Хванаха бизнесмен в измама с европари

Частна фирма от Габрово, собственост на 54-годишен бизнесмен, е уличена в нарушения при усвояването на средства, отпуснати от Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха бизнесмен в измама с европари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

:) е браво! Cега нека се кротне и направи малко равносметка как е крал и к о г о е лъгал!!!

Този "бизнесмен" със сигурност е с ляви политически убеждения, а може и да е член на БСП. Но, май, не е спонсорирал и ГЕРБ!

Че то всяка 2ра фирма която е лапала европари го прави с измама - те ми хванали един и вече новина!

Фирма, а? :D:D:D

Kакво чудно има в това? Tа такива има със стoтици...но хванаха една фирма...ами другите? чисти ли са?

А така ... я сега да проверят и курсовете по езици на държавната администрация

И аз изкарах курс по ФАР за обучение на безработни през 2004 и там по счетоводство ни обясниха, че един счетоводител трябва да умее да прикрива черната си каса, иначе не е счетоводител. Мисълта ми беше, че даваха пари на всички независимо дали са посещавали курса или не.

Е то в българия други бизнесмени няма....

ХУБАВА РАБОТА ,АМА БЪЛГАРСКА,ТОЗИ СА ГО ХВАНАЛИ ,А КОЛКО СА ТАКИВА ?КУРСОВЕТЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ КА ТО ЗА БОГ ДА ПРОСТИ,НИЩО НЕ СЕ НАУЧАВА ВСИЧКО Е ПРОФОРМА,ЯЗЪК ЗА ЕВРО ПАРИТЕ.

По онова време искаха между 20 и 50% от сумата по проекта - подкуп за разрешаващия орган. Ние 3 пъти пускахме проект и 3 пъти не мина. След това без промени в проекта мина... Според мен на човека са му позикали 20% подкуп и той си го е избил, разбира се от проекта. Искам да добавя, че в момента по проекти се уреждат фирми от кръга на ГЕРБ, за което Борисов не предполага. И мисля да го уведомя, за да хвръкнат още тъпи глави на бездарни адмнистратори на проекти.

Ето !!! Нашатра полиция ни пази .........

Затова като прочета, че в България на еди коя си гаджето й или мъжът й бил бизнесмен и веднага правя аналогия с мошеник.

Не е така, но я пробвай да направиш аналогичен бизнес и покажеш, че си по-добър ... тогава става интересното. А другото осбено на българския бизнесмен е, че той не фалира, някои са винаги работи на загуба и ако нещата отиват на зле, винаги му е виновна държавата :))) Биографиите на масата индустриалци и предприемачи са нещо уникално, все изтъкнати умове с безкрайни способности, работили денонощно, за да постигнат богатство, а и то едно богатство ...:))) После българинът не харесвал богатите и бил завистлив, били сме мързеливи, слаба била производителността на труда ... Връзката богатсво-мъдрост е слабо залегнала в много родни бизнесмени