назад

Военният министър: Старши лейтенант Манчев си е свършил работата, но майорът - не

10:10 | 17 септември 2021 | Редактор: Калина Петрова 79 30605

Коментари 79

...на майора: НЕ МОЖЕ УПРАВЛЕНИЕТО ОТ ЗЕМЯТА ДА СВАЛИ САМОЛЕТА ПОД 1000 М ВИСОЧИНА СЪС СКОРОСТ 950 КМ В ЧАС! ТРЯБВА ДА ИМА ОСЪДЕНИ ЗА НЕБРЕЖНОСТ ПОНЕ!!!

НЕ РАЗБИРАМ КАК ТАКА ВОЕННА ПРОКУРАТУРА ЩЕ ОБЪРКА ЕЙ ТАКА СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО И НЕУМИШЛЕНО УБИЙСТВО СЪС САМОУБИЙСВО??? НА ТАЛИБАНКИ НИ ПРАВИТЕ МАЙ!!!

Може, по изключение, спрем да се тревожим за авганистан, А първо за България и военните, които умират!

Манчев да, но Мунчо не, нищо не е свършил

Министъра на отбраната добре, го е казал, че знае много за главния виновник и виновниците за този инцидент. Оня който си помисли, че живее през Средновековието и превърна военната полиция в свое феодално владение. Какво прави тази пума сега, как е Русия. Няма ли да се потърси отговорност на бобито. Главния прокурор май е прав, че впенната полиция е прогнила и е заприличала на руска губерния. Чистилище трябва, но със стари курви

Пловдив, Пловдив до какво Ви доведе

Тук стои един много по-важен въпрос! Майора УМИШЛЕНО ли е подвел американците или от НЕКАДЪРНОСТ? У нас все още старшия команден състав на армията ни са русофилски подлоги!

"Старшият" команден състав - в случая под 40 годишен майор е връстник на избухналата преди 31 г. демокрация. Цялото си начално, средно, висше и военно образование е получил по време на демократична, натовска България. Да не дрънкаме глупости от рода "кой не скача е червен" !

МИ ахмед емин се самоуби у сарайте...Не изчака да се прибере у тех си.Странно да се самоубиват на служебните си места.

Случайности ли има?

Американците подариха оръжие за 83 милиарда на талибаните. А за своите зъсюзници по НАТО зироу и яко финансово гърбене. Ум не ми го побира. Бедна (уж) Русия превъоръжи Сърбия с най-модерно оръжие. С кави идиоти се събрахме.

Как може да има хора като тебе се чудя? Богата русия има средна заплата 500 лв, ама въоражава до зъби Сърбия.И като я въоръжи какво? Направиха ги на пет стотинки американците и им свърши великата "империя", та сега са по-зле по всички показатели от нас. А бяха много по-напред (ама тогава те бяха с американците, а ние с руснаците). Никой не е длъжен да ти дава, социалистически просяк, работиш и си плащаш. А на вас комунягите все някой ви дава. Как не ви е срам, че сте като клошарите...

Като гледам какви са руснаците по нашето черноморие и на 30-40 километра на вътре (пропъдили са циганите, помаците и турците и са населили селата с руснаци), като ги гледам и как те са основните турсити из цяла Европа и Турция, като им гледам градовете и какво произвеждат - ако тези взимат по 500 лв. бългаите трябва да взимат по 50 лв.!

Ами ти сам си си отговорил! Русия въоръжава Сърбия срещу НАТО, А САЩ въоръжават Афганистан срещу Русия!

И още нещо! САЩ и НАТО ни въдприемат като троянски кон и то с пълно основание при такъв президент и електорат като тебе!

Бъркате понятията “инвестиция” и “продажба”.

Ставай, сдавай и се уволнявай.

Досега толкова много лъжи се казаха, че и това което кацва министъра може да не е истина.

При такова убийство Борисов щеше да ги разрита и щеше да сложи най-кадърните следователи без значение от къде и с какви правомощия са за да намери отговор. Това щяха да направи и американския президент, руския турския албанския .... Само наш Мунчо се оправдава с прокуратурата.

а може би не е работа на президента да разследва престъпления? Как мислиш, Спартакус?

ЗАЩО ТОГАВА СЕ ИЗКАЗВА ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ ПО КОИТО НЕ МУ Е РАБОТА?ОСВЕН ТОВА Е ГЛАВНОКОМНДВАЩ ТАКА ЧЕ ТОЧНО ДО НЕГО ОПИРА.

на пРезидента не му е работа да се изказва по нищо, защото нито има правомощия, нито позиция, нито знания за това... Но ето - реши да вдига революция по време на пандемия... Пряко заради него са загинали хиляди хора, вследствие на заразата, която той разпространи с протестите. Никога в България не е имало военен, който да е убил толкова много от сънародниците си.

