Анкара: Или турците без визи, или нелегални мигранти към ЕС

Безвизов режим за турците през октомври или споразумението за мигрантите, което предвижда Турция да спира потока от нелегални мигранти, трябва да бъде забравено

Обратно в новината

Коментари - Анкара: Или турците без визи, или нелегални мигранти към ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не разбирам защо турция може да пуска мигрантите, а българия не може законите не са ли едни за всички страни

Едно ембарго от 6-7 месеца ще им налее малко акъл на изнудвачите.Спрете вноса на турски стоки и ще видим какво ще направи курназ Ердоган

по хубаво нелегални бежанци отколкото легелни бежанци завинаги

да шие парашути за нелигалните! Нашите войници ги чакат!? Или са в отпуска?

Турция ако продължава да задълбава в радикалния ислям е загинала отвсякъде. Със законите на шариата една клечка не може да се произведе. Като си изтеглят европейските бели държави инвестициите и настъпват за Турция времената на Голямата скръб. Трябва само да си дееспособен и с нормален интелект за да го разбереш това. Но изглежда ислямът не е религия, а психично заболяване.

А мини по границата искате ли?Помните ли годините до 1990

Ако пуснат турците без визи, няма да се знае кой турчин, кой емигрант.

По границата да се пуснат диви прасета и да се вдигнат огради от сланина измазани със свинска мас! Няма да посмеят да доближат...

А как ще е с един обратен поток - изгонени от Европа турци? Ще се справи ли Ердоган?

"турският народ е травматизиран" - това болен здрав носи на турски ли е? Не искаха да им се месят , добре - иранците от деситилетия така живеят. Сега искали да им се помага.Последно! Кое от двете? Или и двете/ 'кумини /- поредната възвратно отстъпателна тактика.

Да се постави паметник на бай Тодор до тоя на Самуил!

PRİ TODOR ÇAKAŞE 15 GODİNİ ZA KOLA GLEDAŞE NA VSEKİ KİLOMETIR İ VSAKA NEDELYA SIBOTNİK

EUROn

Тия не разбраха че докато Австрия е член на ЕС визите за Турция няма да паднат(и по добре).Да връщат 2-та милярда който до сега усвойха за бежанците тия два милиарда да ги раздадат по равно на България и Гърция за да укрепим границите си и да стреля на месо и готово.....

Турция от векове тероризира Европа и продължава да се опитва да го прави независимо от шутовете, които е получила в завоевателните си войни. Отделно са бедите, които тази измислена ориенталска държава е нанесла на европейската цивилизация. Русия и Америка да вземат да се разберат и да изрежат този цирей.

А бе еййй, пускайте ги , нали Меркел си ги кани, нека и "гостуват"!

БОЙКО ЩЕ ГИ ЧАКА С ФАЛКОНА ТОВАРИ ГИ И НАПРАВО ПРИ БАБА МЕРКЕЛ КВО СЕ ПЛАШИТЕ НАЛИ ГИ ПОКАНИ? НИЕ НИКОЙ НЕ СМЕ КАНИЛИ БОЙКО С МАРКУЧА ЩЕ СТОИ НА ГРАНИЦАТА И КОЙТО НАПЪВА ЗНАЕ!!!!!!!

Дебил. "Питам се какво престъпление сме извършили?". Ами нали ти отговарят, какво точно, бе дебил! Вкарвате интелигенцията в затвора, само защото е интелигентна. Ето какво. Дебили някакви сте.

Как може такъв интелигентен човек като Мевлют Чавушоглу да се унижава с ЦИГАНСКИ МОРАФЕТИ. Европа не желае такива хора в съюза - в Европа демокрацията е друга!

никви визи за тия талибани да си стоят в Анадола!

Мевлют Чавушоглу, Турция с 3% открадната от Балканите с ятаган територия няма никаква работа в Европа.Мястото ви е в Ориента. Изнудването с бежанците който събрахте у вас е точно ориенталски маниер на изнудване.Какво печелите като ги пуснете??? Вие и сега си ги пускате на порции...нещастните заложници на турската "демокрация".

Турците без визи ли? Значи и тези ислямисти, които обезглавиха войника след "преврата", и те без визи? Малко ли паплач има в Европа? Никога!

