назад

Властта в Асеновград оттегли помощта за вдовицата на майор Терзиев

21:53 | 16 юни 2021 206 38998

Коментари 206

Такава професия е избрал.

На война по някога се умира.

С руските таралясници е така за съжаление - падат

И думнаха МИГа по грешка Всички мълчат за да не падне реийтинга на Мунчо Шпаклата

Защо пък точно нашите? Американците имат печално дълга история на "friendly fire". Даже преди седмица нахлуха по грешка в български шивашки цех по време на контратерористично учение, хи хи хи!

Тази да не ти е в къщата, иначе мир на праха му!

Ти защо мислиш, че се е самоубил.

Ама наистина ли ще ни дадат самолети през 2027 , това шега ли е, аз си мислех че тази година идат

Почитания!

Тази достойна българка изглежда е истински мъж за разлика доста много други "мъже".

За себе си ли говориш, скъпа?

Абе само да питам, този Каракачанов кога ще роди едно малко F-16 , че тумбака доста е пораснал ?

Много подвеждащо заглавие!

Типично за дирника ... Не го правят за пръв път !

Госппожо, сигурно имате предвид НЕбитието. Адмирации за гражданската позиция, но все пак уважете инициативата на общинарите.

Смирете се бе хора. Какви са тези приказки. Нека минат първо 40 дена, пък после с ядните думи ! Аз не знам дали още е обявена смъртта на човека, бог да го прости ! Не са го намерили още, не са изяснени причините, какви "глави по веригата" ! Тази жена е в тежко състояние, можем да я разберем, но журналистите защо пишат такива неща ???

40 дни викаш?! За какво са тези 40 дни? За смирение? За скръб? Или за замитане на следите, за изготвяне на "позици", за спускане на опорки? А тия пари за какво са? За смирение? За скръб? Или за тишина? Колко пилота трябва да паднат в морето, за да видим, че платихме 2 200 000 000 лева за едни самолети, дето ще ги видим, ама друг път. А сегашните самолети? А сегашните пилоти? Или те не са много. По 40 дена, по 40 дена. И след година няма да ги има. Но ще има тишина. А на тихо и на тъмно най-добре се краде. Пардон, отклонява. Или май беше "преразпределя".

Млъкни ве, тъпанар! Сега като се намери черната кутия и ако се окаже пилотска грешка или отказ на система ремонтирана преди половин година какво правим? Ти как очакваш да поръчаш самолети? Днес заявяваш и утре ти ги доставят? Това да не са банички? Дори баничката я плащаш предварително преди да ти я дадат... Къде ве намират такива умствено изостанали?

баничката я виждам на тезгяха, като подавам парите

Я се разкарай бе, малоумник религиозен. Отивай да коленичиш и да смучеш лъжичката на попа.

Ще се праска била- търбуха май.... Отиде пак под 4 - те процента....

Наистина съчувствам на жената за загубата, но пилот на изтребител е ВИСОКО рискова професия, и тя много добре го знае. Сега да заливаме пространството с обвинения и заплахи... не е ок. Хората от общината са опитали да помогнат с нещо, били то и пари, но срещат тази жлъч. Ок, не иска пари, кротко да откаже. А за падналите глави, дето щяла да се бори... жалка история.

Рискова професия е, особено ако се лети по 2 часа месечно за имитация.

Ами то и 2 часа месечно не е много работа..... Пък заплатата пълна...

То и пожарникар е рискова професия. Особено ако те пуснат по вълнен пуловер и с пръскачка за гладене. Има много рискови професии, но те стават още по-рискови. И дори смъртоносни. Особено при липсата на материална база и подготовка. Но когато принципа е, че се харчат парите, които стъчат от чекмеджето, явно риска се увеличава.

Някой кара ли те да летиш? Виждаш, че си в опасност и сменяш професията. Защо не стана работник в склад? Не е ли по-добре жив, отколкото мъртъв и с пари? Все едно някой с пистолет оорян на челото ги кара да са пилоти? И като стана дума... Спокойно с един курс може да стане и пилот на пътнически самолет.... Айде сега... Всички знаем, че се взимат луди пари за нищо работа от 2-3часа на месец...

Браво, моме! Дръж фронта, че мъже не останаха в България... Поне жените сте корави.

