службичката и парите. Вижте го от папкане какъв врат е налял. Станал е като тулупа. Сланина, сланина, сланина. На държавната софра. Биха ревали каквото им кажат.

Ред маска, ред презерватив и никаво дишане...

Аз се ваксинира преди три дни с Модерна - да ми е мирна главата, пък вие ако щете. Ползата от ваксината си е лично за теб, не за някой друг. Апропо, никакви странични ефекти при мен. Само лека болка в ръката.

стана ясно , че ваксините ви са несигурни , със странични ефекти .

Давайте изяви само на тесни специалисти по въпроса за Корона-та, а не на всеки който има някакво отношение към медицината. Няма как хирурзи, АГ, педиатри, аптекари или БАН учени да дават акъл, вместо вирусолози, имунолози и еепидемиолози... Основният принцип на имунизацията е: ВАКСИНА СЕ ПРАВИ САМО НА КЛИНИЧНОФ ЗДРАВ ЧОВЕК!! И никога при наличие на активна друга инфекция, рак, алергия, тежки ендокринологични и неврологията проблеми, бременност, имунен дефицит.

гледат вируса като нов екшън и трупат опит и знания.

Incubacionia period na vaksiniranite e 5 meseca, sled tova zapocva izmiraneto na govedata.........................

ВСИЧКИ ВАКСИНИНАРИ ДО 5 ГОДИНИ ЩЕ ИЗМРАТ

аз няма да се ваксинирам

чудесно, ще има ваксина за мен

ДО ха-ха: Умнико, при няма и 7 милиона население и ПЛАТЕНИ 19 милиона ваксини, при две дози, за теб ще има поне две ваксинации. А като отчетем, че половината и нагоре няма да се ваксинираме, ще трябва да се ваксинираш четири пъти! Халал да ти е ваксинирането! И моите 4 дози ти отстъпвам!

Ваксините "помагат" по-бързо да се установи стадния имунитет. Останалото е естествен подбор. Хау!

имунитетът при ХИВ, какъвто елемент има и при ковид вирус. Ми няма и да има. Ще се живее и занапред с него.

Тогава,какъв е смисълът от сертификата за ваксинация,абсолютно никакъв! Ще се заразиш и ваксиниран,ще отидеш в друга държава с тъпия документ и пак ще заразяваш! То така дори ще стане по зле, защото няма да те тестват и ще разнасяш безсимптомно вируса. Сертификата е оправдание,че се прави заради вируса,но това не е вярно,явно се прави за нещо по злокобно занапред и въвеждането на пълен тоталитарен контрол,ковида е само прикритието,че уж заради него е сертификата и то само за няколко месеца,а всъщност тез сертификати ще станат вечни,затова не ги приемайте дори да се ваксинирате. В крайна сметка излиза,че сега и да се ваксинираш пак ще те тестват,пак ще стоиш в карантина,пак ще се разболяваш от ковид,дори тежко според мутацията на вируса,че и да пукнеш можеш,само дето ще имаш сертификат с превилегии,ама те ще са фалшиви привилегии,само на хартия,в последствие ще станеш роб на новата система,която се прокарва покрай ковида и ще те съсипят от манипулации и химии....

Доброютро!

Слагайте си векторни ваксини....деселетия лабораториите експериментираха с мишки, защото беше неморално да бият векторна васкина на човек. Сега им дадоха зелена улица да експериментират и с хора! И то законно. Масово! От една страна това е стъпка напред в генетиката и може би ще помогне на науката да намери лек за други болести. Но все пак е есперимент. Със здравето на хората. Никой не ти дава гаранции, че тази ваксина няма след 10 години да ти е образувала рак например? Но вие ходете като добитък да си ги биете.

"Най-голямото преимущество на ваксините е, че те водят до по-леко изкарване на заболяването," Ъм чи тъй си е - жив, ама малко жив вече, пример е старшата мед-сестра, ваксинирана и с втора игла преди повече от месец, която "много леко" умря оня ден! "ЕМА (European Medicines Agency - б.р) заключи, че е налице вероятна връзка между ваксината на "АстраЗенека" и появата на тромбози." - пълна лъжа, защото ако падне саксия от 5тия етаж върху главата ви, ще пукнете не от саксията, а от това, че ви е мек черепа, нали?

Демек ваксините са половинчато решение

Не е полувинчато решение, а напълно закономерно! напълно явен сценарий за затваряне на света, за изтребване на възрастните хора по целия свят и най-важното, обогатяване, забогатяване, трупане на милиарди за фармацевтичните фирми и за определен кръг и хора! Дано да се задявят с тези милиарди!!! Бог забавя, но не забравя никой не си е занесъл парите на оня свят!

bar52k

27 годишна мед.сестра от Грузия е изпаднала в кома и починала след ваксинация с АстраЗенека. Ваксините не са подходящи и поносими от всички хора по земята.Смъртните случаи трябва да се обобщят и анализират от специалисти, а не да се крие истината: тромбози, алергичен шок и други нежелани реакции.Очевидно е,че не всеки организъм има работеща имунна система .

