назад

Задържаха младеж и девойка за 2 убийства в София

20:12 | 13 септември 2021 | Редактор: Аделина Томова 30 29684

Коментари 30

Какъв мил еффемизъм за такива отрепки. Пак добре, че не са написали левент и красавица....Но това дава ясна индикация, че са касае за аристокрацията от махалите, която дундуркаме от първото им раждане на 13, та чак до дълбока старост.

Какъв скапан материал в който няма никаква логика и въобще не е информативен! Скъсайте си дипломите по жуирналситите и отивайтъе да к0паете някоя картофена нива!

Девойката сигурно вече е била ебана и не е девойка, освен ако дир.БГ не са я проверили. И заглавието е много много лошо измислено - аджаба двойка младежи убийци вилнеят из София.

1. Заглавието намеква за връзка между двата инцидента, едва ли не статията е написана за двойка серийни убийци. В нея - съвсем различно. 2. Стига бе - тези младеж и девойка са пълнолетни граждани на Република България, и попадат под цялата строгост на закона! Хайде холан!

Все едно Бони и Клайд са заловили :)

Сега, или са цигани или са ваксинирани. Няма как да са и двете. Циганите се ваксинират по-малко и от българите. Ама, изкажете си всички болката. Някой може да обвини и съседката дето не му пуска.

Били ли са ваксинирани? Убийците?

С такива нежни слова, младеж и девойка се обозначава племето, което живее на гърба на изтерзания ни народ. Сакън да не обидят чувствителните им души...Иначе щяха да посочат дори номера наобувките им.И това е само началото. Но вие продължавайте да си мрънкате на две ракии...

Не пише да има заклани деца, разчленени трупове, накиснати в бидони с киселина, или някой да си е купувал калашник да си разстреля съседа, така че може и да си прав, че този път са цигани!

dimankaf

Младеж и девойка, помислих, че са на по 16.

Щом дира пишат за "младежи" и "девойки", значи става дума за цигани.

мангусти

Сега берем плодовете на 12 години борисова мутра на власт - поколение малоумници.

слушай пендел , на всяко правителство се дава 100 дни и след това няма оправдания за несвършената работа. така , че или се взимайте в ръцев и работете или шута в гъза и вън !

По речника, близо до този на главатаря на простите, бързо се установява гербер с айкю под 20.

С Мунчо и Чашков ...

Протестъри, сър!

"Мъжът" е по-скоро "патреот любител на космати шкембенца ала Каракачанов мразещ циганите" а момичето е млада гербава, която е била изнасилена от чичо си и го е намушкала според уроците на банкянската мутра - "боцкай с ножа, бъди жена!"

А какво представляваш ти, всеки да си направи изводите.....

взе властта не минава ден без убийство или опит, а за поскъпването на всичко го усещаме ежечасово по джобовете си !

Залагам си цялото имущество, че тази 19-годишната с 46-годишния приятел е всички друго, но не и девойка.

Само ГЕРБ! Да си върнем нормалното в България.

А ти къде ще ходиш?

Той ще ходи дo Испания при Зуй Паша да му свети !

Заглавието е като Бони и Клайд. А реалността е, че хората се побъткаха покрай тези мерки, карантини и ограничения.

Случаите са отделни, но ако не четеш внимателно, оставаш с впечатление, че са действали заедно.

Като прочетох коментара, оставам с впечатление, че ти си в първите редици на побърканите!!!

"19-годишна нейна съседка потърсила помощ, тъй като приятелят й е пострадал ... На място е констатирана смъртта на 46-годишен мъж" Този си е от..ал на младо, а тя явно с доста труд си е заработила каквото си е заработила.

Хорейшо Кейн е решил случаите още преди края на началните надписи.

Към новината