назад

Задава се масова ваксинация на деца: Одобриха ваксината на Pfizer и за малките класове

16:21 | 25 ноември 2021 | Редактор: Виктор Стефанов 450 23666

Коментари 450

Те набодените по команда ще си заведат и децата.

Не пипайте децата ИЗРОДИ!

Е нали от 2 седмици масово тестват точно тази възрастова група в училище и вземат та хванат 1 на 100 000 Е сега дайте ми поне един смислен довод защо при заболели 0.00001% Ще трябва масова ваксинация? Па да не говорим че общо всички болни в момента в страната са 0.5% от общото население.....

Предвид факта, че децата го карат незабележимо, по-добре е да го изкарат естествено, като варицелата, отколкото да се ваксинират. Имунитетът от ваксини очевидно намалява след определени месеци и се налага да се поставят "опреснителни" дози, докато даннитет за естествения имунитет срещу Ковид засега са доста оптимистични. Предвид факта на страничните ефекти за децата, може да се окаже, че ваксината носи по-голям риск на децата, отколкото болестта.

абсолютно за!!! никаква ваксинация на деца, ако и родителите нямат имунизация! Да очистим България от лош генетичен материал по най-хуманният начин!

Вас сериозно ви бутат нещо с тия ваксини. Що за урод си, че да пожелаещ смърт на деца и родителите им! Който копае гроб другимо ....

Тия изроди като видяха,че повече от хората не им се вързаха на лъжите ,се нахвърлиха да инвалидизират дечицата !!!!! Радев нали беше казал,че няма да разреши да се ваксинират децата ! Сега мълчи като дърта курв а . Май ще трябва сами да вземем нещата в своите ръце .

Явно е време за световна революция... Иначе, оправяне няма да има.

Естествено, мръсни гадове!... Важна е печалбата на фармацевтичната мафия! На никой от тези изроди, взимащи решения, не му пука за здравето на хората, стига Планът да върви и да се изпълнява!

ша ги дИфлорирам в ушенцата сичкото изрудии насилници!

FFF

При децата рискът от КОВИД е като от удар от мълния. И тъй като "ваксините" не предпазват от заразяване или разпространение, нещо, признато вече официално и публикувано в официални медии и дори защитникът на ваксините Бил Гейтс го каза в интервю наскоро, защо искаме да ваксинираме децата?

Ама три седмици ...защо ще чакате толкова дълго.Я ги бийте и двете наведнъж и кое оцее ,оцелее.Защо ще ги оставяме три седмици да се мъчат.

чакат да видят какво става в Русия с децата. Там вече ги почнаха преди 2дена... ма тога ти нищо не каза.

Правилно! Отдавна трябваше да го направят!

НЕ ПИПАЙТЕ ДЕЦАТА, САТАНИСТИ УРОДЛИВИ !!! COVID-19 Е КОЛОСАЛНА ИЗМАМА !!!

Скрий се бе капут. Като имаш деца тогава ще говориш.

Престъпници! Кога успяха да го "проучат? Не пипайте децата!!!

А във Великобритания и Финландия я забраниха. Защото нанасяла увреждания на децата от 12-15 години. Според техните наблюдения и изследвания. Вече съвсем абсурдно взе да става. Да публикуват всички изследвания които и как са правени. Защото май нищо не е правено. Спусната е заповед на кухите тикви и те изпълняват.

Не лъжи, ве , антиваксър-идиот!

ба си гнусния лъжливец... не те ли е срам бе келеш... забранили били... урод мръсен лъжлив.

tonk11

https://bntnews.bg/news/velikobritaniya-se-otkazva-ot-masovata-vaksinaciya-na-deca-1162792news.html Това е истината. Малоумник.

А това, ЗАЩО!?

ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА ПОЧНАТ !! ДЕЦАТА КАРАЛИ ЛЕКО ?? А ПОСЛЕДСТВИЯТА ??? ВАКСИНАЦИЯТА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЗА ВСИЧКИ !!

Откъде ви копат такива идиоти бе?????

Аз съм с теб! ОСвен вакцинацията, и задължителни три деца от 18 до 25 годишна възраст! Само така ще се справим с демографската криза. Индивидуалността не е важна! Да дестваме в полза на обществото!

Това, извинете, не е ли против всякакви правила? Например, че се ваксинират застрашените групи, а децата в никакъв случай не са. Те или не карат болестта, или я карат леко. А вируса го носят със или без ваксина. Би трябвало да се ваксинират възрастните хора и болните. Което хвърля още един камък във ваксинационната кампания като провеждана от хора, които не знаят какво точно правят и какво искат да постигнат.

точно!

Не търси логика,такава няма.

