назад

Заразените и хоспитализираните с COVID намаляват, но жертвите са 120

06:40 | 25 ноември 2021 | Редактор: Рая Георгиева 221 10881

Коментари 221

115 антиваксъри по-малко ...

Е преди 10 на дни жертвите бяха над 200. Какво сега раздувате новините. Щом спадат новите инфекции, и жертвите ще спаднат след 3 седмици.

Абе мислех си за онези другите, ваксинираните, дето са успяли да си подредят държавите, и не се влачат последни по бедност и първи по корупция, дали пък те наистина са по-тъпите, а ние по-умните ? Питам само ...

сте.

трябва да почне да отрича самоубийците антиваксъри които заразяват други.

си е да разхищаваш даровете Господни. А живота ни е дар. Че даже и не е за вечно ползване. Предполага се че вечния живот зависи от това, което правим с тленният си живот.

Още по-голям грях е като насърчаваш хората да отнемат чужди животи, ходейки неваксинирани и сеещи зараза. Да не говорим, че антиваксърите са самоубийци, а самоубийството е смъртен грях!

Аз съм нещо като национален герой- антиваксърите умират на стада и аз нямам пръст в това.

Защо в Германия за последния месец умрелите се увеличават 10 пъти и отиват към 400 на ден? Боооц

Защото си тъп.

Защо през декември починалите там бяха три пъти повече при три пъти по-малко заразени? Да не би да е понеже още нямаше "Боооц"?

Защото си тъп, тъпчо!

Да уточня декември 2020г. Германия. 20 хиляди заразени на ден, над 1000 починали на ден.

В Швеция след започване на ваксинацията общата смъртност е повишена с 20 процента. Това са ваксърите с тромбите и миокардитите. Пълнят трапа без много шум.

Аз съм рад. Тромбът ми прави компания на ракът на белият ми дроб от цигарите и на туморът ми от микровълновите вълни от мобилният.

Или сам го измисли? То не че не е със същата стойност...

Жертвите не са починалите. Жертвите са тези, които остават на Земята.

За последните 14 дни. Починали от ковид в България са 2102 човека. От тях до 70г. са 36%. Починалите ваксинирани до 70г. обаче са 2%. Хоспитализираните ваксинирани са 11% от всички с ковид в болниците, а ваксинираните с ковид в реанимация са 6%. Излязоха и данните за седмица 45 на годината. Починали през тази седмица са 3981 човека. Нормално у нас умират около 2000. До седмица 45 през 2021г. са починали хора почти колкото през цялата 2020г. При положение че от 45 седмица до края на годината са 8 седмици е сигурно че 2021г. ще постави нов и доста по-голям рекорд по смъртност от рекордната 2020г. И въпреки всичко това има хора дето се бият в гърдите колко мъдро действа и мисли българския народ?!? Мислете! И не омаловажавайте смъртта на починалите от ковид. Те са били хора също като вас. Ако не е важно че са умрели, значи не е бил важен живота им. Ако не е важен техният живот, значи не е важен и вашия. Ако вие сами не цените живота си, тогава кой?

Това у фейса ли го четеш? Тотален фейк.

В Единния информационен портал на България и в сайта на НСИ пак на България.

Двама антиваксъра, единият ми казва че вирус няма, другият ми казва че вирус има ама е направен умишлено. И двамата ми казват че не съм добре и ми има нещо ментално.

И двамата са познали!

Правилно. Има ми правилното ментално нещо

Пичове, някой от вас да е скъсал със сестра си да я взема за малко?

Над два македонски автобуса са починалите. При висока ваксинация щеше да е под един автобус. На ден.

Щеше да е под микробус на ден.

Кунчев сега леко ли го изкара, че повече от месец го няма??? Съседите от квартала се притесняват? Сега излекуван ли е, оздравял си е сам ли??? Лекарства или алтернативи е ползвал??? Едно обаче е ясно, нещата хич не са добре иначе “пропагандата” щеше да го ползва в стил “-Ето ваксините са супер”.

това е грипче? и вируз няма?

То вирус няма ама тромбите са реални.

Предсказанието на Ванга за ПЛАНдемията.«Много и незнайни болести ще се появят, хората ще падат по улиците, без да са боледували.» pазказва нейната племенница Красимира Стоянова. Да ли ще познае преценете сами. Аз вярвам.

