назад

Петков и Василев направиха коалиция с "Волт" и "Средна европейска класа"

21:21 | 20 септември 2021 | Редактор: Рая Георгиева 454 25013

Коментари 454

и си мисля: Тия двамата са явни олигофрени. Идеални за български политици. И пасват идеално към масата български избиратели.

Пазаруват си....съвсем ,,почтенно,,....

Поредните сороспийско- глобалистки пачаври!

Както са се събрали, направо са за Източното крило /ПАНДИЗА/при бай Ставри !!!!!!

Стани Славчо поне чалгаконцерти може да прави, а тия нищо.

радефф си НАМЕРИ БОЛТА И ГАЙКАТА !

Волт са партийна кукувица, ПП са им Петото гнездо.

Край на обръчите от фирми, край на партийните олигарси, край на партийния феодализъм, задкулисието и зависимостите! Скоро ще има референдум в България."Искате ли да сме част от 500 милионна Европейска федерация?"

АЙДЕ СТИГА СЪС слаффчовите ИДИОТЩИНИ !

Година 2010 - Генерална промяна !!! (помните ли ББ?) Година 2021 - Продължаваме Промяната (...по Харвардски) Година 2030 - абе, ДА ВИ СЕРA на ПРОМЯНАТА !

Тази коалиция е обратното на национализма разпростиран от проруските социалисти

Това е революция

Най близко са до ИТН

Volt Europa (често съкратено като Volt ) е проевропейско и европейско федералистическо политическо движение, което служи и като общоевропейска структура за дъщерни партии в няколко държави-членки на ЕС. Кандидатите Volt застанаха на общ паневропейски манифест в осем държави-членки на изборите за Европейски парламент през май 2019 г. Организацията следва „общоевропейски подход“ в много области на политиката като изменението на климата, миграцията, икономическото неравенство, международните конфликти, тероризма и въздействието на технологичната революция върху пазара на труда. [8] Основан 29 март 2017 г . ; преди 4 години Централно управление Брюксел Идеология Европейски федерализъм Социален либерализъм Прогресизъм Проевропеизъм Софтуерна свобода Политическа позиция От центъра вляво в центъра Група на Европейския парламент Зелени/EFA Цветове Лилаво Европейски парламент 1 /705 Камара на представителите (Холандия) 3 /150 Уебсайт volteuropa .org Политика на Европейския съюз Политически партии Избори Флаери на Volt в Германия Основана е на 29 март 2017 г. През март 2018 г. в Хамбург , Германия, е основана първата национална дъщерна партия . Оттогава Volt е създал местни екипи във всяка държава -членка на ЕС и е регистриран като законна страна в няколко от тези страни. Холандското дъщерно дружество има най -много членове с около 3000, следвано от немското с около 2000 г. През 2018 г. се твърди, че движението има между 8 000 и 15 000 членове в повече от 30 европейски страни. Съобщава се, че около 70% от настоящите членове не са били политически активни, преди да се присъединят към Volt.

Социален либерализъм е вярата, че либерализмът трябва да включва и социална справедливост. Различава се от класическия либерализъм в настояването, че либералната държава трябва да осигурява работа, здравно осигуряване, образование, докато в същото време увеличава гражданските права. Под социалния либерализъм доброто за обществото е гледано като хармонично със свободата на индивида.[1] Очаква се социално-либералното правителство да се занимае с икономически и социални въпроси като бедността, здравеопазването и образованието в либерална държава. Той прави това, като позволява на автономията на индивида и продуктите на пазарната икономика да има неограничен достъп с цел да се увеличи благосъстоянието на всички. При социалния либерализъм общото благо се разглежда като хармонично със свободата на индивида. Социално-либералните политики са широко възприети в голяма част от капиталистическия свят. Социално-либералните идеи и партии са склонни да се считат за центристки или левоцентристки. В САЩ сегашното политическо използване на термина „социален либерализъм“ описва прогресивността или културния либерализъм - за разлика от социалния консерватизъм или културния консерватизъм. Социалният либерал в този смисъл може да държи или повече интервенционистки, или либерални възгледи за фискалната политика.

Подкрепете Volt Europa, общоевропейското политическо движение. Имаме над 60 избрани представители в цяла Европа и хиляди членове и доброволци, които работят неуморно, защото вярват във визията на Volt, но Volt се нуждае от повече ресурси. Дарете Магазин Волт Вижте нашия нов магазин за стоки на Volt Пазарувай сега! Годишният доклад за 2020 г. Знаете ли, че ние сме първата партия за избор в Малта? Или че през 2020 г. станахме официална партия в Португалия? Замисляли ли сте се какво е постигнал екипът около Дамян, нашия евродепутат тази година? Какво всъщност представлява Европа грижи? Или какви готини дейности можете да подкрепите на нашето европейско ниво?

