назад

За края на сезонa в НС, F-16 и защо АЧС е по-голям проблем от НАП: Димитър Ганев пред Dir.bg

12:04 | 30 юли 2019 | Автор: Калина Петрова 98 11976

Коментари 98

Загубилите интерес хора от провинцията към това кой е начело в държвата, докарани до там да не ги интересува кой ги управлява от битовизми, не показват истинското състояние на нещата в България..Тази вече аморфна маса е далеч от политическите гимнастики на който и да е, защото мислите са му изцяло насочени в мизерията в която живее - ток, храна, вода и т.н.. Ето в този смисъл София е най ясния барометър за настроенията на хората...общуването с много хора, медиите, коментарите на работното място са неща които оформят отношение към случващото се в момента...Който спечели София ще печели и в бъдеще, но само ако внимателно подбира лицата в обкръжението си...Модела Фандъкова - парашутистката е обречен...Пътя е един и същ, но първата стъпка е решаваща....В един случай е спуснат отгоре пожарникар станал секретар на МВР, после кмет, после министър председател...Това не е кариера на способен човек...Това е кариера на марионетка, която слага други такива на местата през които е минал и подобни на отговорни постове.....Няма плурализъм, няма решаване на проблеми, чрез "мозъчна атака"...Решенията се спускат отгоре от глава, в която за умни решения средата е силно разредена, но много ясно и точно работеща в случаите на лична изгода... Другия път интелигентните хора го знаят....

Продажник

Този специалист защо не говори за постиженията в изминалия 4 годишен мандат. Нека ставниме София с някой модерен град. КОРУМПИРАН КЕНВФ

Изборите в БГ са избор на по-малкото зло. герб в момента се оказаха най-голямото зло и най-тъпото зло.

Ако изборите можеха да променят нещо,политиците биха ги забранили!!!!

Човекът има право, на свободен избор. Това право дори Господ българина не накърнява-нарушава. По тази причина, горепосоченият ни квалифицира като "тъп народ". Обаче независимо от квалификацията, Той ни помага да се "ПОДОСТРИМ" сетивно и интелектуално ... Т. е. относно онези, които поискат и се стремят към тези посочени две основополагащи еволюционното развитие, качества.

Това хлапе ако ви е човекът , който може да ви ограмоти, значи силно сте го силно закъсали ! С неговия жизнен опит и знания става само за четене на листчета !

Всеки от нас си има СВОЯ ГЛЕДНА ТОЧКА. Нейната точност на възприятие се потвърждава или опровергава от РЕАЛНОСТТА. Голобрадото момче посочва този сектор от ИСТИНАТА, която 100% в ръцете на Бог и Господ. "ВСИЧКИ ПРОРОЦИ СЛЕД ХРИСТА СА НЕДОСТОВЕРНИ!", защото техните способности са ограничени в 3D космическото пространство (във сферата на Земята). След 20 декември 2019 година настъпва НОВО НАЧАЛО, след планетарен 10к годишен период. Именно затова тази дата се явява точка на бифуркация. "Разделянето" направлява огромната част от Човечеството към VII - мо космическо измерение, а останалата част към XI - то космическо измерение. Сори майка, бизнесът не е за дебилите. (онези с "жизнен опит и знания ставащи само за четене на листчета") Бифуркация (от лат. bifurcus, „раздвоен“) е термин, който се използва в много и различни научни дисциплини и обозначава ситуация, в която настъпва качествено изменение по раздвояване на даден обект или процес.

Атака, Воля, дрън-дрън. С национално отговорната ДПС зад гърба ни нищо не ни плаши!

С национално отговорната ДПС зад гърба ни, нищо не може да Ви плаши.

Питам се София България ли е??че който ч ''спечелил'' сякаш тоя приказващия не знае че нищо не се печели а се манипулира и фалшифицира всеки един такъв избор....