Жал ми е за тази жена. Отказала е помощта вероятно заради други пари, които са и дали да пише тези глупости още преди да минат и 9 дни от смъртта на съпруга. Бързо се ориентира, явно е оправна.

Жали за своята дребна и подла душица. Честа и достойнството са нещо непонятно за теб.

Герберопитек скапан и платен! Жената пише нещо непонятно за теб боклук такъв!

Като прочета "самолети на хартия" и всичко останало губи смисъл.Жалко за загиналия пилот,но сделката за Ф16 е най-доброто което сме правили за армията от много години.Можеше вместо ударно да се гласуват и дават 3 милиарда за руски поток,да се поръчат още 8 от хартиените.От които на ватниците им прилошава...

Така де, ще наречем нормалните данъкплатци "ватници" и ще изведем като приоритет не защитата на България, а да им прилошава, на "ватниците". И готово - американските мошета прибраха 3млрд. на "честната" им дума, услади им се и искат още 3.

Ти изобщо не вдяваш какво говоря,ма нормално за руснак...

Едно си знае дебилният мошеник, едно си бае.

До разбирачите дето никога до сега не сте били в армия, дето само сте играли пред компютъра и т.н. Ф16 е по добрата сделка пред закупуването на Ф22 и Ф35! Няма спор! Само че повечето щото не са и технически грамотни не знаят че една военна техника докато се приеме минават поне 1 -2 години изпитания че и повече ако е толкова сложна каквато е самолета. Та Ф16 е точно това не изпитана и не произведена техника. Закупувайки Ф16 -70 ще бъдем изпитателен полигон и очаквайте още паднали пилоти!

Много си компетентен,пращиш от акъл...

Тъпчо, в момента наши пилоти са в САЩ и вече летят на Ф16 от месеци... В България останаха пилотите поклонници на Русия да им летят на чупените бангии.

Тези седалки се приложиха на съветските самолети и после по света!

„Триумф“ (С-400, по класификация на САЩ и НАТО – SA-21 Growler) е руски зенитно-ракетен комплекс с голям и среден обсег на действие, предназначен за противоракетна отбрана срещу атака от ядрена триада. Проектиран е с възможност да унищожава всички възможни (на въоръжение и в процес на разработка) космически и въздушни средства за нападение на потенциалния противник – разузнавателни самолети, самолети със стратегическо и тактическо предназначение (в това число – и „невидими“ самолети, разработени по технологията „Стелт“), оперативно-тактически балистични ракети, балистични ракети със среден радиус, свръхзвукови цели, самолети на радиолокационното разузнаване. С- 400 ползва три вида ракети за да покрие целия си обсег на действие, като всяка е с различни възможности. Всяка оперативна система на комплекса позволява едновременна стрелба до 36 цели с до 72 управляеми ракетни боекомплекта. Комплексът може да поразява ефективно аеродинамични цели на разстояние от 2 km до 240 km[7]a на тактически балистични цели на разстояние от 7 km до 60 km като максималната скорост на поразяване е до 4,8 km/s.[8] Откриването на целите е възможно на разстояние от 600 km. Ракетите могат да улавят и унищожават и ниско летящи цели на височина от 5 m, които са най-неуязвими за противоракетната отбрана. Комплексът е в състояние да изпълнява бойните си задачи ефективно при всякакви метеорологични условия Един дивизион има в състава си до осем системи с по две установки за изстрелване и струва 500млн. долара.

Видяхме я в Сирия,Израел ги изкърти от бомбардировки,а С400 нищо не видя ха ха ха

С бомбардировките на Израел в Сирия е въпрос на политика, а не на технически възможности на руското ПВО. И ти много добре го знаеш, но се правиш на утрепан, като много други мошеници.

В какво точно обвинява Каракачанов? В това че е купил Ф16 вместо грипени ли? Така или иначе нито едното нито другото щяха да са на въоръжение сега, а и загиналият пилот нямаше да лети на нито едно от тях. А за малкото часове нальот - толкова пари имаме, толкова летят. Всеки иска повече пари за неговата си сфера.

Обвинява го, че е изял парите за "нальот". Във вид на комисионни, с които си е купил пръжолки. Охладени. От Била.

Доказателства?

Е как какви доказателства. Дебел е и има глуповат поглед - чевидно че не му стигат пари за пържоли.

Има очевидности - колко нарастна шкембето на кАракачанов, откак влезе в министерството. И продължава да расте.