Какви правила бе човек? Такива отдавна вече няма! Келепира в важен! Те сега ако не се възползват, то кога?

се разходих без сертификат където си искам и един не посмя да ми каже копче, защото освен дело можеше и един бой да изяде! Проблемът ви е, че си чешете пръстите тука - навън няма никой. Абсолючни мишкари сте и за това не върви и съвсем логично ще се събудите принудително ваксинирани или умрели от глад! Ако искаме свобода - трябва да има протести до откат и да не се бачка за предателите! Но някои вече се продадоха и сега ще си набодат и децата! Да им е честито!

Вече я втасахте!!! Пипнете децата и сте в канала!!! Ей дираааа.....

нали вируса беше направен да не закача децата... ся кво новия дето го пуснаха модифициран ли е...

Помним свинския грип- преди короната той държеше приза за най-тежък и смъртоносен. В една европейска държава тогава ваксинираха деца против него. Със специална ваксина, пак почти не тествана. Без изключение, всички деца днес са инвалидизирани. Правителството си посипа главата с пепел тогава и само чакам да кажат юруш, давайте децата да ги набодем с Пфайзер. Късата памет глави затрива.

Лъжеш.

и не ЛЪЖЕШ щото го правиш от умисъл, а щото си чел простотии на идиоти и не си проверил информацията. H1N1 ваксини (Дето са над 40) все още се прилагат и това че на 800 000 000 дози има 16 случая на проблеми си е в рамките на нормалното. при аспирина на толкова хора умират над 40 000

https://www.fhi.no/en/news/2017/narcolepsy-after-swineinfluenza/

точно така - "confirms that the risk " както пише в това което си дал. НЕ че се е увеличило някое заболяване, а се е увеличил РИСКА за заболяването и долу има препратки към статията на тези норвежци. И в първата статия в която става дума за бременни жени пише - "Although safety data for use of the Pandemrix vaccine in pregnant women were lacking at the time of the pandemic, studies in animals showed no reproductive toxicity, and it was considered safe for use during pregnancy..... Norway, we found no evidence that influenza vaccination of pregnant women increased the risk of fetal death. и Т.Н.... С ДРУГИТЕ СТАТИИ. ХОРА.... НАУЧЕТЕ СЕ ДА СИ ПРОВЕРЯВАТА ИЗТОЧНИЦИТЕ БЕ. ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.....

Източникът е Norwegian Institute Of Public Health, какво повече искаш. Тогавашните деца през 2009 г. днес са с нарколепсия.

Посегнаха на децата ви, а вие пишете по форуми, офис мишкииии, всичко свърши, напразно се размножавате

Ще дойде моментът кога ВАКЪРИТЕ да кажат: ТРЯБВАШЕ ЛИ ВСИЧКИТЕ ДА СЕ НАБОДЕМ ЗА ДА ВИДИМЕ,В А К С И Н А. Н Я М А

то това още не е ваксина!!!

След толкова мълчание на толкова въпроси,докарахме се дотука с умните,инрелифентните,европейци.КАКВО БИ НАПРАВИЛ ЕДИН РОДИТЕЛ,АКО ДЕТЕТО МУ ЗАГУБИ ЗДРАВЕТО ИЛИ ЖИВОТА СИ ВПОСЛЕДСТВИЕ ОТ ВАКСИНА ,/КОЯТО СА МУ Я НАЛОЖИЛИ И Е ПРОТИВ ВОЛЯТА И ЖЕЛАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ?

Основателя на Biontech не иска да се ваксинира със собственната си ваксина-серум, поради съображения за сигурност. Същото се отнася и за неговите служители. Двоен стандарт. https://www.youtube.com/watch?v=MsiOJvUb184&t=63s

Каквото повикало, такова се обадило! ... После да не се оправдавате, ама аз такова, за общественото благо и за други такива простотии ...

Следващата стъпка ще е: ВИЕ СТЕ БЕЗОТГОВОРНИ РОДИТЕЛИ, ЩЕ ВИ ГИ ВЗЕМЕМ...ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА ТЯХ,ДА ГИ -“ВАКСИНИРАМЕ”...ЩЕ ГИ КЪПЯТ ЕДНА МНОГО СИМПАТИЧНА-ЛГБТ ДВОЙКА!!! СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА САТАНИТЕ!!!!!!!!

А това ще е при нас, защото в САЩ и на Запада, това вече е РЕАЛНОСТ. Нали инашите тъпанари започнаха да копират и да се опитват да организират изземването на децата. По принцип, това не е ново, нарича се ЕНИЧАРСТВО. изобретено от турските евреи дьонмета в османскатаимперия. Така наречения кръвен данък, прилаган спрямо българите.