Явно е България, щом всичкото селянин продава де що имот има и купува панелка в София. Следс което облича работните дрехи, купува си баничка , качва се в метрото и сладко сладко започва да си хапва от баничката. Вече е гражданин. Вярно, нов гражданин, но все пак - гражданин. При това - софиянец :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

С нах голямата държавна администрация на гербавите дето е първа основа като ''поддържащи'' гербавите няма как друг да пробие докато някои не проумеят че лъжите от рода София е ''синя'' когато 10 години гербавите я командошат.. Сини са ви акълите , сини са ви партакешите ама не ви дреме че София затъва ли затъва а вашите пари потъват ли потъват ит ''сините'' гербераски джобове..

Попитали Радио Ереван какво правят политолозите в България извън работно време. "Пак нищо", бил отговорът.

Всеки знае , че стези самолети Борисов си купува нов мандат !!!!!

Да ама Куйович може да се блокира от НСО, но "чумата" (алчността) по политиците ... за нея ваксина няма открита, няма открита. (плагиатствано от "ВЯРА", Вапцаров)

Най-обичам някакви недоразумения, като това тук, на 20 години от школата на герб да ми обяснява по въпроси и материя отвъд неговите ограничени разбирания! Докога всякакви ще се правят на експерти, политолози, социолози, разбирачи и месии?! Докога!

Заклано агне предназначено за рожден ден,но превозвано без лични документи е конфискувано от здравните власти като прасе. Та въпросът е хамлетовски кое е по-важно.

с какво ни заплашва Русия. Не мислите ли, че ние сме си достатъчни. Цялата страна е леж, без да ни заплашва или напада някой.

а с какво ни заплашваше на 8 септември 1944 ? Пак с НИЩО

безмозъчна, теб нищо не те заплашва.

Този комсомолец, дето разбира от всичко, като се почне от бойна авиация, мине се през болестите по прасетата, НАП, информационна сигурност, та се стигне до партийно строителство и изборен процес да не е преродения Конфуций? Щото пращи от мъдрост, та дрънка.

като го гледам е направо като коментиращ от дир бг, или не ни достига по знания още ...

следва да и купят нова,червена дръжка за метлата...

Четейки и слушайки анализи и социологически проучвания стигам до извода, че изборите се превърнаха в абсурден театър за докопване до главната роля. Очевидно е какво правят повечето кметове на герб, вкл. миловидната Фандъкова с ремонти на ремонтите и т.н. Фарс, в който нищо не е по-важно от парите.

Мнение: ако хакерската атака срещу НАП е символ на настоящото безхаберие в държавата, то африканската чума по свинете (АЧС) е настоящата реалност в същата тази държава.

И въпреки всичко герберите са все първи. Оставям настрани онези 80%, но с този народ наистина става нещо необяснимо.

Ако хвърлиш едно око на вида на протоколите от СИК, може би картинката ще ти се изЯсни;) Ако не ти се получи, Мишето Константинов ще ти обясни резултатите математически и научно даже!;)

Случилото се с избора на самолет за бойната ни авиация показа едно: в България компетентните хора нямат думата. Думата е дадена на политиците, под което в България се разбира наглите опортюнисти, безграничните слагачи, рядко прости, дразнещи, крадливи и най-вече нечистоплътни хора като цяло. Още когато Цветанов каза, че решението за самолета ще е политическо стана ясно за какво иде реч. Може би и Радев не си даваше сметка какво е да влезеш в сблъсък с автентичния Бай Ганьо, който го виждаме във всякакви разновидности в държавното ни управление и в парламента. Може би разчиташе в сегашнната ни власт да има поне някакви остатъци от цивилизованост, каквато се оказа, че няма. Все пак да му благодарим за куража и услилията и в крайна сметка да стане ясно какво представляват правителството и мнзинството в парламента ни към момента- потрес, срам и обида за всички читави хора в страната. Но... това е положението.

