назад

Вучич на оръжейния панаир в Белград: Ще купуваме от когото си поискаме (видео)

09:25 | 13 октомври 2021 | Редактор: Лилия Чалева 36 3784

Коментари 36

Сърбите се въоръжават, турците се въоръжават.. а ние чакаме онези Ф ки модел от преди 50 години които тулупа предплати да дойдат, ако въобще някога дойдат, след 10 на години!

заобиколени сме от мъже с топки , за разлика от путьовците дето се натегат да ни оправят ...

това си е точно тъй! само дето не се надявайте европа да ви дава паричките!!

На нас като ни ги дава уж паричките, кво? Къде ни е оръжието? Тъпунгел!

Пащаш и получаваш. Без пари не става...

Става и плащаш и .. има да вземаш, като с Ф ките на тулупа!

Така се прави отрепки смотани! Айде сега всички дружно да ходите до бедните руснаци да клекнете хубаво и да се молите газ, че като гледам краварите няма да ни докарат от Хамерика

И не можеш да наричаш отрепки тези, които клякат на САЩ, при положение че ти се дупиш на руснаците.

Това е един от начините да се правиш на интересен и различен. Майната ти.

Казвам, че като видя някой да се изцепва, не ми остава нищо друго, освен след това да гледам последствията! Действа безотказно!

Който е с русия е беден, но "велик" ха ха. Тези руски роби все громят запада и долара, а не се видят какви мишленца гладни са.

Ти си много богат нали!!!

"Сърбия е свободна и независима страна", която няма да търси чуждо мнение откъде да купува оръжие. Ако някой си мисли, че трябва да искаме от САЩ или ЕС да вземат решение за нашите оръжия, нека закрием държавата! Няма политик в България, който да смее да каже подобно нещо...

казваха го и нашите като ни беше натиснал руският мандрамуняк през комунизма..

Ето това е държавник. А не продажно копеле като нашите.

обикновен шовинист, който ще направи и от теб сърбин при първа възможност! Пък ти му се възхищавай!

Сърбия с оръжие не е завоювала и един квдратен метър от България. Но с политикатаси "и тако и вако" и " с едната ръка гръб глади, с другата курец вади" е успяла да разшири територията си за сметка на съседите си. Ако България беше останала съюзник на Русия, щеше да бере ядове. Защото при всяко противоречие между Сърбия и България, Русия винаги е заставала на страната на Сърбия.

Радвам се, че не мисля така само аз. Защото руснаците не жалят пари за тролове, а и сред нас българите има много заблудени душици, които вярват, че Русия е приятел на България!

всички руски тролове: имате предимство в този форум пред нормалните български патриоти. Руската политика спрямо България отново се увенчава с успех: разделяй на русофили и фоби и владей.

Поздравявай когото искаш джендъре.

Пидер ты, настоящий!

и теб, товарищ! Как погода в Москве сегодня?

Сърбия винаги е била най-големият враг на България. Очевидно така ще си остане.

Респект

Какви циркове само! Ама въоръжаването може да доведе до напрежение в ЕВропа?! Нека да си го кажем в прав текст заплаха е защото то е китайско и по специално Руско въоръжаване. И това не се нрави на САщ. Въпреки че цяла ЕВропа е изцяло зависима от руският газ и без него няма алтернативи. На Русия им трябва само да спрат кранчето за седмица и цяла Европа ще вдигне бялото знаме. А пък всички в "Парижкото споразумение" са изцяло зависими от Китай за техниката за зелена енергия след като те са основният производител на планетата. Но не големият брат на 6000+ километра разстояние казва че трябва да сме враждебни към една от най-големите нации до Европа, която еднолично може да се изправи пред комбинираната мощ на НАТО.

Не, произхода на оръжието няма значение. Аборигените, които ще го ползват могат да направят поразии. От там идват опасенията на нормалните страни. Иначе 90те години бяха доказателство колко назад е руското оръжие. Сърбия загуби първата война в историята от въздуха. В Персийския залив пък руските курници бяха пометени в Пустинна буря. Така, че с руски талиги те никой не могат да уплашат, но знаем как свършва това като напомпят самочувствие.

По-големи поразии от сащ-исаните и западнало европейските аборигени никой не е направил на тази планета. Всички терористи, престъпници и ислямисти се въоръжават и финансират основно от сащ-инаците и ес. А относно качеството но руското оръжие си смешен...Надявам се, че добре ти плаща кака мустафа...

Но не всички ще ви дадат.

Сърбия е независима държава и ще прави каквото е нужно за да е добре. България ще пита господаря какво е добре за нея!

води агресивна и шовинистична политика на Балканите. Това е потенциално опасно и за нас - в исторически план Сърбия винаги е била против България. Така че нашите политици да имат не едно, а две наум. Особено поради факта, че Русия активно ги подкрепя.

Тъпак

Това сте вие подлогите на ватенките и не сте българи а ПРЕДАТЕЛИ и знаете какво ви очаква един ден

Обиждай колкото искаш - истината си е една: Русия винаги е била против нас в полза на Сърбия. Достатъчно е да погледнеш картата за да се убедиш. Не ми разправяй за западните сили - по отношение на България са били единодшни - разделяне на твърде голямата българска държава за да се намали нейната сила и влияние на Балканите!

Ако не беше Русия в Белград щяха да говорят на български още от 1885г. Австрийците също ги подкрепиха за да не граничат с нас.

лошо нема, нека братята сръбе са въоръжат добре. Последният път кат се въоръжиха добре целият флот замина за скраб. Останаха само два катера на Дунава

И по тази причина сега си имат модерно въоръжение а ние само картинки на самолети от 70 те

Към новината