назад

Запазва се висок процентът на новозаразени от коронавирус - 15,8% от пробите са положителни

08:57 | 17 октомври 2021 | Редактор: Калина Петрова 133 8244

Коментари 133

Мангърчета шизофренни, ще лапате маркуча (по израза на Шизофреник Мангъров) на стълбите пред болницата май!

Никой не е умрел от ковида докато не се разрешат аутопсиите.

Що не казват колко двойно ваксани са пукнали ...

Щото няма, само дебилни антивакс идеоти умират

Има голяма грешка в тази стакмистика. Починалите не са умрели от COVID-19, а с COVID-19. Аутопсията е забранена. Защо? При официално обявени 25% ваксинирани и около 1000 "заразени" на ден, защо не сме достигнали колективен имунитет за повече от година? Ако ваксенираните също се разболяват и дори умират, какъв е смисъла да се ваксинираме? Геноцида над българите от страна на медиците е, че не лекуват болните заразени с COVID-19, докато не премине заразата.

да сте тролове или един трол написал двата коментара под този. Но ако случайно не сте – Пораснете най-сетне! Аутопсиите никой не ги е забранявал. Правят се рядко по принцип у нас и аутопсиите на починали от ковид обикновено доказват очевидното и без тях. Аутопсиите на прекарали ковид не рядко показват също жестоки последици от него нерядко. Колективен имунитет не сме постигнали защото е невъзможно при толкова бързо мутиращ вирус. Дори с ваксините. С грипа не сме успели повече от сто години. Ваксинираните никой не отрича че също се заразяват. Но по-рядко. И още по-рядко се разболяват и десетки пъти по-рядко от разболелите се неваксинирани умират. А това за геноцида на лекарите, ако не беше гнусно е толкова глупаво, че е смешно. Значи седят, седят и изведнъж... Айде геноцид. После им мине за няколко месеца и изведнъж... Пак геноцид. Ей затова последното и сбора на толкова тролски опорки в коментара реших, че е много вероятно да си трол.

2020 имаше някъде около 7 аутопсии и показват, че не се са починали от ковид, а от високо кръвно. А тази година колко са правени?

Жалки сте другари антиваксърите. Значи според вас пациент със сатурация под 80, син, не можещ да си поеме дъх и с двойна пневмония умира от нещо друго? Какво ли е то? А сетих се от тъпоумие защото този пациент не е ваксиниран а ако има ваксинационния паспорт то последния е фалшив. Но както се знае българите са ниско интелигентни злобни и доста тъпи. Интелигентността е способност на живите същества с висша нервна дейност да се приспособяват и оцеляват. За сравнение починалите в България от ковид или не по време на ковид епидемията са 3241 на 1 милион души. Починалите в Израел за 864 на един милион. От това ясно се вижда че нискоинтелигентните и глупави българи не могат дори да съобразят как да оцелеят. Това разбира се чудесна нов8на. Колкото повече измрат толкова повече ще се намали примитивизма по тези ширини и ще могат да дойдат други племена и народи.

Преди около 5-6 години, мака ми имаше същия случай при прекарана пневмония, но може да си е изпреварила времето според теб.

Статистиката е като "чашата с вода е наполовина пълна, или нополовита празна", кой както иска... Та и при глашатаите за поголовна ваксинация. Нека започват с 15% от напълно ваксинираните са с повторна инфекция, 30% до 40% от тези с една игла също повтарят инфекцията. И тогава да продължат с общите цифри. И нека се даде акцент на драстичното нарушаване на добрата медицинска практика, като например, неспазването на условията за т.н. ваксини, при -20С и -70С, както и нарушаване на правилата на имунизационния протокол. Ваксина - само на клинично здрав човек! Ваксина не си прави при редица заболявания (има цял списък на МЗ за целта), както и в хода на повсеместна епидемия. Защо се допускат тези аномалии и кого обслужва тази нелогична еуфория на платени от фарма мафията родни трубадури...

списъка на МЗ. Може ли?

За чашата. Факт. В България починали 3443 на 1 милион в Израел 864 на милион. Схващаш ли разликата или не. Инак брущолевения за р@зболяване - никога и никоя в@ксина за никое заболяване не предпазва на 100%. Само псевдо учения Чорбанов вярва на подобни глупости но то е защото не е учил молекулярна биология та му е простено. Но няма лошо. Мрете смело.