Купили самолети които не могат да пилотират в тъмното, пуснали дефектни сръбски мишени след като направиха хиляди неверни твърдения че самолета барабар с фюзеляжа бил се пръснал на хиляди малки части и няма да може да бъде намерен, че черната кутия издържа само 1 седмица ... всеки ден партенки валяха. Накрая и черната кутия не могат да си я разчетат ... страна от НАТО ... притича и се примоли на Путин да им разчете какво е станали с руския им боен самолет. Оставаше и да открият дефект.

"Безбожие е да се напълзява трагичен инцидент със смърт на млад български военнослужещ, за да се прави партийна пропаганда" Чакай сега ... УБИЙСТВОТО ЛИ Е ТРАГИЧЕН ИНЦИДЕНТ. Що за армия ... един военен някой просто го застрелял той се съмнявал писали писма родителите ... и записали че се е самоубил и го погребали ... с кършума ненамерен в главата. ... аз бих си мълчал на мястото на тоя и бих се хванал за работа ... разберете какво е станало намерете убиеца ... после философствайте !!!

Как изключваме версията че Кримското ПВО или Руски кораб в черно море не е пуснало ракета по грешка? .... Това е невъзможно ... Руската секретна лаборатория установи "несъмнена" човешка грешка.

Време е за един голем заем за превъоръжаване, подобен на този който Царство България прави преди Първата световна, при Фердинанд- 150 милиона златни франка, огромна сума за времето си. Обстановката сега е подобна, преди това Гърция прави такъв заем и фалира, както е и сега. А какво се случва след това знаете, викат му Първа национална катастрофа.

Заемът тогава е сключен формално за "инфраструктура и индустриализация", но 90 % от него отива за оръжие и лапкане на комисионни за купуването му.

Я направи сметка колко милиарда тегли Буда за превъоръжаване! Дори за купуване на без да имат дори работен проект самолети!

Единствената държава, където разстрелват военни за да мълчат или за грешка май беше Северна Корея. Оказа се, че и в ЕС имат този навик

и как цялото малоумно герберастие, което мучи като стадо, си представя, че Радев нещо някак откраднал??? Ами то бюджета на президентството е по-малкък от този на община Куртово Конаре, след като герберастията яко го орязаха. Да си президент не е като да си тиквон-председател и да тъпчеш пачки и кюлчета в чекмеджета.

Малко ли е 12000 лв. заплата за нищо не правене!!???

Празни бръщолевиници на уж сериозен човек !

Да ходят в БАН- там ги искат. Пълно е с такива по разните им учреждения. Най-много в космическите изследвания.

Едни комунисти, дали на други комунисти, черната кутия за разчитане и ние трябва да им повярваме?

Ми то това е като пландемията - едни престъпници дават данни да други престъпнци да ги сведат до знанието на простолюдието.

Кой не скача е червен ...

Значи Борисов и Каракачанов нямат нищо общо? Ха ха ха ха!

Ако не караш редовно велосипед губиш рефлекси рискът от падане е по-голям. А да пилотираш когато не си във форма и друг ти спуска задачите с дефектна цел ..... Кой е виновния ? Правителството , защото не е осигурило безопасен минимум тренинг ! Нали военните са смели , защо не кажат истината . И с нов самолет може да стане същото .

казаха го военните, но нещата не са от днес, а от много години.

Интересно, защо се е страхувал, че ще го убият ?

Ами с такъв главнокомандуващ и грижовни министри. А иначе, знаел е нещо неудобно.

Питането не е за тролове на ГЕРБ.

За разните му там форумни -фоби и -фили - оставете войската ни на военните. Политиката и идеологията са вредни за войската. Още по-вредно е да вземаме акъл от държава, която не може да воюва. Говоря за САЩ - тя е свикнала да плаща други да го правят на чужда територия и затова офицерите им са повече политици и все по-малко военни. Направете си справка - чия армия подготвиха така, че да победи? Южнокорейската или -виетнамската ли, иракската ли, афганистанската ли, идилците ли!!! Има и още по-близък /географски/ пример - Украйна. Замислете се как са подготвени воюващите от двете страни на линията на разграничаване в Донбас и съответно кой ги тренира и обучава. България винаги е имала по-подготвени военни, отколкото политици. Когато това се осъзнае на всички нива на властта у нас, може и да тръгнем във вярната посока! Ако я караме както досега, ни чака нова и още по тежка национална катастрофа след поредна война, в която ще сме в грешната коалиция. И накрая - уважавайте военните ни. В момента на тях им е поставен искуствен таван на подготовката - за 30 години демокрация никой, вкл. и ББ не им осигури нова база и въоръжение, за да си изпълнят предназначението. И последно - НАТО-то това защо ли го позволява?!? Как мислите!!!

Българската армия сега е посмешище. Даже без самолети и ПВО.