ПП "Волт" е основана през 2018 г. и е част от първото общоевропейско движение "Волт Европа". СДС форева

На лъжата краката са къси.

Изглежда предимно изчегъртани "хора" коментират. Или такива дето усещат че им предстои :).

Този отпадък е все още канадец!!! Като махнем настрана факта, че наруши най-нагло Конституцията-той все още е един смотан лъжльо!! Апропо-чужди граждани имат ли право да правят партии и политически организации в БГ?!?! Ясно е, че могат да бъдат министри в служебни кабинети, ама все пак......

Това е новата "Партия на Успелите Тарикати от Канада и Америка". Вие сами си го съкращавайте. :)

1. Коалираме се с ВОЛТ. 2. Участваме в изборите. 3. Прехвърляме ВОЛТ на малоимотен циганин от крими континента.

високоволтова дъга

Манев от СЕК ми дължи още едни 50лева от едни избори в миналото.

С тия цени на тока да направят коалиция КИЛОВАТ. Повече балъци ще се хванат на въдицата.

Каква е цената на зелено, при тях? Харвадите, имат още свободни пари

Ококорчения Василев става все по-дебел.

Спецов скоро не го е уважил

Партийката е нова но курвето от снимката е отдавна иначе са добре подредени- курве, педал пак курве,лизач и така до последния боклук

Волт ще им изяде главата.

Тези волт, за колко ги купиха? Без ДДС или с ДДС?

А също така и СЕК (Средна европейска класа). В Бургас са познати корумпета.

То в България средна класа има ли и колко наброява? Явно европейската средна класа ще гласуват за тях!

Не бе, Целят се в европарламета! Само да спечелят и заминават депутати там! Ние тука в България, да се оправяме, както можем! Хитро А?

Усещам че напрежението нараства! Това показва волтажа

Явно съпротивлението е паднало!

Не знам защо е нужен още по-фрагментиран парламент. Дано поне тези, за разлика от И.т.н., искат да водят разговори с останалите 'протестни' партии. И дано да станат втора политическа сила след ГЕРБ, за да имат мандат. Мандат отново да се дава на ГЕРБ и И.т.н. няма смисъл да се дава..

Всеки лъжец и крадец който не може да верей в европата идва в БГ. ,та и тези тук са такива,но са добри защото зад тях не стои боко,зад тях стои мунчо.

Стари кофри, нов бардак

Аз не харесвам Волт, Но бих подкрепил коалиция ОМ! ТЯ Е ЧЕСТНА И НЕОПЕТНЕНА, ВСЕ ОЩЕ!

Очаквайте скоро Децибел и Лумен! Все сериозни коалиции!

Там цените са на зелено и кв. М. е много евтин! Ще ги изкупят много бързо

Урааа, имаме си нови месии на мястото на плезещия се идиот, чалгаря Тошко Тъпото и Маяма общата кюстендилска слива… важно е, че идеолога на новата партия е еврейн от Израел

Хаджия ли е?

Давайте младежи. НАдеждата е във вас. Вижте само как герберастите лаят от дупките си. Значи сте на прав път. Ще се освободим от мафията герберасти и бок(о)луците които ни бяха завзели. НАродът е с вас и ще гласуваме за вас. УСПЕХ

Само средната класа в България!

Първото изречение "Давайте младежи." го прочетох като "Далавераджии". пупу. :-) Требе да си увелича диоптрите , даге.

нерегистриран) реплика И помни този народ, злопаметен е- всеки, който го насили, макар и малко да е, докато не бъде наказан, народът не забравя. Няма да се противи външно, но в решителния момент няма да помага. ------------ Че ти как си мислеше - да го лъжеш, и крадеш, а той да не отбелязва в черният тефтер ли? Че и да имаш наглостта да чакаш да се спасява, когато маските са паднали...

ИТН, МАЯ МАНОЛОВА, БАБИКЯН, ХАДЖИМРАВИН, И СЕГА ТЕЗИ се разклониха на няколко части......Ахмед Доган е вече с 4 партии и половина!

Аз ще гласувам само за коалиция АМПЕР.

Явно, си чувал за закона на ома?

Да, АМПЕР биха били, много по успешни на избори! А и все още в ампер, няма нито един измамник! Нито световен, нито с бг ДДС! Само Те за сега са честни и почтенни!

В ампер, колко е квадратния метър на зелено?