Трябва НОКАУТ за тия, които РАЗПРОСТРАНЯВАТ таквиа ИЗМИСЛЕНИ новини за ВИРУСИ !!! Тоя е или Китайски ШПИОНИН или педраз, еббал се с китайци, който ПРОДАВА маски. Като НЯМА араби и китайци наблизо, НЯМА и ВИРУСИ..

Починали от ковид у нас - 1220 човека. Хоспитализирани ваксинирани - 9,75% от всички хоспитализирани с ковид. Хоспитализирани в реанимация - 3,86% Починали ваксинирани до 60г. възраст - 1,23% от починалите от ковид за периода, а иначе общо починалите до 60г. възраст са 13,93% от всички починали от ковид за този период. Не съжалявам за избора да се ваксинирам.

Ти наистина ли очакваш да ти кажат истината, че 90 процента от тези в болниците и починалите са ваксинирани. Я сметни от умрелите колко са над 60 и колко е при тях процента ваксинирани. Над 60 са бай ваксинирани и мрат здраво. Добре, че не се боцнах.

работя в реанимация и при такъв процент виксинирани с ковид в реанимациите, не е странно, че не сме имали такъв до момента при нас.

В реанимация са повечето над 60 годишни искаш да ни кажеш, че те всички са неваксинирани ли лъжецо? Те са в пъти повече ваксинирани от тези под 60.

За какъв ковид говорим. Има далеч по-опасни и зловещи болести от него. То бива бива, ама почти две години всеки ден да ни заливат от сутрин до здрач само с негативна информация. Прекарах го. Една седмица загубих апетит и нямах сили. Не употребих никакво лекарство. Грип като грип. Патардията само дето е голяма.. Ама имало починали. Е. случи се и мома да роди.

Има, но това е активно мероприятие за да въведат Нов тоталитарен ред.

Имало починали, връщали хора от болници, защото са препълнени, спирали планови операции, децата учели дистанционно. Иначе проблем няма. 80% го карат вкъщи, 20% стигат до бошниците. Айде сега си представи, че 1млн. Се заразят в рамките на месец. Къде се се намерят 200 000 болнични легла и 20 000 лекари+още медицински сестри, санитари и почее само за тоя вирус? А иначе е ясно, че всички ще го изкараме - ваксинирани или не. Ама не бива да е едновременно и ако имаме възможност да намалим вероятността да влезем в болница - нека го направим.

ГО МИНАХ ОЩЕ В КРАЯ НА МАРТ МИНАЛАТА ГОДИНА ... 3 ДЕНА ИМАХ ТЕМПЕРАТУРА КОЯТО НЕ СПАДАШЕ С ОБИКНОВЕНИТЕ СРЕДСТВА ... ТЪЙ ЛИ - УДАРИХ ЕДН ПРОСТ БРОНХИАЛЕН АНТИБИОТИК ОТ 5 ЛВ И ЗА ДВА ДЕНА ВСИЧКО МИНА...

Не сте изкарал Коронавируса, нещо друго е било.

270 от 1867 разболели се са ваксинирани 368 от 1867 произволни са ваксинирани 270+122 от 1867+122 е реалният процент ваксинирани, т.е. 122 души не са се заразили благодарение на ваксината ---- 26 от 262 хоспитализирани са ваксинирани 51 от 262 произволни са ваксинирани 26+32 от 262+32 е реалният процент ваксинирани, т.е. 32 души не са влезли в болница благодарение на ваксината ---- 4 от 43 починали са ваксинирани 8 от 43 произволни са ваксинирани 4+5 от 43+5 е реалният процент ваксинирани, т.е. 5 души са живи благодарение на ваксината ---- Ако ваксините не помагаха, първите два реда щяха да съвпадат. Третият ред показва реалния ефект от ваксините. Ваксините спасяват живот.

Като гледам данните напоследък, към 10% умрели ваксинирани, при 20% ваксинирани общо. Ваксините все пак помагат - 2-3 пъти намаляват смъртността явно. Така че е хубаво да се ваксинират рисковите групи. Но още по-хубаво е да вземете да отслабнете. Британски лекари още в началото на пандемията обявиха, че над 10 пъти по-голям е шансът от тежко боледуване при затлъстелите.