ЕС не бива да се подава на изнудване. Днеска ще отстъпим, утре ще отстъпим, в други ден Турция ще иска нещо което не можем да и дадем и тогава ще пуснат имигрантите. Сега трябва да се справим с проблема. ББ се показа като пълна п...а с извинение, никаква държавническа позиция. Анкара играе много опасна игра от която ще загуби много, както стана след руския самолет. И след година по същия начин ще тича да се моли на ЕС за бизнес. Така че майната им и твърдо!

Чел ли си книга на Ориана Фалачи ? Тя пише за заплахата от ислямизма. Превземането на християнския свят е започнало преди около 50 години. Бавно и славно. Работна ръка в Европа, много деца и полека-лека........................ Всички мюсюлмани, живеещи в Европа са петата колона./Ако знаеш какво е/.

Не съм е чел, но ако има някаква такава стратегия, това би било още една причина да се действа твърдо с Турция и да се пресече проблема от рано. ЕС не може да бъде изнудван. А нашия премиер е просто един пикльо без мнение и позиция за която да се бори.

Явно Ердоган и външния му министър искат да останат насаме.

А милиардите, които лапнахте заради бежанците? Тези си плачат за ембарго. Кой ще им яде пластмасовите домати?

Който не си произвежда - българите.

Не само отпадане на визите. Европа се нуждае и от управляващ и решаващ глас на Турция в управлението от Брюксел

И що така реши? Щото брюкселските зелки ти се виждат неадекватни ли? Ако да, то не значи, че от мейд ин Пуйка ще се пръкне нещо по друго от пуешко филе. Затова сус, щото зелето върви с фитка хальаль.

ти дубре ли си ма? Ако се покръстиш мое ни видиш ли чи ва гонят!

Българи, проблема е доста заплетен. Турция лесно може да бъде спряна от САЩ и ЕС и да помогне на Гърция и БГ, но нито САЩ, нито ЕС искат геополитически да се конфронтират с Турция. Защото ще налеят масло в огъня на тандема Русия - Турция. Въпреки ще този тандем принципно няма бъдеще. Въпреки това в близките няколко години, ако се случи така, от този тандем САЩ и ЕС биха изгубили много. От другастрана, ЕС няма да пусне 70 млн. турци без визи в Европа. Освен истинските турци и "пришълците" ще получат турско гражданство и ще щъкат из цяла Европа. Ето защо всичко сочи натам - ще има изкупителни жертви - съседите на Турция. За съжаление от тях БГ най-много ще пострада.

всички български турци да си отиват в родината а имотите им да се конфискуват за заплащане на дълга на турция от 1919 година който още не е платен затваряне на границата и да не минава никакъв турчин през наша територия отнемане на двойното гражданство веднага и спиране на пенсийте всички араби да си отиват в техните си страни веднага заедно с жените и децата нямат никакъв бизнес тези всичките са накотрафиканти и си прикриват дейността с магазини в които никой не влиза

Да отива армията на учения с турската граница.Да се стреля по всичко що се движи по границата и не е в българска униформа !

ще доказва, че бежанците не са получили турско ражданство и така ще влязат в Европа. Троянския кон на Ердоган!!!! Молете се!

Има рецепта против изнудване! В нея пише кратко и ясно: икономически санкции! Я да видим как ще се почувстват политиците в държава, която не спазва човешките права и игнорира законите в ЕС, а настоява да бъде приета? Щом има недоволство, значи има и причини за него и това със сигурност не са журналистите и учителите. Вместо да искат, нека първо помислят дали те са желани! С тези забрадки и бурки накъде са тръгнали?

TIREX

а защо трябва турция да рекетира а защо не се стреля по границите ? защо не се сложат минни полета? хем по евтино защо трябва да се дават милиярди н а турция?

Що питаш тука? Питай Меркелката.

