назад

ВКС смекчи присъдата на убиеца на 7-годишната Кристин от Сотиря, бил много млад

12:45 | 17 август 2021 | Редактор: Надежда Христова 141 10034

Коментари 141

некой джедай на "демокрацията" отново да насилва мнениета ми? и да го трие, като полицай на боко? щото не са по вкуса на тез, на които Данъкоплатецат плаща заплати и всички други зулуми с властта, с която разполага.

17:20:23 Бай Ставри (нерегистриран) така е, когато няма истинско наказание за престъпленията, а има само маркиране на такива. хората се надяват все пак на някакъв вид възмездие. и си го представят по свой си начин.. лошо нема. тези дни говорим по всички "демократични" медии за полицейското насилие и как полицаите трябва да бъдат наказани най-строго. и колко трябва да е това "най-строго", по скалата от едно до десет, според вас? след като едно жестоко убийсво на дете лежи между четири и пет. психопатите никога не стават нормални и това е доказано! какво да очакваме от извършителя на това зверско деяние, след като излезе от затвора след десетина години? едно лето да се влюби до уши в дъщерята на съдийката, да ѝ занесе цветя и да се оженят щастливо? а в това време всред пушек излиза дедо мраз от комина и им дарява боядисани яйчица... само Бог да прибере жертвата и я пази при Себе си, и ако може да подсуши сълзите на роднините, както и на такива, като бай ставри, които се надяват на нещо, все пак!

верно е, че всеки има право на втори шанс, ако сбърка. никога не съм спорил за това! всеки греши! все-ки! но това не е Грешка, драги ми любители на правните постулати! съдийките/съдиите дават втори шанс на психопат да повтори действията си след време, както дават шанс за себе си да спечелят пак от делата и те самите отново да минат в очите на "демокрацията" за "толерантни". и мъките на следващат жертва са без значение за съдиите! важното е гей-прайда им да върви начело с хоругвите им за "демократизиране", с тъпани и зурни! :-)))

А като оберат майката на съдийката реват като заклани. Шериата правилно го е казал-"око за око, зъб за зъб". Тодор Живковия разцвет могат само да го мечтаят сегашните шушумиги.

все пак като оберат съдийка (което не се случва, за жалост, защото играят с престъпниците в един отбор) това е загуба на пари, а не на живот, което не си струва усилието даори да си говорим, в тоя помиярски съд пълен с масонски скотоложки и скотоложци! но! принципът око за око не е застъпен в шариата, а в библията на евреите, която иде по време преди талибаните и техните спонсорои, "демократите" и "филантропите" от нпо, но е все едно, казано обобщително! вие сте прав!

Изродите са в съдебната система, явно.

но в затвора попаднал на хора и станал ЧОВЕК

Че този жив ли е още?! Странно как старите затворници все още не са го разкъсали на парчета... Изнасилвачи и убийци на деца са на най-най-долното ниво в затворническата йерархия...

Господата Съдии защитават правото на Убиеца за живот!!! А КОЙ ЩЕ ЗАЩИТИ ПРАВОТО ЗА ЖИВОТ НА ЕДНО УБИТО ДЕТЕ НА 7 ГОДИНИ!!! ИЗВЕРГИТЕ - СЪДИИ СА СРАМ И ПОЗОР!!! ЧУДЯ СЕ КАК СЕ ГЛЕДАТ В ОГЛЕДАЛОТО!!! НА 40 ГОД. ТОЗИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ И НАКОЯ ДРЕГА МАЙКА ЩЕ РЕВЕ ЗА УБИТОТО СИ ДЕТЕ ПО ОСОБЕНО МЪЧИТЕЛЕН НАЧИН!

Всеки орган в тялото на това дете е бил увреден. Издъхнало е в адски мъки.... Кое от това изречение не удовлетвоеява скапаните съдии... Кое?????????? Чудовища, да ви изнасилят децата и внуците дано!!!!!!!!!!!!! Не падате по-долу от ткзи изверг!!!

Нон стоп се реве за реформа в съдебната система, като обикновенно се визира Прокуратурата, защото там е Гешев. Ок, съгласен! Кога обаче ще се заговори за реформа, която засяга и съдиите, а не само прокурорите? Или там сега бе е удобно, защо та Лозан Панов, редовно участват БХК, някое и друго НПО.... Лично за мен проблема там е много по-голям! Какъв изрод трябва да си, за да вземеш решение за пускане на убиец не едно беззащитно дете? Този съдия бих го приравнил до убиеца!