Колкото измрете дневно, толкова лицеви опори с една ръка ще направи г-н Радев.

По-слаби сме от вирусите. Играят си с нас. Те са живи същества и живели много преди хората. Ако искат могат да ни унищожат. Засега ни жалят.

ГЛЕДАХТЕ ЖИВОТНИТЕ В КЛЕТКИ В ЗООЛОГИЧЕСКИТЕ ГРАДИНИ, НАЛИ! Е СКОРО НЕЩАТА ШЕ СЕ ОБЪРНАТ И ЖИВОТНИТЕ ШЕ ВИ ГЛЕДАТ В КЛЕТКА, СЪС "УМЕН" ТЕФОН В РЪЧИЦА И С "УМНИ" ОЧИЛА НА ОЧИТЕ, ЖИВЕЕЙКИ В ИЗМИСЛЕНИЯТ СВЯТ, КОЙТО ЩЕ ВИ ПРОЖЕКТИРА Е-НТЕЛЕКТА В ОЧИЛЦАТА, ДОКАТО ЦЪКАТЕ ПО ТЕЛЕФОНЧЕТО! ТОВА ЩЕ Е БЪДЕЩЕТО СЛЕД 2030 ГОДИНА... А ДО ТАМ ШЕ СЕ СТИГНЕ, КАТО ВИ ... НАБОДАТ! АМИН !

ЧЕ ЩЕ ГИ ГЛЕДАТ, АМИ ЩЕ ИМ СЕ СМЕЯТ НА "ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНИЯТ" АКЪЛ... "ОНИЯ" СЪЩО ЩЕ СА "ОТВЪН" ЗАЕДН С ЖИВОТНИТЕ И ЩЕ СИ ВИКАТ - ОТЪРВАХМЕ СЕ ОТ ТИЯ ОВЦЕ!

СЪСИПВАТ БИЗНЕСИ !! И ТО ВЪВ ЛЮТА КРИЗА. ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПЯТ ВЛАСТИТЕ ?? ХОРАТА УМИРАТ А ОНЯ ПРАВИ ЛИЦЕВИ ОПОРИ !!

ЕДИН "БИЗНЕС" ... СВЪРШИ ТИ АЛЪШ-ВЕРИША... НЯМА ВЕЧЕ КОГО ДА ПРЕЦАКАШ - СВЪРШИХА БАЛАМИТЕ !

Като чета коментарите, започвам да подозирам че българските антиваксъри вярват и че Земята е плоска я също така и че България (и те) е център на Вселената.

Колко "остроумно"!

Много са изпростели.

Спрете да обръщате внимание на безотговорните антиваксъри, скоро, до 2 години така или иначе ще бъдат ваксинирани, но ние пак ще сме на 5-6 игли пред тях

Е то ще минат 10 години, после кажи, че пандемията не е умишлено създадена!

Какви 2 години вие я изкарате до лятото я не

В търсене на истината - информация за размишление. По данни на Евростат за общата смъртност за юли и август 2021 г. - Дания, Естония, Гърция, Испания, Франция, Кипър, Малта, Холандия, Австрия, Португалия, Финландия и Исландия имат по висока смъртност за страната от средната за страната от преди 2020г. А повечето от тези страни ни ги дават за пример, а тук нещо не се връзва в тези статистики.

Ваксите падат като датски футболист на европейско

Само че в страните с много ваксинирани процентът увеличение е едноцифрено число, а в страни като България е двуцифрено. Засега...

Първо виж от източника изнесените данни за тези месеци и тогава коментирай, това са страните с най голямо увеличение. България е също сред тях, но Е също с процент като тях, а има страни с по голям процент от България. И забележи това е обща смъртност в месеците с малко заразени - там е интересното.

