назад

Здравният министър издаде 3 нови заповеди заради епидемичната обстановка

20:00 | 31 август 2020 | Редактор: Калин Каменов 193 31062

Коментари 193

Да попитам само, след като учениците може и да не носят маски в класните стаи, за какъв чеп учителите задължително ще ги носят? Благодаря предварително за бъдещите обяснения!

kalinvt

Като се появи ваксина, който иска да се ваксинира, който не вярва, че има вирус да не се ваксинира. Няма да е задължително. Въпрос на избор. Само да не стане така , че вярващите да не могат да се вредят от невярващите!

То не е въпрос само до вяра във вируса. Трябва и да вярваш, че ваксината няма да ти навреди повече, отколкото би ти навредил вируса. В тази пандемия всички морални граници бяха прекрачени. Правителствата по света доказаха, че са продажни, капарирайки ваксини на зелено за своите народи. Капарирайки на зелено, те нямат реална представа коя ваксина, колко ще бъде добра, когато/ако бъде изобретена, нито знаят поръчката, в която са се включили за кой момент от времето ще осъществи. Всичко е един слугинаж към фармацевтичните компании и пазар за преразпределяне на финансови потоци. На гърба на смазаните, заради ограниченията икономики, се правят сигурни милиарди за фармацията.

kalinvt

Само един въпрос: Земята плоска ли е?

не е плоска, триъгълна е, гледай затъмненията

Кой те брои бе нещастник, приказвай си, но се моли някой да не каже дума на детето ми за това, че няма да сложи маска.

само твоето дете ще е без маска, всички друтеи със

Щом не ги е срам родителите им от собствените им деца, че не им стиска да ги защитят от терора на няколко мижатурки-подлоги на чужбински срамни нужди, и не ги е жал за здравето им - защото тези маски многократно увеличават риска не само от белодробни болести, но и от всяка зараза която може да влезе през устата, чрез многократното пипане на маската с мръсни ръце, и да излезе от там чрез маската през ръцете от всяко друго дете и да полепне по чинове, дръжки на врати, стени и всякакви околни предмети. Да не говорим за психическото натоварване и обременяване на невинното детско съзнание !!!

А може ли с положителен тест от Турция, Литва и Беларус?

В един момент на ония отвъд окена ще им писне, ще застрелят някой друг медицински терорист от СЗО (и/или последователите им) и цирка Ковид-19 ще приключи!

Само да минат изборите в САЩ...

Коронавируса остава до 3 часа във въздуха, а на повърхности остава с дни, като през цялото това време е заразен. Изследването публикувано в журнала по медицина в Нова Англия - едно от най-старите и престижни научни издания в света! Представете си сега. Начална учителка, 30 деца в клас, всички без маски, някои от децата имат родители, които смятат, че КОВИД-19 е конспирация, тоест не спазват мерки! В междучасието тези 30 деца се пръсват по коридорите, ходят до лафката, където се събират с други деца, отиват във физкултурния салон. А в същото това време в училището има още 200-300 деца, обикалящи по коридорите! Последни данни от Флорида, САЩ: Има голям скок на новозаразените деца в окръзите, в който е възстановено присъственото обучение. Скорошните данни от август показват огромно увеличение от 191% в случаите на заразени деца от месец юли досега. С 23% са се увеличили случаите на заразени деца за последните две седмици. Повечето нови случаи са тинейджъри на възраст между 14 и 17 години. Към 20 август около 9.3% (442 785) от потвърдените случаи в САЩ са били деца. Клона във Флорида на Американската академия по педиатрия препоръчва да не се започва присъствено обучение в училищните райони, където новодиагностицираните надхвърлят 5%, докато процентите не спаднат. Университетите, които отново са започнали присъствено обучение, продължават да докладват десетки нови случаи. Ето идвадка от цялата страна: Университета на Дейтън, Охайо е докладвал 744 случая, половината от които са от 28 август насам. Университета Джеймс Мадисън във Вирджиния е регистрирал 103 потвърдени случая през уикенда (08.29-08.30) Повече от 60 нови случая са били диагностицирани в кампуса на Централния Мичигански университет в Маунт Плезант през последната седмица (08.24-08.28) Броя на потвърдените случаи в университета на Алабама са се покачили над 1000.