Питам, колко пари са получили ВКС за намаляване на присъдата. И как един път не чух те да са потвърили присъда на Апелативен съд, а винаги намаляват присъдите. Явно те защитатват престъпниите, а не защитават обществото и жертвите.

Причините са много по прозаични – подсигуряват си работа и в бъдеще! Действат съгласно ИЗПИТАНИЯ МАНИЕР НА ОНЯ МАЙСТОР НА ПОКРИВИ (от стария виц) И СЧУПЕНАТА КЕРЕМИДА!

Изроди !!!!! Вие нормални ли сте??? Господ да ви накаже, жалки човекоподобни !!!

Въпрос към върховните съдии: 1. При какви условия се получава "доживотен затвор без право на замяна"? А: изнасилване и убийство на едно дете Б: изнасилване и убийство на две деца С: изнасилване и убийство на +~ деца D: изнасилване и убийство на Вашето дете Моля съдията дал правилният отговор да ми пише за да си получи наградата !

Точно! Нека кажат каква бройка убити и изнасилени деца удовлетворява неуважаемите съдии!!!! Колко? 20, 30....Да кажат бройката, така че да не ги притесняваме с нашите жалки искания за справедливост.

Болес да ги изяде Жертвата на колко години беше... Страшни боклуци

е по стар ?

България е член на ЕС, а в модерните и напреднали европейски държави няма присъда "доживотен затвор без право на промяна"!!! Така че решението е логично! Всеки човек заслужава втори шанс! По това се отличават модерните и напреднали държави от изостанали такива като Русия, Беларус, Турция! Аз съм горд, че ние сме част от евроатлантическата общност!!!

ПИПО

Това сарказъм ли беше или чувство за хумор? :)

Пожелавам ти невръстната ти дъщеря да се срещне със заслужаващото втори шанс нещо. Да те видя колко ще си горд тогава,

На някой хора не бива да им се дава втори шанс. Въобще понякога съжалявам, че не могат да се налагат средновековните наказания. Аз сложих осмия минус на коментара ти. До този момент нямаше плюсове.

На детето кой ще даде втори шанс?

С пожелание на дечицата на тези така милостиви съдии да се случи същото.Но родителите да са живи и в съзнание тие

ПИПО

Недей така, колега. Децата са свещенни. А този примат не го мисли, в затвора такива не оцеляват много. Сега ще бъде и булка, и любовница и какво ли още не. Дали евентуално ще може да обжалва след 30 години е без значение според мен. Няма да изкара до тогава.

Лично ще се погрижа като го помилват след време по ходатайстване на БХК да го взема от портала на затвора и да го закарам при внучката на съдията.

Ще го хрантутим поне 20 години, за да излезе и убие друго дете. Сбъркана държава, вместо да бдим над децата си ние жалим убийците им!

Да се гали пред Европейският съд! Каква пошлост!

С каква съвест, тези съдии определиха това наказание. То си е за смъртна присъда, а не отмяна и смекчаване. Какво беззаконие, нямам думи!!!

Горкото дете. Лека му пръст. Съд тотално откъснат от реалния живот. Добре охранени съдии, никога изнасишвани, седящи в луксозни столове, решават, че убиец и изнасилвач на 7 годишно момиченце не заслужава най-тежкото наказание. Пълен абсурд.

Този трябва да умре в страшни мъки,не да го пускате след 20 години.Този трябва да изгние в затвора,всеки ден да бъде кошмарен за него и да чака смърта с нетърпение.Срам и позор е българският съд!С такива решения принуждавате хората да отмъщават сами.

Шибани комунистически кадии.

То и детето дето е изнасилил и убил е било много младо ама това него не го е спряло!

Ха, бил много мад??? Ама детето си е все така мъртво.

Скапана държава-скапано правосъдие

Това е следствие от педофилаките, джендераски тенденции, които налагат от ЕС. Ако бяхме приели Истанбулсата конвенция щеше да му се размине с глоба за наришаване на обществения ред

Възможност да изгради морални ценности за 20 години ???!!!!??? Момчето е пълен брак, а ако случайно излезе след 20 или 30 години ще е още по пълен. Няма как просто да коментирам решението на съда. Няма.

Тъжен ден за Българската съдебна система...

според нашите съдии кога изобщо би било наложено най-тежкото наказание ? Може би трябва да убие жертвата и да я изяде ли ? Като е на30 години... Тогава ли ше е "съставомерно" деянието ?!