През август 2021 г. смъртността в ЕС се е увеличила леко до 8%. Той обаче продължи да варира в държавите -членки на ЕС: от -4% в Чехия до над +50% в Кипър. Преди август 2021 г. свръхсмъртността намаляваше от май 2021 г., след пик през април 2021 г. ( +20%) и след дори +40% през ноември 2020 г. (в сравнение със средните стойности за същите месеци през 2016 - 2019 г.) . Минимум е регистриран през юли 2021 г. (+5%). През 2020 г. ЕС преживя два цикъла на свръхсмъртност: първият между март и май 2020 г. (с пик от +25% през април), след това по -дълъг между август 2020 г. и края на годината (с пик от + 40% през ноември). Тази информация идва от данните за свръхсмъртността, публикувани днес от Евростат, въз основа на седмично събиране на данни за смъртните случаи. Статията представя няколко констатации от по -подробните статии, обяснени за свръхсмъртността и седмичните смъртни случаи.

И къде точно съм излъгал, провери изброените страни.

тълкуване на данните. Първо всяка страна през тези месеци е различно засегната от вируса. Второ всяка страна в различни периоди въвежда различни мерки, по различно време. Ясно е че пълното затваряне е най-ефективно, но в момента много страни са вече почти напълно отворени. Важният извод е, че на ниво ЕС exsess mortality през тази вълна е 7,8% при над 20% до 40% при предните три. Както казах, при все по-малкото налагане и спазване на мерки, този успех при по-опасен вариант на вируса през тази вълна, се дължи само на ваксините. И да не забравяме, че статистиката и изводите от нея са толкова по-точни, колкото по-голям брой хора обхващат.

не си търсил истината, а потвърждение на пропагандни тези. Затова тълкуваш информацията избирателно, едностранчиво и неправилно.

Гледайте концлагера Австралия. От утре започва насилствено ваксиниране с помощта на армията. В Еврогейския съюз подготяват същото. Оказвайте яростна съпротива на Фашистите,не давайте децата си и възрастните родители да ги инжектират. Знаете , че искат тотална редукция на населението.

В Австралия хората обръщат флаговете обратно това е знак за война. Ще има трупове на ваксъри. Дано избият ваксърите.

Какво му на "концлагера" Австралия? Вчера са починали 9 души на 25 милиона население. А от началото на пандемията са починали 1 516 човека. Това е около 17 пъти по-малко от 7 милионна България.

Данните ти са фалшиви тъпунгер.

ЧЕ Е .... КОНЦЛАГЕР .... И ВЪТРЕ СА УМРЕЛИТЕ ЖИВИ!

Дай по истински, бе боклук.

Всеки прави своя информиран избор и взема информирано решение за себе си. Вече на няколко антиваксъра пропуснах погребенията. Хората сами са направили избора си.

около 70% напълно ваксинирани в Австралия до този момент мисля че изборът на австралийците е очевиден. Малцината уплашени, тъпи, платени или откачени ще покрякат, покрякат пък ще им мине.

Гледайки статистиките, вече надминаваме в пъти починалите дори на държави с население към 100 милиона. Може би защото сме много умни и изключително красиви. А, да. И всеки жител на Земята ни дължи минимум 20лв, заради българския ни паспорт.

Тъпак само неваксинираните там са повече от нашето цялото население. Кого лъжеш със стъкмистика.

С трупове не разговарям.

Ще ти го кажа по-просто. Статистиката ти е фалшива защото там вече пробутаха ваксата.

Когато нямаме какво да противопоставим, започваме да отричаме до последно.

Тъпаците искат ваксинираните да запълнят кината , но да носят маски. Пълни идиоти. За какво им набиха две инжекции като постоянно им искат маски по магазини,затворени помещения,театри,кина.

РАЗСЪЖДАВАТ ТВЪРДЕ КОНСУМАТОРСКИ ... И ТВА ИМ Е СЛАБОТО МЯСТО ! ТЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАТ, ЧЕ КАТО ОГРАНИЧАТ ОВЦЕТЕ ПЪРВОНАЧАЛНО, ОНИ ПОСЛЕ ЩЕ ДАВАТ "МИЛО И ДРАГО" ПАК ДА ХОДЯТ ПО ЗАВЕДЕНИЯ , КИНА И Т.Н... ЧЕ ДАЖЕ И ПО МАГАЗИНИТЕ... АМА БУМЕРАНГА ШЕ УДРЯ СЪС СТРАШНА СИЛА ПО МАСОНСКИТЕ ЛАКОМИ , АЛЧНИ НЕНАСИТНИ КРАТУНИ!

