назад

Владислав Горанов за теча от НАП: Да не героизираме едно престъпление

21:40 | 19 юли 2019 | Редактор: Виктор Стефанов 158 5000

Коментари 158

този човек е пълно недуразумение за мозъчната дейност на човек. Алооо Владко престъпление е да живееш 6 години безплатно в луксозен апартамент, но у нас в България законите важат само за нормалните граждани на държавата ни, но не и за недоразумения като теб.... Относно хакерската атака на Бойков, ще дойде време, когато ще разберем любопитни и интересни нещица....

Как може един дебил да е на министерски пост ?

и да неглижираме нахално такова сериозно престъпление срещу гражданите и държавата. Има закони и нека се потърси отговорност на всички. Начиная с г-н Горанов и ИО. Измъквате се като пръд.я из гащи, а агънцата-багънцата български блеят само по форумите анонимно.

Не съм герой и няма да бъда, освен ако се окаже, че личните ми данни са манипулирани в мой ущърб, например.... 1. Теоритично е възможно изтеклото ми ЕГН да се преправи и да ме подмлади с 14-18 години. Това е малко вероятно, защото ще се сбъскат институции от чиновници, ще получат световъртеж, а на мен не ми пука. 2. Теоритично е възможно някой даже да ми плати данъците, но това не ми се вярва 3. Теоритично е възможно държавата да си квалифицира гражданите не само като крадци и разбойници, а хора с открадната самоличност. 4. Дори е възможно да не ми звънят от Африка,за да ми искат банкова сметка, защото министърт им е крадец и се чуди къде да си скрие парите, а пък при мен е добре. Само трябва едно депозитче да направя...... 5. Всичко е възможно. Даже Горанов може и оставка да подаде, но не ми се вярва. Познавам по лицата и нахалството, които се показват по тях от време на време. 6. Теоритично е възможно даже да му бъде поискана...... Но и това няма да стане, защото едно е да прецакаш приятелче, което е и конкуренция, а съвсем друго е да си счупиш "касичката". Без значение дали е куче-касичка или парите се държат от милиционер, роднина...... и т.н.

Горанов не е герой, а престъпно небрежен министър, който допуска срив сле срив, теч след теч, гаф след гаф. А защо подължава д с диплома 3а стои на този пост - толкова ли няма тройкаджия от Врачански Итън да поме със замах ресора?!?

Всички сте за затвора, Горанооов, всички. НО няма кой ви вкара там.

Аз предлагам да се публикуват данните за този и семейството му, ако са изтекли. Да видим какви приходи имат и как ще ги обяснят. Ей тогава да ни каже дали е проблем пробива на НАП!

Единственият който героизира извършителят беше другаря Борисов, който каза че съжалява за това че престъпникот не е назначен на държавна служба, а постадалите, които се оказа че са милиони българи, са бясни от поредната издънка последвана от изцепки на виновните за този фал.

"Горанов изрази мнение, че по-важният разговор е какво ще направим оттук-нататък." Единственият изход след провал е ОСТАВКА. Ама гереберите влизат от провал в провал и претръпнаха. Материалът също...

Защо все някой Ви е виновен на вас.....

аз изчаквам за да видя още кой ще се включи в надпреварата за наградата най-тъп довод за оневиняване на органите, на които им се плаща от данъкоплатеца за да пазят данните, от които определени лица и фирми правят милиарди печалби и са сериозна опасност за сигурността на държавата... за сега, с едни гърди напред в това евроатлантическо соц. съревнование за бързи, смели, сръчни е другарят професор константинов, който печели от съдията жалов по 6 точки за презизност, бързина и глупост на изпълнението.

Това дебелобузесто недоразумение продължава да ме дразни. Що не ходи да се пази некъде от землетръс.......

Ееййййй боклуци цялото ви управление е престъпно

После Цв, Цв. най-антипатичната личност си ми ти ...

Цитат: "ЕГН-то, дори да бъде обвързано с името, не предполага възможността да се извърши манипулация, без да се наруши друг закон, каза Горанов" ... Значи може да се направи манипулация като бъде нарушен закон ? На потърпевшите ще им стане ли по-леко от това ?

Е Кристиано. Личи му и от изказа и от държанието. Надценява се. Ще си играл с живота на хората. Море ако хвана една тояга...