Дреме му на кАракачанов, че пилотът загинал. Той нали си осигури пръжолки до живот, от "сделката" с хартиените самолети на цени на совалки и от разпродаването на имотите на МО под масата.

Що? На тебе дреме ли ти?

Викаш грипени трябваше да вземем а?

"Викам", че трябваше да поддържаме миг-29, които още са на въоръжение и при баш натовците, Полша. Даже имат и завод за ремонта им. И са модел 1980г., за разлика от ф16, които са модел 1960г. А, с половината от парите за хартиените самолети можехме да вземем три дивизиона С 400, които щяха да ни пазят небето много по-добре.

До Дремджиев Е явно ги поддържаме. Нали на такъв самолет е летял? Какво още викаш?

Викаш вместо Мерцедес можеше да си вземем 5 лади. Лади ама руски. Щото сме русофили, нали Дремджиев? Внуците ни са в Америка, ама ние сме русофили.

Викам да си разпределяме бюджета в интерес на България и българите, и да избираме политици, които не лъжат и крадат, като разпрани.

Ако Радев беше си взел комисионната от грипените, нямаше да е така.

Г-жа вдовицата не е ли разбрала още, че това управление е на фърчилков? Какъв Каракачанов?

Хвърлих един поглед по темата, но нямах време да пиша. Половината ми рода по едната линия са все фуражки, включително и хвърчащи фуражки. Навремето един мой чичо, дядо или не знам точно какъв също е загинал като пилот, оставяйки две сирачета. Финансовата помощ от общината определено няма да ти е излишна, освен ако не сте милиардели от друго. Че не компенсира загубата, е повече от ясно. Но не го приемай като подаяние. Повярвай ми, дори и само с едно момче, ще ти трябват пари за да го отгледаш, така че не скачай чак толкова много - ако на всички други вдовици/деца на загинали пилоти, полицаи и т.н. се отпуска такава помощ, както е редно, приеми парите, пък ако нямате непосредствена нужда от тях сега, ги заделяй да има, когато/ако синът ти трягне да учи, да отваря бизнес, да се жени и т.н. - тогава определено ще ви трябват.

На една достойна жена й е писнало от задници, щото няма пари на тоя свят, които да й върнат съпруга! А ти успешно се вписа точно в групата на задниците! Чети бе, чети! Тя ти казва, че не иска пари! Иска затвор за онези, които изпратиха мъжа й с нальот от 750 часа за 25 години (по 30 часа на година при санитарна норма от 100 часа) да извършва една от най-сложните задачи във военната авиация - прехват на цел нощем над водна повърхност. И нея не я интересува дали е Каракачанов или Радев, или Ненчев...... Тя иска справедливост! А ти й предлагаш да вземе едни пари и тихичко да си затвори устата! Честно казано не мисля, че ще го направи! Тази жена в момента не се побира в кожата си от яд на цялата система!

Да потърси обединение с други събудили се: близки на "безследно" изчезнали, жертви на циганската безнаказаност, на войната по пътищата, жертви на здраве"опазването",... ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТАV

Може да потърси обединение с вдовиците на загиналите Емил Кюлев, бай Миле, Васил и Георги Илиеви.

Можеш да потърсиш обединение с всички изроди в България - МНОГО СТЕ, СИЛНИ СТЕ!

"Сдружение на пострадалите от "прехода" към "демокрация" ама друг път."

Браво на жената!

Да пита Радев!

И Радев пак какво общо има.. Да не би той да е бил министър на отбраната 10години, да не би той да е подписвал договорите? Аре стига безмислено тролене…

Е той Радев кога ли има нещо общо с каквото и да е.

Питай личния си лекар да ти даде направление за психиатър, че не знаеш на кой свят живееш, тееба у дебила.

Коя е съпругата ?

формулирахте въпроса?

Нали не искаше да се политизира темата?!? Моите съболезнования, но това е лицемерие! Да назоваваш имена на партийни лидери? И като "паднат глави" какви глави ТЯ ще сложи? Безобразие!

Ами и какво понеже политизира и не е права в случая ли. Я си изкарай главата от задника бе кеш

Торбестият торбалан кога ще го разследват ?

