назад

"Вървяхме по ръба на бръснача, но постигнахме това, което други не успяха"

10:36 | 01 март 2021 | Редактор: Виктор Стефанов 330 10746

Коментари 330

Наистина е вярно , че други не успяха да откраднат толково колкото откраднахте некадърните псевдодоктори и бъдещи крадци и политици.За пари са готови да продадат и майка си и баща си едновременно.

че ти не можеш?

По време на пандемия, при недостиг на медицински персонал. При ревове по телевизора в болниците да отиват доброволци, защото системата се скапва. Кандидат депутатските листи са пълни с лекари. Вместо да се грижат за болни, те ще стават политици. Не си подадоха оставките, защото бяха много загрижени за нас. Сега един месец, вместо да се занимават с това, за което получават пари,те ще ни лъжат от екрана без да си плащат за реклама. Очаква се 3 вълна, яко ще мрем, според нощниците. А здравния министър на турне за наша сметка.

Тоя сега като какъв се изказва? Щото вече е кандидат депутат. И трябва да си плаща за показванията.

"Ако имаме достатъчно ваксини...". До 1990 г. ваксините, необходими за ежегодното ваксиниране на 500000 деца, 1000000 ученици, 150000 студенти, 120000 войници и много други, се произвеждаха в НРБ! "от 500 000 до 600 000 ваксинации на месец можем да правим , може да имунизираме 70% от населението в страната до края на юни". С тези темпове 5000000 души ще се ваксинират за 10 месеца - до края на годината!?

Мазен гъз.

Както и НОЩ са инструмент и маша на Борисов. Оставка.

Мерките ви са фарс! И е време да махнем тея парцяли от лицата! Само кретен би носил този равъдник на вируси и бактерии! Стана ЕДНА ГОДИНА откакто тероризирате хората! Време е да ви изметем!

Нционалният ваксинационен план се оказа преобърнат с главата надолу, като най-уязвимите групи в лицето на възрастните и хронично болните без обяснение и в разрез с практиката в целия ЕС бяха оставени назад, а напред бяха изведени редица "основни за обществения живот дейности" - без да се уточнява кои точно. Миналата седмица здравните власти създадоха неприятен скандал, като започнаха да ваксинират приоритетно и предимно млади и здрави офис служители от банки, телекоми, IT и други големи компании, които трудно могат да минат за "основни за обществения живот". Заедно с това сериозно количество хора успяха да се уредят и с "връзки", като изпревариха тези, на които им бе ред. Това засили рязко чувството за несправедливост и недоверието във властите и изостри напрежението в обществото.

Ваксините на Pfizer и Moderna се превърнаха в ценен актив за тези, които могат да ги "дават" - приятели, роднини и познати, които могат някога да са полезни, в момента изпреварват официалния ред и хората, които реално имат нужда от тях. Истинският "зелен коридор" беше за настоящи и бивши политици, хора от бизнеса и медиите, заедно с техните близки. Много от тях вече са с втора доза от смятаните за по-ефективни ваксини. За всички останали са опашките на официалните зелени коридори, и то ако са в големите градове и лесно подвижни.

11 години с Борисов по ръба на браснача сме д-р Ангелов.Сега влизаш в играта им като професор толуп ,нещо като преди края на втората световна с Хитлер и приемане на нови нацисти за пушечно месо на съюзниците САЩ,СССР,Англия и Канада.

До ЧБМ проф.Ангелов (нерегистриран) Толуп можеш да кажеш единствено на отражението си в огледалото! Нито имаш ум, нито талант, нито воля, нито си учил, нито знания за да пишеш за професора! Оди бегай па се гръмни в кратуната!

"ИЗМИСЛЕН" професьОр КАНДИДАТ ЗА ЗАТВОРА!!!СЪУЧАСТИЕТО В ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СЪЩО Е НАКАЗУЕМО!!!!ПОЗОРА гЕшЕф ВъВ ЗАТВОРА!!!

Само на мен ли ми се струва ,че толкова са я замотали тая държава тия ,че не знаят къде му е края! И даже и да спечелят пак ще бъдем по очи а те ще се бият в гърдите че Фич ни го е повдигнал положително! И видиш ли те ще ни спасят но трябва да се понаведем още малко и да бачкаме за ония пацул от Банкя!

Позна малкия! САМО на те ти се струва и това НЕ Е ВЯРНО!

:))) Нещастно по герберунгелски: - Не ме е стра! Под леглото няма чудовища! - Не ме е страх! Путин не се е скрил в антрето! - Тоя до жена ми в нсемейното легло не е комшията! Аз съм това! - Не ме е страх! Бойко няма да загуби и ще управлява вечно!

министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов в ролята на Андрешко

В панделата ще ти фризират перчема с бръснач! Вървял той по ръба! Ами като паднеш от ръба,ще седнеш на поръбеният чеп! Е такива баснописци ни управляват!

