назад

Виктор Николаев заплаши Стъки с охраната, за да напусне студиото

08:38 | 17 юни 2021 | Редактор: Надежда Христова 417 77590

Коментари 417

Стъки-тУ отдавна е доказа, че има една почти работеща мозъчна гънка и то права. Включва се да заработи, само ако пред погледа на умника се появи определена сумичка. Нищо лично! Ако бе наистина добъд спортист, щеше да се труди да заработва със спотрни умения, но отдавна се знае, че в този спорт се отглеждат бъдещи биячи и мутри-охранители.

Повечко ритници в главата и химия и ей ти го един завършен бавноразвиващ, на който всичко му се вижда възможно.

Този селянин Стъки , трябва да бъде подведен под съдебна отговорност , това да не ти е секска кръчма бе простак , нямазначение кой прав , кой крив , ако така ще се разправяме хайде да започваме . Точно ей такива селски бабаити ще се скрият първи .ММ- боец - смешник за бабоебец става но не и за боец.

Много ми е спорен Стъки, но...е прав за Кутев.

Стъки върви по стъпките на бабоебеца Макрон и затова става за президент, бабичката му Юлиана Дончева е на годините на Макроновата бабетка

След най-голямото нещастие в света - да се родиш “русский”, второто е - да се родиш българин…

е виновен. Защо дава форум ма най-мразения червен памперс в България. За Кутрев само крушета и ритници.

Абе и вие да сте женени за бабички като Стъки ще изперкулясате и ще се кандидатирате за патриарси, даже и за папа.

Що ве, кат си я навий на кучи капан само дупката на гъзъ и да се вижда, кой ще я разбере че е дърта брантия.

Стъки знаеме че ще те заливат с помия, но това няма да ни откаже да гласуваме за теб. Краят на мунчо и хунтата която не се посвени дори да жертва един от малкото летци идва.

??????¿???????

гербопитек тръгнАл президент да ни става!!! Не че отговаря на изискванията по конституция, но това не му пречи да си мечтае...

шамар ще забия на Кутев, че с отскок ще захапе хуя на Стъки и ще го изцеди до капка.

от ГЕРБЕРИСТА стъки какво да очаква човек ....

Достоен си за Стъки Вземи единия, пък блъсни другия .

Познавам един клошар, ако му дам 20 лв ще бие Стъки то на всякакви диспути, а юлето направо ще я разпри!

Какъв е тоя селяк Стъки бе, тъпак.

И обичат мъже като Стъки

Грубо,невъзпитано,гърбаво селско псе.

как ще постъпи Стъки от тук нататък, но в едно съм сигурен, че всеки нормален мъж с удоводтвие би избил всичките зъби на Антон Кутев дълбоко, докато ги изсере!

Не ни занимавайте с поредният гербаджийски простак !

Искам мач Виктор Николаев срещу Стъкито на стадион Локомотив с вход 3 лева, а парите да отидат за козирка на Б сектор.....ех мечти.

Дир-а продължава да ни занимава с тов дебил. Да не би Юлето пак да бибитка на някой от редакторчетата....

Прела баба, прела баба три недели...

Ако беше нашокал кутата, щях, да гласувам, за него. Лабав е!

Къде е Батко да се изправи срещу Радев в изборите за президент, а ме праща мен клатен-недоклатен с 200?

Този простак Стъки не е ли женен за онази циганката ,пардон ромката.

Олицетворение на гербаджийската простащината !

Намерили са се. Типично поведение на ММА. От другата страна пък типично поведение на платен журналист. Ако иска да представи проблема обективно, покани и двете страни. Ама не е удобно явно, преди изборите трябва само да се пускат слухове, а ако някой иска да представи доказателства, че не са верни, не го допускат в студиото. Колко хитро.

Що не си е представил доказателствата по време на изказването си?!?/!?/!??

До кога ще търпим тъпи царе, пожарникари, бойци и чалгаджии да тормозят българския народ с претенции да го управляват? Народе!!

Само ти си подходящия....

„На министъра му е заповядано да излезе и да петни лично името ми. Нападките срещу мен започнаха веднага след издигането на кандидатурата ми за президент", заяви по Нова тв Станислав Недков (Стъки). 2017-та година Българска федерация по ММА е получила 31 хил. лева, 2018 – 34000, 2019 – 0, 2020 г, - 39 000, 2021 г. – 118 000 лева. „За 5 години сме получили 220 000 лева. През тези години сме получавали между 1 и 2,2% от средствата в програмата. Тези пари са отишли за лектори, треньори, оборудване и екипировка за клубовете по страната. За нас във федерацията нищо не остава. Основната цел на тази програма е превенция на млади хора до 29-годишна възраст срещу хазарта", изтъкна Недков. Той припомни, че „другарят Кутев е завършил университет по кино в Москва“. „С такъв скандал той се опитва да отвлече вниманието от скандалите на служебното правителство и най-вече от скандала с Пламен Узунов и плика, който получава. Няма милиони. Милиони има само в главата на един червен кинорежисиьор – Кутев. Федерацията на служебния министър на спорта Кузманов е получавала доста повече пари от нашата – 320 000. Кузманов е в сериозен конфликт на интереси – едновременно е министър и шеф на федерация. Като такъв може да отпусне пари на себе си. Ще сезирам още днес Цацаров и КПКОНПИ. Неговата федерация по модерен петобой няма успехи и затова трябва да върне парите", коментира Недков.