И какво от това? Смърните случаи (като общ брой) не се покачват , колко и медиите да се опитват да преекспонират и да напопват напрежение!

Дали носиш вируса или не. Вируси винаги е имало и ще има. Всичко това е пълен фарс, но на гърба на всички хора, съсипващ икономиката и социалния живот на хората. Спрете с тая простотия. Носител и болен са от различни планети. Може да си носиш вирус - независимо какъв - и никога да не се разболееш. Че и да се разболееш, какво от това? Ще умреш ли? Всички някой ден ще умрем. Но тая пландемия вече мина всички граници.

СТИГААААААААААААААААААААААААААА!!! Край! Омръзнаха ни тия глупости!

Костадин Ангелов Blitz.bg “….Виждали ли сте, когато поръчвате чували за трупове, да ви кажат, че има само 200 броя. Когато подготвяте хладилните камери в болницата, за да ги напълните с трупове, да знаете, че има само 100 места. …”

Тоя да не изостане от предшественика си ги издава на куп поотделно за да има време да си ги отменя и променя според заръката:))))

Значи ли това, че куфарната търговия с Турция ще се възстанови?

Прекалено се вече разпуснаха мерките.

Живей в бункер като искаш. На всички им писна.

маски за момчета тип "Зоро" и за момичета тип "Зорка"? Тия ше ни разгонят фамилията като пламне навсякъде от предписанията, заповедите, нарежданията и инструкциите им. То бива-бива загриженост, ама такова чудо не е било!

Края на българския туризъм тая година. Свърши се насилственото задържане на граждани.

За да бъдат спокойни пътуващите и да няма хаос е необходимо всяка забранителна заповед да бъде със срок - от тази до тази дата конкретно. И да има поне 24 часов гратисен период в който пътуващите да се завърнат. Но като гледам, хаосът е такъв по целия свят, не само у нас. Издават заповед сутринта и до обяд я отменят.

Има си компетентни лица, които преценяват. А не селяни като теб.

компетентни ?!?!!? чак ме е страх да те запитам - що е то адекватна компетенция, според теб ...... за безкрайно съжаление, днешните официално компетентни са брутално безотговорни, алчни продажници, на които не им пука кого и как мамят, важното е джоба им да се пълни; точно, като прескъпите ни Оправници в момента ......

Ти гледай да не попаднеш в ръцете на такива "компетентни", че ще ти разкажат фамилията. Един здрав 32г мъж са го вкарали 32 дни в карантина с фалшив тест за Ковид и още не е пуснат във Върна, и само той ли - МЕДИЦИНСКАТА МАФИЯ В СЪДРУЖИЕ С БЛС ТРУПА ПАРИ!!!. ОНЯ ТЪПУНГЕЛ КАНТАРДЖИЕВ Е ЗАПЛАШВАЛ ЧЕ АКО НЯМАШ МАСКА ЩЕ ИМАШ ОБДИШВАШ АПАРАТ - ДО ТАМ СТИГНАХА КОМПЕТЕНТНИТЕ!!!.

И тоя почна да бълва заповеди

Бърза човека че не му остава време - дали ще изкара и месец като министър?

Беларус? А Швеция? Хахаха

Влизай в чувала помияр.На колко изпита преписа помияр.Говноед

Шибаняк, наври си маските отзад! СЗО-терористична организация!

най-жестоката мафия последните около 2 века ........ фармацията

И защо се допускат лица от тези от вън....Божее поредния поставен идиот

Сърбия,Беларус,Турция те са нашият пример и път.

Кукла на конци,и мижитурка

Професор е. Няма как да се срещнеш с него, защото не движи сред обикновените бачкатори. С две думи, нали разбираш, че ти си отрепка и мижитурка в този живот, а не той?

Здравният министър е отявлен боклук, който доказано с действията си, стигна дъното на човешкото падение. Дори и да си професор, трябва да носиш отговорност за действията си и думите си. Защо мислиш, че всички във форума са бачкатори, а няма такива с висше образование, които да мразят тази гнусна отрепка?

