назад

Завръщането на джедаите? БСП да се върне първо към себе си!

15:26 | 06 ноември 2019 | Автор: Сергей Станишев 128 7825

Коментари 128

ТИ ГО ПЛЮЕШ, А ТО СИ МИСЛИ, ЧЕ МАННА НЕБЕСНА ПАДА. ИЗВИНЕТЕ ЗА ГЛАВНИТЕ БУКВИ. КРЕЩЯ УМИШЛЕНО. НАГЛОСТТА И БЕЗОЧИЕТО НЯМАТ КРАЙ. ДРУГАРЯТ СТАНИШКО ПО-ДОБРЕ ДА МЛЪКНЕ ЗАСРАМЕН И ДА СЕ НАВРЕ В НЯКОЙ ТИХ И ТЪМЕН ЪГЪЛ. ЕХ, МЕЧТИ....

... а бе другарю Станишев, ти го казваш защо БСП няма да спечели вече никога избори в България: "Защото БСП не е алтернатива. На поредни избори левицата не предложи модерна, задълбочена и експертна политическа оферта. Доживяхме социолозите да ни отреждат мястото на средна партия в изборната нощ, а ние да се борим на места да сме трета политическа сила!" Това е и как да не е, като лъжливата, крадлива и креслива Нинова е водач на партията ви...!?!?!? А от нея и нейните пажове бандитчето Добрев, "журналиста" бърборко Симов и хваления от теб отворко Зарков какво да искаш...?!?!?! С кого ще управлявате - кои ще са министрите ви, та вие нямате никакъв управленски тил - бившите крезци ги няма, а сега са само лапацала останали при вас...!!!!!! ЗА ТОВА ХОРАТА ПРЕДПОЧИТАТ ГЕРБ И БОРИСОВ С ВСИЧКИТЕ ИМ КУСУРИ - СТРАНАТА РАСТЕ И СЕ РАЗВИВА, КАКВОТО И ДА ГОВОРЯТ ЧЕРВЕНИТЕ ТРОЛОВЕ, а това го казва света и Европа...!!!!!! И ти самия другарю Станишев призна, че Борисов е станал държавник - това също е истина и за това и ще губите още избори...!!!!!!

те украинците и дарт вейдър имат, дано не ни пратят и него

Абе кретен, скрий се някъде, стига си ни дразнил и ти. Боко и Корни ни стигат.

Джедаи?Кви джедаи са тия паразити,смийгъли,уруг хай,орки мандраджийски фалшиви социалисти гадни комунисти криещи се зад маската на социализма колко народ избиха тия паразити

Тоя дето загуби сума ти избори и избяга в Европата, дето ни набутваше Инстамбулската конвенция, дето ни набутваше мигрантитте на ООН-то, дето не е работил един час някаква работа, докога ще ни го поднасят. Самият факт на неговото често появяване в медиите и то в ключови моменти е много показателен, Кой го управлява в реалност.

10 години, трима председатеи на Партията, 15 загуби. Не ставате! Вземете я разпуснете тази Партия. Без съветската армия власт няма да видите.

абсолютен предател !!!!!!!!!!!!

Аз съм за Курнелия! Само тя може да загуби "спечелени" избори. Само тя може да докара БСП(к) до 4.4% на парламентарни избори.

Глупак такъв, ти си този който даде властта обратно на ГЕРБ, щото се довери на турското мекере Лютви.

"""За Джедаи и Междузвездни войни приказват разни ИДИОТИ- Предатели- Мутри, ИЗЛЪГАНИ от турците да ядат Наркотици и да крадат и убиват свои приятели и познати- Българи.. Трябва Веднага да забранят всякаква Турска Пропаганда и филми с турци и негри.. И да показват САМО как сме убивали турците и негри или тия бягат към Турция и Африка с разпрани гъззове като Осман Ага през 1865 г.

На хората им омръзна от разни джедаи ,кентаври.Там пък има книга за Доган-Времената на кентаврите.За 30 години от кентаври и джедаи една държава ограбена.То си има притча за България.Управлява се по модела Али Баба и 40 разбойника ,вече 30 години.Щяла да се оправи,когато начело на разбойниците застанел свят човек,а Али Баба тръгнал да изучава света,а .Светият човек е застанал начело на разбойниците,започнал от най големите крадци,разни джедаи,кентаври и тем подобни.

