ВМРО предложи коалиция на Волен Сидеров

ВМРО се обяви за мащабно съединение на всички националистически партии и съюзи на предстоящите парламентарни избори.

Обратно в новината

Коментари - ВМРО предложи коалиция на Волен Сидеров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ani

Красимире не разбра ли, че нищо не става от теб.Въртиш се като влашка престилка жаден за власт.Подържай си СПИН БСП защото и те са на изживяване. Как не се засрамихте бе нещастници.Неа разбрахте ли,че сте излишни на българския народ.

Ма тоя дявола сега е с мнозинство в парламента! Ти за кой дявол говориш? За предишния ли? Той беше малко по-лабав от сегашния ... но не толкова нагъл и неграмотен!

ако гласувам за вмро автоматично вота отива за бсп

Ако пък не гласуваш за ВМРО ... то вотът ти пък отива за ГЕРБ (БКП)!!! При обединение на ВМРО, Атака, БНС (що ли не го споменават) и други националисти, едва ли вотът ти ще се доближи изобщо до БСП, даже напротив - ще е против БСП ... но ще е и срещу още по-голямото от БСП и ДПС взети заедно - ГЕРБ!!!

Не зная кой точно Бог е с теб и в кой свят, и век живееш? Но, като гледам как нагло се афишираш без да те питат трябва да си от онези кръстоносчета-недоносчета. То каква ти сила, не знам въобще имало ли е полза от вас или само беди и регрес? Стойте си там, където сте и най-добре не възниквайте без причина. Ще ви мине.

тоя каракачанов се чъди как да се върне в парламента и понеже вмро отдавна е само. под и хората го разбраха и се разбягаха. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

zosha_@

няма лошо, но с други муцуни..

Двете ченгета, дето за нищо не стават се събраха

За мутрата и цвъкнатия ли говориш??? Първия нали знаеш, че и до днес си е член на БКП!?

ivdi

Знаех си ,че ще ни поканят в коалиция да управляваме България заедно , нали пише всички националистически партии . А без Евророма не става , така ,че предлагам : да изберем Цветелин Кънчев да изберем за цар на куцата коалиция :)))))

simeon

ТАЗИ комбинация е като да пиеш червено вино и да ядеш сгурия за мезе.

Винаги"ДА", но, без бивши членове на бкп/бсп!!!

дегенерат