ти какъвто си умен, 100% си помияр,като ти гледам ценностната система.Като е милионер няма да умре ли.Б оклук

И като си оправихте PSR на PCR, и изтрихте коментарите, сега по-грамотни ли сте, неграмотници?

да е умрял вече. Ама ЯКО да е умрял!

А дано! Ама яко да умре копелето гадно!

ОСТАВКА! Недъгави хомо глисти!

само тя ша на упрай!

На заседание на парламентарната комисия по здравеопазване пък бе поставен въпросът каква е заплатата на шефа на Александровска и дали той не взима 50 000 лв. месечно, коментират още здравните работници, възмутени, че се раздават такива огромни заплати. Лекари поставят под въпрос и кариерното израстване на шефа на болницата - д-р Ангелов, който бил „натиснал” свой колега да се откаже от конкурса за доцент, за да остане само той фаворит за получаване на високото звание. Освен това доцентурата била придобита по тема, свързана с рак на стомаха, а д-р Ангелов нямал нито една операция на рак на стомаха, категорични са негови колеги, изумени от наглостта на шефа си.

Сенките от миналото са обяснение защо тоя тип продължава антилекарската дейност на колегата си от ВМА, оглавяващ НОЩ! Негодник!

Е напълно нормална заплата на шеф на болница. Да сте учили, да искате заплати.

Верно ли,на фона на 200-те лв пенсия на бабата примерно

И какво за баба ти? Какво е учила? Колко хора е управлявала? Какво е работила? На колко се е осигурявала? Колко години трудов стаж има?

Защо смяташ, че щом е баба е проста, необразована и не е работила престижна работа?

Защото неговата е такава.

То трябва мозък за учене.....

Нормална викаш на фона на 800-1200 за сестрите... е за това няма здравеопазване

Господине, учил съм не по малко от този и съм с 45г стаж. С три езика и 2 големи доктората!. Заплата 1400лв.

Ти да знаеш какви пък навлизат сега в медицината, по добре да си мъртъв отколкото да им попаднеш в ръцете. Само за пари работят и не те бръснат за нищо. Ами попитайте тези, които въведоха търговския закон в болниците - знаете ги кои са.

Страхът продължава да тресе Александровска болница - всеки, който е несъгласен с шефа й, веднага бива уволняван, отново сигнализират от лечебното заведение. Последното знаково уволнение било на главния съдебен лекар на България проф. Станислав Христов, информираха от Александровска болница. Преди това шефът на болницата д-р Костадин Ангелов уволнил много водещи специалисти – най-добрия кардиолог проф. Стефан Денчев, най-добрия офталмолог доц. Ботьо Ангелов, един от водешите хирурзи и шеф на Втора хирургия проф. Николай Яръмов, кардиолози, анестезиолози, невролози и лабораторни лекари. Работещите в Александровска болница подозират, че голямата цел е болницата да бъде приватизирана по познатата в България схема от 90-те години с обезценяване на активите.

ОСТАВКА!

чекай малко!

Днес в Словения нашия бащица успя да запомни от пиараа си две думи и изрече.Европейски щит. Другите ,го гледаха и се питаха,какво правят на срещата с един обикновен автокрадец на евросредства.

През 2010 г. у нас починаха 4500 от свински грип,но тогава световния ред не беше дорасъл да подложи човечеството на този страх. Нашите управленци да са казали колко парици отидоха по пандемията. Пожарникаря ,ако има начин докато е жив да цоца тая държава няма се откаже,а и на лакеите им изнася да са подлоги.

Защото 16 хиляди са починали в цял свят. Стига глупости.

500 000 са починали по света от свински грип.

https://www.cdc.gov/flu/pandemic-resources/2009-h1n1-pandemic.html Additionally, CDC estimated that 151,700-575,400 people worldwide died from (H1N1)pdm09 virus infection during the first year the virus circulated. Тогава обаче не е имало глупави тестове. Сега и до 50 милиона ще ги докарат жертвите на мнимата пандемия. Че са пуснали биологично оръжие, пуснали са. Но то е бързо и свършва, не действа с години, както ни го представят. Това е шансът на живота за глобалистите да поробят човечеството. Няма да се дадат, докато не изпробват всичко до край. Много скоро ще има нови локдауни.