Значи боковото министерство е наляло 320 000 лв. на федерация, която не дава резултати?

180 000 лв. за ММА федерацията, което е само 0.65% от бюджета за всички спортни федерации и чиито ММА спортисти печелят всяка година медали по световни и европейски състезания. А за федерацията по "Модерен петобой" са отделени 320 000 лв, която за цялото си съществуване има само един бронзов медал. Сравнете с резултатите на ММА Федерацията - за тренировки на 3600 деца, които са спечелили 320 медала от Световни и Европейски първенства + шест поредни години Българската ММА федерация е Балкански отборен шампион! ММА Федерацията освен, че разпределя получените средства между 27-те клуба в страната, организира държавни първенства, изпраща/плаща разходите за отбори на две световни и едно европейско първенства, плаща наем на залата за ММА тренировки на стадион "В. Левски" за 20 000 лв., осигурява екипировка на състезателите и особено качествени предпазни защитни средства за този спорт. Следващият месец Българската ММА федерация е домакин на Световно първенство за деца под 18-годишна възраст и въпреки, че сме домакин от такова ниво не е получена никаква подкрепа, нито стотинка от държавата и спортния министър. А федерацията на спортния министър андрей кузманов е получила 200 000 лв. за последната година срещу ZERO резултат! Освен, че е в конфликт на интереси спортният министър ще върне ли парите по тази програма, като не е изпълнил критериите?! Антон Кутев от 2003 г. преживява единствено на партийна и държавна ("ЧЕЗ") издръжка на гърба на данъкоплатците, полза за обществото никаква и си позволява да обругава и да дава оценки на някой, който е създал нещо реално и мотивира хиляди деца да спортуват. Антон Кутев, избранник на Радев, но не и на народа, измества фокуса от скандалите в Президенството с Пламен Узунов, като се опитва да заглуши гласа на единствения, който имаше смелостта да се кандидатира срещу Радев и да го покани на дебат. Станислав Недков не мълчи и не е мълчал, като е критикувал, както Бойко и "ГЕРБ", така и сегашните "нови" превратаджии. Именно това последното не се харесва на "другарите", които обслужват Фигуранта и ползват всякакви гьобелски методи да "изчегъртват". Стъки беше първият и единствен, който се застъпи да защити да не се бият беззащитни хора, майки и деца от побеснелите и насъскани от Радев с юмрука, след онази гавра миналото лято на кръстовището в "Слатина". Полицаите бяха инстурктирани да са безучастни и да оставят гражданите сами да се оправят. Именно срещу това се изправи Стъки и хората, които го последваха. И децата ли, които спортуват, ще изчегъртате?! Кутев, "социализмът е като СПИН-а, предава се по полов път", нали:)

Значи боковото министерство е наляло 320 000 лв. на федерация, която не дава резултати? И за какви превратаджии става въпрос, някой да не е капичнал Боко с оръжие?

Не е заради успехи или неуспехи, а да се борят против зависимости...значи тоя стъки и с връзки е по-тъп от петобойците щом само 180 са му дали неговите хора

Хора,осъзнай те се! Четете биографиите им! Много лесно забравихте купищата лъжи, Чернобил!

беше и действащ даскал по природни науки, ша гласувам с всички ръце за него!

Мислим,че е време онези,които са отпускали тези доволно добри суми, да бъдат насочени групово и поединично на посещение в кауша.

Това е президента, който си заслужаваме.

Ааа, не. Искаме си Бойчето! Пак ще си го изберем! Пе Ка Пе! Пе Ка Пе! С двеста! Урааа! Язък, че не му стиска да се изправи срещу Президента...

Славито с фирарито...ке ни оправи...Ти да видиш.... Ще прави..С. .ки щом му звъннат от Генщаба оф америка.

Абсолютно бъркате. Ще ни оправят Джипко Бибитков, ПКП, Манев, и, разбира се, единственият и неповторим - СТЪКИ! (барабаните да свирят бис или каквото там се прави в ММА клетките).

Тоя Смоки, Стъки или какъвто е там, е точно за ГРОБ. Идеален е за тази партия, просто се търкулнало гърнето и си намерило похлупака. Явно това имаше предвид Боко като се обясняваше как давал път на младите.

Значи за 5 години са дадени 220 хил.лв. на ММА федерацията, а до юни 2021 - само181хил.лв. (според Стъкито). О, свещена простота! И тоя иска да ни е президент и си мисли, че някой друг, освен Юлето ще гласува за него.

Да, тук идиотизма му или нахалството огънаха стрелката на тъпомера.

Тоя човек или е крадец и гьонсурат или е честен, но мноого тъп. Не е бил лош човек, но май парите сериозно увреждат. В смисъл лесните пари. Не съм сигурен, че е разбирал докрай в каква схема е бил въвлечен и продължава да се набутва в подобна.