Най-тежкото наказание може да се присъди само ако влезеш в съда и ги разстреляш. Ей тогава вече, дори и да си на 18 години, с чисто съдебно минало, с много доброволчески инициативи, ставаш враг номер 1 и край :) Същото ако влезеш и в парламента ... Не знам, обаче, има ли някаква експертиза колко "поправени" хора има излязли след 20 години в затвора? Говоря като тази отрепка? Колко са случаите на "отмъщение" след като излязат от затвора?

Точно такива обичаме по младички За 20 години ще стане добра домакиня ! А МОЖЕ И ДА роди !

Дайте имената на съдийте!!! Да организираме близла среща с този младеж и техните ммалки деца и внуци! Чудовища! Съдбата да им го върне тъпкано сега.

Естесвено че наказанието не е адекватно - трябваше да бъде вече обесен. То пак добре че адвокатът му не се е сетил да му каже да се обяви за гей - вместо да го осъдят щаха да го питат "искаш ли още едно детенце?"

Друго не ни остава освен да пожелаем на съдиите твърде младия изнасилвач и убиец да се срещне от близо з техните внуци и внучки.

"Върховните съдии приемат, че касационната жалба е основателна за явна несправедливост на наложеното наказание. Въззивният съд е определил вида на санкцията след попълване на доказателствения материал с достатъчно данни за деянието и дееца, но съвкупната им преценка не дава основание за извод, че наложеното на Трифонов най-строго и изключително наказание е адекватно." Ами тогава и вашите деца при Мартин... щом наложеното най-тежко наказание е "неадекватно"....

Дано в затвора получи истинско правосъдие. Ако този случай беше в САЩ щеше да получи поне 3 доживотни присъди, a ako е в Тексас направо щяха да го изпържат на стола.

детето няма да излезе от гроба и този престъпник не трябва да излиза от затвора

НЕ СА С ВСИЧКИЯ СИ!

На практика ВКС няма реални мотиви за намаляване на присъдата, а това изречение е пълен абсурд: "Възрастта на жертвата е значително по-ниска от изискуемата за съставомерност на деянията.", тъй като след 18 години нататък, всеки човек е пълнолетен и напълно отговорен за деянията си еднакво - без значение дали е на 19 или 79. На практика това решение е проява на милост, нищо друго. Дай Боже тоя изрод да се поправи, наистина, но колко вероятно е това да се случи? Да го пуснат след 20-30 години може да се окаже пагубна грешка, която да струва живота на още едно дете (или повече). Голяма е отговорността на съдиите- дано не го пуснат, в момент когато този изрод не се е променил и си е останал изрод. Резултатите ще са по-лоши от това да пуснат лъв от зоопарка....

Имам чувството, че такива ги пускат предсрочно, за да могат да убият още един- двама, че едно убийство е малко!

Дано наистина затворниците имат "по-специално" отношение към изнасилвачите и убийците на деца, защото съдът явно вярва, че те са добри душички, които след някоя и друга година ще станат кротки.

Съдийте са неадекватни. Трябва да се въведат психилогически тестове и тестове за интелигентност. Който не изкара теста е аут от съдебната система. В това решение всеки 2 изречения си противоречат.

Хайде ела пиленце! Как те чакаме! За изнасилвачите на деца, еле па и техни убийци имаме специална програма! Ще се молиш Богу за смъртна присъда!

мит е че изнасилвачи и убийци в затвора ги тормозя всички ги е страх от такива защото няма какво да губят и с а зверове има осъдени очистили в затвора по 5-6 други затворници...

ахахах млад бил хоп още един бонус за престъпника а нещо за кръвнина на жертвите? престъпниците имат бонуси- отпуски, помилвания често не влизат в затвора/иванчева/ а жертвите? а и дискриминация...по възраст...не ми се мисли ако някой дятко претрепе бясно куче....

Съдиите да прочетат коментарите: какви пожелания са получили. И да се замислят поне следващия път.

Ясно, пак ще разчитаме на другите затворници да изпълнят справедлива присъда. А там ей такива обичат най много - изнасилвачи и убийци на деца.

хаха добра и справедива работа на подкупните утайки по всички вериги: прокурори, адвокати и съдии излишни тумори

Не в крака, а в топките е трябвало да го прострелят! Та и да излезе от затвора да е вече скопец! Защото такива като него трябва да се кастрират. Които дори са съдени за такива престъпления и продължават да ги извършват.

Как така не могат да му дадат най-тежко наказание. Това, че е имал в миналото подобни престъпления нищо ли не значи? Това, че пак ще повтаря, щото е изверг, нищо ли не значи? Защо винаги се намират някакви обстоятелства, които могат да смекчат присъда и за най-големия изрод? Тоя след 20 години може да излезе още млад и ще си живее живота. бг правосъдие пунта мара.

Към новината