назад

Ваксинирате се. Предпазване от COVID ли е основната причина?

12:00 | 18 юни 2021 | Автор: Елена Бейкова 35 2743

Коментари 35

се единствено, за да не хвана сифилис като гледам просташките физиономии на гестаповеца Рашков и гнусния селяндур Трифонов по ТВ.

Е от такива фашизирани драскачи, най-ме е гнус https://www.24chasa.bg/mnenia/article/9900438

Не знам наистина защо не започне да се признава тест доказващ антитела над определено ниво? Ако ги няма може да се предположи, че човек е в по-голяма опасност самият той и представлява по-голяма потенциална опасност за другите, но ако има достатъчно антитела от една страна е в относителна безопасност и относително безопасен, а от друга по тази причина няма смисъл да се ваксинира. Редно е това да бъде регламентирано. Все пак става дума за болест която има хора дето може да са я срещнали и без да разберат, колкото и смъртоносна да е за други.

Не, не се ваксинираме. Не защото не искаме, а защото министърът на здравеопазването не позволява. Инструкцията е да не се ваксинират прекарали Ковид в следващите 6 месеца. В две ДКЦ-та ходих и отговора е един и същ. Министър ли е, не го знам какъв е, ама ако срещна ще го заплюя в лицето

Не е решение на министъра, а защото може да се стигне до негативна/нежелана странична реакция, ако се ваксинираш докато боледуваш или ако скоро си преболедувал.

Прекарах вируса,бях в карантина.Жена ми си напррави ПСР тест , а аз антигенен.Имам антитела.Защитен съм в по-висока степен от ваксинираните,тъй като естествения имунитет е по-силен.Системата на нашето здравно министерство не ми издава сертификат за преболедувал понеже не ме разпознава в регистър "ковид-19" , защото не съм правил ПСР тест.Не си направих ПСР тест , тъй като не намирам смисъл да наливам до безкрайност пари в медицински лаборатории.Те и без това доста пари направиха.Не подлежа и на ваксиниране , тъй като имам естествен имунитет.личният ми лекар никога не се е съмнявал ,че съм прекарал "Ковид-19", дори си правих контролна снимка за евентуални изменения в белия дроб.Какво следва оттук - нататък ?

Какво искаш да следва? Живей си живота!

Дирници, много е страшно, бийте си поне по 3 дози Пфайзер.

Както се видя на българо-гръцката граница на Кулата... нема никакво значение дали си ваксиниран или не си. Чакаш на опашката като скот, правят ти произволен бърз тест, независимо дали си ваксинирал или преболедувал и какъв документ носиш у жабката... Те така. Кат не моете да фърчите и ви е скъпо, ще чакате на опашки! Тава е палаженийето!

Лека-полека клането започва. Това ни очаква. Те и животните не бяха болни но ги очистиха.

ЕС почна много да понамирисва!

Здравите, неболедували и с нормална имунна система хора попадад в една безизходна забранителна категория с нарушаване на законните им човешки права? В името на какво е тази ЯРОСТНА ДИСКРИМИНАЦИЯ? Какво става? Накъде вървим?????????????????????

И как точно им се нарушиха правата?

Ужас направо. Нарушават им правото да прихващат и да разпространяват зараза, заложено в член 671 от конституцията.

МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО КОНВЕНЦИЯ за защита на правата на човека и на човешкото достойнство във връзка с прилагането на постиженията на биологията и медицината: Конвенция за правата на човека и биомедицината (Ратифицирана със закон, приет от ХХХIХ Народно събрание на 26 февруари 2003 г. - ДВ, бр. 21 от 2003 г. В сила за Република Българияот 1 август 2003 г.) Член 1 (Предмет и цел) Страните по тази конвенция защитават човешкия индивид, неговото достойнство и идентичност и гарантират на всяко лице без дискриминация зачитането на неговата неприкосновеност и на другите му права и основни свободи Член 2 (Върховенство на човека) Интересът и благото на човека имат предимство над интереса на обществото или този на науката. Член 5 (Общо правило) Всяка интервенция, свързана със здравето, се извършва само със свободно и съзнателно изразеното съгласие на заинтересованото лице.

3евзек

Госпожин ..., По какъв начин на здравите неболедували и с нормална имунна система им нарушиха неприкосновеността, без тяхо съгласие или им наложиха интереса на обществото в контекста на посочените неща? В дупето ли ти бръкнаха заради голям обществен интерес? Не те ли е срам да манипулираш бе?

Има хора, които си мислят, че в момента в който едно бебе се появи на този свят, то вече е опасност за обществото. Сталин не беше ли казал: Има човек има опасност, няма човек няма опасност?

3евзек

А има ли хора, които си мислят, че възрастрните не са им нужни и не е необходимо да ги пазят? Това дори на Сталин не му е минавало през акъла.

Така както ги описваш тези "вързастни" изглеждат да са 1. големи егоисти и 2. неспособни сами да се "пазят".