" Анатомия на зеленчуците с премиера Бойко Борисов "

Мнооого неуки или просто гадни хорица драскат тук всевъзможни глупости! За да се каже дали нещо направено е добро, не толкова добро или лошо, ТРЯБВА да има база за сравнение, т.е. трябва да го сравниш с направено от други нещо, НАЛИ БЕЗмозъчни твари? В сравнение с повечето други страни България се справя МНОГО ПО-ДОБРЕ и то при едни МНОГО ПО-ЛЕКИ мерки, и това е всеобщо признат факт! А и по-добър министър на здравеопазването досега НЕ СМЕ ИМАЛИ, бе твари микроскопични! ТОВА Е ИСТИНАТА и колкото и да врещите, да драскате лъжи и простотии, НЯМА ДА Я ПРОМЕНИТЕ!!!

Сигурен съм вече ,че около изборите ще им по 4000-5000 заболели дневно с цел да се стресира народа и да не гласува :(

АКО БАБА МИ БЕШЕ МЪЖ, ЩЯХ ДА И ВИКАМ ДЯДО! АКО, АКО...НЯМА ДА СБЪДНЕТЕ МЕЧТАТА НА ПСИХОПАТА ДЕ БИЛ ГЕЙТС, ДА ВАКСИНИРА ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА, НИТО МЕЧТАТА НА ТУКАШНИТЕ ПСИХОПАТИ ДА ВАКСИНИРАТ ПОНЕ 70% ОТ ПОПУЛАЦИЯТА Т.Е. ДА Я ЧИПИРАТ! НО СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЕ СБЪДНЕ НАШАТА МЕЧТА, ДА ВИ ВИДИМ ЗАТВОРЕНИ НА СИГУРНО МЯСТО ДО КРАЯ НА ДНИТЕ ВИ!

Този нещастник,за да прикрият скандала с фалшифицирането на изборите в Мъглиж! Герб за пореден път крадат избори!

Доказателства и факти даде ли на прокуратурата?

какво сте постигнали бе негоднико ??? Цари пълен хаос ! Няма ред, няма ваксини, няма организация ! Отиди и виж как е в Сърбиа ! Записваш се по интернет, назначава ти дата и час за ваксинация и те ваксинират спрямо договорката !

Kenn1111

Глупости говори.В Германия в момента са на 62 човека на 100 000 и смятат че ситуацията не е подходяща за разхлабване на мерки а у нас сме много пъти над тая мярка и отваряме ........Другото в Германия ваксина на Астра Зенека има милоион и нещо застояли дози защото хората се дърпат от нея.У нас има недостиг ужким.По интересно е защо ония се дърпат а у нас ни я натррапват

и тоя почна кат тиквата да лъже и да маже. Избихте маса народ ноември декември и тва му викате успех?! сърбите 459,259 заразени 4,443 умрели гърците 191,100 заразени 6,504 умрели ние 247,038 заразени 10,191 умрели дори Чехите от 1,240,051 заразени /4 пъти повече/ имат 20,469 само 2 пъти повече умрели В момента сме на 15 място по смъртност от 220 държави А навлизаме в 3та вълна

Не е прав професорът. Истината е, че вървяхте по ръба на пропастта и смело направихте крачка напред. Смешни лъжци.

Псевдопрофесор и маша на Борисов.

Другите не си затвориха гимназистите 4 месеца на дистанционно обучение,защото им трябват образовани хора. На нас това не ни е важно. Тая криза има дъргосрочни последствия, не се измерва само до брой умрели, заболели и ваксинирани.

Да,"пуснаха" бизнеса с условия до 23.00ч-вечерен час,и веднага пратиха парапатки за задълженията на бизнеса днес,още в 8.00ч,ама не ги интересува защо не си работил,защо нямаше никакви помощи от държавата,или ако имаше те не бяха за нормалният бизнес/защото всички са натрупали задължение в продължение на 1 година,към доствчици,ДДС,осигуровки,данъци/,а само забележете за изрядните платци,под условия-ревизия и тогава да видим,има ли,няма ли.Ами ако бизнеса нямаше задължение,щеше ли да ви иска Недаващите ви помощи.Нали за това ги искаше,да се разплати с Държавата и доставчиците за забавянията им.Сега пак се бият в гърдите с поредната лъжа и измама.Не човешки са в България условият за собствен бизнес,всички трябва да са овце в кошара/т.е. във тяхните фабрики и заводи и да мълчат ,да ги ваксинират и стрижат/.

Реплики на министър: "Каквото и да направим все ще е перфектно!", "Каквото и да присвоим все ще е законно", "Когото и да прецакаме все ще е от ползу роду!""

ако това , ако онова , ако така. Ами да видите ако нямаше вирус да видите какво щеше да е само нямата си напредстава. Еееех докторе стига с това ако , защото АКО нямаше болни и вас нямаше да ви има.

Професор Долорес Кейхил - ваксинираните вече са законно GMO (Генетично Модифициран Организъм). С превод на български: https://www.youtube.com/watch?v=_ck-bYAX5pA&feature=youtu.be

Довчера говореше като лекар, от днеска почна и тоя като политик да лъже ... Герб влияе зле на морала и нравствеността, дори и на кандидатите си ...