Леле, да си сложиш маска в метрото е направо живо мъчение! Нищо че намалява риска да предадеш и хванеш и ковид, и грип и настинки. Не случайно в Япония по принцип си носят маски във влаковете и на места с много хора много преди ковид... Но умен Ганьо маска не слага!

Продължаваме така до последния ваксинира! Ваксинацията оправдава средствата!

Над 90% от починалите не са били боцнати. Мир на праха им.

Именно , ваксата оправдава тровенето( и троленето)

Щом не го пише във Фейса, значи не е верно.

2021-10-17 09:42:27 умират (нерегистриран) Но тези 100 човека са отгоре на сметките. Антиваксърски боклук. ---- САМО ГОЛИ ДУМИ ... НА "ДУМИ" И НА "ОБРАЗИ" ВЕЧЕ ОТДАВНА НИКОЙ НЕ ВЯРВА ... САМО НА ФАКТИ И НА ДЕЙСТВИЯ! "В НАЧЛОТО БЕ СЛОВОТО..." АМА ТО СЕ ИЗЧЕРПА И ВЕЧЕ НЕ ХВАЩА ДЕКИШ...

научи се как се правят коментари тук.

НЯМАШЕ ДА МИ ГО КАЖЕШ ...ЩЕШЕ ДА СЕ РАДВАШ, ЧЕ СЪМ ТАКЪВ ... НЯМА ДА СЕ БОДЕМ БЕ... ДАЖЕ САМО ПО "ИДЕЙНИ ПРИЧИНИ" НЯМА ДА СЕ БОДЕМ

Ти си ГОЛЯМ тъпак.

са починали 2760 човека. За 39-та седмица на 2020г. са починали 1844 човека. През 39-та седмица на 2020г. още нямахме проблем с ковид у нас и смъртноста си беше нормалната за периода.

Нямхате ваксини, ковид имаше от Март месец. Губиш

но имаше локдаун и лято

също нямахме ваксини и имахме съответно 4739 и 4753 починали от ковид. Губят най-вече починалите. Гледай да не бъдеш сред тях. Ваксинирай се.

Преди започване на ваксинацията умираха по- малко. Неоспорим факт. Честито на ваксинираните.

Цъкснето на минуси няма да ви спаси. Образовайте се ваксъри. Дарвин ви за стигна, боц боооц

Народа беше наплашен и беше в локдаун. Сега мре.

И тогава ревяхте, че не ви спазват мерките

С толкова малко ваксинирани беше неизбежно при по-опасен вариант на вируса. За последните 14 дни починалите ваксинирани до 60 годишна възраст продължават да са около 1% от починалите от ковид. Факти. Етественият отбор отбира годните. Годните са или силни, или късметлии, или умни. Късмета е курва, силата е до време. Естественият отбор действа и на ниво народи. Там умните имат още по-категорично предимство.

общата смъртност за България вчера ?

50% по-голяма от обичайната. Такава беше според последните данни от преди две седмици. Сега опеделено сме по-зле.

Ми като се бодете с отрови ке мрете

Вие рушлямските гниди с Тройной ли се бодете?

бройката е изписана с думи, за по-ефектно ли ?

Фактите са следните и без ковид и с ковид, България е най - пропадналото място за живеене в Европа, наред с Молдова, Украйна, Северна Македония, Косово и Албания. Причината за това е следната, независимо дали ни харесва, ние сме мръсен народ с мръсни, гадни завистливи хора, които се правят на тарикати, а всъщност не осъзнават какви поплювковци са. Тук да си нормален значи да си батка или евтина курва, на почит са далаверите на високо и ниско ниво, например да дадеш 10 лв на полицая, за да не ти пише глоба за 50. Тук няма място за нормални хора, тъй като мнозиството иска да си живее в кочината която само си е построило. За доказателство моля всеки да си погледне кочината, която му е около блока, къщата, колибата. 90 % от хората живеят от заплата до заплата без никаква алтернатива и н.

В САЩ също повечето хора едва добутват до заплата имат и огромни дългове.

Некадърни нещастници има на всякъде. САЩ е 333 милиона и половина. Нормално е да имат и много нещастници.