Отвори сайт, където ги има истинските данни, на на CDC. Ебати границите дето са сложили. Няма как данните да се разминават и да са в такъв голям диапазон. И знам какво е CDC, не искам тъпи въпроси.

Дали Министъра е гей, обаче това го поставя в явни зависимости, не мислите ли.

Ти мислиш ли? Ма то в куха лейка, каква мисъл.

Някой го постна, а вие го изтрихте: https://www.bitchute.com/video/dOkiIZPvxpNG/?fbclid=IwAR3sUoHw2XslkBHyLM3X_D-T3DMDWm9yCD2n7nlRmvaw3MDwua8jeDIMHaI

Коцю Ангелов коцкар ли е или волна пеперуда? Някой да го познава лично?

Коцкар е, при това много як. Пробвали сме се взаимно когато бех младо цепеняче а той беше фрий мен.

мама ти да еба тъпа да еба в гъза да еба

Личи си по устните и погледа, че е на другия бряг, този министър.

И тайно си падаш по мъже.

Министър дърт педал, с на червени устни и боядисана коса.

А ти си дърт и грозен, лееелеее колко тъп народ има :)))

Са много грозни, страхливи и импотентни. Тъй като нито една жена не им обръща внимание и смятат, че това е заради гейовете. Хахахахаха

Хахаха Ако не им обръщаха внимание жените, те щяха да точат лиги по педераси... Много ти е объркана кратуната. Кат на третополов.

Знам, че си неосъзнат гей и грозен мухльо. Не се прави на интересен, мишко. Дори знам каква ти е мечтата.

Баси, цяла нощ коментирате един гей-министър, вместо да си пиете питието. Педалите са част от живота ни. Кофти е гей да е министър, ама Бойко да му мисли.

1989 - 9 000 000 българи 2029 - 6 000 000 С ПЕДЕРАСТИ МИНИСТРИ ДОТУК!

Но скоро ще ги избием.

И само педеруги ли ще останете ? И кеффффф...ежедневен гей парад, нали недоклатен педеруга ?!

Мнооого прооооз народ има тук, властите му пазят здравето а той се чуди как да го осере !!! Прав е Борисов обяснява се на интелигентни, а на проЗ цамо к*р в пръделника. НЕ ИСКАМ НЕВИННИ ХОРА ДА СЕ ЗАРАЗЯВАТ И ИЗМИРАТ ЗАРАДИ ТЪПИ ПАРЧЕТА...

:))))Борисов???Обяснява на интелигентни и интелигентно:)))))

Това беше най-краткият виц,който бях чул за 4-5 години

Абе тук само съдисти ли има бе, всички искате да се заразим и изчезнем...за 50лв. и родителите си предавате, наркоманиииии

съдисти откъде иде - от съд ли??? Жалка картинка - език мой, враг мой

Е то в Беларус няма къде да си направят тест в тази обстановка,но поне тук им правете,ако са работници с договор!Ако пускате туристи от Беларус е рисковано,няма нужда,сърбите и те са рискови.Изобщо за какво е цялата работа?

За да угодят на ,,платената сган БСП,ДПС, Президент,,

Нито един работещ в Сърбия и Беларус,ще тръгне в Гърция или Турция през България.но виж клиенти от Европа с пари биха влезли в България през Сърбия и Беларус.Там е разковничето,а после нали трябва и да се приберат обратно:((((

И този тип е срам за лекарската професия! Такива като него, ония тримата от НОЩ, разни шефове на болници като на Пирогов сринаха доверието на хората в лекаря! Ламтят за пари и обслужват управляващите!

Интересно ми е какъв им е проблема кой с кого спи? А, сетих се, имате проблеми и не ви става. Спокойно, имам едно познато семейство, чу.кам жена му, а той плюе по гейовете. Е, проблема му е, че е мека пишката на 36. Хахахаха

Педераст - педофил. Демек гербераст на 200

Че на такива като теб, жените им веднага смъкват бикините:)

Стига вицове педалче. Щом си прозд, освен да ти набият к. У. Р. на 200/300

Троловете се изродиха от отчаяние ,като извратеняците на плочките.А,бе не разбрахте ,че за нищо не ставате,освен да врякате гадории.Какво управление бълнувате ,вие сте потрес!