Откъде едни лапачи на апартаменти ще разбират ще е то бойна авиация ?! Или пък точно от какво има нужда БА ?! Но пък иначе имат прекрасни познания точни колко пари им трябват за да си купят апартаменти които не заслужават и с които рано или късно ще се разделят защото те не са за тях ! Въпрос на време !

Нека този клепоух да каже има ли бъдеще за младите хора тук?Няма,затова всеки ден напущат България.А те са бъдещето.Как ще го градим без тях.Политиците ни са еднодневки,за тях бъдеще време няма.За тях е важен днешния ден ,за да крадат и за друго не мислят.Затова е борбата за власт,не за да се случи нещо добро тук.Вяра на никой вече нямаме.

Децата Ви ще продължават да бягат , а Бойко се е окопал и ще ви БУДАЛКА доживот , та ако трябва ще купува и още самолети и каквото му кажат ''НАЧАЛНИЦИТЕ'' - Това не са мои думи а негови !!!! М/у другото той НИЩО НЕ купува - Купувате ги Вие , а той ще ги ползва срещу Вас ако се наложи , и окото му няма да мигне !!!!

Другарят Радев ли да каже?Че той освен глупаво вето-друго може ли,я?!

вече с тези победители и демонсърации. Какво победихме - чумата по прасетата, мизерията, отчаяниети и безюътицата ли? Не може ли да се работи за свършване на работата, а не на инат или защото ние сме тия, които трябва да натрием носа на някого.

Сега, Ганев, комсомолецо, без да съм изучавал големите науки за празнословие, аз ще ти дам отговор на въпроса: защо АЧС е по голям проблем от този в НАП! Защото ЕГН-то само по себе си нищо не значи! То е проблем, когато е в съчетание с корумпиран нотариус, адвокат и пародия на правосъдна система! Докато при АЧС проблемът е директен-унищожават жалкия поминък на бг селата, които и без това са с затихваща функция! Преди дни го казах, ще го кажа и сега-това, което гадните комунисти не успяха да направят за 45 г.тоталитаризъм, бившият комунист, днес отявлен демократ, сикаджията от Банкя го направи за 2-3 г!

Нищо вече няма никакво значение...Най-малкото кой ще е кмет на София...

Изключително дразнещо е да се говори с тези съкращения. Още повече министри от трибуната на Народното събрание и журналисти, които трябва да уважават езика, на който си изкарват прехраната. Не е нито по - умно, нито по - интелигентно да копирате папагалски, защото другаде някъде го правят. От това не ставаме по - образовани, а обикновени подражатели.

Правилна забележка. В първия момент помислих, че е някаква нова агенция, от многобройната администрация, че може- би са свършили държавните постове за роднини и приятели. А то било африканска чума.

била по-голям проблем от изтичането на личните данни???????????? Ако това го мислят хората и голям проблем, ако го мисли политолог е огромен проблем,защото той формира общественото мнение.

Ти или си много наивен , или си меко казано ГЛУПАВ !!! Хората които гледат прасета в двора си , и чакат с тях да се изхранят през зимата , не живеят на бул.'' Витоша '' , или на Графа драги !!!! На тях НЕ им дреме за никакви лични данни , защото те нито седят като теб на компа цял ден , нито на Фейса , нито са Влогъри , инфлуесъри или каквото си там !!! Тези хора гледат тези животни за да се прехранват , но ти няма как да го знаеш , защото България съществува и отдругата страна на Околовръсното !!!! Предполагам , че общо взето СХВАЩАШ мисълта ми ?!