Тя белата я направи вчера в НС. Как можахте да легнете толкова ниска на господаря си САЩ. Кастрирани самолети, доставка след 3-4 години, пък може и повече, както реши господаря, договора изцяло написаен в полза на САЩ, ако стане нещо, съда в САЩ, плащане на цялата сума, кой те е учил така, аванса винаги е 50% от сумата, доставчика да си купи материалите, вие му изръсихте цялата сума, позорно. Ако фалира пройзводителя, парите изгарят, не го ли помисли. Чакахте, чакахте повече от 12-15 години и сътворихте една глупост. НАТО та НАТО, не виждате ли, че ЕС рано или късно ще се отърве от прегръдката на САЩ. Що за европейци сте? Жалко че и Партията ви носи името " Граждани за европейско развитие"

Май сериозно сме се запътили за еврото и скоростно се подменя информацията във основните масиви свързани със собствености,сделки и задължения-финансови. Ударът във вписванията все още не е разшифрован- кой ,защо, как и какво направи....сега е доста тревопасно- във НАП са разни задължения за милиони по ДДС.Да не осъмнем някой ден в държава без финансова памет

В др. държава всички управляващи ни отдавна да са в затвора.

Горанов, Горанов няма да ги гоните , а ще си раздадете премии нали ? Така се прави в подобни случаи. Недей неглижира проблема. КЗЛД трябва да се произнесе. Ако КЗЛД глоби НАП, ти трябва да подадеш оставката ! ИСКАМЕ ОСТАВКИТЕ НА ВСИЧКИ КАЛИНКИ !

Ами като не можеш да се справиш със защитата - подаваш си оставката и идват други, които могат! Просто е ...

Горанов ще се справи както винаги се е справял с всичко до сега. А комунистическата партия ръководена от крадци и безхаберници скоро ще изчезне.

А извади си го от гъза бе..

Кого мислите че заблуждавате? Некадърните ви специалисти вместо да ви изчистят досиетата, сътвориха грандиозен гаф и обвиниха човек който е най-уязвим защото е истински специалист!

Некадърна е майка ти, че те е създала идиот и комунист. Некадърна е Лъжата, която унищожи най-голямата външнотърговска централа в югоизточна Европа и е на път да унищожи най-дисциплинирата и най-добре организирана комунистическа партия в света - БКП/БСП.. Не наричай българските момичета и момчета от IT сектора некадърни. Българчетата са едни от най-добрите IT специалисти в света, Комунистическа свиня.

стига скърца. Няма по бобре организирана партия от т.н. лидерски (бойковски) тип у нас от ГЕРБ. Един вожд, една партия. Бай Тошо ряпа да яде. Ако те поканят на конгрес в Арена-та ще видиш що е страх, раболепничене и гъзоблизане. И колко души пазят Месията от народната любов.

Ти май си за освидетелстване и попечителство!

Няма проблем, казва арогантния и нагъл човечец Горанов! Сега, освен ЕГН, име, адрес, лична карта, осигурителен доход и т.н и т.н - няма проблем да са публични... В тази връзка, как ще коментира въпросния господин, получаването на 490000 лв, всеки месец, консултантски от жена му?!

Необясними е защо и ненужни за външните приложения данни се намират на ВЪНШЕН Сървър. (Данни за мъртви хора? Данни за предишни години и т.н.) Това е ПОЛИТИЧЕСКО нарушение на ЗЗЛД!

както се казва за толкоз пари толкоз; пак добре че не са окраднали сичките пари та има поне некаква система па била тя и несигурна; същото и с тола и с доста други преди това

Защо никой не коментира че този Горанов е за затвора вече поне няколко пъти? Той е тотално некадърен и нагъл тип. С какво държи Баце се питам та го търпи толкова време? Мазна, селска мутра

изпълнителен е. ето, поръчва му да има пари накуп за ефките - има! кво повече. същия кат дянков.

И на други,ама никой не смее да попита.Ония го подкрепят.