Кога ще престанете да се гаврите с паметта на тази женица?

тя е казала и да не се плашим

Първо тази бройка на починали, никога не е била на починали от ковида. А на починали лица констатирани с ковид-19. От тях огромната част са просто лъжи. Умрели по всякакви причини. Някакво сечение, но се въздържат да броят починали при инциденти, въпреки че имаше случаи да броят починали при ПТП, като 13 годишно момче. Има стандартна смъртност, където биха умрели и без никакъв ковид за същият период и заместваща от грипове. А умниците постигнаха от средата на 2020г. 47+ хиляди повече починали в България. И по никакъв начин, не могат да докажат, че е от ковида! Като нищо огромна част утрепани с лечението. Където по изнасяното от председателя на ЕС, тук на ден трябваше да умират по около 10-20 неваксинирани, а не по 100-200. И където СЗО каза, че неправомерно в България дават антибиотици в 70% от случаите. Където Балтов защитаваше ремдесивира и на следващият ден СЗО каза да не се използва при хоспитализирани. Като нищо цитокиновата буря от която се мре яко (вид вътрешно самоубиство на организма), се предизвиква от лекарства - един доктор даже си го каза. Трябва да спасим хората от здравеопазването ни. Никой да не лекуваха от ковида, да бе примерно пик на починали от 5 хиляди, ако не и по малко. А не 47+ хиляди. В НСИ данните за седмична смъртност закъсняват и не може да се каже точно.

На неукия нещастник числата са му виновни. Плашат го.

Я па да ти кажем , че починалите от ковид са повече . Има още по-висока смъртност над базисната за годината , като повечето случаи и там са ковид.

Да се чуди човек защо като станат много заразени от ковид стават много и починалите от ковид? Още по учудващо е че много повече стават умрелите изобщо!? Точно тогава и докато са много заразени. Да не би пък починалите от ковид да са всъщност много поо, ама да не успяваме да откриваме всички, а?

Вече 20% ваксинирани са новите. И още ще скача, нали се увеличават ваксинациите. Скоро ще скочат и процентите при починалите. Гледай западна Европа, следва у нас. Въпрос на време е да махнат процента на ваксинирани от статистиката.

Има страни с над 80% ваксинирани. Там как са процентите?

Процентите не ги казват. Но са толкова закъсали, че въведоха локдауни, GGG порно и т.н. Тепърва ще се види "смисъла" от ваксинацията. А ти дежурен тролей от кой знае коя държавна служба - у лево.

65 милионна Франция за вчера отчита 85 починали. Което е 12-13 пъти по-малко от 6.5 милионна България. Хубавото е, че с всеки изминал ден, България става едно все по-добро място за живот.

Ние си умираме и без Ковид, но сега решиха с тези данни да плашат населението !!!

За 7 години ВСВ умрели 40100 българи, а сега с ковид, за две години умряха 28000. Направа да паладейш.

Ти като част от населението, изплашен ли си ? Аз щото не.

Ваксините и мерките пречат на Естествения подбор.

Ваксърите стават след 9 Рутина Палячовци

Нали има такива като тебе да ни вършат работата, можем си позволим 1-2 часа отгоре сън.

Болниците се справят все по-добре...мда.

От новината разбирам че Делът на ковид при ваксинирани бавно се увеличава Новите случаи намаляват и то при голям брой фалшиви сертификати Явно заслугата не е изцяло на ваксините.. Умрелите с ваксина може да са умрели от ваксината Умрелите без ваксина не е сигурно, дали не са умрели след обичайна причина.

За антиваксинация паре Що ни делиш

Тази година вместо коледна звезда да сложат зелен сертификат, а вместо тоопки и украса - спринцовки и игли.

На 1 коментар препоръчващ ваксинация 80 антиваксърски за това да не се ваксинираш.

Именно. Защо тези не спазват демокрацията и избора на мнозинството от народа да не се ваксинира?

Я ти ми кажи защо

Когато детето ти иска за Коледа да не каниш антиваксърските си роднини за да оцелее.

Това дете бая сте го увредили…

Хакни му два бързи бустера да се успокои.

Какви простаци има

Точно!