Ми не си съвсем прав. Защото чумата по прасетата... 2017 г. - "близка" до Кирил Домусчиев фирма отказа почти милиардна и сигурна сделка за производство на кораби за МО (търгът така е направен, че фирмата е иднствен кандидат), но....така се спестяват капиталовложения - странно, кой не иска лесно даден такъв търг?! 2018 г. - Кирил Домусчиев купува фирма в САЩ, която има три дъщерни фирми - основно се занимава с производство на защитн препарати по селскостопанските животни началото на 2019 г. - фирмата на Домусчиев в САЩ получава ексклузивни права за производство на експериментална ваксина срещу Африканска чума по свинете юли 2019 г. - половин България пламва от Африканска чума по свинете... Каква слачуйност, какъв късмет - лош/добър. Зависи от гледната точка.

Като видя и чуя такива момчета и момичета, уж млади и начетени, а реално просто едни промити с ялова десняшка идеология мозъци, яд ме хваща. Мислят си, че като се пишат десни ще ги отмине ИСТИНАТА ЗА БЪЛГАРИЯ. Ще ги отмине мизерията, бедността и срама пред Европа. В много области на страната вече на 1 родено дете умират 5 възрастни. БВП се създава само в София и няколко големи града. Намаляват по население даже и Бургас и Ст. Загора и всичко в Северна България, а и в Южна не е по-добре. Заплатите остават на подафрикански нива. Образованието и здравеопазването вървят назад. Инвестициите секнаха, което даже като човек с леви по-скоро убеждения знам какво значи - криза, немунуема икономичесака и всякаква след това криза. За провосъдия няма и да говорим. Временната конюнктура в ЕС ги прави оптимисти явно тея млади десни мозъци ама скоро ще отрезнеят. Демографския срив набор след набор трупа липсващо бъдеще търсене не просто за десетилетия, а за 75 години напред. Как да го обясня по-прото не знам. Като не се раждат деца ще се свиеиндустрията за деца. Ще закриват градини и училища, няма да има кой да учи в университетите, кой да поеме страната след нас. Няма да има нужда от строителство. В един момент ще можем да спрем жилищното строителство за цели 10 години и нищо няма да стане. Просто скоро у нас ще има повече жилища отколкото хора. Скоро София няма да може да издържа сама със своята икономика (тя пък една молска и търгашка икономика) цялата почти страна и кво става тогава. Еврокелипира крепи крадливата продажна десница ама уби тотално конкурентоспособността. Тотално имитираме демокрация и правов ред, а си е жив мутризъм и феодализъм у нас. Няма и институции - те само мажат и прикриват далаверите и лъсйкат имиджа на управляващите. Не съм черноглед. Просто тези неща се трупат и няма как да не преобърнат колата.

хубаво ще е да ми поясните къде бъркам. Щото 2020та кризата ще ни удари според мен. Те и социалистите през 1987-1988ма твърдяха (някои, не всиччки) , чче при соца кризи не може да има ама можа. Не казваха невъзможно, а само не може все пак. Та и сега десните крилати идеолози на феодал-мутррафонизма у нас си мислят, че келипира ще е вечен и само за тях ама не би.

Уважаеми господин Ганев, ако някоя държава разчита на друг да и осигурява националната сигурност, такава държава я отпиши. Според вас сделката с " F-16" е напълно в реда на нещата. Ще купуваме американски самолети/ Макар, че има много по-добро от това, което ни се предлага! И то за същите пари!/, а те ще ни пазят. Те не само ще ни пазят, но и ще ни диктуват какво да правим както в държавата си, така и навън. ТОВА СЕ КАЗВА ЗАГУБА НА СУВЕРЕНИТЕТ! Всички наши съседи си имат нормални армии, а държави като Унгария и Чехия са 100 % суверенни държави. САЩ на унгарците нищо не са в състояние да наредят. За разлика от нас! А що се отнася до проблема с африканската чума; той е много сериозен проблем. Съществува реална опасност отрасълът да бъде ликвидиран, а свинското, каймата, колбасите и консервите да увеличат цените си с поне 50%. Голям кеф за пенсионерите. Ще си отядат на свинско. Да сте чули Борисов да каже нещо по въпроса? Щото аз не съм! Борисов се занимава с далеч по-важни въпроси като БСП и Нинова. Какво го интересува какво ще стане със свинското. Мълчи си! Както мълчеше за проблема с циганите!