Само няколко-РИТОРИЧНИ ВЪПРОСА! ЗАЩО ЩЕ ВАКСИНИРАТ ДЕЦА,ЗА НЕЩО КОЕТО-НЕ ГИ ЗАСТРАШАВА.... АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ-ТВЪРДЯТ,ЧЕ:”ВАКСИНИТЕ ИМАТ-ДЕВЕТМЕСЕЧНО ДЕЙСТВИЕ,И НЕ ПРЕДПАЗВАТ ОТ:ЗАРАЗЯВАНЕ И РАЗСПРОСТРАНЕНИЕ! НА ВСЕКИ ДЕВЕТ МЕСЕЦА ЛИ,ЩЕ ГИ-“ВАКСИНИРАТ”? ВАКСИНА ЛИ Е,НЕЩО...СЛЕД КОЕТО: СЕ ЗАРАЗЯВАШ! РАЗСПРОСТРАНЯВАШ! БОЛЕДУВАШ! УМИРАШ(ЩАСТЛИВ)? КАК “ИЗКОРЕНИХА ГРИПА”,С-“ВЪЛШЕБНА ПРЪЧИЦА”(ВЕЧЕ ВТОРА ГОДИНА)? КАК ТАКА ИМА-“ИЗВЪНРЕДНО ИЗВРАЩЕНИЕ”(ВТОРА ГОДИНА),ЗА ВИРУСНА ИНФЕКЦИЯ С-99.8%-ПРЕЖИВЯЕМОСТ И 500-1000- БОЛНИ В СЕДЕММИЛИОННА БЪЛГАРИЯ? СЪД,КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА САТАНИТЕ!!! И НЕ ГУБЕТЕ-ЗДРАВ РАЗУМ!!!