а колко медицински сестри умряха от ковид - стотици пъти повече...

Изобщо не сме опитни мишки, ще знаете! Изобщо да не си го и помислите, защото не е верно! Даааа.

Е*аси вица!

Е ква е идеята да се ваксинират хора без да се знае дали са го изкарали.

Идеята е да се пласират ваксините. Просто и ясно! Съветват да не се прави тест за коронавирус, преди ваксината. Съветват доказано изкарали ковид хора, да се ваксинират. Това, ако не е активно мероприятие, здраве му кажи.

Боли ме курец дали ще се ваксинирате и без това се видя колко ви е акалът.

Капитализъм,капитализъм!А той не е простил на никого!

Ндааааа..... А комунизмът прощаваше.... Едни безкрайни Сирни заговелки си беше!

Ваксините не пазят от заразяване просто ще умрете по-леко.

Интересно, когато нас ни ваксинираха по социализма, никой не ни е казвал: Пазете се от заразни, крийте се, не правете това, не правете онова. Не, сложат ли ти ваксина, знаехме че сме защитени тотално, за много време. И бяхме свободни да правим всичко, навсякъде.

По време на социализма не си знаел нищо , а си вярвал в дядо Коледа , Мраз де. Бил си умен колкото шимпанзе.

Абе, глупак...сега като си ваксиниран пак си в кошарата. За къв чеп ми е да се ваксинирам ? Да кисна 14 дни ? Ти малоумен ли си ? Нямам нищо против ваксините.

Бе те тогава и от радиацията на Чернобил не ти казваха да се пазиш , а те караха да маршируваш под дъжда.

От тези РНК ваксини ще имат голяма печалба компаниите, които произвеждат химия за борба с автоимунните заболявания.

са подвижни лаборатории за био-оръжие - в тях се въдят най-опасните щамове - тези дето ваксините не ги ловят - за това всеки ваксиниран трябва да има QR-код татуиран на целото, за да знаем и да се пазим от него!

що не си забие по една игла от всички ваксини и да се патентова като смарт игленик. Щом сме нямали странични ефекти от ваксина , да сме си били още една и още едн и още една, докато не получим церебрална венозна тромбоза - тогава явно ще е доволен от придобитите антитела и че няма да има опасност да пипнем и да разпространяваме ковид, по простата причина , че ще сме пукнали вече. Откъде изникват такива капацитети по имунология в БГ-то...от някоя джипка ще да изкачат

стига будалкане, просто програма за разреждане на населението за да дишат по добре елитните люде. ЕМА европейска медицинска агенция- вторични ефекти от ваксината данни от 3 април 5993 починали, над 160 000 нежелани ефекти /от трите ваксини АЗ , модерна и пфайзер/

Боцкай Добитъка и им татуирайте Бар-код на Челото!

Злостър (Роуън Аткинсън) влиза в зала с натръшкани мъртъвци и забелязва бутилка вино. Казва си: "От виното е." Стои така няколко минути, но не се стърпява и сам надига бутилката. След секунди се сгърчва и се строполява на пода: "Мдаааа..., от виното е."

Промяната на предупрежденията в продуктовата листа, не премахва риска от тромбози...

Напротив ! Най-новата ваксина " Ваксеврия" е супер безопасна и пази освен от вирОса и от главоболие,импотентност, газове и уроки ! Нападайте я смело !

Да се пазят?! Та те вече са прецакани. И още повече заразени с нещо, което никой не знае какво е. Предлагам им да не се покзват на вън, че да не ни заразят и нас с тая гадост.

Прецакани друг път ! Който от тях оцелее сме му осигурили бърз кредит и зелен коридор за последна СПА почевка в Гърция !!!

Със Столипиново кво се случва? Ни ваксинирани ни болни....що така

Мургавите ни избиратели ,който ни помогнаха за изборната победа са освободени от бремето на вирОса !! Забранили сме му да ходи по махалите !

Вече се обърках. В крайна сметка най-добре е да продължавам да се пазя от вируса и да не се ваксинирам на този етап. И да гледам по-малко новини, че там в момента говорят само за ковид, политика и катастрофи. В Дира, дори не си правя труда да чета новините, а се смея от все сърце на ироничните коментари :)

така ли ще приказваш, ако попаднеш в реанимация?

В реанимация попадат хората, които неглижират вируса и не вземат мерки навреме. А ти вземи си гледай в твоята чиния и не ми давай предположения.