Борисов, дествай бързо, ама много много бързо. 1. Излез пред народа и кажи истината. 2. Излез пред на рода и поискай помощ - финансова и доброволческа. Трябва ти пари, и фирми да сториш спешно огради и укрепления и войска + доброволци годни за военна служба да пазят границата. Трябват ти около 10 000 човека на границата. 4. Поискай помощ от Унгария, Полша и Чехия. Искай танкове, високопроходими военни машини и друго (воените знаят). 5. Посикай и воници от запада, но не по 200 човека. Поискай 1 000 - 2 000 човека. 6. Отивай зад океана, лично при Обонго, а след това и при Хиларито. Искай дипломатическа защита от турция и мигрантите. Искай да се застъпят за нас. 7. И за каквото още се сещаш тичай при Меркелица и при Холандците. Искай помощ. Бойко тичай, няма време. Простете, че пиша така объркано и се изразявам не достатъчно учтиво, но емоциите вземат връх, а са нужни спешни действия. Безвизов режим за 70 млн. турци няма да има. За Европа това е по-лошо, отколкото да се пуснат мигрантите, защото, тези "мишки" няма да могат да отидат далеч и ще останат в БГ. И така рано или късно ЕС ще се примири с мисълта че е загубила България, в името на Европейското благо. Бойко, времето изтича. Тичай. Ние не можем да тичаме вместо теб, защото не сме премиери. Но добровлци може да бъдем. Тичай, и отървавай кожата българска.

Затова противопехотни мини с ограничена времева годност. Лесно, възпиращо и без последствия за вечни времена като обикновените мини.Не са по-скъпи. 3-5 години решават проблема. После пак ще се мисли. Но се мълчи ТОТАЛНО по въпроса

Интересно е как се поставят едни такива условия, ще пуснем бежанците, къде ще ги пуснете, ами нали затова са границите, като ви кажат затворена е сухопътната граница и за вашите прословути турски работници, какво правим, то бива мръсна турска политика, ама вече се забравихте бе!

Значи през октомври да се готвим Турция да ни удави с емигранти. Единственото спасение е дотогава да се подготвят минни полета по границата.

Няма проблем нека ЕС даде на нас ония милиарди дето ги обещаваха на Турция! Ше ги оправим тия бежанци за нула време!

Всеки който иска в Европа да целува кръста и да изяжда по 1 кило сланинка. Който не му харесва обратно в обетованата земя на пророка

Има два месеца за миниране на границата. Пуснат ли мигрантите, пълно затваряне на границата. Турците да си карат стоките по въздух. Бахти наглите изнудвачи! А има би Боко топки за да го направи това? Има ли?

Не разбира се. Той има само гръб за потупвания и ушенца, които чуват само "Конграчулейшън". Сега се сети да приказва с Путин за потоци и АЕЦ. А да беше някой мислил, че ако имаме тук ядрена централа и газопровод на силна държава тя ще си пази вложенията? Неее, що да се мисли, то да се плямпат глупости е лесно, да се мисли стратегически...пффф, за тва пожарникарите не учат.

бетонна стена по бълг.-турската граница - кога?

Да, ама пропсукат Боко на границат! ЛИЧНО ! М даааа ! Ведната ръка кебап със свинска мас. В другата, в другата.... ами изненада! ... ама няма да е вазелин... p.s гербаджийте са същите продажници като комунягите и отрочетата им!

краино време е да се сложат пак телените мрежи и мините по границите като по баи тошово време. да видим тогава турчина какви ултиматуми ша дава

По CNN веднага ще дадат как стреляш по "майки с деца" и ще ни окупират на секундата;-).

Търчалята предлагат търците без визи и барабар с тях и мигрантите. По добре визи така мигрантите ще им ги връщаме.

Ислямът е кръвожадна религия причина за смъртта на десетки хиляди хора по света, докато цивилизованото високохуманно спазващо правата на човека християнство е довело до състояние несъвместимо с живота едва на 30 милиона роби по време на колониалното робство, кръстоносните походи, 20 милиона по време на Първата световна война, на няма и 50 милиона по време на Втората световна война, 10 милиона по време на сталинските репресии и не повече от 100 милиона по време на конфликтите в Индокитай, Африка, Централна Америка, Афганистан , Индия и Пакистан чрез високо технологични способи като крематориуми, атомни взривове и радиация и не по малко приятното - химическо и бактериологическо заразяване.

Исмаиле, ти си умно момче. Евала на такива мюсюлмани като тебе. Притеснявам се, че повечето не са като тебе, а още живеят в 13-ти век. Ти не си ли притеснен?