Дааа, явно и двамата са си убити. Единия умишлено а другия по небрежност. Бог да ги прости! А кой знае за колко такива случаи не знаем и са били потулени.И преди и за напред ще има такива случаи, докато обслужваме чужди интереси.

За небрежност не съм сигурен. Виж последствията за Граф Игнатиево. Има заинтересован.

В случая Радев си обслужва САЩ и НАТО.

Тя грешката на пилота не е на земята а на небето. Ще има да търсят, ама няма да намерят докато руснаците ни освободят отново. А за старшината: кой пусна партенката че е самоубийство? Ами говорителя на военно министерство.. Добре че е прокурора че да изровят трупа. Изобщо, правителството на Мунчо с безпрецедентна наглост.

на Тиквата и си трай

Българският генерал Румен Радев пак показа класа!

По скоро безочливост и нахалство.

Защо ако куршума е отгоре надолу е сигурно че е убийство? Някой запознат може ли да поясни? Аз не виждам никакав проблем да се постави пистолета на главата и да се натисне спусъка с палеца. Не можеш да знаеш кой какви мисли има в главата си.

Верно бе, то ако покани и фалира от цирка да му дава акъли може и в тила да се самоубие.

Все се надявах че няма толкова тъпи хора,но пак съм сбъркала

коментират "компетентно". Един педал щял страшно да се разправя с комунисти..Ще ти разчекнат халката бе дебил

Виждате ли... ВИЖДАТЕ ЛИ на Рублен хората какво правят. Дано тоя юмрук, дето го стисна да си го вкара в гъза...

Ама Румен Радев ви го завря!

Рублен го завря на целият български народ. Включително на твоите деца, за следващите 30 години. Посерко нееден..

Хаха смени канала

Мазна работа, военният министър беше във видимо добро настроение - що ли, след като обяснява толкова трагични инциденти? Дори само фактът, че военните ни не са имали достатъчно тренировъчни часове години наред и са вкарани в учения с висока сложност прави високото ниво отговорно за всичко. Но високото ниво явно е доволно от себе си и си ръкопляска. Горко на семействата на загиналите.

Упражнението не е с висока сложност.

Като пращат пенсионери да летят, така ще е! На 49 години, сама майор!

И кой е крив, че армията ни е неподготвена?

Военният министър от ВМРО, и премиера от Герб.

министъра прикрива ли убийство????? ако това беше по времето на герб щеше да има вой по медиите. сега тишина. пълни боклуци сте комунистическите отрепки. ако дойде ден за разплата с комунистите и техните отрочета ще е страшно :)))))))))

Вие ли бе некадърници? Осрахте всичко! Пък 1944 година, една пушка не гръмна срещу комунистите! Пъзльовци!

разхождащи се безпрепятствено из България!

Толкова и ще ги евакуирате, празни приказки. Горките хорица там, дано не ви достигне проклятието им за грозните ви обещания.

от изчистване на старите отрепки които служат на чужда държава! Със стари курви нов бъдрак НЕ СТАВА!

Някой ако мисли, че е така ще може да прочете истината тук, значи вярва в задгробния живот...

И как да ни пувярвами на наркуманската клика на Козяк.

Главнокомандващия е КГБ назначение самопризнания има на шефа му. Вече втори правителството назначава същия този президент. Прокурора главния с каскета рязко го назначиха на този пост след като една Чайка долетя от Русия точно при смяната на прокурорите. Защо главния руски прокурор доиде в страна от ЕС всички знаят. Или тои не е идвал или страната от ЕС е такава само на книга. Така че няма козяк няма дявол козяк само ни показват каква руска кочина сме и толкова. Ако козяк избираш прокурори и президенти нямаше да се налагат санкции магнитски а щяха да търкат баровете много отдавана.

Демек - пак станахме клоуни и смешници. Помна много добре когато тука във форума всички обвиняваха краварите че нахлули в тоя цех и даже шефа им по телевизията искаше САЩ публично да му се извинят и даже беше фанал адвокат да ги рекетира щото / бат МИТКО/ циганчето кат видял краварите да влизат и са насрал от страх А то излезе че краварите махна нямат, пак наши хора са оплескали работата Вместо ние да им се извиниме че погрешно сме ги пратили там, ние искаме от тях извинение Е затва циганите на такова нещо му викат- българска му работа

Че той и мунчо искаше да се извиняват че и наруга за непрофесионализъм

Колко пъти американците са признавали грешка? Дори когато ударят от техните или които подкрепят. Един американски военен в Афганистан бе убил за удоволствие 16 човека, включително жени и деца. И какво направи САЩ? Прибраха си го.

Военна полиция само е "обезопасила" стаята, докато дойде следовател...?

Кой прави аутопсия и не вади от тялото проектила!? Защо чак като се вдигна медиен шум се направи ексхумация и извадиха куршума от торса!? Как ще се самоубие в главата и куршума ще попадне в гръдния кош!?

говори за безбожие? А,стига,бе!

Към новината