На джедайте ли? Глупости. Завръщането е на урук-хай -те

Бегай се цукай на Орлов мост.

Да не би гризачът СърГей да исйКа да каже, че БСП са джедаи. Или може би тй самият се мисли, че е Люк Скайуокър... Жалък съсел... БСП са като пясъчнте хора от Татуин, а съселът е смешника Джар Джар Бинкс... Ама сега като с замисля ... Джар Джар беше пичага, а съселът е жалък продажник.

Какво безочие! Станишев, който работи повече от ГЕРБ за провала на БСП, сайта му постоянно пускаше преки и скрити реклами за Фандъкова и плюеше с повод и без повод по Нинова и Манолова, сега си позволява да поучава и се държи кат последна инстанция.

тоя хазарски урод е по-гнусен и от Дарт Сидиъс!

Защо БСП не застанаха открито зад кандитата си Мая Манолова? Понеже БСП са компрометирана и провалена партия! "Независимия" кандидат на БСП Мая Манолова трябваше да бъде издигната уж от "инициативен" комитет, понеже Мая намаше и 3% да спечели, ако бе издигната открито от покровителите си от БСП! БСП са провалена партия, която се срамува да подкрепи кадрите си, понеже народа не ги иска! Това е истината!

БСП винаги е била себе си - крадлива и лицемерна!!! И такива партии-отрочета роди!

БОРИСОВ МНОГО ТЕ ХАРЕСВА ,ВЪРВИ В ГЕРБ,ТАМ ЗАЕДНО С БОРИСОВ ЩЕ ВКАРАТЕ ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ

За ГЕРБ гласуват само тези, които са на държавна и общинска ясла. Това заключение правя и като пресметна колко души гласуват за ГЕРБ. Това са само държавните и общински чиновници и техните семейства. В държавите с високо развита икономика изборите се печелят от тези, които са подкрепени от най-могъщите икономически субекти. В България такива няма и изборите се печелят от тези, които са на държавна и общинска хранилка. Така ще бъде, докато България не стане държава с високо развита съвременна икономика . Говоря за липса на произвеждаща икономика. В България тези, които раздават рекламни материали по улици и молове, тези които подреждат стоките по рафтовете на магазините, тези, които продават закуски в миниатюрни павилиони, са ниско квалифицирани, никога не работили това за което са учили /ако сериозно са учили/. Те не могат да бъдат класово осъзнати. А те са повече от високо квалифицираните работници в производствени предприятия. По тази причина в България няма действащи синдикати както в Германия и Англия, които да организират желанията и действията на класата, за да има нужда и от лява партия.

"... заплахите и купения вот..." Сергейът трябва да бъде съден за разпространяване на клевети и лъжи! Да докаже в съда "купения вот и заплахите" за който говори, ако няма доказателства да бъде съден за клевета! Недопустимо е един политик демонстративно да разпространява откровенни клевети!

Станишев е миналото на БСП, а курнелия по никакъв начин не е бъдещето и не трябва да е настоящето на БСП. Самият факт, че на Куууурнела й се наложи да се крие зад гърба на Манолова, която вчера прогони от БСП е позор. Манолова трябва да е шеф на бсп!

ТЯ ИСКА ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ И СТРАТЕГИЯТА ЗА ДЕТЕТО ЗА КОЕТО МНОЗИНСТВОТО ГЛАСУВАЩИ ЗА БСП НЕ ИСКАТ ДА ЧУЯТ

каква ли каша заема мисловните процеси на някои хора без идеали... джедаи... завръщане към себе си... в смисъл кои бяхме ние??? а кои сме сега? а кои са те? и ние самите не знаем, но да се завърнем към джедаите, които никога не сме били и няма и да сме... аз съм в еп, въпреки, че нямаше да ходя, но се завърнах пак там... някога ще се завърна в херсон, към себе си... и ще си облека любимия мундир от ученическите си години... да се върна в брюксел, или да не се върна... този въпрос не съществува по начало.. началото към което се стремим да се завърнем... заедно с драгалевската лаборатория от аонсу...

Нещастието на Станишев е че не разбира сериозността на проблемите на българите!Ако в България близките 5-10 години не започне интензивно изграждане на промишленост , скоково нарастване на пенсии и покупвателна способност на хората, нещата ще навлязат в стръмна низходяща спирала!Станишев и Борисов да си свалят розовите очила и да вземат мерки за възстановяване на демокрацията!