Браво! А те е чул министър Ангелов, а ти е налетял. Обезумява в присъствието на мъже.

За нелегални от Афганистан, Сирия, Пакистан и пр. се въвежда облекчен режим.

И се пази да не паднеш като ходиш.

ГЕРП умре.

"Отпада изискването за отрицателен PCR тест и карантина за пристигащите от Турция, Сърбия и Беларус"Предполагам,това не означава че не търсят PSR тест oт гражданите на тези страни?Според мен е едина витеевата формулировка на това да минават през България почиващите в Гърция.Къде е загрижеността за българите и българският бизнес????

Ами като ще пускат араби, негрии китайци от Турция, ЗАЩО ще продължаваме да носим АРАБСКИ маски ??? Каракачанов и Симеонов са Предатели.. Уж се наричат Патриоти, а пускат ВРАГОВЕТЕ в България и ни карат да носим АРАБСКИ маски... Трябва да ги изтребим тия предатели- Б.Борисов, Каракачанов и Симеонов и да се отървем от АРАБСКИТЕ маски и от арабите, негрите и китацйите които ни Заразяват с вируси и искат да завземат България..

Пий си хапчетат!

Пия но не помагат, требе к. у. р на 200-300.

Милият чувалчо.

Е що се излага преди началота на есента!Почти всички работници от Беларус за Балкански поток бяха с Ковид и под карантина,докато се излекуват.Сърбите са същата работа.Турците са малко по дисциплинирани.Но по какви причини снема ограниченията за негативен тест от най заразните държави?Ето гърците ограничават ,за да запазят по здравословна среда,като се надяват да изчакат новата ваксина,това едно на ръка,но неработещия туристичски сектор как ще го компенсират ,те си знаят, а дали знаят наистина друг въпрос.Така или иначе гърците се наложиха със закъснение,след като туристите в началото пренесоха заразата. Все пак колкото повече заразени има ,толкова е по сложно ваксинирането ,защото то касае само здрави.

По същите причини, поради които затвориха градовете с КПП, а пуснаха свободно самолетите от Холандия със заразени.

Пуснаха ги за български граждани които искат да се приберат,но това беше политика за всички държави от ЕС за техни граждани.

Диабетичка съм с хашимото, съпругът ми е хипертоник. И двамата сме в рисковата група. Ако нещо стане с нас, не дай Боже, кой точно ще се грижи за децата ни? Гласувам 10 години за тази партия. По една, или друга причина. Ако на 15-ти този месец накарат децата ми да ходят присъствено на училкище, повече от мен една бюлетина няма да видят. Ако оживеем.

запишете децата си в самостоятелна форма на обучение тази година и готово. Но защо трябва да налагат ограничения на мнозинството заради изключения? А вие досега не се ли пазихте при всяка грипна вълна, същото е, даже предната грипна епидемия беше много по-опасна.

Скъпа избирателко, ако нещо стане с вас, може да се разгледа, като баланс в природата - за това, че 10 години сте гласували за бандитите, които прогониха децата ни и виж сега нас няма кой да ни зарази дори.

Нашите пък ги изгониха комунистите преди това, а вие искате да ги върнете на власт! Защото точно това ще стане, това ще постигнете. Да ни управлява нова тройна коалиция - БСП, ДПС и Слави Трифонов. И тогава ще си спомняте с умиление за ББ, помнете ми думата

#оставка Премиерът-мишка е мръсен страхливец и лъжец! Плешив, дебелогъз тулуп с първична физиономия, посредствени маниери и изцапана с мас зурла. Некадърен пръдльо!

Примиера си е наред,ти обаче си доста зле, интелекта ти просто "пръщи"!

Всички знаят, че е много прост и се чудят кое му е наред на Борисов?!

Напротив Борисов е уважаван лидер в Европа ,представя се много добре ,чети и се информирай какво говори ,няма абсолютно нищо просташко,както разни мазни интриганти искат да се ползват от изпуснати думи,и то няколко,но без да търсят смисъла.