На Бузлуджа наскоро наблюдавах "театър", защото "Дядото" му написа през 1891-ва година сценария. Обаче АСЧ като затрие свинете, животът на Наполеон -"Фермата" ще стане невъзможен. Така, всички социални и социалистически, феминистки, империалистки щения ще загъснат.

Точен коментар. Само да допълня - 17 май 2019 г. САЩ подариха 70 хеликоптера на Гърция. Гърция е платила транспорта на машините и обучението на екипажите. Очевидно САЩ я считат за съюзник. Юли 2019 г. България дава на САЩ 3 млрд. лева. за самолети, които ще са оперативно използваеми след 5-6 години най-рано. За какви ни считат американците? Че не е съюзници е ясно.

За какви ни считат американците ли? Ами най-лесното е да погледнеш себе си и подобията ти по идеология и ще си отговориш без заекване! Считат ни за ненадеждни съюзници. И при това не само САЩ, а и партньорите ни по НАТО и ЕС. Защо ли? Ами защото все още по българските земи щъкат такива индивиди, като теб и съмишлениците ти, де всяка година горите знамена на ЕС и НАТО било на яз "Копринка", било на връх "Бузлуджа"... Така ще е.

Аз не искам да ме считат американците за надежден, искам някой да им каже истината, че тук освен една шепа "евроатлантици" ня които им се плаща, никой друг не ги иска! Не са желани тук! Аз не искам да ставам мишена заради тяхната алчност! Не позволявам някой, за който не съм гласувал да говори от моето име и от името на още 5 милиона, които не са гласували! Ще ни казвт какво да правим, ще купуваме на баснословни цени боклуци, няма да си плащат за базите и куп други неща! ВЪН!

Не сме били надеждни съюзници на САЩ, ЕС и НАТО ли? 1. Знамена на НАТО, на ЕС и САЩ се горят много повече в други страни от ЕС и НАТО отколкото в България - напр. в Германия, Франция, Гърция. 2. Как да не сме надеждни съюзници: - да сме подкрепили някъде с нещо Русия? - да сме гласували не на антируски санции? - да сме пропуснали през наше въздушно пространство руски военни самолети (аз САЩ го правим ежедневно)? - да сме купили ново руско оръжие? - да сме отказали бази на САЩ (та ние единствени дори им ги даваме безплатно!)? - да не сме участвали с войски в някоя военна операция на НАТО? - да не сме се включили с военни в някоя операция на ЕС? - да не сме се включили в някоя водена от САЩ коалиция (независимо срещу кого и за какво)?

Ами прави сте, защото и най-заклетият оптимист не би могъл да си представи как ще ни защитят САЩ, не дай Боже! Вярно, че ще извършат тежка физическа работа - ще си го преместят от левия в десния крачол! Колкото и да се опитват нашите продажници да им лижат подметките, само това ще е резултата.

само американските явно стават за нападение над Русия. Поне са по-подходящи като товар и обсег, а и носят ядрено оръжие. Грипена става основно да пази родното небе, но явно не това е целта. Въпреки, че ако говорим за борба с руски самолети точно шведите са майсторите според мен, но то е друга тема. Цената е огромна и ще ни вкара по-бързо в криза. Ето свинефермите умират - с кво ще плащаме фърчипланите на тройна цена. Просто няма да се усетим как кризата ще ни настъпи - скоро.

Американците няма да нападат любимата ти Русия. Няма за какво. Ти би ли посочил основателна причина за подобно нападение?... Едва ли.

и с политолог и без политолог наесен БСП(к) пак ще правят конгрес на тема"Бойко ли ни Бутна или сами паднахме!?" и така до 4.4% на парламентарни избори.

Докато АСЧ не повали и последната свиня в РъБъ, прогрес на плебса е немислим.