Лъжепатриота само на приказки го бива. Сега да плаща лично а не да изказва съболезнования

Госпожата да се засрами и замълчи. Какво иска... Да отидат и да купят чисто нови самолети от днес за утре? Това да не е тя как си избира автомобил в шоурума? Материално осигурена е заради нас, ние които плащаме данъците за да поддържаме 12 самолета миг 29 и да хрантурим 150 генерала на военно въздушните сили... И след пенсия да приберат по 200 000 лева всеки... Тези пари да не извиват?

10 години ли ще чакаме за самолети бе???

ГЕРБ даде милиард за самолети които няма да видим скоро, дадоха 640млн за ремонт на 400 язовира които явно ще се ремонтират 120години след като за 3 години са ремонтирани само 10…. Та пари яко давате ама не ТМ където трябва…а и давате от нашите пари

Много жалко за безсмислената смърт на този наш пилот. Нощна стрелба по светеща мишена над морето. Кога у нас на практика ще се наложи да се прави такова нещо? И не е ли по лесно една такава светеща мишена над морето да се порази с ракета на ПВО, отколкото да се вдига изтребител от другия край на страната? Който в края на краищата също пуска ракета. Мишената е поразена по трудния и много скъпия начин, със загубата и на човешки живот. Да, изтребителите са много скъпо нещо, но изобщо не и само като стойност. Използването и подрръжката на един изтребител струва приблизително колкото и за пътнически самолет за 200-300 пътника. Разликата е, че пътническия самолет носи приходи, а изтребителят е само разходи. Вместо да се тръшкаме с милиарди за дъртите Ф-16, можехме да наблегнем на ПВО системите и за развитието на гражданската ни авиация. Тези Ф16 даже и да не летят, даже и само на земята да стоят като музейни експонати, пак ще гълтат водопад от пари.

Нощни уреди, алтиметри, вероятно не е първия да лети над море нощем. Рискувал е, стрелял е по мишената, не е имал възможност да се вдигне. До тук го разбирам. И аз "ям" адреналин. Ама защо ни навирате разни пациенти, като жена му? Всяка нормална жена ще потъне в скръб и надали ще лае у фесбок...

нормален ще си затвори мръсната уста в такъв момент и да прояви поне капка разбиране към трагедията на жената. Тук става въпрос за друго - мърлящина до козирката. Първо пуснали са мишената ниско, второ парашута не се разтваря по някаква причина, най-вероятно сложен замотан, трето за пилота вероятно с оглед на нальота му може би има по-подходящи мисии от това посред нощ при новолуние да лети над морето и да гони свободно падащи мишени, четвърто като са видели че работите тръгват зле никой не е-ва да прекрати мисията и пето онези танцьори разследващите едва - едва намериха мястото на катастрофата след като нямаше как да не го открият при положение, че са намерили части от пилота, жилетката и петна от гориво. Ама кутията дали ще намерят не зная, последните данни са че корабите със сонарите прекалено много се клатели, не можели да насочат лъча правилно. Военните верно са за затягане на дисциплината - не е нормално да се жертват хора без да се държи сметка какво имаме насреща, особено ако е под формата на начесано его. При Матросов поне има унищожен бункер и вражеска огнева точка с картечен разчет, това само за сравнение

Трагедията е достатъчно голяма, за да се правят драми. Сумата може, да е била в знак на съпричастност и внимание. Да помълчим, трябваше да каже и да помълчи.

Властта в Асеновград - все членове на ГЕРБ!!!!

Преди това 2 мандата беше БСП. Каква е разликата?

от Русия да отговори колко бойни самолета ни трябват за да ѝ противостоим? 8/18/28.... и колко пари трябват за това, за пилоти, инженери, оръжейници и ... колко летища трябват за тези самолети, за да не са струпане на едно и като думнат пистата да си седят там сувенири 1/2/3/4 и оборудване и логистика.... Който се чувства застрашен от Турция/НАТО да отговори на същите въпроси, моля. Изводът - не ни трябва бойна авиация, малко са безсмислени тези няколко бройки. Трябват ни самолети/вертолети за търсене и спасяване, за борба с пожарите, техника за гражданска защита. Трябват ни здрави граници и когато дуржавата не е разграден двор за тарамбуки, каналджии и подобни, ето от там може да се тръгне.