Пък и ударите по главата...

Аз да бях направо онзи лъжлив измесяр Кутев да съм го сгънал и турил в коша.те комунделите и чалгарите разбират само от бой.амо нищо - гласувайте си за Черпухин и Трифоновски, ама като почнете да взимате по 200лв заплата пок - да не сте тръгнали на протести.

На човека с малкото челце му резнаха хранилката....нормално е изнервен е,ако беше нормален човек щеше да си търси работа.....Но това е Гербераст защо да работи като може да се кандидатира за президент...А ,че няма акъл за 2 врабчета това е друг въпрос..

Те хората затова намразиха Гроб..

Ей, тролчо, не копирай - за 8 ст на пост малко повече креативност.

ГЕРБ-аджия е равносилно на СИК-аджия/ДЕСКРИМ-аджия или на "мутра".

Комунист е равносилно на крадец, лъжец и паразит.

Ползваш ток, произведен в ТЕЦ, построен от крадливите комунисти. Караш си бричката по пътища, построени от крадливите комунисти. Пиеш вода, доставена по водопроводи, построени от крадливите комунисти. Говната ти се пречистват от пречиствателна станция, построена от крадливите комунисти. Аман от дебили, ей!

Комунистите 40г не можаха да построят Хемус. Ти защо ползваш телефон и компютър по американска технология? Защо миете чинии на Запад, а не при мужиците?

Вождът ви е комунист от 18 годишен, герберастчета. Бочко има повече стаж като комунист отколкото някои хора в БСП, хи хи хи!

А служебното правителство на какво ти прилича с тия стари мутри и муцуни.

На онези стари дреги, с които чегъртат шлаката от затлачени канали.

Резултата от Боювото управление. Достатъчно е да си нахален и тъп за да се закачиш на някоя държавна хранилка и да цоцаш милиони. Какъвто е случая със Стъки. Ако си умен и възпитан емигрирай! Тук няма да вирееш.

Нахълта, думате? Екипиран с микрофон? Някога му казвахме " Разработка на военните".

Дошъл Антон Кутев с ръцете в джобовете. Взел само усещанията си за злоупотреба и корупция.... А защо не взе заповедите, с които се разпореждат милиони в полза на тази федерация? Подобни документи не са секретни и не представляват тайна, дори обратно - трябва да са общо достъпни!! Да не би Кутев да няма копирна машина?

България никога, през своето хилядолетно развитие, не е достигала до такива ниски нива, в своето морално и интелектуално развитие. Гербопитеците издигнаха в култ чалгата и простотията, като на всички управленски нива в Абсурдистан, поставиха АБСОЛЮТНИ илитерати... За има/няма три мандата гербопитрците поставиха на пиедестал циганията, и доброзорно накараха работещите българи, да поемат всички техни масрафи. Впоследствие се получи така, че постигнаха това което искат. А именно това, че тъпият и финансово зависим народ, се управлява най-лесно....

Чалгата я издигна в култ Слави Трифонов. Какъв герб виждаш при чалгата...

При Герб всичко е чалга

Справка виденовата зима. Справка 90-те години с разцвета на мутрите създадени от БСП. Но ето ти едно падение. Постоянният гост на годишното парти организирано от Илия Павлов-Бойко Рашков управлява държава от Европейския съюз.

Я ми припомни Боко какъв беше през 90-те?

До факт.Що пишеш глупости чалгарията си я има от 90-те години много преди ГЕРБ.

Не разбрах с колко хилядарки са го репресирали тоя .

Как човек, който не може да контролира себе си, ще бъде президент на България. Безобразие!

Ха ха ха ха ха!!

Ха ха ха ха ха!! А Юлианчето кой ще мандръса??

Прокуратурата ,какво чака ,че не арестува Кутлицата ????Всеки ден бълва лъжи ,комуниста и е тъп ,като галош. Той няма имунитет ,да го разследват...

Ми явно толкова си може Гешефтурата, хи хи хи!

Язък, изтървал съм цирка! Абе казвайте ги тия неща, бе!

„Неправителствените организации се специализират през последните 20-30 години и някоя може би е по-добра от останалите, които работят. Нормално е като спечелиш един проект, като получиш добра оценка, да ти възложим следващата година пак да спечелиш този проект”, заяви Кралев това изявление на бившия мин казва всичко - уж проектите са с конкурс пък след като си се справил добре видиш ли и тук идва гениалната мисъл и модела БиБи - да ти възложим следващата година пак да спечелиш този проект

лошото е, че след като го използва за оправдание, той значи го приема за нещо нормално и допустимо. И ние сикаме тези хора да ни управляват, така че да живеем по-добре.

Пускат ни това театро за да отклонят дискусията от това какви зулуми са правили ГЕРБерунгелите и анти-патриотите през управлението си!

Поредният селски дебил, назначен за трол. С конкурс ли ги намирате Бсп-то такива?

Всеки има право да се защити против лайната, мятани от комуноидите. Масово телевизии и медии обслужват червените боклуци!

това беше добро имаш чуство за хумор - не може да се отрече

Към новината