Тая "свинска епопея" да не вземе да скрои някой номер на Бойко! При 13 лева за килограм свинско, Борисов е пътник. Никой няма да търпи подобно безхаберно управление! Нищо, че е "много успешно"!

Трагедията, бай Иване, е че българското свинско ще стане 13 лв. Но любезно ще ни внесат европейско свинско - и сега ни го внасят, но то, понеже ще идва от държава незасегната от АЧС, ще струва по-малко... И единствения губещ от безхаберието и некадърността на бг институции, ще бъде пак "обичайния заподозрян" - бг производител.

Света Курнела Крушовишка ли тъй рече? Не съм фен БХ ама на Курнела още повече. Та?...

Кой е тоя Пик Льо да дава оценки на държавата? Дотам ли я докарахме?

е пълно с такива службогонци и чантаджии. Имаше ги и по соца - баница и вестник в чантата и толкова.

Дей Илия на кирия? Няма прасета, няма самолети, няма пари! За тез милиарди - 8 самолета, ама още ги няма! Я напрай си сега сметка колко прасета можеше да има сега...за 2 милиарда и кусур, колко свинско и колко пържоли! Тц-тц-тц!

Не виждам никаква икономическа логика едрият капитал да финансира БСП. Капиталът ще си избере някаква малка и лесно контролируема партия или ще си създаде нова такава. Проблемът не е толкова в бизнеса, който ще търси свое лоби в партиите, за да строи хотели в природни резервати или, за да изкупи на безценица някаква държавна собственост. Истинският проблем е зависимостта на политическия живот у нас от чужди сили и държави, които действат често в разрез с интересите на България. Партиите се финансират отвън и лесно се продават. Но това ставаше и при 11лв. за глас.

Тази дата е ключова за "ЛИБЕРАЛНАТА ДЖЕНДЪРСКА ДЕМОКРАЦИЯ". Всяко начало (09.09.1944 г.; 10.11.1989 г.) си има край. АСЧ ще умори не само прасетата, но и свинете=сволочите.

stankow

дебат дали имат оборудване, дали могат да излитат, дали могат да кацат, за мен е абсолютно безсмислен Ашколсун на това момче ! Как само "мисли" за България ! Жалко !

Защо му е на "момчето" да мисли, когато изрича ОЧЕВАДНА ИСТИНА. Истина, за която призваните да ни я представят, използват бутонът "DELETE" и FAKE NEWS.

Имам проект за модернизация на Ф-16. Предлагам да им монтирам газови уредби на метан. Старите руски едва ли ще станат на метан, те са подходящи за LPG, но Ф-ките ще зареждат директно от хъба, във въздуха, от терминала в Солун, от Чирен и от всяка метан станция.

Самолети една държава в съвременния свят трябва да има не за да води война. Този факт дори не се нуждае от доказателство. Война във въздуха може да спечелят само САЩ, може би. Самолетите са нужни за да сдържат терористични мераци, да подкрепят общи мисии и учения, и за да решават конкретни кризи. Например: след като свалиха руския самолет и избиха руските пилоти Турция си реши всички проблеми с Русия, сега е пръв политически и икономически партньор на Русия, най-важният съюзник и собственик на С400, и т.н. и т.н. Колкото и да е чудно на някои, но е така...

stankow

Самолетите са нужни, за да се обучават летци. Щото ако дойде зор самолети се намират. Но пилоти - не така лесно, години са нужни, за да се обучат.

Какъвто и зор да дойде, в която и да е област на човешкото битие най-малко ще ни трябват изтребители.

1. Андрей Луканов - "тежка му пръст" 2. Иван Костов 3. Соломон Паси - "Майната му, на Православието!" ... n. Бойко Методиев Борисов

Фащ във времето са прецакали всичките си партнери , а камо ли нас да пожалят и то заради 8бангии , които я литнат я, я не , ще ни използват , нас и подлогите им в лицето на управляващите , докато сме им полезни на балканите , а после ще ни довършат , както само те си знаят .