Борисов не е прост, а много много прост.

Ама тоя страшно ми прилича на педофил. "Решенията" му даже няма и да ги коментирам. Отваряме три от най-заразните държави, "социално дистанцираме" възрастните работещи... и "социализираме" 700,000 деца. С поне 1,000,000 родители. Поредната калинка тъпа.

Не се знае дали Ангелов е педофил, но спи с един артист, с един коремен хирург и един очен лекар от Александровска болница. Прав си, че е гербава калинка и дори не е чел тези заповеди, които е подписал. Така му е наредено от Борисов.

Не виждам какво ви интересува кой с кого спи. А, сетих се, грозен и смърдящ си и с теб никой не иска да спи. Хахахахаха

Ние се радваме на мъжкият му избор. Ангелов спи с красиви мъже и винаги е идеално гримиран.

Въх, ще измрем.

Какво излезе? От Беларус - страната в която никога не е имало мерки против тази холивудска измишльотина, никоха не сложиха маски, никога не бяха в карантина и от там може да се влиза без тест без проблем т.е. ги признаваме за здрави??? Което е признание че МЕРКИТЕ СА ИЗЛИШНИ И ПЪЛНА ПАРОДИЯ И СЦЕНАРИЙ НА НЕЧИЙ БОЛЕН МОЗЪК, СЦЕНАРИЙ КОЙТО ОЩЕ ГО ИГРАТЕ ПОРАДИ НЯКАКВИ ПРИЧИНИ???? ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ЗДРАВОМИСЛЕЩИ КЪМ ГРАЖДАНСКО НЕПОДЧИНЕНИЕ - НИКАКВО НОСЕНЕ НА МАСКИ В МАГАЗИНИ, ОФИСИ, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ, ЗАКРИТИ ПОМЕЩЕНИЯ И Т.Н. БОРБА ДО ПОСЛЕДНО СРЕЩУ ВСЕКИ КОЙТО ВИ НАПРАВИ ЗАБЕЛЕЖКА, ИЛИ СЕ ОПИТА ДА ВИ ГЛОБЯВА ИЛИ ДА ДОНОСНИЧИ СРЕЩУ ВАС ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ НЕ НОСИТЕ МАСКА. ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР ЗА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ, КАСКЕТА, ЦЯЛАТА ОПГ ГЕРБ, ВСИЧКИТЕ ИМ САТЕЛИТИ И ПАТЕРИЦИ, ВСЕКИ ДЪРЖАВЕН КОРУМПИРАН ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ УЧАСТВАЛ В РАЗГРАБВАНЕТО И УНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ, КАКТО И ВСЕКИ ОТ НОЩ НАЧЕЛО С МУТАФЧИЕВ, КАНТАРДЖИЕВ, КУНЧЕВ, НЕДОРАЗУАМЕНИЕТО ОТ СНИМКАТА И КОМПАНИЯ!

и тези дето го плюят

Пия си бирата и не ми се чете целия, ама слагам плюстче, заради ника "долу маските" :)))))

Утре Борисов подава оставка но ние искаме оставката и на Гешев

Само оставка не стига. Искаме Борисов за твора до живот, да пукне в затвора като последния боклук какъвто е. Както и оня помияр мазник и боклук Гешев!

Веско много си се засилил ,че и в множествено число.Вие нищо не искате,а другите които ви пускат дребни.Даже не знаете кой са подготвили и как ще изпързалят всички първосигнални ,които се продадоха на олигархията,като безлични слуги.Целия театър няма нищо общо с реалността,защото проблема е много по далече във времето когато тия дето крадоха и станаха милиардери сега ви ползват за да се върнат на бял кон без правосъдие за тях.

Много си прав! Разумен коментар, за разлика от горния, към когото се обръщаш. Там има само псувни, обиди и клетви. Явно е на градус човека, от омраза и злоба! Не разбирам Гешев защо го мрази! От страх ли? Защото онзи е погнал половината престъпна сган, дето продължава да ни граби, а и на другата половина ще им дойде реда, ако го оставят да си свърши работата

Към новината