ГОДИНА.ТЕ ГИ ПРАЕДЛАГАТ НА ВАШИТЕ ДЕЦА,А НА СВОИТЕ НЕ ГИ ПОСТАВЯТ.АТАКУВАЙТЕ ХАЗАРО-ЙЕЗУИТСКАТА МАФИЯ И СЛУГИТЕ Й И СИ ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА. ВАЖНО - КАК ДА СЕ СПАСИТЕ ОТ ПРИНУДИТЕЛНОТО Ф@КСИНИР@НЕ КАК ДА ОТХВЪРЛИТЕ ПРИНУДИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ БЕЗ ДОРИ ДА "ОТКАЗВАТЕ" АКО СТЕ ПРИНУДЕНИ ДА СЕ ВАКСИНИРАТЕ, ЗА ДА ЗАПАЗИТЕ РАБОТАТА СИ, ЕДИН ЧУДЕСЕН НАЧИН ДА СЕ СПРАВИТЕ, Е ДА ИЗГОТВИТЕ И ИЗПРАТИТЕ ПИСМО НА ПРЕЗИДЕНТА, ПРЕМИЕРА, МИНИСТЪРА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, ВАШИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ И МЕСТНИТЕ ЗДРАВНИ ВЛАСТИ. ЕЛЕКТРОННИТЕ ИМ ПОЩИ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ НА : WWW.PARLIAMENT.BG . КОГАТО В ПИСМОТО СИ ПОСОЧИТЕ, ЧЕ ИСКАТЕ ДА ВИ ВЪРНАТ ВХОДЯЩ НОМЕР, СА ДЛЪЖНИ ДА ГО НАПРАВЯТ! КОГАТО ПОСОЧИТЕ ФИЗИЧЕСКИ АДРЕС, ЩЕ ВИ ИЗПРАТЯТ НОМЕРА С ХАРТИЕНО ПИСМО, ПРИЛЕЖНО СГЪНАТО. ДО ........................ ОТ ........................ АДРЕС ........................ ИСКАМ ДА МИ БЪДЕ ИЗПРАТЕН ВХОДЯЩ НОМЕР УВАЖАЕМИ ........................ "ПИША ВИ ВЪВ ВРЪЗКА С ВЪПРОСА ЗА ПОТЕНЦИАЛНАТА ВАКСИНА СРЕЩУ COVID И ЖЕЛАНИЕТО МИ ДА БЪДА НАПЪЛНО ИНФОРМИРАН И ДА ОЦЕНЯ ВСИЧКИ ФАКТИ, ЗА ДА ВЗЕМА ИНФОРМИРАНО РЕШЕНИЕ, СЪГЛАСНО ИЗИСКВАНИЯТА НА НЮРНБЕРГСКИЯ МЕДИЦИНСКИ КОДЕКС. ЩЕ БЪДА БЛАГОДАРЕН, АКО МИ ПРЕДОСТАВИТЕ СЛЕДНАТА ИНФОРМАЦИЯ В СЪОТВЕТСТВИЕ СЪС ЗАКОНОВИТЕ ИЗИСКВАНИЯ: 1. МОЛЯ ДА МЕ ИНФОРМИРАТЕ ПИСМЕННО ЗА ОДОБРЕНИЯ ПРАВЕН СТАТУС НА ВСЯКА ВАКСИНА И ДАЛИ СЪЩАТА Е ОДОБРЕНА ОТ "THE UNITED STATES FOOD AND DRUG ADMINISTRATION" (FDA) КАТО ОФИЦИАЛНА ВАКСИНА ИЛИ ВСЕ ОЩЕ Е В ПРОЦЕС НА ИЗПИТАНИЯ И ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА? 2. МОЛЯ ДА МИ ПРЕДОСТАВИТЕ ДОКУМЕНТАЛНИ ПОДРОБНОСТИ, ЧЕ ВАКСИНИТЕ СА ПРЕМИНАЛИ ПЪЛНИЯТ ЦИКЪЛ НА ДЪЛГОГОДИШНИ ИЗПИТАНИЯ ВЪРХУ ЖИВОТНИ И ДОБРОВОЛЦИ ХОРА (ТОЕСТ ФАЗА 1, ФАЗА 2 И ФАЗА 3); КАКВО КОЛИЧЕСТВО ХОРА СА УЧАСТВАЛИ В ИЗПИТАНИЯТА; КАКВИ СА РЕЗУЛТАТИТЕ И СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ ОТ ТЕЗИ ИЗПИТАНИЯ И ПИСМЕНИ ГАРАНЦИИ, ЧЕ ВАКСИНАТА Е ИЗЦЯЛО, НЕЗАВИСИМО И СТРИКТНО ТЕСТВАНА СПРЯМО КОНТРОЛНИТЕ ГРУПИ И КАКВИ СА ПОСЛЕДВАЩИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ ТЕЗИ ТЕСТОВЕ? 3. МОЛЯ ДА МЕ ИНФОРМИРАТЕ ПИСМЕННО ЗА ПЪЛНИЯ СПИСЪК НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА ВАКСИНАТА,КОЯТО ТРЯБВА ДА ПОЛУЧА, И КАКВИ ОТ ВЕЩЕСТВАТА КОИТО СЕ СЪДЪРЖАТ В НЕЯ СА БИЛИ ОПРЕДЕЛЕНИ КАТО КАНЦЕРОГЕНННИ ИЛИ ТОКСИЧНИ ЗА ОРГАНИЗМА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ? 4. МОЛЯ ДА МЕ ИНФОРМИРАТЕ ПИСМЕННО ЗА ВСИЧКИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ /СМЪРТ, УВРЕЖДАНИЯ, ПАРАЛИЗИРАНЕ, ГЪРЧОВЕ, ОБРАЗУВАНЕ НА ТРОМБИ, СЪСИРВАНЕ НА КРЪВТА И ДРУГИ ФОРМИ НА ИНВАЛИДНОСТ.../, СВЪРЗАНИ С ТАЗИ ВАКСИНА СЛЕД ИНЖЕКТИРАНЕТО Й В ТЯЛОТО, ВКЛЮЧИТЕЛНО ПРОУЧВАНИЯТА НА ДРУГИ СТРАНИ И НАУЧНИ ИНСТИТУЦИИ ПО СВЕТА? 5. МОЛЯ ДА ПОТВЪРДИТЕ, ЧЕ ВСЯКА ЕДНА ОТ ВАКСИНИТЕ, КОИТО СТЕ ДОСТАВИЛИ ЗА УПОТРЕБА В СТРАНАТА, НЕ Е "ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ТЕРАПИЯ", ПРОМЕНЯЩА ГЕН НА ТРНК / MRNA, И ЧЕ НЕ СЪДЪРЖАТ АБОРТИРАНИ ФЕТАЛНИ КЛЕТКИ, КОЕТО ВЛИЗА В ПРОТИВОРЕЧИЕ С МОЯТА РЕЛИГИОЗНА ПРИНАДЛЕЖЕНОСТ, КАКТО И ЧЕ НЕ СЪДЪРЖАТ ГРАФЕНОВ ОКСИД, ЕТИЛЕНОВ ОКСИД И БИОСЕНЗОРНИ НАНОЧАСТИЦИ ОТ ДРУГИ НЕУПОМЕНАТИ В ЛИСТОВКИТЕ НА ВАКСИНИТЕ ОПАСНИ МАТЕРИАЛИ? 