Лесно се разбира скритата им цел на "Продължаваме промяната" – да изпълнят поръчката на задкулисието (навярно добре заплатена) да помогнат на президента да бъде преизбран, да успеят да сглобят коалиционно мнозинство в новия парламент, и да съставят коалиционно правителство, което да продължи политиката на служебния кабинет. За да разберат същността на новите „спасители“ и техните скрити намерения, хората трябва да си зададат някои важни въпроси: Кои са тези двама „спасители“, от какъв род са? С какво са се занимавали преди да станат служебни министри? Изрядни ли са били в личен и служебен план? Извършвали ли са нередни неща в живота си? Откъде са парите за следването им? Откъде са доходите им? Кой финансира политическата им кампания? Как ще се борят за честност и почтеност в парламента и правителството, като се коалират с непочтени популистки партии? Може ли честни и почтени хора, каквито те претендират че са, да харесват непочтен човек, служещ на чужди интереси, и да го предлагат за преизбиране? И т.н. Имали сме много „месии“ досега, които обаче или са се проваляли, или са ни излъгвали. По-добре е да заложим на сигурното, отколкото на някакъв нов фалшив експеримент. И да заложим на тези политици, партии и коалиции, които са доказали, че работят за българските интереси, а не за чуждите.

Ако "Макс и Мориц" са замаскирани ковидари, всичко е ясно в техните намерения. Или казано с други думи, това са коварни унищожители на населението в България.

Ще се отървем от мафията най-после и това е необратимо! Битката ще бъде трудна, но с неизбежен край! Мафията в България няма бъдеще - всичко каквото можа се окраде, а от ЕС вече затягат кранчето - и последните капки пресъхнаха! Най-после ще има свобода за средния бизнес, българинът няма да бъде роб на мафиотите и няма само мутрафони да печелят големите поръчки и да гушкат милиарди за сметка на фалиращите обикновени бизнесмени. Няма да станем като Швейцария, а не е дори необходимо. Но няма да сме вече най-бедната държава в Европейския Съюз, надявам се да станем поне на нивото на Румъния или поне да се доближим до Румъния като стандарт и богатство!

Спецов бил педрас за Специални поръчки на мунчо, като съвет никабПламен, а двете хлапета са бушоните на мунча

Сульо и Пульо си намерили партии на почтенността....начело с Nastyмир. За справка, погледнете какво означава nasty на английски. Толкоз за този проект....

След волт, очакваме с нетърпение, АМПЕР И ОМ!!! Тяхната роля, ще е решаваща за енергийните проблеми на България!

Само така ,но ще трябва да има повече нови такива партии ( за сега само те и ИТН)за да има прогрес и да бъдат изхвърлени търтей- партиите БСП, ДПС, СДС,ДБ и ГЕРБ. ВЪНН

Само АМПЕР и ОМ - вътре? Или всичко вътре?

Целото котило около мунчо са с меки китки, гладни сърца и хладък ум, като Феликс Едмундович Дзверджинскии

То не беше Джордж, друг палеше вода по трлевизора Лупи, Мадритската ламарина представяла се за платина и неговите юпита/дупита/. Сега и тези харвардци. Вече от катедралата на гпдините си ви казвам,,,,, това са международни изпечени мошеници,,, осетете се или ще го усетите по трудният начин

Във всички европейски столици, е имало дела, НО НИТО ЕДИН НЕ Е УСПЯЛ ДА ГО ОСЪДИ!

И ти- все тая. Сключвал споразумения и то почтено. Как ли и защо се е споразумявал? Кога се сключва съдебно споразумение а?

Торлю Гювеч ! Петков и Василев се изцапаха с Ако ! Влизат в две Компрометирани Партии , едната е на Прокопив , а другата на Костов ! Каква промяна очаквате от Джендъри ?

Със сигурност ще съберат 3000 гласа общо с тези две партии

Ти пък, само толкоз! Една жена на пазара, каза поне 3 милиона!

Вярно ли е, че Асен Василев и Румен Спецов са гаджета?

Любовта е сляпа, но оцъклена!

Хахахаха, със стари курви ще влизат в политиката двамата харвардски мошеници

Само за да продължат Промяната! Въпроса е, Към какво?

На кой му пука към какво е промяната, важното е да има промяна и винаги след възход има падане. Сега Радев като ни стегне една радева зима и като върнем след това ББ ще има пак възход.

си падам по ПП "Пичка Путка" в тази коалиция.

Новите месии на България са Свети Кирил и Свети Асен, перкото Слави влиза в психиатрия за шокова терапия на мозъка…и имплантация на мозък от магаре

А, без Спецов, НАП месията, за къде сме?

Харвардрабфак.

На Кирето и Асенчо, морето им до колене, не правят сметка, че всички ще са против тях…защо на българския казан с катран в ада няма дявол пазач, защото ако някой се опита да изскочи навън, тези в казана дружно го дърпат обратно.

Именно те са наместниците на дявола в българския казан.

Кой би бил против тези честни и отрудени лица? Кой?

Към новината