Разбира се,че нова е повече от очевадно! Ако, тези измамници имаха някакъв зачатък на родолюбие, то нямаше да крадят,като обезумели и изкарват откраднатото навън за имоти,плюскане, къркане и лигавене със фигуристки от " висшия пилотаж". Търчат да се снимат с някой известен,за да бъдат забелязани. Ония им се смеят, в пресата им ги направиха са смях, но нашите не познават буквите. Толкова им е акъла!

Стотак, объркал си САЩ с Русия. Русия е тази , която ВИНАГИ е предавала или ПРОДАВАЛА съюзни;ите си. Знаеш ли за колко ПРОДАДЕ и ПРЕДАДЕ съюзниците си от Варшавския Договор? И това нито им беше последното, нито първото предателство към съюзник/ци. На обратния полюс, вземи например САЩ и Виетнам. Независимо, че бяха принудени да изтеглят войските си, те не изоставиха Виетнам, дори до ден днешен! Просто пример, а те са десетки.

Не ние, Ганев, като държава, купуваме благоразположението на САЩ, а накъканите ни управници с дебели досиета в американските служби си купиха на наш гръб политическа индулгенция!;)

Не съм фен на Боце, но в случая нещата до голяма степен съвпадат. Лошото е, че не се знае дали САЩ са разбрали какво купуваме. Пък и да са разбрали, наистина едва ли им пука.

САЩ си гледат икономическия интерес - кой бяга в днешно време от едни милиарди? И то накуп? И 100 % авансово?;) Въпросът със закупуването на тези самолети е не защо ги купуваме от американците, а защо ще си счупят ръцете да приемат всичките им очевидно неизгодни за нас условия по плащането?! Това е сделка - и като всяка сделка тя предполага договаряне между страните по сделката! Тук договаряне няма - тук има поставени условия от едната страна и безпрекословно приемане на тези условия от другата! ЗАЩО?!

Защо ни занимавате с глупостите на тоя и оня? Кога София е гласувала за комунист? Кога? Мая Манолова може да спечели в кюстендилското село, или в Плевен, или във Враца. Това е истината. А иначе каквото и да стане Корнелия Нинова ще го обяви за огромен успех и ще иде в Щатите на гости на сина си. А Марешки и Сидеров не могат да се коментират изобщо, там науката и здравият разум са безсилни.

естествено за всяко нещо има първи път. И теб като са те оправили за първи път не ти се е вярвало, ама сега го приемаш за нормално

Ти какво казваш тука, какви аргументи даваш? Мислите ти са само за е.ане, о.ождане и пр. Типично за вас комунистите. Абсолютно доказателство си за комунистически мироглед.

Е ми подчертавам продажното ви мислене, поведение и роболепно подчинение. Казаното е метафорично metaphor .

Поредния позитански цоциолог с интервю в болшевишкия дир!

:) Забележително интервю. Заради два момента: 1. Близък до ГЕРБ социолог признава, че управляващите масово са лъгали за самолетите и просто некадърно са се опитали да подкупят САЩ за смешната сума от 3 млрд.лева. Що ли сими сля, че и за националната сигурност не им пука - по-скоро Хер Бацка се опитва да си купи нов губернаторски мандат в колониалната територия. 2. Смешното изявление "ГЕРБ без Цветанов" направо изтепа рибата. Точно обратното е - сега без политическа видимост и отговорност, но с частното си ГДБОП в пълно действие, Цветанов още повече ще влияе на ситуацията в страната и ще държи ГЕРБ за топките.

Вие директно от психиатрията или си ходихте първо до вас?

Аз само да попитам ; А, знаете ли къде им е на американците нашата национална сигурност????? Ако не, да ви кажа - на мура им е АААААХАХАХАХАХАХАХАХ

stankow

И щото били взели 1.2 милиарда долара и ще си строшат краката да ни осигуряват национална сигурност !? А стига бе !