Този уж е лекар, а започна да лъже и маже досущ като началника си. В момента имаме стръмно покачване на новозаразените ( смъртните случаи ще последват след 10 ина дни ), Никакъв напредък с ваксинациите, съвсем безхаберно премахване на всички мерки срещу памдемията и той се хвали. Това е ужасен кошмар. След 2-3 седмици, ще имаме над 5000 нови случая на ден.

Ужасен кошмар е че една хайка въведе така наречени "мерки" които заробиха, унищожиха и убиха цял народ! И всички които одобряват т.н. "мерки" имат ужасен и страшен грях на душите си, от порядъка на Юда Искариотски и няма начин да го изкупят.

Да, да взехте петилетката за две години. Пълен идиот!

Нещастник

Кой измисли бръснча и вървежа по него? Май чичо Булдо Томата, дето вместо акъл друго му набиват.

Понеже се бяха подготвили та затова двама починаха на стълбите пред болницата . Някъде другаде в Европа да е имало подобен случай ?

В Северна Италия и най-вече в Бергамо! Даже някои умираха по къщите си. Министър Ангелов това го каза, не ни принуждавайте да правим най-тежкия избор, ние да избираме кой да живее!

Всеки ден в Европа умират хора по домовете си, в линейките, в болниците. Просто не се тръби по телевизията. Защо не се тръби по телевизията? Тръби се само когато има политически угоди.

Починали в болница в линейката или в дома са много. Но пред болницата на стълбите да чакаш 5 часа и да умреш като никому ненужно псе .

Определено протестите накараха правителството да работи здраво. В Европейска държава , където народа живее наблъскан в тесни молове, метра и градски транспорт , България се справя завидно добре. Не е късно да се изпусне кормилото, но за сега се справяте по-добре от Канада, в която населението не е наблъскано така .

абе що не спасихте и 3 милиона българи от чумата "демокрация", а? тогава не бехте ли на ръба и на острието на бръснача? или тогава държахте бръснача и ги колехте, а?

Бойко да разпуска партии, парламент, президентство да въвежда диктатура, това е решението!!!

Байно, добре, че дойде тази демокрация, за да хапнеш марули през зимата. За бананите няма да те питам.

да провери кой е разпоредил /документ/ на СРЗИ да дава на личните лекари само ваксината на "Астра-Зенека". Проверка в СРЗИ доказа, че това е истина. Ако тази истина се потвърди, това е дискриминация към ЗОЛ от четвърта фаза, а дискриминацията по смисъла на Закона е престъпление. КОЙ Е ПРЕСТЪПНИКА ? Днес получиха " ПФАЙЗЕР". Ще бъде ли даден дори по един флакон на личните лекари ? ПРОКУРАТУРАТА ДА ПРОВЕРИ.

за общинските и държавни предприятия 60-40, които НИЕ ще плащаме с НОВИТЕ Ви данъци след Изборите! ГАРАНЦИЯ - номера на Фандъкова и всички ГЕРБ кметове от 2019/2020! Аман от Вас! Не се наядохте и накрадохте!

Вървиш в на майка си путката.

И един синджир отрепки,лизачи и подмазвачи!!! Самозабравила се мутра,която ще ни докара до просешка тояга!

Проблема си е твой. България е в ЕС. Можеш да избягаш където ти е кеф.

Едно време това са ни говорили, когато България беше в Османската империя... и хората бягаха. Бяха безпощадно прогонени от домовете си. Това се случва и днес. Злото е въздесъщо.

За съжаление нормалните избягаха овреме.

Ако имало достатъчно ваксини... Ами това е работа на великото правителство. Има и други ваксини и отговорните правителства ги осигуряват, а не чакат на централно разпореждане! А и за ваксините които ги има вие не можахте да ги разпределите по плана за ваксинация, а ги пуснахте на юруш - който се дореди. За нищо не ставате ГЕРБ!. Само за кражби!

Този човек, Костадин Ангелов, още първия път когато го видях, нещо много ме усъмни.Уж доктор, коскоджам ти професор, а пък такъв един услужливо приведен, направо наведен пред баце си.Още тогава прозрях, че този човек си проправя път напред към властта.Викам си дали не е от ботокса?

Само , че дори сам не си вярваш какви глупости дрънкаш ! Ще си говорим на 01.04 какво сте постигнали !

епа, баба ми си е права! по-лъжливо , по-крадливо и по-нагло нещо от кръстоска между министър, политик и македонец нема!

От джипката в политиката. С лъжи, внушения, манипулации, самохвалебствия. Както се казва - с какъвто се събереш- такъв ставаш.

от сега лъже и манипулира. Представям си на какво ще е способен ако стане политик.

Абе Ботокс, той животът си вървеше и преди, ама вие го спряхте, неЩастници такива !

народът тъкмо се посъвзе от чумата демокрация и му забуха спринцовката с Вирусът и му запушиха устата. сега остава да му завържат у очите!

Ръб е видимо . Но защо СЕДНА на БРЪСНАЧА .!?!!!!!

Към новината