Надявам се родителите ти да са ти приписали 2-3 къщи на село ,който да продадеш за да ядеш , а също така да имаш верни ваксинирани приятели, които да ти пазаруват храна от магазините ,които скоро ще са достъпни само за ваксинирани !?

Нали съм ваксиниране?

Няма умрял олигарх или световен лидер от корона вируса . Вируса убива само бедняци и то само в болниците. Влизаш с болни сърце ,дават ти тест и ако е положителен лекуват Корона вируса ,а умираш от инфаркт. Въпреки всичко пишат починал от корона вирус. Тия са мафия убийци.

Глупости ! Ако не бяха затворили цяла болница заради мен и Вожда не ми беше отпуснал няколко милона помощи за заплати на футболистите аз направо си бях умрял !?

Няма измислена ваксина срещу мутиращ вирус. Не е възможно да има. Докато се вземе проба от новия щам и се изготви ваксина ще минат няколко години ,в това време ще има стотици мутации.

Решението е просто. Мутираща ваксина.

Гениално :) Благодаря, оправихте ми настроението.

Изобще не ми се пише след тия резултати от изборите, ама само да си знаете ,че новите ваксини от септември ще са с индивидуални съставки за всеки член от мат'ряла в зависимост от това как е спазвал мерките при първата пЛандемия и при първите ваксинационни планове на НОЩ и боговете от СЗО ! Да си знаете !

Лидерите на света измислиха болест с абсолютно същите симптоми както грипа. Когато дойде Ковида,грипа изчезна. Дори няма противогрипни лекарства и реклами за тях.

грипа няма дисеминирана вътресъдова косгулация. Как пък не разбрахте почти година вече разликите между двете заболявания?!

Това е цирк за ковидиоти!

Давам 1 милион лева за първия болен от грип от една година. За първи път от хиляди години няма грип.

Аз се самоизолирах след изборите с хрема и разстройство ,ама пустия тест все не излиза положителен ! Нямаш ли 1 милиард за даване ,за да си гледам шоуто и телевизията и да не се мъча с политика ??

дира, направете една диаграма на ваксинираните и я сравнете с ичаствалите в гласувания... като за еп, да речем, например.. за да се посмеем заедно на израел. не знам кой тоя път прееба евреите, но евалла му праим! може би да е самия мосад, тоя път, а? :-)))

Нали хиляда пъти ви казаха ,че искат съкращаване на населението на света. Маските ще си ги носите докато те решат.

Ваксините предизвикват тромби,хората с високо кръвно налягане умират много бързо след ваксинация.

на тромбоза след ваксинация- 3 на 1000000.

Ти да видиш, при заразяване ваксините гарантирали по леко изкарване на болестта. Ами тогава, вместо информирано съгласие, производителя да дава гаранция за това и да носи съответната отговорност. "Вярвам", че ще го направят

Аз ви дадох вече гаранция ,че ще мрете яко !! От вас се иска да продължавате да си стоите кротки,да си носете маските,да си слагате ваксинките ......другото на мен го оставете !!

Ясно, няма да се ваксинирам.

Ми като така разсъждаваш скоро ще ядеш шишарки в гората !! Не си ли ударил две игли-и в магазина скоро нема да те пуснат !!

ваксинираните се оказаха доста зле подготвени... искам да кажа ментално... не казвам, че са тотални дебили, но си го мисля.. Но! не губете кураж! в ръцете ви остава цензурата ви в полза на преебалите ви!!!! :-)))

Само глупак ще се ваксинира ,въпреки милионите съобщения за опасните и неефективни ваксини. Ваксинираните да си носят маските ,а ние другите ще си живеем нормално както от десетки хиляди години.

Хахах ! Много ме разсмиват такива драсканици ! Това ми напомня за "героите " от преди година дето пишеха: Аз НЯМА да нося маска в магазина и в службата !! Хахахахах

Ха-ха, измамените камилчета! Ходиха да ги бодат, за да ходят където си искат - ами не са познали!

Какво те бърка тебе - оди да лапаш чурки и да ти цепят халката.

То май твойта халка страда.. ама карай ;)

Пфайзер и подобните не действат срещу южноафеиканския щам

Това не е повод за притеснение ! Колегите от СЗО вече разработват универсална ваксина ,която ще обхваща всички щамове,щамки и щамчета ! Най-вероятно ще е налична от септември и ще се поставя по 12 дози годишно !

Пак ще честитя на всички ваксъри. Рано или късно тази лъжа за вируса ще излезе. Вярвайте им. Тъпаци

така са се пенили и противниците на ваксините срещу туберкулоза, детски паралич, тетанус , заушки и пр. Ама със сигурност си надупчен и с тях ! И по-полека със квалификациите ...ваксина срещу кретенизъм няма !

Към новината