Този анализ може да направи всеки втори човек от улицата. Димитър Ганев, който иначе е кадърен и успешен в преценките си тук се излага абсолютно.

никой сериозен политолог няма да изръси подобна глупост за София и изборите. Победа в София е пирова. Властта се печели извън София, там са и големите пари за "усвояване". В София видимостта е голяма, по малките населени места - малка.

Какво благоразполжение купуват не знам... Има ли изобщо някой, който наистина да вярва, че на САЩ им пука за нас?

НА РАША И ПУКА 100%, АМА С ЦЕЛ ДА НИ НАПРАВИ ЗАДУНАЙСКА ГУБЕРНИЯ.

Е сега като сле задокеанска губерния май е по-лошо откогато бяхме заддунайскал

Раша-маша - не виждам какво общо има. Стига класифицирахте хората на червени и сини. Реално ми кажете - вярвате ли, че ако Турция реши да си присвои Родопите, САЩ ще се вдигнат да воюват за нас?

Това е положението! "Това, което прави в момента българското правителство, е единствено и само да сключи политическа сделка. Ние купуваме самолети от САЩ, защото те са гарант за нашата национална сигурност, тъй като те са най-влиятелният субект в рамките на НАТО. В този смисъл дебат дали имат оборудване, дали могат да излитат, дали могат да кацат, за мен е абсолютно безсмислен. Очевидно това е политическа сделка и тук за никакви технически критерии не става въпрос. Ние купуваме благоразположението на САЩ, защото само те могат да гарантират нашата национална сигурност в евентуални, не дай си Боже, военни действия." Сигурно ще бъде наречен комунист, путинист, рески агент! Това е сигурно!

Браво - много хубаво го е казал човека за Ф-16. Купуваме си благоразпоможението на САЩ. Особено, когато са влошени отношенията между САЩ и Турция. Русия е абсурдно да се счита за заплаха, поради простата причина, че Путин не е тъп и знае, че ако нападне страна член на НАТО, това е равносилно на 3-та световна война и унищожението на планетата. От друга страна Турция е член на НАТО и ако стане конфликт между 2-те държави, сме силно, ама много силно прецакани, защото и целия БВП да сложим за модернизация, пак нищо не можем да направим. Така, че нека най-накрая да спрат да си изграят политиците със събдата на България, само за да може те и техните семейства да са добре, а да направят това, което е най-добре за държавата.

И кое е най-добро за България?

И си прав и не съвсем. За Турция би било много глупаво да ни напада. Те и без това си имат проблем с кюрдите. Ние сме почти единствените съседи с които имат някакво прилично добри отношения. Ще загубят пътят към ЕС. Ще им се срине бизнеса. Ще отворят още един фронт. Може да се окаже, че ще загубят повече и териториално отколкото си мислят, че ще спечелят. Да се повяи кюрдска държава и така нататък. Но разни като Ердоган не изглеждат прекалено разумни и това е по-голямата заплаха. Реално на нас единствените които биха помогнали реално са ... руснаците. Само че политиците ни направиха всичко възможно да си развалим отношенията. Вече няма да гледат на нас толкова благосклонно. Но поне да не сме цел и да не правят разни бази с ракети тук, че те са първото изчезващо, при реална Трета световна война.

Пак всички ше гласуват за Тиквата са и само талибаните и кхмерите да не се завръщат повече НИКОГА на власт!

И талибаните и кхмерите бяха на хранилка на САЩ... а в момента управлява коалиция която също е на хранилка на САЩ-)

Видимо от ТВ репортажите ,България е обхваната от тотална парламентарна политическа чума г-н Ганев.Заразата идва от управляващата партйна групировка ГЕРБ и ОП ,подпомогната от ДПС.

Към новината