Обяснявам. Сами по себе си не можем да спрем ни Русия, ни Турция. Затова сме в НАТО - разчитаме на колективната отбрана. Ама НАТО не са благотворително дружество - искат 2% от БВП за въоръжение. И то съвместимо. За сравнение, като бяхме със СССР, разходите за отбрана бяха 20%. Та безплатна отбрана няма. Все трябва да даваме.

парични потоци ( разбирай САЩ) . Толкова икономики, х 2 % от всяка - опаааа. Дреме им за деугите отбрани. Те и сами могат да си летят надлъж и шир и да си правят еърполисинг, както си се справят в Бл.изток, в Афганистан..., ( поне от към присъствие, ако не от към резултат) И какво ще стане, ако не си бяхме “купили “ самолети ? ( дано е минало плащането през PayPal, че да има гаранция и неустойка.... ) Ще кацне един Ту22 на Бургас и ще изсипе 200 Наташки и няма да има кой да ги прихване, защото всички ще са на Прайд парад...

Народ който не храни своя армия, скоро ще храни чежда! Наполеон Бонапарт

Никакви учения. Само паради. През деня при хубаво време.

Моя работа ,но като се каже "я" е редно да се започне от "а" Този министър може и да не е осигурил за мъжа ви 1000 полета. Но това е наследството на началника му пенсионирания генерал и настоящ главнокомандващ. А трябва да попитате и кой е наредил полет, кой укрива факти относно инцидента и още доста неизяснени въпроси

Вярно е, че не е твоя работа. По-скоро, нямаш капацитет за тая работа. Ако искаш, даже и по гробарски ще ти го кажа - нямаш "експертиза". Пенсионираният генерал и настоящ главнокомандващ беше началник на една авиобаза и после командващ ВВС. НО, парите за закупуване и поддръжка на оборудването, както и за обучение на персонала, се отпускат от Министерски съвет. Ти мислиш ли, че пенсионираният генерал и настоящ главнокомандващ е искал / заявил по-малко, пък те са му дали повече пари?!?!? Масова практика беше и все още е да се дават много по-малко от необходимите средства. Защо ли? Ами за да има за "евроинтеграция", "интеграция на малцинствата", "саниране", хасфалт и т.н. - все дейности, от които можеш да "щипнеш" не 10%, а поне 50%!

Браво, жено! Имаш много повече гащи от 90% от българските индивиди от мъжки пол. Всъщност вие жените може да промените много по тия места.

Ще промени дръжки. Ми Радев да я назначава за министър на отбраната да видим какво ще промени. То да се плюе постфактум е най-лесната работа на тоя свят.

Абе стига с тоя Радев бе… Кой беле на власт 12 години….Пак Радев ли?? Ейй гербопитеците никога няма да поеме отговорност а?

Приятели нека се абстрахираме от оценките ПРАВ и КРИВ! Нека зададем въпроса: Ако не беше се случило нещастието, ТАЗИ жена щеше ли да си отвори устата? И щеше ли да е материално осигурена, ако реално се заплатят САМО тези 12 ЧАСА труд за 6 месеца? В кой случай ще е ПРАВА и в кой КРИВА?

Защото при смърт на войник на служба....семейството получава от държавата $1 млн. За офицерите е още по-високо нивото, чрез издръжка на съпругата и обучение и застраховки на децата до 18 г. В България продължава да е путинския модел на армията - при нужда от операция на служещ всички обръщат гръб.....защото трябва да е или в омразата Германия или в Израел. При смърт на служба се гаврят буквално с паметта на загиналия - джобни подаяния от мазни неслужили политици. Къде е "Марша в Памет на загиналия офицер" събрал под обща идея всички политици? Майора на Република България ли служеше или на частна милиция? Как Кауна се нареди на Марша, с Дамаджаната и Суджуците, редом с елита на света, когато гръмнаха просещите си го жулналистчета от Шарли едбо? България отново изпусна шанса си, смърта на Майора да обедини обществото в обща скръб. Народа иска политици обичащи България, политици борещи се за България, както загиналия пилот. Политици които да се различават в детайлите а не да бъдат кандидат-дилъри на чужди интереси в България. Ало, Зеления Чорап, нали си уж и ти пилот, защо мълчиш за съратника си а орева медиите за да прикриваш корупционера си Узунов?!

къде прочете тая простотия, бе, малоумник??? иди стани хамерикански воник да те гръмат талибаните и семйството ти да чака 1 милион. дървар...