Нещо се бъркаш! В никой от горните събития никой не е убивал никой в името на Христос или Християнство. Не че религията не е била ползвана за политика, но никога не е имала водеща роля в събитията! За разлика от скорните изцепки на мюсулманите - те открито си колят и убиват в името на Алах!

Е, нали им дадохме Бююк? Напразно ли беше, няма ли поне нас да пожали Ердоган?

Дадохме Бююк, сега ще дадем и дупе.

Отпадане на визите няма да има, защото Ердоган е в конфликт със западните си партньори. Мигранти ще продължат да влизат, независимо дали сделка ще има или не. На Германия й трябват 8 млн. души до 2030г., които да са в трудоспособна възраст. Никой от пишещите тук, нито в другите страни ще направи нещо по въпроса, защото говорим за икономически интереси, а ако не сте забелязали през последните десетилетия това са единствените въпроси, които не подлежат на преразглеждане от народите в демократичните държави.

Боце намаза ли се обилно в вазелин? Подготви ли се или пак ще е изненадан от як "кънграчулейшън" без смазочни материали и обезболяващи?

Хе, хе ами то това е едно и също, дават им паспорти в Турция и хайде после в Европата

Населението на Европа старее и намалява в пъти повече отколкото броя на пристигащите имигранти. За да се възпроизвежда населението и предпази от застаряване и намаляване раждаемостта трябва да е минимум 2.11 промила, даже при раждаемост 1.9 промила това население е обречено на изчезване. В Европа средната раждаемост е 1.6, а в България 1.3 промила. Старият континент стремително губи местното си население и го попълва с прииждащите от съседните континенти, защото страни със застаряващо население не са в състояние да бележат развитие и ръст в икономиката.Тъкмо затова бежанците са жизнено необходими на престаряла Европа за да и вдъхнат нов живот.

Европа старее, защото вместо жителите и да издържат собствните си деца и да правят по 5-6 от тях, се налага да хранят ей такива тарамбуки и техните деца, които дори не проявяват малко усилие за интеграция. Но не се притеснявай с тези темпове на развитие на нещата е ясно че идва следващия чичко с мустачки, лошото е че всички ще страдаме от това....

Неграмотнико, в България раждаемостта е 9 промила. Да, смъртността е по-висока, около 14 промила. Но все пак предпочитам застаряващо българско население, отколкото маргинали с мургав цвят.

Епа то застарява, застарява па накрая вземе и се гътне. Кой му е виновен на европееца, че вместо деца предпочита да си друса гъзъ по дискотеките? И другите ли да спрат да раждат? Това е лично право на избор. Който му се ражда - ражда, който не - не.

Той е допуснал грешка,като е написал "промил" ,имал е предвид 2.11 деца на семейство. Това наистина е минимума,за да оцелее едно общество като такова.

Вие сте врагове сами на себе си. Ако предизвикате война, в която ще загинат и милиони невинни мюсюлмани с какво това ще бъде по-добре? Непрекъснато изтъквате това много сме. Ами след края на тази война вече няма да сте много. А и на тези които оцелеят тежко им горко. Как ще живеят? Всичко ще бъде отровено.

Европа застарява, защото хората могат да си направят сметка могат ли и колко деца да си позволят да отгледат и възпитат с някакви ценности.Докато за мюсюлманите най-важно е да се възпроизвеждат, колкото се може повече защото видиш ли така някой го бил казал, написал, това е най-голямото богатство и т.н.Глупости!Ако няма с какво да нахраниш децата си, ако нямаш възможност да ги образоваш за да бъдат полезни по някакъв начин в едно общество, то защо ги правиш толкова много бе?И всички се повтаря отново и отново, защото децата били богатство.Да ама в средата в която са израсли (говоря за мюсюлманите и всички онези умиращи от глад африканчета) са нищо повече от ненужни и с нищо не допринасящи за развитието на света твари.И видиш ли сега искат да имат всичко това на готово, за което един нормален, възпитан, образован човек се е трудил.В Либия (разказвано ми е), че учебниците които се получават за образование, се продават и не се използват.Ако удариш шамар на някое дете можеш да бъдеш убит за това, нищо че то е ритало до смърт малко кученце.А най се изумявам как по време на война, страдания, мъка и болка се правят деца.Кога успяхте бе многострадалци?Европа и света като цяло нямат нужда от спряла в еволюционно развитие сган.