Какво се случи до този час?

Европейската комисия ще разгледа внимателно плана за възстановяване на България, обяви заместник-председателят й Франс Тимерманс, който участва в конференцията "Зеленият преход - решения и предизвикателства за България", организирана от Dir.bg и 3Еnews. Той бе категоричен, че целта на комисията е преходът във всички въглищни региони на Европейския съюз да бъде справедлив и никой да не бъде забравен.

Ще има ли нови мерки срещу COVID на национално ниво, очакваме да разберем в близките часове от здравния министър. Очаква се във фокуса на ограниченията да са така наречените "зелени сертификати". Ще се даде възможност на обектите да работят на пълен капацитет, ако създадат организация, при която и посетители, и служители са с документ за ваксинация, преболедуване или с отрицателен тест.

"Болниците не са само за неваксинирани и болни от COVID, но са задръстени с такива и човек с друго заболяване не може да разчита на болнично лечение в момента" - това е само един от знаковите коментари по днешната ни тема: "Трябва ли неваксинираните да плащат за лечението си от COVID-19?" Още любопитни коментари по темата ще чуете в подкаст новините.

Кои са другите ваши коментари, които ни впечатлиха, чуйте в този подкаст:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

"Трябва ли неваксинираните да плащат за лечението си от COVID-19?"

До този момент превес имат отговорите "Не". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.