Че не може в САЩ да има повече некадърни нещастници от България, или не може да са по-некадърно нещастни от българите? Прост народ. Колкото квартал на Ню Йорк.

Въпроса е защо ни приеха и ни търпят в Европа, ако съм на тяхно място бих изгонил България, но те не го правят, което означава, че не им пречи и напълно ги устройва, или това е целта им.

кое е по лошо масова дезимвормация и задължителното "превантивно" ваксиниране на този недоказан вирус или масови протести които водят до масови безредици и неподчинение вижте какво става в италия и франция така че репортерите малко внимавате с глупостите които пишете и невярната информация

Каквито и статистики да ми вадите за мене е ясно че всичко е фалшиво! Това е вирус за който още учените нищо не знаят (а дори и да знаеха пак нямаше да им имам доверие). Какво остава някой да е направил истинска ваксина срещу него.... Абсурд.... Толкова бързо, за няма и една година.... Вие чувате ли се... А защо не се казва колко милиона човека умряха от самото ваксиниране? Защо това се крие? Защото на някого не му изнася нали? А и друго, как може да си слагате някакви си течности които не е ясно какво съдържат? Някои даже на децата си! Ужас... Та казвате значи, така и така ще се мре, барем да сме ваксинирани а?

Изключително важно е да не се ваксинираш. Ама в никакъв случай. Злато да ти дават, откажи го!

"ГОЛЯМА РАБОТА" ЛИ Е ?

Не бъркай сметките на Естествения подбор.

А пък 84 милионна Германия, за Събота е обявила 28 починали.

ТУК УМИРАТ ВСЕКИ ДЕН ПО 300 , ТАМ ТРЯБВА ДА УМИРАТ ПОНЕ ПО 3000 НА ДЕН, СТАТИСТИЧЕСКИ

Отиди им издърпай ушите на тези джендъри и им кажи да не лъжат!

А простите антиваксъри праскат минуси на малкото починали германци. Парапитеци Сър!

И повече ще станат. Има време. Нека дадем възможност на извънземния еликсир, да си свърши работата. Но от сега да знеш, че тогава има да се чудите от къде ви е дошло.

Цяла година мина.

Няма да е дълго чакането, но трябва и очи да имаш и да знаеш къде да гледаш. А ти от сега си се забързал към деменцията. ... Как ще разбереш, това което ще видиш ?

Онзи ден изпратих още един такъв, дето ми се присмиваше че съм ваксиниран. Не можа да дочака деня в който ще ме праснат тромбите. Информираното решение си беше изцяло негово.

Всичко въпрос на статистичесите методи и обработка на информацията. Така стадото може да бъде впрегнато да разпространява пропагандата без да разбира. Но и млеконадоя не пада.

На цял свят статистиката куца, само на анонимния парапитек в дира сметките са най-верни.

Кой беше казал, че яко ще се мре? Вие му се подиграхте, а сега 43 починали в Събота, си е около 100 починали в Събота.

Всеки ден умират по 400 човека от много години насам шибан жендър.

Но тези 100 човека са отгоре на сметките. Антиваксърски боклук.

Не са отгоре жендър не са. Даже по едно време бяха помалко

А те са следните : 15% от новите случаи са на ваксинирани, 10% от новите хоспитализирани са ваксинирани и 10% са починали ваксинирани през последното денонощие. Който каквото и както да извърта нещата, при 20 % ваксинирани, толкова висок процент от тях да постъпват в болница, а най - смущаващото и тревожно е, че умират, и на това отгоре да ми набиват всекидневно в главата да се ваксинирам, не е сериозно, напротив, това е някаква гротеска!Ваксините не предпазват, разберете го!

Да, от 40 души 4 са на ваксинирани, най вероятно възрастни хора с тежки придружаващи заболявания! Няма ваксина, която да е 100% защитник! Винаги може да има пробив, най вече при възрастни хора с лоша имунна система, която не може да изгради достатъчно антитела. Глупостта ти е очевадна!

Добре, така по-добре ли ти звучи: 90% от починалите не са ваксинирани,90% от влезлите в болница не са ваксинирани,

А Радев прави лицеви опори,за вируса мълчи.