6. МОЛЯ ДА ПОТВЪРДИТЕ ПИСМЕННО, ЧЕ НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА МЕ ПРИНУЖДАВА ДА ПРИЕМА НАД МЕН ДА БЪДАТ ИЗВЪРШВАНИ ПОД НАТИСК ИЛИ НАСИЛА КАКВИТО И ДА Е БИЛО ВАКСИНИ ИЛИ ДРУГИ МЕДИЦИНСКИ ЕКСПЕРИМЕНТИ, В СЪОТВЕТСТВИЕ С НЮРНБЕРГСКИЯ МЕДИЦИНСКИ КОДЕКС? 7. МОЛЯ ДА МЕ ИНФОРМИРАТЕ КОГА, КЪДЕ И ПО КАКЪВ НАЧИН Е ИЗОЛИРАН И ПОДРОБНО ИЗСЛЕДВАН В НЕЗАВИСИМИ ЛАБОРАТОРИИ ВИРУСА НА COVID-19 И КОГА ПО СРОКОВЕ СА РАЗРАБОТЕНИ ВАКСИНИТЕ, КОИТО НЯКОЙ ИСКА ДА МЕ ПРИНУДИ ДА ПРИЕМА НАСИЛА? СЛЕД КАТО ПОЛУЧА ГОРЕПОСОЧЕНАТА ИНФОРМАЦИЯ В ПЪЛЕН РАЗМЕР И СЪМ УДОВЛЕТВОРЕН, ЧЕ НЯМА ЗАПЛАХА ЗА ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА МИ, ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА ПРИЕМА ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ВИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ, НО ПРИ ОПРЕДЕЛЕНИ УСЛОВИЯ - А ИМЕННО, ЧЕ: 1. ПОТВЪРЖДАВАТЕ ПИСМЕННО И КАТЕГОРИЧНО, ЧЕ НЯМА ДА ПОСТРАДАМ И, ЧЕ ПОЕМАТЕ ПЪЛНАТА СЪДЕБНА, ФИНАНСОВА И НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА НЕИСТИНСКА ИНФОРМАЦИЯ И ЗА ВСЯКО ЕВЕНТУАЛНОТО УВРЕЖДАНЕ НА МОЕТО ЗДРАВЕ, КАКТО И РАЗХОДИТЕ ПО ЛЕЧЕНИЕТО И НЕУТРАЛИЗИРАНЕТО НА ЩЕТИТЕ И ЗАВЕЖДАНЕТО НА СЪДЕБНИ ПРОЦЕСИ ОТ МОЯ СТРАНА СРЕЩУ ВАС И ВСИЧКИ ВИНОВНИ ПО ЦАЛАТА МЕДЕЦИНСКА ВЕРИГА. 2. СЛЕД КАТО ПОЛУЧИТЕ ТОВА МОЕ ЗАПИТВАНЕ, ДОКУМЕНТЪТ С ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДПИСАН ОТ ВАС И НАПЪЛНО КВАЛИФИЦИРАН ЛЕКАР, КОЙТО ДА ПОЕМЕ ПЪЛНА ПРАВНА И ФИНАНСОВА ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСЯКАКВИ НАРАНЯВАНИЯ, НАСТЪПИЛИ ВЪРХУ МЕН, И/ИЛИ ОТ ВСЯКАКВИ ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ ОТ УПЪЛНОМОЩЕН ПЕРСОНАЛ ОТНОСНО ТЕЗИ ПРОЦЕДУРИ. 3. В СЛУЧАЙ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ОТКАЖА ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА ВАКСИНАЦИЯ, ПОТВЪРДЕТЕ, ЧЕ ТОВА НЯМА ДА КОМПРОМЕТИРА МОЯТА ПОЗИЦИЯ И, ЧЕ ГАРАНТИРАТЕ, ЧЕ В РЕЗУЛТАТ НА ТОВА НЯМА ДА ПОНАСЯМ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ, КАКВИТО И ДА Е БИЛО ОГРАНИЧЕНИЯ И ДИСКРИМИНАЦИЯ? СЧИТАМ, ЧЕ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ И ИЗИСКВАНИЯ НА НЮРНБЕРГСКИЯ МЕДИЦИНСКИ КОДЕКС /ЗА НАРЕШАВАНЕТО, НА КОИТО ВСИЧКИ ВУЧАСТНИЦИ И ВИНОВНИ СА БИЛИ ОСЪДЕНИ НА СМЪРТ И ОБЕСЕНИ/ И ВСИЧКИТЕ МИ НЕОТМЕНИМИ ЧОВЕШКИ ПРАВА ЩЕ БЪДАТ ЗАПАЗЕНИ. ТРИТЕ ИМЕНА НА СВОБОДНО РОДЕНИЯТ, ДУХОВЕН И СУВЕРЕНЕН ЧОВЕК ПОДПИС С ОТПЕЧАТЪК ОТ ПАЛЕЦА НА ДЯСНАТА ВИ РЪКА ПРИЛОЖЕНИЕ: 1) ВСИЧКИ ВАКСИНИ СА В ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ФАЗА ДО 2023 – 2024 ГОДИНА И НЕ СЕ ПОЛУЧИЛИ ОДОБРЕНИЕ ОТ FDA - USA. 2) PFIZER - ПРОГНОЗНА ДАТА НА ЗАВЪРШВАНЕ НА ПРОУЧВАНЕТО - 2 МАЙ 2023 Г. - HTTPS://CLINICALTRIALS.GOV/CT2/SHOW/NCT04368728 3) MODERNA - ПРОГНОЗНА ДАТА НА ЗАВЪРШВАНЕ НА ПРОУЧВАНЕТО – 30 ЮНИ 2024 Г. - HTTPS://CLINICALTRIALS.GOV/CT2/SHOW/NCT03897881 4) ASTRAZENECA - ПРОГНОЗНА ДАТА НА ЗАВЪРШВАНЕ НА ПРОУЧВАНЕТО: 14 ФЕВРУАРИ 2023 Г. - HTTPS://CLINICALTRIALS.GOV/CT2/SHOW/NCT04516746 ВЪПРОСЪТ Е, ЧЕ ТЕ НЕ МОГАТ ДА ВИ ПРЕДОСТАВЯТ ИЗИСКВАНАТА ИНФОРМАЦИЯ, НА ПРАКТИКА НЕ ВИЕ ОТКАЗВАТЕ ВАКСИНАТА, А ИСКАТЕ ИНФОРМАЦИЯ, ДОКАЗАТЕЛСТВА И УВЕРЕНИЯ, КОИТО ТЕ НЕ МОГАТ ДА ВИ ДАДАТ, ЗАЩОТО, АКО ВИ ПРЕДОСТАВЯТ ФАЛШИВА ТАКАВА, ТОВА ГИ ВКАРА В ЗАТВОРА!

