Защо Сидеров атакува партньорите си от ГЕРБ заради язовир

Един от най-опасните язовири, който се нуждае от спешен ремонт и беше включен в доклад на прокуратурата – Бели Искър, се оказва нов горещ картоф между ОП и ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Защо Сидеров атакува партньорите си от ГЕРБ заради язовир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да ЗАПОВЯДАМ на МУТРАТА БОРИСОВ ДА РЕМОНТИРА НАЙ-СПЕШНО ЯЗОВИРНАТА СТЕНА НА ЯЗОВИР "БЕЛИ ИСКЪР" ЗА СВОЯ СМЕТКА!!! АКО ТАЗИ СТЕНА СЕ СКЪСА И ЗАЛЕЕ ГРАД САМОКОВ И/ИЛИ ГР. СОФИЯ, КЪЩАТА ТИ В БАНКЯ ЩЕ БЪДЕ ДЕМОНТИРАНА ОТ НАРОДА, А КОСТИТЕ ТИ ЩЕ БЪДАТ РАЗДРОБЕНИ НА ПРАХ СТЪПКАНИ, ПРЕПИКАНИ И ИЗВЪРЛЕНИ В НАЙ-МРЪСНОТО БУНИЩЕ! СЪЩОТО ЩЕ СПОДЕЛИ ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО!!!!

другари-товарищи!

На времето французите си извоюваха водата да е държавна.Тука дадена на концесия.Законът за концесиите е най криминалният закон.Залегнала е възможноста,ако кнцесионерът докаже ,че е на загуба ,вместо да плаща на държавата и общините те да му плащат ,а в същото време нищо не влагат -това са милиарди левове загуба на държавата .Концесионерите не стига ,че грабят ,но и пари получават за това.

ако към 373-те милиона кубика вода в язовир "Искър" изведнъж, за около 2-3 часа нахлуят още едни 15 милиона кубика от язовир "Бели Искър"?! Ами става потоп в София и Софийското поле и по поречието на реката Искър та чак до Дунава и никой от София и близките до нея населени места няма да може да избяга, защото пределното време до пълното заливане е около 5-6 часа, а най-ниското ниво на водата ще е около 2 метра! Не вярвате?! Ами вземете та поискайте някой от бившите инженерни войски или от Гражданската защита да ви направят приблизителните разчети или най-добре ги искайте от областния управител и софийската кметица, защото това им е в задълженията, но гледайте да не се паникьосате и да не припаднете от страх когато научите истината!

Г-н Тодоров при положение , че нямате пари да ремонтирате язовирната стена изпразнете язовира до санитарния минимум и държавата или софийска вода много бързо ще ви намерят пари за ремонта

Държавата се управлява от Цветанов по Цветановски.Той толкова го може и все друг МУ е виновен.

И какво имаш против Й.Тодоров?Та той е един от свестните хора,а на днешно време те са малко.

Те пък сякаш другия голям язовир в района "Искър "го поддържат !Другия път!

Сидеровата пушилка,ще се смеси със софийския мръсен пушек и няма да има следа от нея. Подмазването,демагогията,станаха основно средство на т. нар. ОП. Никой от тримата,колкото и да е с исфирясъл акъл,няма да отреже клона върху който е кацнал. 4-5 хиляди лв.са на месец брата пенсионери. Те живеят в охолство,а вие броите стотинките когато дойде двадесето число на календарни месец.

Някой ще отнесе сопата, но ще видим кой ще бъде. Случаят с язовир "Бели Искър" изобщо не е безобиден. Ако валежите продължават така, само след няколко дни ситуацията там може да се окаже критична! Ако някой мисли да си играе на политика, просто е сбъркал темата. Ама той областният управител бил от патриотите и той отговарял. Глупости! Хората не правят такова разделение. Областният управител се назначава от министерски съвет, следователно правителството отговаря.

Въпросът е: След като френската фирма Веолия е концесионер на язовира, защо държавата трябва да плаща ремонтите? Значи крадливите французи събират огромни пари от софиянци, а държавата плаща за поддръжка на язовирите. Е, как няма да се отнасят с нас като с роби, щом позволяваме да ни крадат така?

щото така е подписана концесията в изгода на частната френска фирма която е платила на боцата!

Държавна е само стената.

Знаете ли как им се вика на тий дето ходят и плачат, без да се обадят и съгласуват с Борисов и партията му ЛЕКЕТА . Сидеров си го каза че нямат достатъчно представителност и сега хукнаха по телевизиите -да ги видят .Само че комунистите само това чакат и се ровят като бившия плъх Йончева да може да разбиват единството .

Дясната ГЕРБ, е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер другаря Тодор Живков. Ето и кои понастоящем членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са били в редиците на партията, гордо ръководена от другаря Тодор Живков: Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска системата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС VІІ главно управление ЦИОУ Йорданка Фандъкова редови член на БКП като учител Цецка Цачева партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова член на БКП, партиен секретар на звеното Приходи от народното стопанство в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев редови член на БКП...

Това е поредната безмозъчна правителствена гимнастика . Това се случва в почти всички сфери на държавното управление. Държавата събира пари от цялата страна и си ги разпределя най вече за управляващи и Софйя а отговорностите ги прехвърля по общините и после ги обвинява че не вършат работа.

Държавата отдавна абдикира от всички свои задължения.

След мъдрото управление на тройната коалиция чрез Емел Етем много язовири имаха нужда само от ремонт на преливници. Тя съумя да убие и нейни ДПСари , парите за крадене бяха малко по нейните критерии. Сега правилото се възражда. А язовиритв са полупразни.

Този е областен управител!! Не мога да повярвам!!!! Атака + ГЕРБ = Лумпенско-неграмотна шайка. Бааси, не е истина колко ниско сме паднали!!!

Фурнаджийските лопати и предателите никой не ги обича, само ги търпи, но до време. Болене, лошо, много лошо бъдеще те чака.

Боко пак раздава нашите пари и подлогите атакисти веднага си седнаха на задниците след като получават мангизи ама иначе плямпат как ''не бива да се харчат'' нашите пари за властови позиции

Чия собственост са язовирите? На държавата или на общината? Някой знае ли?

Докато патките се наумуват, ще стане някоя голяма беда с този язовир.

Всички сте вързани като свински черва, не като луканки. Луканката е връх на кулинарното майсторство, вие не сте дорасли още до там. Областния да не приказва такива високопарни приказки. Да хвърли остаката и да бяга ако е пакан.

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски

Ееее , та цела статия ли трябва за това ?! За пари , за пари които да му се предоставят за негова разпореждане и източване.

Борисов трупа така: труп,труп,труп,труп,.........

Свинско със зеле.На ГЕРБ -свинското, а на Волен - зелето.

Де да имаше такова ''зеле'' и за народа:((((((

Волен Сидеров ще ми се издигне в очите ако подкрепи вота на недоверие!!!!

Защо изоставате с новините?????Та те се разбраха за парите и атака ще гласува с този дето и ръси мангизи т.е. ще подкрепя герберасите докато получава мангизи пък после по телевизията си ще плямпа врели некипели какъв патриотар ''бил''

Реформаторите ядоха герберската попара и не им хареса! Сега и патриотите ще я сърбат!

Е с Герб,,сдъфкан и изплют,,Но Сидеров,умее да се нагажда спря о обстановката.То тия огромни субсидий са за това,да се замазва положението.

Сидеров, ще се дадеш ли курбан? /Ще дадеш ли областния курбан?/

иначе Сидер Ага влиза в затвора! Хахха ама ви еко очаквате то обединени предатели ве?