3евзек

Госпожин ..., Трябва акъл, за да си дадеш сметка от колко неща не си способен да се опазиш сам и е напълно в реда на нещата всички околни да имат задължението да се грижат един за друг. Ясно е, че теб не те е грижа за тях. Тук се правиш на много отворен и на голямата работа, обаче като отидеш на ресторант, тогава разчиташ на готвача и сервитьора да не ти попадне нещо нередно в храната. А а ако все пак попадне и го намериш, тогава сам ще пискаш така, сякаш някой друг ти е виновен. Ако пък тръгнеш по улицата, просто няма да ти казвам на колко народ разчиташ да не ти се случи нещо.

Смешно сравнение. Ако те е страх да не те заразят, не общувай с други хора. Ако те е страх да нямаш косъм от готвача в супата, не ходи на ресторант. И кой си ти да забраняваш на хората, които искат да общуват и да ходят на ресторант?

3евзек

Г-жин ..., Ай, ай... Забранили му да ходи на ресторант. Възрастен бил, пък даже за общуването разчита на други хора да му го уредят. Тръгнал и сметка да държи на онези, които не са в състояние сами да се оправят. Ами да, някои не са в състояние да се оправят сами. И на всичкото отгоре сами са се набутали в рискова група, затова трябва да мрат, нали? Важното е на теб да ти е удобно, защото вкъщи приятели не можеш да поканиш да си общувате, понеже е кочина и мразиш да си там, пък какво остава за тях. Нали бе? Или просто си сервитьор, останал без работа и вече нямаш шанса да продаваш здравето на околните за пари?

Анти ваксърите са същества закотвени в България. Неудачници без шанс да напуснат селото си. Като им бръкнат 10 пъти в носа и платят 1000 лв за тестове ...ще се молят за ваксина. Неусведомени и завистливи неудачници.

И пак предпочитам да съм жив и здрав неудачник, отколкото мъртъв удачник.

3евзек

Предпочитанията ти са напълно разбираеми. Но не знам кой ти е обещал да си мъртъв удачник. Прилича на обещание на политик, защото според практиката, засега неудачниците измират значително по-бързо. След 3 месеца ще е същото, след 3 или 30 години - пак.

Хората не са антиваксъри, просто разсъждават и правят избор. Свободен избор! Всичко друго е диктатура.

3евзек

Г-жо 1, Пробен въпрос задавам. Законът за движение по пътищата и въобще който и да е закон, позволява ли свободен избор, или е диктатура?

Аз не съм чул "Законът за движение по пътищата" да нарушава неприкосновенността на тялото ми или въобще правата на човека по хартата на ООН.

До 2021-06-18 13:16:28 3евзек Ако не можеш да направиш разлика между закон за движението по пътищата и Конституция... нямаш право да задаваш глупави въпроси. Да не ти цитирам Закона за ветеринарното дело, че такива тъпаци като теб и там не са обхванати напълно, ще трябва да вадя цитати и от Закона за утилизиране на биологичните медицински отпадъци... Да.

3евзек

Г-жин ..., Забраната за ресторант в дупето ли ти бръкна без твое съгласие, че ти нарушиха неприкосновеността? Не те ли е срам бе?

3евзек

Г-н МАЙОР, Много е хубаво, че военните все още нямате власт. Четете конституцията както дявол чете евангелието, само и само да изтребите всеки несъгласен с вас. И много добре се изпълзвате от въпроса чрез обиди и цинизми. Почти незабелязано беше.

Не. Аз съм моряк и ми писна от ПСР тестове. Харча пари и губя време. Против ваксините съм,но нямам избор .

Добре де, обяснете ми защо Вие медиите мълчите като риби след всички скандални разкрития за корупцията в ЕС, конкретно свързана с одобрението на Файзер и Модерна и най - конкретно със скумрията Урсула фон дер Лайън? Как един смел журналист не се появи и не каза каква е истината? Много се надявам поне част от зловещите истини да бъдат разкрити, защото това което се случва е сравнимо с престъпленията на СТалин и Хитлер взети заедно. Защо никъде не цитирате авторитетни учени, които казват, че има опасност от сериозни последствия след ваксиниране? Бъдете смели и дерзайте! Доброто винаги побеждава, по един или друг начин!

Много интересен тест - само за ваксинирани! А защо няма тест - отказвам да се ваксинирам, защото.... А Евро комисарката е поредната реклама на ваксините - утопия е, че след ваксинирането живота ще се върне в стара форма. Точно правителствата с безумни закони пречат да се върнем към нормалния живот!

Ваксините са нищо повече от: 1. Нови безкрайни потоци на пари към алчното Фарма лоби. 2. Без ваксина си все едно с жълта звезда. 3. Фашизмът е мъртъв. Да живее фашизмът. 3. Това е краят на демокрацията. АМИН

Към новината