скрий се вдън земя!!!!Никой не те брои за слива, мизернико!!!!Стига си пречел на държавата! Не ти ли стига, че срина БСП за своя полза и на другите червени милионери - Георги Гергов, Р.Овч. , пияндурата Михов, некадърника Дъбов и т.н. ЧУПКА! Да не те виждаме повече!!!!

Тоя педал де си гледа джендърите и да се шиба в гъза!

Този човек няма ли работа у Брюксел? Що не види какъв упадък преживяват партиите от неговото "социалистическо семейство"в много други страни? Под ръководството на ПЕС и неговата либерастка политика

Като гледам как всичкото трол е скочило да го обвинява ще вземе да ми стане симпатичен.

В България не може да има силна лява партия, защото няма работническа /трудова/ класа, а няма такава класа, защото няма развита икономика /производство, селско стопанство транспорт и т. н/. За ГЕРБ гласуват само тези, които са на държавна и общинска ясла. Това заключение правя и като пресметна колко души гласуват за ГЕРБ. Това са само държавните и общински чиновници и техните семейства. В държавите с високо развита икономика изборите се печелят от тези, които са подкрепени от най-могъщите икономически субекти. В България такива няма и изборите се печелят от тези, които са на държавна и общинска хранилка. За Фандъкова са гласували 200000 души. Та това са роднините и приятелите на 30000-40000 държавни и общински служители. Така ще бъде, докато България не стане държава с високо развита съвременна икономика .

За ГЕРБ гласуват не само държавните чиновници - за ГЕРБ гласуват всички, които си ИМАТ ЧОВЕК. КРИБ открито подкрепиха преди първи тур Фандъкова. Хора от изкуствот и културата също подкрепиха Фандъкова . Щото изкуство без държавна пара у нас няма как да има. И всички мрънкат ама като намерят възможност да си намерят човек и не се отказват....

А това пък, че в България нямало трудова класа е пълна глупост. ТИ какъв си - баровец, рентиер, милионер? ТИ знаеш ли, че България е на последно място по извънтрудови доходи в ЕС? Е откъде тогава идват парите на българите ако не са наемни работници? Проблемът е, че точно най-бедните в София гласуваха за обявила се за дясна партия. ТИ знаеш ли за кого гласуват в гетата в Англия. Дали е за торите? А в Германия бедните за кото гласуват - сигурно за Християн демократите... А бе откъде ви намират такива да пишете глупост след глупост.

Дрънкаш глупости ,човече. Преди да кажеш нещо преброй до десет, за да не се излагаш. Много малко от държавните чиновници гласуват за ГЕРБ,защото повечето от тях са наследство от управлението на БСП. В България не може да бъде уволнен човек по политически причини и затова всички комундета са си на работа

А дали не започва отново атака за Истамбулската конвенция?В Брюксел розовите прашки са на почит ,но на балканите тези номера трудно минават.

PEYTSCH

БКП,БКП,БКП... към себе си

Тоя съвсем открито играе за мутрите от ГЕРБ. Тя не че Курнела не го прави, амо поне е по-прикрито.

Хиляди пъти е по добър, приветлив и балансиран в реакциите от курнела, която придоби поведение на училищен директор в учителска стая, които чака посещение от инспектората и няма идея какво предстои!

И как е ''повторила'' као цифрите дето са цитирани говорят за повече места???? Тоя да вземе да си затвори устата че заради неговата немощ много хора се отказаха да припознават БСП..

PEYTSCH

Когато БСП се ВЪРНЕ към себе си и се нарече БКП, тогава...Тогава Станишев и Пирински ще идат ПАК да играят хорце над гробовете на избитите германски пациенти...

PEYTSCH

Ако ще я караме така, тогава същото го чакат и гробовете на комунистите и на „майор Деянов“...

Ама какви джедай , Серго не е ли вожда на джендърите в ЕС!?

Серго , връщайте се обратно в необятните сибирски полета! Там ви е мястото след като избирателите ви заминават за вечните ловни полета ....