ма как нема да героизираме? СЕ ЕДНО, ПРИ СТАЛИН, НЕКОЙ РЕДНИК НАМЕРИЛ НАЧИН ДА ПОСТНЕ ЗА ГУЛАГ НА ЗАПАД, ЧЕ И ПРЕД СИЧКИ РУСНАЦИ. МИ ГЕРОЙ СИ Е. ВИЕ КВО СИ ВИКАТЕ: ше краднеме парите за киберсигурност! Който и да е хакерът, ше иска да ги търгува, а ние го чакаме там и го задушаваме. Е ДА АМА НЕ. ТОВА МОМЧЕ ИМА ДОСТАТЪЧНО ФАНТАЗИЯ И УМЕНИЯ ДА ВИ ХАКНЕ И НАПРАВИ СМЕШНИ ПРЕД СВЕТЪ, ДА ПОКАШЕ КВИ НЕКЪДИРНИЦИ И КРАДЦИ СТЕ. И НЕ БИЛО ГЕРОЙ? РАЗБИ ВИ ТАКТИКАИТЕ ЗА ПРИХВАЩАНЕ........... ОСВЕН АКО НЕ Е ТОЙ. ама това е друга тема. сещашщлисе?

препоръката за "героизиране" кореспондира със "затваряна на очите" и кое от двете да изберем неуважаеми, щото ти избра май и двете, най-добре си иди с мир, щото не се получава да повярваме за 2-3 дни в 10 лъжи опашати, стига вече, оставка и само оставка за вас полза на нас, даннъкоплатците

Ееее изказах днеска поне 2лв ....опонирах на всички долни комунисти. Сега, отивам да лапам мюсюлмански пишки.

Ама то вие сте на калъп с турците бе, помио изкормена. Впрочем турците са като ангели в сравнение с вас

Имам само един въпрос. Този защо още не е в затвора????

А защо трябва да е в затвора? Да не би да е приватизирал и затрил Техноимпекс или да е крал 1 600 000лв. от КТБ?

Трябва да е в затвора, защото е любил майка ти. И ти си се родил.

Казва се "ебал". "Любил" е друг филм.

Какво доверие, каква сигурност на всички пълнолетни болгари им лъснаха , заплатите, ЕГН-тата, адресите в интернет тия ще ни убеждават че не била грешката в тях. Ама като лапнахте 35 милиона бяхте сигурни , нали? Ето ги видимите ви резултати. Ако не ви пазеха мутрити на НСО щяхме да ви изкараме с шутове от министерството

Комунистите с шутове изкарвате само беззащитен мандраджия от мандра за да се вкопчите в питите кашкавал.

ЕГН-то, дори да бъде обвързано с името, не предполага възможността да се извърши манипулация, без да се наруши друг закон, каза Горанов в предаването "Панорама" на БНТ. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ама разбира се, престъпниците са много етични и законопослушни. Първо проверяват дали недай боже нарушават някакъв закон и чак тогава действат.

Пееф ски пак ще ви люби отзад, продажни кремълски мекерета.

С какво? Първо да си я намери малката п... под корема

Тоя ли е по-противен или Цецко беше????

Противни са комунистите от БСП, които нямат и ден трудов стаж и живеят от кражби и държавни субсидии.

То за такива пише човека бе мушмул .

А комунистте от ГЕРБ?

Горанов, Вие на Тъпи или се правите или наистина сте адски Тъпи?! Щом има изтекли данни, то е възможно и данните в системата на НАП да са ПРОМЕНЕНИ... И проблема въобще не е малък Егати пародията на държава....

Никой не ви прави на тъпи. Комунистите сте си тъпанари. И какво ако някой данни са променени? Ще се актуализират и толкова. Едва ли нещо е променено. До архива достъп не е имало.

Хайде скрий се някъде бе чекиджия!

Тоя наглец , даже тест на системите си не е направил, няма никакво намерение да си подава оставка , няма и кой да му я поиска , разпасал се е като пенсионерски душевадец!Гад!

И как се прави тест на системите? Интересно ми е.

Подавам го на майка ти, и ако го налапа - системата работи!

СПОРЕД ТОЗИ НАГЛЕЦ ТРЯБВА ДА ГЕРОИЗИРАМЕ НЕКАДЪРНИЯ ФИНАНСОВ МИНИСТЪР?! кОЛКО ГАФА ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЪТВОРИ ТОЗИ КОРИФЕЙ НА НАГЛОСТТА И ГЬОНСУРАТЛЪКА ЗА ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕН ОТ ФИНАНСОВОТО УПРАВЛЕНИЕ НА РАЗСИПАНАТА НИ ДЪРЖАВА? ТО НЕ БЕШЕ НАП, ФИРМЕН РЕГИСТЪР, БЕЗПЛАТЕН ЛУКСОЗЕН АПАРТАМЕНТ И ВИЛА И Т.Н. И Т.Н. КАКВО ЧАКА ШОФЬОРА НА ЖИПА, МОТОКАРА И КАТЕРА?