Какво намалява? Вчера 777 в интензивното. Днес намаляха до 797, утре ще намалеят още - до 820….

Добро утро, антиваксъри-идиоти, Около 119 неваксинирани, неуки индианци запълниха траповете. А,дано утре е ваш ред! За единствения ваксиниран, който е починал от старост- Мир на праха Му!

Нийде го няма Кунчев. Да не е умрял.

Не е

И не гласува даже ;)

Не ходи ли на работа тоя?

Кара колело, пее си и не му пука. А Кунчев кара КОЛЕЛО! А Кунчев кара колело, А Кунчев кара колело, А Кунчев кара колело, А Кунчев кара колело, А Кунчев кара колело, А Кунчев кара колело...

От ковид умряхте... Не ви е срам

Идва декември и народа ще се юрне да се събира тогава ще видим

Е не, батко, ще си седим под елхата сами и ревящи, за да не се заразим с нещо

Странна работа, българите живеят най-малко, с едни около 10 години под средното за Европа, в момента имаме огромна обща смъртност заради пандемията и липсата на ваксинация, претъпкани и блокирани болници… а иначе сме били най-умните… За сравнение в Швеция в интензивно има 20 човека в момента, в ЮК 900 при 70 милиона население, у нас 800 при 6-7 милиона…

ОБИЧАМ ВИ Борете се И Никакви Ваксини Моля Ви!

Ваксинация За работа За пъруване За екскурзия Не

Насила ги обезпаразитяват.

Ваксинирането не би трябвало да е грижа на ваксинираните. Не виждам приччина ваксинираните защо да пишаттук? Нали са се спасили, безсмъртни са и живота занапред може единствено да бъде прекрасен. Призовавам ваксинираните да се успокоят. Здравето и живота са лична грижа, поне докато си в съзнание. Четейки форума ми се струва, че на някой ваксинирани им плащат за да агитират.

Нали като няма достатъчно имунизирани, няма да се премахнат скоро ограниченията. Децата ще са на дистанционното, магазините ще са празни, пътуванията ограничени.... Като не искате да се ваксинирате, поне го преболедувайте по-бързо.

Те понеже в Австрия, Германия, Белгия и Гибралтар ги премахнаха. Особено на последните, дето ще пропуснат коледата, че от ядене и пиене няма да се сетят за празници...

има тролове, които заблуждават, лъжат и плашат хората да не се предпазват от опасна инфекция, а това води до много жертви, загуби и е на път да досъсипе страната и дестабилизира Европа и запада, което вероятно е и целта.

ТОВА Е ПАНДЕМИЯ НА ВАКСИНИРАНИТЕ В Африка с 6% ваксинирани, забравиха за Ковид. В Индия и Япония с Ivermectin изпразниха Ковид отделенията. Само в Европейскияти Американският Дебилистани заразата на Ковид се разгаря при 70-90% стадни човекоподобни. Спайковите ваксини не само са напълно безполезни, но и допълнително влошават ситуацията с прогресивна имунна недостатъчност, ADE, с драматичен ръст на сърдечно-съдови заболявания и рак. Ковид е не само болест, геноцид и фашизъм, но и елементарен IQ тест, в който бялата раса се провали тотално. В безумното тъпото състезания по ваксинация, раздават безумно тъпи награди…

да се върнем в средновековието и да се докараме на дереджето на африканците. Ама ти сигурен ли си че това искаш? Не е ли малко твърде висока цена за вашите глезотии? И не мога да си обясня тъпата ви увереност, че непременно някакви други ще я платят тази цена. Никак не е сигурно, че ти точно например ще оцелееш след ковид. Няма гаранции. Но гарантирано няма да оцелееш, ако ти се наложи да живееш, както живеят болшинството африканци.

Да живееш в концлагер набоден с 5 дози и ходещ с маска ли е по добре?

гледам миграцията продължава да е към "концлагера". Подозирам, че понеже е по-добре в него. Доскоро даже се биха на беларуската граница мераклии да идат на "концлагер". Интересно защо не щат да седят и в Беларус дето си е рай направо според троловете?