20 БЕЗ ПОДГОТОВКА НИКАКВА .... ТОЯ Е ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА ГОЛЯМ СПОРТИСТ...

Дреме му на някой колко лицеви може да направи тоя боклук.

АМИ ХУБАВО, НО ТОВА НИЩО НЕ ЗНАЧИ! АКО ВЛЯЗА В КРЪЧМА С ПУШАЧИ, И ИЗЛЯЗА СЛЕД 1 ЧАС, АКО МИ НАПРАВЯТ ТЕСТ ЗА НАЛИЧИЕ НА НИКОТИН В ДРОБОВЕТЕ, ДАЛИ НЯМА ДА Е ПОЛОЖИТЕЛЕН ? АКО ВЛЯЗА В СТАЯ С ПИЯНИЦИ И ЦЯЛАТА ВОНИ НА АЛКОХОЛ, И СЛЕД 1 ЧАС ИЗЛЯЗА, ДАЛИ АКО ДУХНА НА ДРЕГЕРА, НЯМА ДА СВЕТНЕ ??? М? И ПРИ ДВАТА СЛУЧАЯ - ОЗНАЧАВА ЛИ ЧЕ СЪМ ПУШАЧ, И ЧЕ СЪМ ПИЯНИЦА? АКО ТЕСТВАТ 90% ОТ САЛАМИТЕ, ДАЛИ НЯМА ДА ОТКРИЯТ ГМО-СОЯ В ТЯХ... ДАЖЕ В НАЙ-СКЪПИТЕ? АМА РУПАТЕ СОЯТА И СТАВАТЕ ДЕБЕЛИ, НАЛИ ?! НЯМА ДА СЕ ДУПЧИМ С НЕДОКАЗАНИ СУБСТНАЦИИ ..."ПО ВОЛЯТА" НА НЯ-КОЙ!

Отивам в била,там ковид нема

НЯМАШ РАБОТА ТАМ, САМО ПАРИ ЩЕ ХАРЧИШ!

Браво на Кацара, поклон. Един способен човек, който за три месеца се превърна в милиардер

В Италия 81% от населението над 12 г. е напълно ваксинирано и случаите на болни намаляват. А в България какво правите?

Че игра Винкело!

Просто пробутаха ваксините и няма нужда са надува. Сега се гответе за тромбите.

До кога да се готвиме? Година мина.

Неваксинираните да се затворят в трудови лагери докато пукнат. Светът ще принадлежи на ваксинираните господари.

помпи истерията! повече зомбита да има по улиците

Не истерията създава зомбита. Безразличието го прави. За много хора инстинктът да консумират е надвил дори инстинктът за самосъхранение. Това са истинските зомбита. Пълно е отдавна с ходещи мъртви. Покрай белята с ковид се изясни.

В ДЕТРОЙТ СТИГНАХМЕ 85% ВАКСИНИРАНИ И ПОЧТИ НЯМА БОЛНИ ...... НЕ ЗНАМ ДАЛИ ВАКСИНАТА Е ДОБРА ИЛИ ЛОША ... .... НО ПОНЕ ШАНСА ДА УМРА Е ПО-МАЛЪК ...

Как така ще мреш, бре ? Нали си приел от извънземния елексир на безсмъртието. При такива абдали като теб, смъртта е само духовна и душевна. Зеленчук нитриран!

СЛОЖИХ СИ ВАКСИНИТЕ НА ПФАЙЗЪР АВГУСТ МЕСЕЦ И СПОРЕД МЕН БЕЛОДРОБНИТЕ МИ ЗАБОЛЯВАНИЯ СЕ ВЛОШИХА , ПОНЕЖЕ В ЧАСТ ОТ ДЕЙСТВИЕТО ИМ ИМИТИРАТ ВИРУСА ...... ОБАЧЕ БЕЗ ТЯХ АКО НЕ БЯХА ТЕ, АКО МЕ СПРАСКАШЕ ИСТИНСКИЯ ВИРУС ЩЯХ ДА СЪМ ПЪТНИК

То не трябва да ти пука иЗобщо дали ще мреш или ще живееш! Как рязко агресирам като видя някой прост Скот, на когото му пука за мизерното му съществувание.

Към новината