Щом и Станишката им го каза в очите, значи комунягите са много зле. Не искат да си признаят ,че претърпяха фиаско и се превърнаха в трета политичека сила след Демократи за България. В някои градове даже и в четворката не влязоха. Ако това не е резил, здраве му кажи. Вместо КУРнелията да подаде оставка , тя наглее в ефир и разправя наляво и надясно как партията се възраждала. На парламентарните избори , като загуби за енти път от ГЕРБ,пак ще се оправдава като ученичка. Как не й писна вече? Няма ли кой да й отвори очите на това нагло същество???

То понеже Станишевия е направил нещо реално, освен като плъх да избяга в еврогейския колкото и да се кълнеше че ще остане да работи в България, та някой трябва да му слуша приказванията....

Глупак! Нямаш ни срам ни очи. Един нормален мъж би се скрил и да не си показва носа от коневръза. Да един мъж да но един джендър !? какво да кажа

Ама мнОООгУ сложно бе другарю Станишев! Забравили сте , че по определение на червения депутат проф.Иво Христов 80% и от червения електорат са дебили, които не могат да се подписват (Извинявам се на тези, които се чувстват засегнати!) Дайте сега да си преведем какво им казва Сергейчо: "Завръщането на червените гладници т.е. гладните за кокала НЕ СЕ ПОЛУЧИ. И няма да се получи НИКОГА, ако те не сменят стратегията и вожда на червеното племе естествено...

Не е нормално Станишев да дава съвети на БСП. Той остави партията след 11 тежки изборни поражения и избяга в Брюксел по нелегален начин. Избиран за председател на ПЕС без конкурент ...

Избиран = назначаван ... както Гешев за гл.прокурор на България

..а другарката Нинова я пое и като започна да печели избори, та пушек се вдига!

На всички избори бройката им се увеличава докато на гербавите в съдружие все по надолу падат като бройки, защото % не е толкова важен.....

"БСП спешно да заложи на обединението, вместо на разкола. Да избере политиката, модерните леви послания, отварянето към центъра. Да се върне към работата по места и завръщането на членове и симпатизанти. Да се завърне към себе си." (цитат) Да се чете: "БСП спешно да заложи на обединението със СДС и ГЕРБ! Да избере...Истанбулската конвенция и Законите за защита на детето! Да върне на работа отстранените партократи, номенклатурчици и апаратчици! Да се завърне към "демократическия" централизъм! Да се завърна начело АЗ! Мамицата ти гнусна, еврейска - не те ли биха на избори 11 пъти подред, а сега ми плачеш, че Мая е загубила с подменен и фалшифициран вот на циганите от Факултето!

Какви джедаи сънува дъртият сит?

Ми те БСП са руски кавали

Най-добре се обединете с работниците вместо да се обединявате по между си. но едва ли някой работник ще иска да се обедини със Станишев защото той говори като религиозен гуру, а не като авангард на работническата класа.

Това "работническата класа" някъде между А и С класата ли е ?

Чебурашки , не разбрахте ли Корнелката е вредна чума и за вас от БСП , и за нас дясно мислещите ! Докато Нинова коли и беси в БСП - Боко ще е на власт ! Шефовете на Борисов и Корнелия са едни и същи библиотекари !

Брилянтен както винаги Никога виновен за нищо Серж, нали нямаше да заемаш евродепутатско място в предишния парламент? Какво стана та ме вечерахме тогава? Или разчиташ на плитките мозъци на електоралните единици? Иначе София си я загуби лично Манолова. Мене лично със сигурност. На първи тур и дадох гласа си. На втори не, заради плонжа пред Прокопиевите слуги за Гешев. За мен и не само за мен Гешев е невинен до доказване на противното - нео лошо ли има че крадливата фризьорка, Баневи, Арабаджиеви и Миньо Стайков са в ареста? Така че Серж ама никак не си прав. Ти си подшога на Бойко. Обичайно тия “анализи” ги изсираш в петъците преди избори. Ако и тоя път го беше направил, Манолова можеше и да спечели. Ама явно кукловодите, които те активират са нелоши стратези Ай наздраве

Сергейчо...!!! Абе човек... КОрнито таман се успокои ,че въпроса с оставката и се забрави...И ..Ти....Пак и я навря в лицето...Ама какъв другар си ти бе?!?!?

Войната на червените рози - Залезът на Станишев

Да се върне и да им покаже на некадърниците как се печелят избори :)))))

Към новината