поста и ИП адреса бяха препратени към НСБОП

А пък твоите данни съответно бяха препратени към Съюза на манафите в България(СМБ).

Всеки с връзките си. Кажи ми какви са ти приятелите да ти кажа какъв си. Единия цензуратор, а другия педал.

А пък ти получаваш призовка. Познай за кво - за мойта кожена спринцовка.

Браво на теб, сети се някой да го препрати. А може да вземе да им присветна най-накрая на НСБОП и да забранят ваксините от съображения заплаха на националната сигурност. Все пак работата им е да защитават народа си, а не да се грижат за печалбите на американските мафиотски корпорации.

Вече има научно медицинско доказателство за високия риск от тези ваксини. Ваксини убиици. Abstract 10712: Mrna COVID Vaccines Dramatically Increase Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: a Warning Steven R Gundry Originally published8 Nov 2021Circulation. 2021;144:A10712 We conclude that the mRNA vacs dramatically increase inflammation on the endothelium and T cell infiltration of cardiac muscle and may account for the observations of increased thrombosis, cardiomyopathy, and other vascular events following vaccination.

Пътрво - това НЕ е статия. Това е АБСТРАКТ НА ПЛАКАТ към конференция. Няма Peer review и НЕ е публикувано в никакво списание, още по-малко с импакт фактор. Данни няма и ако беше прочел малко от абстракта който с мъка си гоогълнал е реклама на GE Healthcare тест - т.е. платена реклама за симпозиум. аре проверявайте си източниците.

Господина ТРОЛ, няма да прчете цялата статия, ноза тези които искат повече инфо, ето. Abstract 10712: Mrna COVID Vaccines Dramatically Increase Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: a Warning Steven R Gundry Originally published8 Nov 2021Circulation. 2021;144:A10712 This article has an expression of concern Expression of Concern: Abstract 10712: Mrna COVID Vaccines Dramatically Increase Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: a Warning Abstract Our group has been using the PLUS Cardiac Test (GD Biosciences, Inc, Irvine, CA) a clinically validated measurement of multiple protein biomarkers which generates a score predicting the 5 yr risk (percentage chance) of a new Acute Coronary Syndrome (ACS). The score is based on changes from the norm of multiple protein biomarkers including IL-16, a proinflammatory cytokine, soluble Fas, an inducer of apoptosis, and Hepatocyte Growth Factor (HGF)which serves as a marker for chemotaxis of T-cells into epithelium and cardiac tissue, among other markers. Elevation above the norm increases the PULS score, while decreases below the norm lowers the PULS score.The score has been measured every 3-6 months in our patient population for 8 years. Recently, with the advent of the mRNA COVID 19 vaccines (vac) by Moderna and Pfizer, dramatic changes in the PULS score became apparent in most patients.This report summarizes those results. A total of 566 pts, aged 28 to 97, M:F ratio 1:1 seen in a preventive cardiology practice had a new PULS test drawn from 2 to 10 weeks following the 2nd COVID shot and was compared to the previous PULS score drawn 3 to 5 months previously pre- shot. Baseline IL-16 increased from 35=/-20 above the norm to 82 =/- 75 above the norm post-vac; sFas increased from 22+/- 15 above the norm to 46=/-24 above the norm post-vac; HGF increased from 42+/-12 above the norm to 86+/-31 above the norm post-vac. These changes resulted in an increase of the PULS score from 11% 5 yr ACS risk to 25% 5 yr ACS risk. At the time of this report, these changes persist for at least 2.5 months post second dose of vac.We conclude that the mRNA vacs dramatically increase inflammation on the endothelium and T cell infiltration of cardiac muscle and may account for the observations of increased thrombosis, cardiomyopathy, and other vascular events following vaccination.