Гледай как е организирана армията на САЩ https://youtu.be/f9lnSp93GMo а ти си длъжен да питаш Чорапа, Кауна, Пъпеша, Войводата и сие. защо армията на "НАТО- вска" България е още по СЪВЕТСКИ МОДЕЛ на организация. Видяхме какво стана със Съветския модел армия в Армения! Преди да репликираш наизуст, първо поне провери за какво словоблудстваш. Защото наживо и бой може да отнесеш!

Кой е "Войводата", мога да се досетя. Но я ми обясни, кои са "Чорапа, Кауна, Пъпеша"? А и ми кажи защо така удобно си пропуснал "Тиквата" и неговите "Томи"-та - Дончев и Биков, "Деси"-то, "ПКП и т.н.?

Какво иска да внуши госпожата? Че не трябва да купуваме нови самолети, а да поддържаме старите ли? Дали госпожата кара жигулка от 1988ма?

1) Става въпрос за корупция, когато двигателите на 8 броя Миг-29 се сменят в Полша от нелецензиран субект (вероятно срещу даден подкуп) с неизвестно откъде взети двигатели (вероятно откраднати от украински самолети). Само производителят може да гарантира качествен ремонт с нови двигатели. След това няма гаранция за авария, нали? 2) Защо се дават пари за американски самолети, които не съществуват дори на хартия, а завода за тях не е построен? Защо се плаща цена като за F-35, а получаваме F-16 от 80те години? Защо няма официален търг с други участници, а решението не се взема в България, а от Белия дом? Защо се предплащат огромни пари за подобни неща, защото са дадени комисионни/подкупи/ ли? Защото сме американска колония ли? Всички българи плащат сделката, нали?

Според опечалената вдовица не е трябвало да купуваме нови самолети, така ли? Или е трябвало да спрем старите? А Валентин какво е щял да работи?

При положение, че използваме старите самолети и още години ще ги използваме, е нормално да се инвестира повече и в тях! Необходимо е да се осигурят повече летателни часове на пилотите. Това не изключва закупуването и на нова техника! И не е сложно за разбиране!

Ако бяхме купили грипените, както ни съветваше другарят радев, пилотите щяха да имат по 500 часа нальот и всичко щеше да е ок.

Верно само 500 бегай бе 1500 смешник

Ударен е, как искате да се чувства. Не смее да го каже.

Не мога да си представя какво изживява в момента.Дано не се засили по пързалката на политиката.много е мръсна.Чудя и се защо вместо да скърби говори по медиите.

Имала пари-ок. Но като всеки комплексиран дребен човечец, жената търси свойте 5 минути слава. И се чувства значима

Хората скърбят по различни начини. Нейният мъж умря заради нечие безхаберие в мирно време, но тя е единственият човек, който го казва. Кой си ти, че да я съдиш за това?

Нейният мъж беше началник щаб на ескадрила. Какво значи нечие безхаберие? Къде е безхаберието? Има безпаричие. Няма пари за повече летателни часове. Това е положението.

"Няма пари за повече летателни часове..." Ма верно ли ? Нали сме в НАТУ и ЕС ?! Бай Тошо как имаше пари ? Мъжът бил началник щаб на ескадрила ?! Какво е "началник щаб на ескадрила" - нещо като взводен заместник командир и какво зависи от него - евентуално диспциплината на личния състав !

Военната авиация трябваше да се закрие много отдавна. Не може да си я позволим.

Защо не погледнем така на нещата: Да създадем такава икономика, че да може да поддържаме съвременна авиация ?

Ми действай. Създай икономика с която да можем да си позволим военна авиация Плащай си данъците. Някой да ти е забранил?

Ако те изберем тебе за премиер, за колко време ще създадеш икономика? А?

Респект към жената на пилота! Най-после да видя едно достойно поведение!

Циркаджиика ми се вижда нещо. Лоша артистка с готов текст от друго високо място

Ако Димитринка не харчеше толкова много по моловете, Валентин щеше да се е пенсионирал и щеше да е жив. Само казвам.

Тиквата трябва да забрани на гербавите тролове да пишат за такива човешки преживявания, защото са неадекватни и тъпи.

Тъп и неадекватен си ти лайно.

Права е жената.

С кое е права? Че не е трябвало да купуваме нови самолети ли?

Тц, само гербавите са тъпи и неадекватни.

Към новината