Само патоанатомите след аутопсия могат да кажат кой от какво е починал. Но СЗО забрани аутипсиите. Защо ли? И още един важен момент. Няма изолиран вирус-няма диагностика за нещо дето не е изолирано. От тук няма достоверни данни и следователно не може да има статистика. Това което ни представят е СТАКМИСТИКА. И най главният въпрос защо в страни с над 70 % надупчено население има повишено заразяване (по стакмистиката) и налагат ЗАКЛЮЧВАНЕ? Нормалните хора си задаваме тези въпроси и разбираме за какво иде реч.

Кой ще ти повярва, че вируса не е изолиран? Китайците го изолираха един месец след откриването му. Лъжльо!

Изолирали са на баба ти кюлотките! Тива, дето го гледаме по телевизията е само компютърна анимация. Реален вирус никъде не е сниман и прожектиран

По телевизията също не показват идиоти-антиваксъри, но ти показваш, че ги има

Да не си филолог? Почваш с две лъжи. Понеже нито е вярно, че само патолог с аутопсия може да постави диагноза (слава богу), нито е вярно че СЗО е забранило аутопсиите и се правят, когато е необходимо. И нататък естествено са глупости и манипулации при положение, че се градят на лъжи.

Във ваксинирана Германия са над 78000 на ден а в Беларус където никога не е имало мерки са 441 души на ден , данните са от вчера... Моля някой да ме убеди да се ваксинирам !

Киро ще те ваксинира лично

Може и да не успее ...

Беларус !?!? Камон ман. Защо не кажеш в Северна Корея колко заразени има?

Най-страшни са заблудите, вижте го Кунчев, който пропагандираше ваксините и заблуди доста народ, а не можа себе си да опази от вируса. Нали си сложи две ваксини бе Кунчев, каква файда от тях. Само не дрънкай врели некипели, че ваксините са помогнали да изкараш заболяването по-леко, съгласи се все пак си лекар, че при всеки е различно и че ти не си някаква мярка, за да се ръководим и учим от теб.

Ти глупак ли си? Естествено, че е инфивидуално. Масово обаче ваксините помагат, вируса да е по лек за минаване.

Ваксините помагат, но експериментите може да имат и неочакван край. Може да се развие нарколепсия сле 15 години. Впрочем в Германия вчера 80 к заразени. Шок и ужас - "ваксините" "работят".

Я, помисли, ама не разсъждавай със задните си части - ами ако ти си глупакът? Малцинство сте. Трай.

Да те е страх от инжекция, която ще те предпази, но да не те е страх да се разболееш. Да те е страх, че може би ваксината ще ти промени днк-то, либидото или ще ти образува тромби, но да не обръщаш внимание на факта, че е много по вероятно болестта да ти образува тромби и въобще да остави отражение във всичките ти органи, че ще ги предаде и на поколението ти ..... Съвети само за антиваксъри : 1. няма нужда да носите чадър когато видите следите от самолетите. 2. Аналгина е хапче за гълтане, нищо че му е такова името.

Готов си за щатите, в които умъртвяват със смъртоносна инжекция, вместо електрически стол.

Хапчето има чертичка, за да може като откажеш да го глътнеш, да ти го завият с отвертка изотзадзе.Затова се казва и Аналгин.

Кирил и Кацаров Първо да си видят лекарите Търсещи пари В стресираните и уплашени болни И техните близки И в отказващите прием Софиамед и Токуда

Добрютро, почитаеми! КЪДЕ Е АНГЕЛ КУНЧЕВ?

Кацаров Стойчо ме спря веднъж и каза ми със мен ела, Ваксина прави чудеса! Повярвах аз и ний сега сами вървим в пустинята. Ваксинка боцкам из ведро, а Кунчев кара КОЛЕЛО! А Кунчев кара колело, а Кунчев кара колело, А Кунчев кара колело, а Кунчев кара колело, А Кунчев кара колело, а Кунчев кара колело, Кацаров Стойчо щракна с пръсти, ей така, в океан дълбок вървим сега. Кит продава сладолед, акула храни мечка с мед! Жираф един видях сега- със спринцовки под ръка. Ваксината се лее из ведро, а Кунчев кара КОЛЕЛО!