Както казах. Абстракт за конференция. Добре го прочетох за разлика ОТ тебе. В статия освен абстракт има резултати, методи и дискусия и литературни препратки. Позволи ми да знам повече от тебе господин ТРОЛ, тъй като имам повече импакт фактор от повечето професори в България.

Конференцията е AHA Scientific Session 2021 и програмата която се е работило от 12 до 15.11.2021 можеш да я видиш на сайта им - abstractsonline com. ХОРА !!!!! НАУЧЕТЕ СЕ ДА СИ ПРОВЕРЯВАТЕ ИЗТОЧНИЦИТЕ И ЧЕТЕТЕ НЕ САМО ЗАГЛАВИЯТА!!!! И като не разбирате за какво се говори - ми НЕ ТРОЛЕТЕ ЛЪЖИ да МАНИПУЛИРАТЕ ХОРАТА!

"may account for the observations " - Може би, би било добре да се вземе под внимание.

грешка - наблюдение...

Дейба вашта майка, дейба!

Внимавай какво говориш. Руските деца ги почнахме вчера, ако не си чел статиите да ДИР-а вчера. Да не ходиш в Гулаг.

Ти кога обърна пак резбата и тръгна по женско бе? Или за пред хората се правиш. Как е? Ердо ко ви каза. По-малко месо да папкате. Неделя ходите на джамията и режете от чурката, да има какво да ядете.

Слушайте, ве, капути неваксинирани, дорде не пукнете всички, нема се оправим! Затова, от утре искам всички антиваксъри-идиоти на опашка пред болниците да си чакат реда за иглата! Ако не- тръби в гърлата, мама ви, улава!

Вече няма принудително настаняване в психиатрични заведения. Иначе щях да се погрижа още тази вечер да те приберат.

Дебил

Ваксо утре да се явиш в Зоологическата градина в клетката на слона ,за да те интубира слона с хобота си в миризливия гъз и да те прочисти от насъбраните шлаки в тялото ти,за да почнеш да мислиш с главата си,а не с гъза си.

Психарите от елита от хилядолетия са обичали да правят жертвоприношения на деца. Така, че намерението на същите да слагат експериментални ваксини на децата въобще не ме учудва. Единствено ме отвращава.

Както писах под една друга статия, ваксинацията е като есенния листопад - няма как да бъде спряна.

Листопада не ни бърка. Да му мислят овошките.

И за какво да ваксинираме децата? Поради смъртност? Ми те не мрат от това. За да не заразяват другите ли? Ми те и ваксинираните разнасят вируса и заразяват. Тогава защо? Само заради пари ли? Защо не направят ваксина за деца със зависимост към наркотици?

Само да кажа на дефлорираните ... Не съм антиваксър, просто съм алергичен към простотии!

Проблема с простотията.

с една дума - страхливец.

По официални статистики в България годишно от грип умират между 4 и 6 хиляди души. Всяка зима се ваксинират срещу поредния щам. И е доброволно. Нека си остане така и с този вирус.

няма такова нещо. Например за 2018-та умрели от грип и пневмония общо са 1298 човека. Да беше проверил официалната статистика, преди да пишеш глупости.

Дирчета, вие деца нямате ли?! А как избирателно триете коментари... как да ви вярваме после, на вас и подобните ви "медии"????

Масмедиите са главното средство на мегакорпорациите и елита за прокарване на тази масова психоза и разделението на хората на лесноуправляеми групички ваксъри-антиваксъри, бели-черни и каквото друго се сетите - https://www.youtube.com/watch?v=XlL5_kKyLA0

Евреите, в тяхната свещенна книга, наричат всички не евреи, гой. Което значи животно, добитък. И не ви ли се дтр, че наистина, не само искат, но и ни превръщат в гой

Винаги си е било така. То е по рождение. Аз лично съм се родил помияр, и ще си умра помияр, и нямам проблем с това, че някой е по-висш от мен. По-висшите мачкат по-низшите - неотменим природен закон!