Нашият герои,лидер и любимец е единствен. Слава на тикеан. Аман от кратуни.

Да си погледне неговите дела преди да почне да "ръси мозък",че всичките от управляващите плуват в едни акота или изпражнения (не в Черно Море).

"На въпрос за отговорността министърът каза, че най-лесно е да уволним 3-4 от оскъдния брой IT специалисти, но това няма да даде отговор на проблема." Мъдър, много мъдър мъж е Горанов. За това ГЕРБ ще управляват вечно. Министърът осъчнава, че ако тези момчета и момичета, които работят за жълти стотинки за държавата бъдат уволнени, те веднага ще си намерят добре платена работа в частните фирми или ще отидат директно при организираната престъпност. А други ITексперти държавата трудно ще намери. Сините и червените комунисти в зората на демокрацията изхвърлиха елитните ченгета от системата на МВР. И те минаха от другата страна на барикадата и станаха елита и гръбнака на организираната престъпност в България, Братя Галеви и Златко Баретата са само една малка част от тях. Те са стотици елитни ченгета, които държавата направи елитни бандити. Горанов, поклон до земи. С мъже като теб България ще пребъде. Смърт на комунизма.

Теб като малък, някой комунист да не ти е направил нещо... анално?

Не е. Но съм онождал комсомолски секретарки. И за секс не стават. Пълна трагедия.

А бе на тази позиция защо само олигофрени назначават??? Ами мен ме е СРАМ да му покажа физиономията на мой приятели от чужбина и не само на този ами и на предния – тъпо, тъпо – много тъпо и после за що Тиквата разправя, че му било омръзнало да му се подиграват в чужбина. Ами виж си подчинените бе и.диот и какви съвети може да ти даде – то само като му видиш физиономията и всичко ти се изяснява!

то като погледнеш в БСП бабиците Дърева, Д Янкова и рускинята Йончева и Нинова и ти става ясно каква бодра смяна ще дойде след ГЕРБ..ха.ха

Видяхте ли какви милиони имат Нинова и Йончева...

Сладур! Как да не му простиш наглостта и безхаберието...

Тези са на принципа , всяко чудо за Три дни ! Мислят че народа забравя , още по упорито започва да помни ! Некадърното Ръководство на България да си ходи ! Моля Посланика на САЩ повече да не назначава такова Правителство ! Този другар е природно хитър и лукав ! Баща му беше голям Комунист , може и сега да е такъв и родата му веднага се присламчи към Синьото ГЕРБ/БКП / !

Защо всички комунисти си мислите, че вие сте народа? Вие не сте народа а безполезен токсичен отпадък от съшия този народ. Никога нищо не сте дали на това общество, само сте крали и вземали от него. Дори пенсиите, които вземате за да плюскате ги изкарва с труд и пот същия този клет народ тъй като комунягите не сте внесли и лев в НОИ.

Никой не го Героизира ! Горанов след този гаф няма ли Правителството да си подаде Оставката ? В Цивилизованите Държави така правят ,а не се ослушват и ходят да карат Военни катери на морето , все едно всичко им е бащиния !

Правителството ще си подаде оставката. След две години. До тогава Лъжата успешно ще е ликвидирала БСП и България ще е станала нормална държава без комунистическа партия.

Голям,голям ум няма спор.......

хайде бре боклук путиноиден, стига си задръствал коментарите. не заспиваш ли бре маймуно руска? един и същи по цял ден олива с лай-на сайта. еегати нещастника загубен.

неуважаеми Мазний и ти бездомен министър, кажи какво стана с руските хакери,които ти се привиждат ежедневно, що не пиеш редовно хапчетата си, ето че вече получаваш халюцинации, ами кат си болен или се лекувай или си отивай,най-добре е да си идеш с мир,че вече не се траеш

Няколко не е достатъчно! Всички си събирайте парцалите тъпанари малоумни

Тоя те предизвиква да му избиеш зъбките само като му видиш оигофренската физиономия и се сетиш че е финансов министър. Нямаше нужда да прави нещо друго.

горанов трябва да бъде смачкан

Към новината