За последните 14 дни. Починали от ковид в България са 2106 човека. От тях до 70г. са 36%. Починалите ваксинирани до 70г. обаче са 2%. Хоспитализираните ваксинирани са 11% от всички с ковид в болниците, а ваксинираните с ковид в реанимация са 6%. Излязоха и данните за седмица 45 на годината. Починали през тази седмица са 3981 човека. Нормално у нас умират около 2000. До седмица 45 през 2021г. са починали хора почти колкото през цялата 2020г. При положение че от 45 седмица до края на годината са 8 седмици е сигурно че 2021г. ще постави нов и доста по-голям рекорд по смъртност от рекордната 2020г. И въпреки всичко това има хора дето се бият в гърдите колко мъдро действа и мисли българския народ?!? Мислете! И не омаловажавайте смъртта на починалите от ковид. Те са били хора също като вас. Ако не е важно че са умрели, значи не е бил важен живота им. Ако не е важен техният живот, значи не е важен и вашия. Ако вие сами не цените живота си, тогава кой?

И ти плащат това да го пускаш всеки ден?

Следя какво се случва и споделям. Не искам да правя изводи на база на лозунги, не искам да разчитам и на журналисти със съмнителна обективност. И следя статистиката сам. Вече два месеца нещата са такива, като проценти. Подозирам че това си е ситуацията по принцип у нас. Съжалявам че не съвпада с вашата пропаганда. Не че нещо ама истината е такава.

Добро утро, антиваксъри, пропагандатори, професори, академици, тролове и цялата останала сган драскачи. Наистина ли мислите, че здравомислещ човек, ще повярва, че в Германия, Дания, Холандия и др. ваксинирани държави са по-глупави от нас, които сме първи в света по ковид смъртност на глава от населението?

Ковид е бизнес Питайте,който си искате Като нямаш пари - УМИРАШ Няма легла Умират само бедни :(((((

И не те е срам да го показваш

Голяма работа

Познавам двама доста богати дето си заминаха - единия си прасна два Файзера у дотам, другия нямаше ваксина, но в болницата го оправиха, както те си знаят, пълна програма и накрая шопен

Свършиха се доценти, професири, академици, та Ицо Хазарта взе да оправя образованието...Кога стана калайджия, кога ти почерна задникът, бе? Тъпак със средно образование с диплома 3,57. А викахте, че Борисов е дъното... Не, ето тия клоуни, те са дъното

Ти какъв си и с какъв успех че даваш мнение?

Почнете да давате пари само за излекуван пациент и жертвите ще спаднат мигновено !

95.5% от мъртвите не са ваксинирани . Ваксината ти дава 20 пъти по голям шанс да преживееш, да не говорим ,че от тези 4.5% 4.4% ще са със фалшиви сертификати и държавите със висок процент на ваксинация 0.1% до 0.2% от починалите са ваксинирани Кой е глупав този който се ваксинира или този който отрича ваксината ?... Дори и да не споменаваме Ковид. Статистиката е вярна, без оглед на условията, шанса да преживееш е 20 пъти по-голям като си ваксиниран, избора е твой

Почакй , до две години ще се разбере дали умрелите от ваксината са повече от умрелите от ковид !

Защо пък точно 2 години знаеш ли?

От две години вече казвате две години

Ваксинираните щели да измрат след 2 години и два месеца. Неваксинираните измират СЕГА. Факт.

Ако се беше информирал преди да се ваксинираш и да се подпишеш, щеше да знаеш защо всички ваксини преди коеид истерията се тестваха 5 години! Слагат ти текстовия препарат и чакат 5 години като ще се случи с теб . Сега пак ще чакат само че ти си го напиша доброволно и безплатно! И на мишките в лабораторията не им плащат !

Къде е Кунчев?

Той и Витанов го няма от 2-3 седмици !

Кирил щял да отговаря за ваксинацията лично :)))))) Кирил може да ми пръдне на ..... Сериозно ли

Той тогава с много работа се е нагърбил! Нека да оправи бюджета първо!!!

"80,11% нямат поставена ваксина" т.е. 20% ваксинирани и 20% заразени -ваксината не пази от заразяване......

Като те е страх от ваксина си чакай да преболедуваш. Дано го прекараш леко. Късмет

пази те да не го изкараш тежко, бе КРЕТЕН! познавам лично хора от които единя не беше ваксиниран и лежа седмици в болница, а жена му на домашно лечение се оправи за 5 дена

Към новината