Долу ръцете от децата, гадове мръсни!

Трябва също да забранят детските градини, училища, а и работа за неваксинираните. Само така ще се върнем към нормалния живот.

Ти ако си пред мен в момента, ще забранят присъствието на зъби в устата ти...

Още една жертва на масовата психоза и целенасоченото разделение на хората на лесно управляеми групички ваксър-антиваксър докато отстрани корпорации и корумпирани политици потриват ръчички и си прокарват плановете необезпокоявани, защото сме твърде заети да се джавкаме и контролираме едни-други.. . Нито Пешо от съседния вход, нито Гинка от кваралния магазин са ти отнели свободата. Нормалният живот ти го отнеха психарите в правителствата по света, които я с подкупи от фарма мафията, я под заплахи от същите, решиха да ти ги отнемат. Поеми дълбоко въздух, разсей негативните емоции и мисли логически, а не се поддавай на внушения и манипулация чрез масмедиите спонсорирани от същите тези психари: https://www.youtube.com/watch?v=XlL5_kKyLA0

По-добре да бяха забранили на майка ти да ражда

МАСОВА СТРЕЛБА ПО ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА ВАКСИНИРАТ.

Вие ли ще стреляте?

Не виждам смисъл на здрав човек да даваш лекарство. Нека работим с факти. Факт 1. Ваксинираните умират по-малко. 2. Ваксинираните разнасят вируса колкото неваксинираните и преболедувалите. 3. Децата не умират от вируса. 4. Ваксинираните се разхождат свободно и заразяват свободно. 5. При масово ваксинирани държави новозаразените се увеличават прогресивно. 6. Всички ваксини, които са ми били като дете са ПРОВЕРЕНИ. 7. Тази срещу ковид НЕ Е проверена. Тя е експериментална. След всичко това мога да кажа, че който иска нека се ваксинират, но пипне ли ми детето - мъртъв е.

Ваксините са една голяма измислена далавера една измислица за пари лично съм преболедувал ковид след което след година приятелката ми се разболя преди да разбера че е болна бях постоянно с нея хранехме се заедно бяхме в едно легло като разбрах че е болна просто само не спяхме заедно Е аз не се разболях повторно така че някой специалисти се прави създалия се имунитет след преболедуването е най-силен не са нужни никакви ваксини просто всички ще го преболедуваме това е като въздуха и водата

Да ама не. Искат да те боцнат и това е. И аз съм в това положетие ,но ако искам сертификат получавам комбинация от три пръста с преобладаващ среден, защото е минало повече от година.Аман..

МАСОВА СТРЕЛБА, ПРОДЪЛЖАВАТЕ ТАКА!

Вместо да оставят децата да го прекарат и придобият истински имунитет и да се прекъсне разпространението, те ще ги дупчат, ще им се отслаби имунната система и ще го изкарат още по зле. А трябва да се пазят възрастните от контакти и болните които са с отслабена имунна система. Ако нямаше никакви мерки в началото, всичко щеше да мине като вихрушка и да сме забравили вече ,нямаше да има нито вълни, нито мутации.

На всеки антиваксър - по 100 тояги на голо! Така ще се научат, явно нормалните методи при тях не действат, понеже нямат нормални мозъци

Още една жертва на масовата психоза и целенасоченото разделение на хората на лесно управляеми групички ваксър-антиваксър докато отстрани корпорации и корумпирани политици потриват ръчички и си прокарват плановете необезпокоявани, защото сме твърде заети да се джавкаме и контролираме едни-други.

Логиката ми убягва ...т.е. ваксинирайки децата, с цел да ги предпазим от тежко боледуване и/или смърт, ние ще ги предпазваме от нещо, което така или иначе НЕ им се случва, защото огромната част го карат леко или безсимптомно, ако изобщо се заразят???

Та логиката не излиза щото не си видял финансовия отчет на Пфайзер-Бионтех. Май беше 3 млрд долара чиста пара за полугодието. Така вече мисля , че логиката почва да се изяснява повече..

Имам странното предчувствие, че ако посегнат на децата , нашите управляващи ще разбератр какво означава "да те е страх от гнева на търпеливия. "

Последно тая ваксина работи или не работи. Ако работи как така при ваксинирани 70% примерно в повечето западни държавии + милиони преболедували се очертава пак локдаун. 90% имала успеваемост ваксината... за глупаци ли ни вземат, при едрата шарка как работи и е изчезнала.Някой лъже и то много,после защо харата не вярвали

Е ся вече ще има жертви и кютек.

Към новината